50238
-
Orbancapitan #31898 igen az varázslatos:) és igen ők a szükséges rossz hogy fenntartsák az egyensúlyt. -
Plata #31897 Remélem igazad lesz és jön valami jó hajó pack.
Vérszegény Europa helyett kéne valami új discovery hajó a discovery karimnak,de remélem jön klingon is.
Nagyon jó lenne.
Ha van bármi infód szójj.
Telóról is figyelem a fórumot.
-
Plata #31896 Tahitin?
-
Chak #31895 Ez jó ötlet, személy szerint még a bányában fogom imitálni a munkát. Vagy valami hasonló helyen.
-
Chak #31894 Biztos jönni fog valami. Sajna azt nem tudom h mi. De Crypticnek kell a latinum vagy a kövi céges bulin nem lesz elég hivatásos "fellépő". :'DD
Ami a S31 illeti, kár démonizálni őket, ők csak az a szükséges rossz ami ahhoz kell h megvédjék a paradicsomot. És őszintén, ha olyan helyzet adódna, itt bárki ugyan azokat megtenné amit ők. Ami jelen esetben csak annyit takar h megvédték az új klingon anyát h hatalmon maradhasson, és ezzel elkerülve a háború újbóli kitörését. Ez pedig dicséretes. A másik véglet pedig amit Slone egysége művelt h megfertőzte az alapítókat egy halálos betegséggel. Amivel végkép átléptek minden határt(szvsz a legkönnyebb utat választották). De ne feledjük h egy olyan háborút vívtak ami milliók halálát okozta, és még több áldozat is lehetett volna, ezért végső megoldásként minden bizonnyal ezt a megoldást választották(itt megkérdezhetnénk h szükséges-e volt 2x atombombát rádobni japánra, vagy sem). Aztán persze tudjuk h végül találtak alternatívát bátor csillagflottás fiatalok. Juhé. Így a szekció elég nagy skálán mozgó szervezet. Annyira titkos h sem a Tal shiar sem az Obsidian Order nem tudott a létezésükről. Eme 2 másik titkos szolgálat rémtettei viszont messze felül múlhatják a szekcióét. szvsz.
Tetszett a Shield-es hasonlat. Coul fia ftw.
Na akkor Tahitin találkozunk, mert az egy varázslatos hely..
-
Plata #31893 A vulkáni hajó konzolján semmi jele hogy bármilyen szettbe bele illene majd. 
Az idén nem lesz eventes zenes pack?
Fasság,már úgy vártam az idei zenes packot.
Legalább valami discovery szarság jönne.
-
Tschaby #31892 Üdvözlet mindenkinek!Ezen a héten pénteken este felé(19 óra körül)szerveznénk a még aktív magyar STO jàtékosoknak/kal egy kis közös játékot függetlenül flottától, armadától, geartől...mindenkit szeretettel várunk!Akit esetleg érdekel,küldjön nekem itt vagy e-mail-en,vagy a játékban egy üzenetet.
[email protected]
Sto acc
@xchabeex
Megtaláltok a fészen is Szentgyörgyi Csaba néven
Remélem sokan jelentkeztek! -
Orbancapitan #31891 illetve memory béta memory beta s31 -
Orbancapitan #31890 ki emeltem h mi a különbség egyébbként itt az infó a memory alfáról most kértem le szerencsére volt engedélyem hozzá Section 31 -
Plata #31889 De a shield nem hiszem hogy tömeggyilkosságra vagy népirtásra vetemedett volna. -
Orbancapitan #31888 gondolj itt a shieldre a marvel univerzumból mikor még titkos volt csak a s31-es nem válogat a módszerek közt és örömmel átlépi a határt ha szükséges -
Kotomicuki #31887 De, ha senkihez sem tartozik, akkor mégis milyen célokat szolgál?!
Így egy renitens, a legitim hatalommal szembemenő bűnszervezet, semmi több!
Az, hogy milyen magas rangú "támogatói" is vannak csak a veszélyességét növeli és a Föderáció gyengeségét mutatja. -
Orbancapitan #31886 A s31-esnek is van van feje aki dönt hogy mit kell tenni csak ugye a s31 nem tartozik a flottához így nehezen lehetne szármon kérni vkin is -
Kotomicuki #31885 Csak nem olyan passzív megfigyelői az eseményeknek, inkább maguk szeretik azokat alakítani a saját, betegesen üldözési mániás eszméik mentén.
A kgb-cia (elméletben) egy nevesített vki kezében van, aki parancsol nekik, aki számon kérhető, de a S31 a saját útját járja és még a Flotta is letérdel előttük és dobja el az eszméit, ha ez a titkos társaság (tehát teljesen törvénytelen, hiába is hivatkoznak holmi alcikkelyre, amivel a legitimitásukat akarják bizonygatni) úgy akarja azt. -
Plata #31884 Na bakker,78k dps-toltam az öreg karfiollal,úgy hogy még mindig van rajta mk12-13 fegyver meg konzol.
Mert nincsenek uppolva.
Nem is rossz úgy hogy még sima vr küldis fegyó is van rajta.
CLR—Infected Space[4:08]— Dmg(DPS) —Dahak 19 074 284(78 495) Brutus 10 433 166(42 069) Aster 8 436 528(34 156) Essal 8 095 108(32 642) Benjamin 1 768 391(7 368)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.05. 14:55:17 -
Orbancapitan #31883 gyakorlatilag úgy kell elképzelni a 31-est mint egy cia-kgb hibrid -
Orbancapitan #31882 neeeeeeeeeeeeeem az a tiszta föld volt. a 31-es meg hellyel közel át fog alakulni az történelem során de kirk idejében még mindig xenophób nézetteket mutat lásd: ST sötétségben. -
Plata #31881 Tényleg nem ők rabolták el az Enterprise sorozatban T'pol és a mérnök gyerekét? -
Kotomicuki #31880 Teljesen ellenszenves nekik minden más faj és csak érdekből szövetkeznek mással (vki más ellen, vagy csak, hogy bizonyíthassák téves eszméiket) - a megalakulásukkor a Föld és az Emberiség megmentése, akár önmaguktól is, volt az önjelölt és eléggé álságos "feladatuk", bármiféle eszközök bevetésével: egy hatalommániás, pszichopata társaság a sok közül.
Állandóan vmi negatív dolgot vizionálnak (ha véletlenül létezőt, akkor azt túlságosan felnagyítják) és gyakran addig ügyködnek a háttérben, a legaljasabb módszerekkel, amíg az meg nem valósul, természetesen az eszközeikből fakadóan a legsötétebb módon, és így fennen hangoztathatják, hogy ők megmondták előre...
Remélem, nem akarják tisztára mosni ezt az alantas társaságot, semelyik sorozatban/filmben sem! -
Plata #31879 Eredetileg az S31 idegen ellenes izé volt.
Már nem emlékszem melyik évadban volt róla szó vagy melyik részben.De eredetileg idegen ellenes valami szarság volt.
De én így emlékszem rá.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.05. 12:00:46 -
Chak #31878 Mondjuk ez sem túl logikus, miután megalakult a föderáció, már nem csak a csillagflottát, és a Földet védelmezik hanem az egész UFP-t. Ezért más fajokból is toborozhatnának nyugodtan. Biztosan találnának sok elszánt fiatalembört vagy xenomorfot.
:DD
-
Chak #31877 Ha jól láttam akkor csak emberek voltak a hajójukon.
-
Plata #31876 Idegenek vannak az S31-ben?
Ha jól emlékszem akkor Ds9-ben volt hogy csak emberek lehetnek a tagjai nem? -
Chak #31875 Tegnap este sikerült megnézni a legújabb Discovery epizódot. Benne volt az eventes hajó. :DD
Meg sok klingonnak látszó lény. Hiába változtattak rajtuk s2ben, még mindig nem látom bennük a klingont. Ránézek, és csak valami torzszüleményt látok, ráadásul a maszkok nekem nagyon a mű érzését keltik. Nem vágom. Ettől függetlenül klassz epizód volt ez is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az a szekciós hajó a jelvényekkel pedig elég furcsa. Meg h egyből vágják h az a s31 jelenti. Úgy csinálnak mintha ez egy köztudott dolog lenne. Miközben pont az ellenkezője az igaz. Az egész s31 úgy működik mint egy klasszikus terror szervezet ahol a tagoknak sem bázisuk, sem jelvényük nincsen, csak tagok akik beolvadnak a tömegbe. Ahol bárki lehet, és totál gyanútlanul tevékenykednek. Erre Discoveryben meg úgy nyomják őket mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne. Ellent mond a DS9, és az Enterpriseban látottakkal.
-
Plata #31874 Gondoltam,mert S5-ben már nem volt olyan drága.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.05. 00:53:36 -
Orbancapitan #31873 s5 előtt volt kb pár hónappal -
Plata #31872 Én azt tudom hogy keveset tudtam szerezni,mert meg volt hogy mennyit lehetett szerezni PVE-vel,mennyit egyéb ökörséggel.
Sokkal vacakabb volt mint STO-ban,ott még az exen is dilivel kellett fizetni,ha jól emlékszem. -
Chak #31871 Nwben akármennyi dilit szerezhettél, csak salvageolni kellett az itemeket. Ott 8k helyett 36k volt a napi refine limit. Aztán jött pár hónapja a nagy váltás, most már a refine az egész accountra van, és naponta 100k a max. A salvage is megszünt, helyette most több minden ad dilit. STOhoz képest elégé más ott a gazdaság. AHban is dilivel vásárolsz meg eladsz. Így a zen váltó folyton 500on van.
-
Chak #31870 Kb akkor tájt volt ez mielőtt indult a főnix őrület, meg nem jött meg a kolóniás dili rabló holding. Utána állt be 250 körülre. Mára megint agyfa*z szintre kezd beállni. Pföj.
-
Plata #31869 Gondolom az még F2p előtt volt,mert mióta én játszom sosem volt maxos,legtöbb amiért vettem 293 volt.
Transaction log szerint.
Azt tudom hogy 2012-ben nyáron jól felnyomták az árakat.
Majdnem megvolt az Intrepid ára és hirtelen megváltoztatták az árakat,mindennek feltolták 25%-al az árát. -
Orbancapitan #31868 volt 500 csak kis ideig pár percig mert mindenki adta el a zent én pont egy kattintásal maradtam le róla .... én 8 éve játszom -
Plata #31867 Ha jól emlékszem 293-ért vettem akkor.
Nekem be kattant megint a játék,elkezdtem letolni az ikony küldiket jem karival,de az utolsó akkor sem elérhető ha már az előzőeket megcsináltam.
Őszintén szólva a j k édes mamáját annak aki tele rakta az ikony küldiket istenverte videókkal.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.04. 15:33:08 -
lammaer #31866 a legutóbbi főnixen meg se mozdult a dili ára.... -
Kotomicuki #31865 Igazad van, az acc'-limitről volt szó..., kínos lenne, ha bevezetnék itt is, mint pl. a NW-ben. -
Plata #31864 Most is korlátozva van a napi finomítási limit.
8k dili/ nap/kari.
Viszont nincs limitálva a napi max megszerezhető finomítatlan dili.
Ha átmész neverwinterbe ott az is limitálva van hogy egy nap mennyi dilit szerezhetsz be.Ott nem lehet csak úgy farmolni,pár k dilit beszerezhetsz utána többé nem kapsz dilit.
Meg van adva hogy ebből ennyi abból annyi dili jöhet,de nem sok.
Főnix event kellene és egy új flotta épület. -
Kotomicuki #31863 Ha nagyon meg akar szívatni a kiadó, akkor, ahogy azt már leírtad anno, korlátozza a napi finomítási mennyiséget is, aztán lehet majd a fejeket vakarni, f2p-ként... 
Kíváncsian várom, hogy melyik jön előbb: a T6-os Karfiolod, vagy a napi finomítási limit.
A lényeg, hogy elhagyják a Phoenix mellől a Zen-árfolyamot felverő akciókat, akkor még lehet esélyünk a 300 alatti váltásra! -
Plata #31862 Hát én rendszeresen veszek sok zent,de én sosem láttam 350 felett.
Az meg hogy 450 meg 500 is volt egyenesen ökörség.
Szerintem valamelyik másik ARc játékban akartál venni zent,mert ott előfordul bőven 450 meg afölötti ár.
Azért mert steamen valami dinnye azt írja majdnem 450 nem is jelenti azt hogy annyi valóban.
Ha én be írom hogy tud repülni a discovery karim elhiszed?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.04. 13:50:42 -
Kotomicuki #31861 Pedig volt, aztán jöttek a pletykák, meg a flottaépületek.
Ezt onnan tudom, hogy mindig a legrosszabbkor vettem/kellett vennem Zen-t.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.04. 13:43:55 -
Plata #31860 Jelenleg 327 a zen ára,ami elég sok.
Ha jönne új flotta épület csökkenne,vagy új főnix event.
Az utóbbi lehetséges.
Új flotta épülethez új értelmes kieg kellene.
Viszont egy vagy két hét és jön az új zenes hajó pack,ami az elmúlt évekkel szemben valszeg csak fedes lesz újra.
De mivel a legtöbb játékos fedes így valszeg felmegy a zen ára,jön új promós hajó is,ami miatt újra csak fentebb mehet.
Zen jelenlegi ára annak is köszönhető hogy az őszi disocovery kieggel volt valami dili bug,ami miatt egyeseknél rengeteg dili lett és adják el folyamatosan. -
Plata #31859 Én még 420-ra sem emlékszem,arra igen hogy 2012-ben 350-ért vettem az intrepidet.
Aztán jöttek a flotta épületek és a zen ára lement a béka segge alá,2013 karácsonyán már 88-ért vettem a zent.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.04. 13:21:17