50237
-
Plata #31857 450 a zen?
Ne izélj már,én hét éve játszom a játékkal de sosem emlékszem ilyesmire.
Ara sem emlékszem hogy valaha elment volna a maximumra.
Arra igen hogy volt már 350,de 450 meg max,ezt szerintem álmodtad nem?
Emlékszem rá amikor 88 is volt,de 450-re nem. -
Kotomicuki #31856 Hát, benne van a pakliban, hogy most megint eljő az a szomorú időszak, hogy elmegy a maximumig az árfolyam, mert hiába is voltak Phoenix-ek, ha azokat mindig 1-2 akció mellé társították, amik nem engedték meg a Zen gyengülését.
Aztán, vagy lesz vmi, amivel csökken (1-1,5 év múlva, mint legutóbb - hogy tudtam örülni, amikor már csak 450 volt a Zen...
) az árfolyam, vagy nem...
Amíg a tv-sorozat vonzza az újakat, addig nem nagyon fognak a f2p-réteggel (a játékoslétszám megtartásával) törődni és hagyják/hagyhatják elszállni a dolgokat. -
lammaer #31855 Hát figyu.
SZERINTEM:
A helyzet az hogy a közeljövőben ennél csak drágább lesz. Jelenleg nyugvópotnon van, egyelőre nincs pack a láthatáron ezért nincs felbojdulva a méhkas.
Olcsóbb egy darabig várhatóan nem lesz, a legutóbbi phoenx box eventet meg se érezte a dili árfolyam (gyanítom már senkit nem érdekel a főnix), várhatóan nagy dili igényű dolgok (új flottás épület meg ilyesmi) nem jelennek meg, igy ha kijön az új pack, akkor csak még feljebb fog menni a zen.
Szóval, én azt monanám most váltsd be, mert ha jön az új cucc el fog szállni a zen ára.
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.04. 12:25:30 -
Dares #31854 Milyen dili árba érdemes zent venni, mert most igen megdrágult ahogy nézem :( -
Plata #31853 Most le ment az áruk biztos. -
Bozi_Vilag #31852 Áhhh, az vagy félmilliárd kredit... Alig van most 80 millióm, így nem hiszem, hogy új karikat húznék az event alatt, mert még a régieket is fel kell ruházni. -
Plata #31851 Szerintem ha kell valamelyik hajó jobban jársz ha megveszed exről.
-
Bozi_Vilag #31850 Akkor inkább kihagyom :D Köszi! -
Plata #31849 Esély van.
De minimális.
Mázli kell hozzá.
Ha nincs szerencséd 100 darab sem ad.
Ha peches vagy több száz sem.
Ha mázlis akkor már egyből nyitsz.
-
Bozi_Vilag #31848 Van arra esély, hogy bedob ilyen cuccot? -
Plata #31847 Szerintem valamire készülnek,jön új promós hajó vagy lobis hajó,valszeg valami ütős cucc,előtte benyomnak egy rakás akciót hogy elköltsd a zened meg lobid és ha bejön az új kénytelen legyen a sok őrült pénzért venni kulcsot meg zent hogy újra legyen lobija vagy zenje.
Valszeg zenes és lobis vagy promós hajó is jön. -
lammaer #31846 Nagyon küszködnek már hogyan nyomassák fel a bevételeket... minden nap vmi akciós, egyre betegebb promók.... -
Plata #31845 promó
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.31. 19:40:54 -
Plata #31844 Bakker,tolj már valami infót,egy hét és megvan az eventes hajó.
Most már valami infó kéne hogy mi lesz a zenes hajó hozzá. -
Chak #31843 Még szép! :DD
-
Plata #31842 Mi a szösz,lehet venni zenért talán eventes tokent?
"Updated the Anniversary buyout bundle to automatically open when purchased." -
Plata #31841 Mai frissítésben belenyúlnak a prolonged torpedóba.
General:
Resolved an issue that was preventing ship weapons from being equipped to weapon slots on some lower level characters.
Resolved an issue that prevented TOS Captains, Federation aligned Romulan Captains, and Federation aligned Dominion Captains from purchasing Terran Empire Uniforms.
Updated the description of the uniform box to include that use of it on a Dominion or Romulan captain will only unlock it for their bridge officers.
Resolved various issues involving hair and skin shaders.
UI:
Resolved an issue that was causing Personal Endeavors to initially appear completed when a new set was available.
Resolved an issue in the Personal Endeavor system that would allow the reroll confirmation window to appear without having any reroll tokens.
Resolved an issue that caused ships to list an incorrect shield modifier while on ground maps.
Content:
Resolved a typo during the mission, “Para Pacem”, where “Buoy” and “anomaly” were spelled incorrectly.
Systems:
Updated the Anniversary buyout bundle to automatically open when purchased.
Resolved an issue that would cause the messages from the Fortune Cookie and Fortune Tribble to be heard by players other than their intended recipient.
Prolonged Engagement Torpedo:
Resolved an issue that caused it’s firing arc to shrink to 90° during special firing modes.
Resolved an issue where the 'Photonic Cascade Torpedo' 3-piece set bonus was calculating damage improperly by providing base damage instead of bonus damage.
It now begins at 300% base damage and gains 10% bonus damage per 6 seconds.
Capped 'Photonic Cascade Torpedo' scaling at 8 minutes.
"Complete Iconian TFOs" now correctly registers completion of the TFO "Bug Hunt" at all difficulty levels.
"Defeat Gorn on Nimbus" now also gives credit for defeating rock hurlers and other renegade gorn found on the planet.
Removed mention of Experience and Personal Endeavor Experience from reward boxes, since these rewards are given directly by completion of the Endeavors, and are not contained within the boxes received as a reward.
"Illusion of Communication": Resolved an issue that caused players to spawn a new purified crystal after respawning post-defeat, if the player had previously placed one on the map.
Known Issues:
Starships display incorrect base maximum hitpoints while on ground maps -
Orbancapitan #31840 tuti plusz szerintem az eddigi adatokból csinálták ami nem a legfrissebb -
Plata #31839 Nem gondoltam volna hogy van 40 ezer aktív flotta.
Bár lehet konzol és Pc együtt. -
Plata #31838 Nézd,nem rossz hajó,de nem igazán dps-re való.
Tankolni meg túlélni jó,de dps-re nem annyira. -
lammaer #31837 Hát, mivel admiralityba már nem kell hajó, használni meg ezek szerint úgyse fogom, kihagyom. Köszi. -
Plata #31836 Hát nem mondanám hogy hú de jó,elég latymatag cruiser.
Két tac konzolja van 5 engi,inkább tankos cruiser.
A traitje is hílelős.
De ez az egyetlen discovery hajó.
Még. -
lammaer #31835 Mennyire használható ez a hajó? Megér annyit? -
Plata #31834 Ó te troll.
-
Chak #31833 Az egészre? Akkor ezért akar ennyi külföldi idejönni XDD
-
Plata #31832 30% akció Europa-ra. -
Plata #31831 Semmit.
Nem szoktam velük foglalkozni. -
Kotomicuki #31830 Mit csinálsz azzal a rengeteg, felgyülemlett fogollyal, NEM kdf-esként?
Nem lehetne az ezt igénylő küldetést is nyomni a fed-es flottában is? (néha-néha, vegyítve a 2k FM-ossal) -
Plata #31829 Ma is lóvé jött főleg.
-
Plata #31828 Endeavor is bugos,ma kész lett az egyik úgy hogy nem csináltam semmit.
Elindultam meg csinálni a napi eventes küdit erre kiírta hogy kész egy endeavor.
-
Orbancapitan #31827 kösz chack akk kint van az orville már vártam :) a disco tényleg st story szerűség volt szerintem utalás volt az egyik tos-os része is -
Plata #31826 Nem tudom. -
Dares #31825 Esteleg az meg tudnád mondani Plata hogy arc nélkül ki lehet valahogy venni az account védelni functiót ? ( tehat azt ha más gépről akarok bejelentkezni akkor ne küldjön az emailemre verificátiós kódot hanem engedjen be anélkül ) ?
Utoljára szerkesztette: Dares, 2019.01.29. 12:12:41 -
Plata #31824 Nekem nem volt vele semmi gondom.
Nem tudom mi lehet a baj. -
Dares #31823 ARC-ot nem miért nem tudom feltzelepíteni a gépemre .. install közben mindig kiirja hogy nem találja a TARGETDIR filet és az installálás állandóan megszakad :( -
Chak #31822 Néztem tegnap Discovery 2x02, ez is menő epizód volt. Sőt már igazi ST storyval álltak elő. Még akkor is ha 2x bedrogozták a hajót. :'DD
Plusz a the Orville 2x05 is hozta a szokásos ST szerű story-t, ezúttal igazi agyfasz volt a csillagjegyekkel. Hasonló miafa*z pillanat volt az első évados like, dislike féle epizód. :D
-
Kotomicuki #31821 Az Emperor lock box-ból akkor csak a fézerek és esetleg a kard lehet az érdekes, a többi nagyon eseti, vagy még cinkesebb. -
DrSoong #31820 Én is szinte csak pénzt kapok ezekből, de kevesebbet... -
Orbancapitan #31819 én itt néztem csak az a összefoglalót -
Plata #31818 Hard endeavour láda nekem folyton pénzt ad.