50240
  • Plata
    Jah,én Voth-ra gondoltam,kevertem tholiannal.
  • Chak
    Állítólag a game fileokban megjelent egy új orb weaver.
  • Plata
    Tholian hajó jó lenne.
    Én kinézem ezekből a pletyka fészkekből hogy keverik az Új Ody skint hajóval.
    T6 Tholian hajókról már több mint egy éve volt pletyka,akkor készültem is rá hogy kell a T6 sci,és tettem félre rá pénzt,de nem jött.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 22:14:00
  • Chak
    Csak annyit hallottam h még több disco hajó érkezik a jövőben mirror skinnel. Esetlegesen egy oberth, és tholian hajó vagy hajók is megkaphatják a jelenlegi maximálies tier upgrade-et. Nem hallottam semmilyen új Odyról, egyedül azt h lehet már kapni az Enterprise-F is 3d nyomtatással. Persze a játékban van új Ent-F model, azt a skin akár ki is adhatják, ha eddig nem tették meg. Passz.

• Plata
    Chak hallottál bármit is új Odyról?
    Ki ment a fejemből,csak most jutott eszembe,de délelőtt valami új Enterprise F-ről meg új odyról vakeráltak.
    Hogy lehetne új Ody ha van T6 Ody?
    Állítólag meg jön.
  • Chak
    De beteeg XD
  • Orbancapitan
    https://twitter.com/LodairJunior/status/1095034556804141056
  • Orbancapitan
    na igen mindjárt szúrok be egy tweetett amint be sírtam :DDD
  • Chak
    2x04 Discovery sem adta alább, még jó adag öntrollkodás is belefért. :"DD

Úgy bírom ezt a csajt, mióta feltűnt azóta csak egyre menőbb lesz. :D
    A dilithium vs gomba eszmecsere nagyon adta. Stamets-t jól szétoltogatta minden jelenetében rotfl.

• Chak
    Én is csak a Chak nevű main karimmal nyomtam ki mindegyik repu-t T6-ig. Mind2 accounton. Jól jön az a repu item ár felező reward. Meg a többi. egyedül a t6 repu effekteket tudnám feledni. Mindig van egy életképtelen aki csak azt tudja spammolni. Mintha bárkit is érdelene a s*ara.

• Plata
    Viszont a retrain token jó ötlet.
    Abból úgyis kevés kell.
  • Plata
    Hát én nem félek tőle.
    Nem drága az FSM.
    Inkább vettem exen mint repuval bohóckodjak.
    Főleg mert discovery karinak kell most FSM.
    Annak nincs is T6 repu,mert kb az összes karival szartam a T6 repura.
    A discovery eventes karinak is kell FSM,annak meg ugye úgysem lesz repuja.
    Mivel T6 repu nem is ad értelmes jutalmat így nem is tökölök vele.
  • Chak
    Pont ezért nem fog ártani az eladható fsm gazdaságnak. Ha valaki ettől félne.
  • Plata
    Hát sok hajóra nem tudja felhasználni.
    Ha nincs meg a zenes változat akkor 1 hajó 5 modul.
    Vagyis a 12 repus token elég 2 hajóra.
  • Chak
    Repunként egyet ad. Az jelenleg max 12. Akinek több fleet verda is kell, nem fog ennyivel kielégülni. A gazdaság pedig pörög tovább. Mint mindig.

• Orbancapitan
    igen repuként csak egyet lehet
  • Plata
    Szerintem gamma repuból vettem ki azt a szart ezért van még omegában bent az FSM.
    Régen az omega volt az első a repuk közt most a gamma,szerintem ezért kevertem össze.
  • Plata
    Lol,lehetetlen,én kivettem és ugyanúgy ott van.
  • lammaer
    Plata megint csal, mert karakterenként és repunként csak egyet lehet kivenni, ezt írja is a leírásnál ha jól emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.12. 13:38:21
  • Jabar
    Hm, én is pont omega repuból vettem ki és nem ajánlja töbször. Fura.
  • Plata
    Hogy repunként 1 fsm-et lehet-e kiszedni vagy többet,borg repuból vettem ki egyet,de továbbra is lehet kiszedni.Már ha akarnék.
    Úgy látom nincs korlátozva mennyit lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.12. 12:33:51
  • lammaer
    Biztos elolvastad mit kérdezett a kolléga? :D

Vagy megint bugolsz hogy neked repunként több FSMet is ad?
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.12. 12:32:17
  • Plata
    Szerintem akármennyit ki lehet,kíváncsiságból vettem k egyet én is,lehetne többet is.
  • Plata
    Őszintén szólva nem tudom,lusta vagyok ahhoz hogy repuból szerezzek,az ex gyorsabb és még keresni is lehet vele.
    De végül is van 12 repu,az 12 fsm ha egyet lehet ki venni,bár tényleg gőzöm sincs mennyit lehet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.12. 11:04:47
  • Jabar
    Nekem repunként 1 FSM-et enged kiváltani ami azért így sem rövid idő. Vagy valahogy többet is kilehet szedni/repu?
  • Plata
    Neked lehet hogy miben ülsz,de nagyon nem mindegy.
    Tudod pont azért van sok karim,mert jó hecc klingon kis karival szórakozni.
    Azért van olyan sok karim,mert kis szinten eszement jók a zenes hajók,klingon romulán kis kari eszement jó hecc,roma és klingon kis szintű konzolok annyira erősek hogy a küldizés vele eszement móka.Másból sem álla az űr harc minthogy hülyére szopatod az ellenséget lövöldözés nélkül.
    Halálra lehet vele szívatni a küldiben az ellenséget.
    Próbálj ki egy veled együtt szinteződő hajót egyszer és nem jössz azzal a baromsággal hogy mindegy.
    Bár szerintem a mostani zenes szinteződős hajó bugos és kb le lőhetetlen,de gondolom egykor csak ki javítják.
    Bár a Vesta bug évek óta nincs kijavítva,szal lehet ez sem.
    Én a disco karimat a szintezős hajóval húztam,poén volt hogy 60-as szintű ellenfelek sem tudták lelőni 10-es szinten.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.12. 10:21:01
  • Kotomicuki
    Az 50. szintig szinte mindegy, hogy milyen hajóban ülsz, ha annak a felszerelése az adott szinten az elérhető legjobb (főként mk-ban). Utána meg úgyis a trait-ekre mész, amik uú T6 hajók: ha nincs flottás (azaz még jobb) változata, az már önmagában tiszta nyeremény. Sz'al, diszkópakkos hajó legfeljebb akkor jobb, ha a power creep vele van - még ha véglegesen is ilyet akarsz használni, akkor is rákényszerülsz, hogy más taligákban ü'dögejjé a T6 repu'-d húzása közben!

Viszont, ha nem sikerül a bizniszed, akkor gyün az eF-Ű-eF és visz mindent!
  • Plata
    Te viszont eflelejetsz valamit,a zenes hajók 1-es szinttől használhatók,mivel a szinteddel együtt nőnek T1-től T6-ig,ha te az 1-es kariddal kiveszed a flottás változatot akkor grat.
    Ha lesz discovery kari húzós event,arra az új disco packos hajók jók lesznek,mivel 1-es szinttől mehetsz velük.
    A flottás változatot te mire megveheted az új eventes kariddal az nem két nap lesz.
    Ha most olcsón felvásárolsz FSM-et a disco eventen szerintem szép kis áron el lehet adni.
    Ha olcsón felvásárlod és drágán eladod kereshetsz vele.
    A múltkori bevásárlásommal is jól jártam,majdnem háromszoros áron adtam el a dolgokat.
  • Kotomicuki
    Plata mindig elfelejt ferengi módra gondolkodni..., amikor ferengi módon gondolkodik!

1. Amíg a T6 Repu'-ja készül az adott karakternek, addig megülheti azokat a hajókat, amiknek a trait-jei majd kelleni fognak neki: boost nélkül a T6-ja lesz előbb készen...
    2. Igen, a zen-es hajó megléte után flottásra váltani jobb (FSM-ban olcsóbb), de leírtam a 2 kivételt, amikor nem (amikor fölösleges dili'-pazarlás a zen-es hajó)!
    3. Saját felhasználásra 100 mark-nál (napi egy elite kristály/advanced Infected/stb.) olcsóbb FSM-et se tőzsdén, se store-ban nem árulnak!
    4. NEM üzletelni lesz az a FSM, hanem saját felhasználásra - így nem kell a drága acc'-bankhelyet lefoglalni vele!
    5. Az 5x100 mark még mindig olcsóbb (azonnali fleet hajó), mint a több milla dili' (zen-es, majd flottás hajó), HA (jó) HAJÓ KELL!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.12. 09:28:57
  • Plata
    A repus FSM-ed bound to character,még acc bankba sem rakható.
    Jobb a sima,nem tudom te kis karival hogy a fenébe fogsz fleet ship modult venni ha még t6 repuja nincs.
    Jelenleg elég olcsó az FSM,párat vettem én is.Acc bankban jó helyen van
    Zenes hajót még mindig jobb ha megveszed és utána a flottást.
    Egyrészt admiraltyba is jól jön,másrészt viszont flottás változat a zenes konzolja nélkül nem sokat ér.
  • Kotomicuki
    T6 repu'-ból 100 pöttyért hozható a FSM darabja -> ezzel jól tökön szúrta magát a cryptic, mer' így egy újabb fontos bizniszcikk ment a trágyadombra!
    Így meg már nem biztos, hogy szenvedni kell a zen-es hajókkal, ha nem jó a trait-jük, vagy a konzoljuk, mert "fillérekért" lehet flottás verziód (már, amiből van).
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.02.12. 02:09:41
  • Plata
    Kár,mert szoktak küldözgetni,tavaly meg T6 hajót küldtek szinte mindenkinek aki nem játszott egy ideje,
    Magyar flotta most is megvan.
    Tudtommal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 23:39:48
  • ntex
    Az emaileket mindig töröltem, de ha jól rémlik nem kaptam semmiféle emailt STO témában. Van még aktívabb magyar flotta ahová esetleg beférek noobkodni? :D Ha jól rémlik a Magyar Flotta KDF-ben voltam anno de minden karimat kirakták onnan érthető okokból (5 és fél év inaktivitás).
  • Plata
    Most jut eszembe,mivel már sok éve nem léptél fel,szerintem időnként kaptál emailben ajándékot hogy térj vissza,szerintem nézd át az accodhoz tartozó email fiókot,valószínűleg tavaly nyáron kaptál ingyen T6 hajót és egyéb vackot.
    Úgy emlékszem valamikor nyáron osztogattak a rég nem játszó karaktereknek hajókat emailben.
  • Plata
    Csak két Fő frakció van.
    Fed és Klingon.
    Lehetsz sima Fed vagy klingon karival,de már lehetsz más is,jött két új Frakció a Romulán és a Jem hadar,de ezek nem önállóak,valamelyik meglévő frakcióhoz csatlakoznak ha letoltad a bevezető sztori küldiket.
    Romulánok naprendszere megsemmisül,oda a romulán birodalom már csak romulán kolóniákon maradtak túlélők,akik kedvük szerint Klingon vagy Fed oldalra állnak.
    Jem hadar sztori nekem kicsit katyvasz,de ők meg felszabadulnak a rabszolgasorból oszt mehetnek a bánatos francba.
    És van két Fed még,TOS és Discovery karakter,ők nem választhatnak,az eredet sztori után átkerülnek automatikusan FED oldalra.
  • ntex
    Köszönöm a válaszod :D Azt hittem hogy csak azonos frakciókban lehet partyzni.

Tiszta vicc hogy van három 50-es szintű karakterem, és belépve rájuk látom hogy már tök jó kis cuccaik vannak és fingom sincs mi mire való, mindenhol tonnányi infó és csak kapkodom a fejem :D Mintha full kezdő lennék... Rég volt 2013... :(
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.11. 22:19:22
  • Plata
    A TOS karakter addig amíg nem éri el azt a küldit ahol át kerül a normál időbe addig nem FED karakter,jelenleg te egy másik időben és térben játszol.
    TOS karakter a 2200-as években jár a sima fed kari a 2400-as években,a két karakter különböző idősíkon és galaxisban van.
    Romulán,Discovery,Jem hadar és TOS karakter addig amíg el nem ér a sztoriba addig hogy csatlakozik a FED oldalhoz nem tud FED vagy Klingon karival játszani.Mert ő egy másik idősíkon vagy frakcióban van.
    Általában 10-es szinten jön el ez,kivéve Jem hadarnál, ő alapból 60-as szinten kezd.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 21:51:48
  • ntex
    Csináltam egy TOS Starfleetes karaktert. Ismerősöm sima Starfleetben van, mikor invelni akarom azt írja ki hogy "Allegiance does not match" és nem tudtam invelni. Ha nem teljesen azonos frakcióhoz tartozunk akkor már nem is tudjuk egymást invelni sem? :o
  • Plata
    Discovery nagyon drága pack stat.
    Nem is olyan rossz az a miracle cruiser.
    Csak legyen spóra hajtóműves.
    Megyek veszek fleet ship modult.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 19:41:49
  • Plata
    Zen közös, a dilithiumot át tudod adni dilithium exchangen.
    De ne hogy rosszul rakd fel és áron alul megvegyék.