50237
-
Plata #32057 Most admiralty közben olvasgattam csetet,aszondják nagyon jó hajó a Gagarin.
Marha sok dps-t ki lehet hozni belőle.
Mondjuk én sose értettem a dps engihez.
Ha olyan engi kell ami bármit túlél,az megy,de a dps engi nem az én világom. -
Plata #32056 Sci karinál még az is fontos hogy az aux energiád minél magasabb legyen,annál erősebb a képessége.
Van exen egy olcsó trait,ha jól emlékszem talán 2 millió körül van.
pilfered power.
Olcsó trait és egész jó.
Temporal drenyán használom.
Sci kari mellé tudom ajánlani a temporal spec-et,mondjuk ha sikerülne egy T6 temporal speces hajót is szerezned az lenne a legjobb. -
Plata #32055 Egy sima sci karihoz nem kell hú de drága felszerelés.
Nekem sincs.
A fontos az hogy legyen 5 flottás sci konzol,én sci kariban a gravity well-est szeretem.
Lényeg a jó repus szett a hajóra,legyen rajta 5 dupla statos flottás konzol.
Particle generator és control expertise skilre kell rá menni.
Legalább is én arra szoktam.
Kivéve néhány hajót,T6 Vesta hajón nekem partgen/drain statos konzolok vannak,ugyan is a T6 Vesta-n 4 részes Vesta konzol szett van,ami eléggé drain függő.
Flottás Ctrlx/Epg konzol legyen 5.
Doffoknak rakj be 3 lila deflector officert,ez csökkenti a cd-t,lila gravity well doffot,így 1 helyett akár 4 gravity well is nyílhat vagy 5?
Használj Gravity well 3-as skillt,mellé vegyél egy subspace vortex 3 skillt,exről lehet venni.
Gw3 és subspace vortex 3 együtt nagyon jól darál.
Ha teszem azt van hangáros sci hajód az még jobb,jól megválasztott hangár már durván sebez.
Sajna sima fedes hangáros hajó jó nincs,
Fed oldalon marad a sima sci hajó,fed oldalon egyedül a Jem hadar Vanguard carrier jó.Ha persze megvetted és Jem hadar karival unlockoltad accountra.
-
Orbancapitan #32054 innen szedtem https://www.sto-league.com/ship-builds/ sajnos jó pár régi build már nem elérthető az oldalon bár tuti hogy a stoacademy-s skill panelen meg van csak nem tudni milyen néven -
ntex #32053 Na ez frankó, köszi. Ugyanerről az oldalról találtam a TAC karimnak a buildet. Asszem ez lesz a kedvenc oldalam :D -
Orbancapitan #32052 a buildnek a skillfa a lelke ha meg van ez jó pl ez akkor nem kell fölöslegesen milliárdokat költeni ultra gigamega op traitetre költeni ha csak nem szükséges -
Orbancapitan #32051 vestában ülsz ugye? ez alapján nézd a skill fát dps ligás build -
ntex #32050 Akkor megvárom a holnapot hogy leírd a tutit. De remélem valami olyat fogsz mutatni amihez nem kellenek high-end cuccok :D Csóró player vagyok, alap hajókkal... :D -
Plata #32049 Ha sci karinak akarod akkor nagyon nem az igazi.
Egy szimpla egyszerű sci kari az talán gravity well-el a legegyszerűbb,particle generator skill neki dögivel meg control expertise. -
ntex #32048 SCI karakter, lentebb írtam úgy 4 hsz-el ezelőtt :) -
Orbancapitan #32047 mihez lenne ez? -
ntex #32046 Valami ilyesmit képzeltem, ilyen mindenből egy kicsit... :D Ilyen támadó - healer szerűségnek, némi skillekkel amik adnak a túlélhetőségekre is. Lehet nem túl jó ötlet, ezt meg az Engit ilyesminek képzelem el... Enginél többet pakolnék SCI skillek helyett ENG-re. Egyelőre csak PVE érdekel, PVP-t nem fogok játszani szerintem.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.15. 00:45:01 -
Orbancapitan #32045 amúgy plata jó dps a gagarin amúgy az a skill amit gyártottál nekem az ön healelős buildhez van és pont azért kértem :) kiváncsi leszek a dps league-es megoldásra -
Plata #32044 Azokat R&D fülön tudod elkészíteni.
Special project és talán traning manual.
Kell hozzá egy Padd.
Ha jól emlékszem.
A sci meg engi részről írok holnap,állati álmos vagyok már.
-
ntex #32043 Meg pl. van a ground talenteknél az alsó csík ahol megkapom azt hogy teszem azt meg tudom tanítani az officerjeimnek a "Sonic Pulse III"-at. Hol tudom én ezt valóban meg is tanítani nekik? Néhol eléggé kaotikus számomra a kezelőfelület és egyszerűen nem találom a megfelelő menüpontokat. Vagy valami NPC-nél kell ezt megtenni? Néztem a Bridge Officer Trainer-t de ott sincs ez az ability. -
ntex #32042 SCI és ENG-nek van valami értelmes buildja? A TAC karimnak találtam egy egész jót, viszont a másik kettőre ötletem sincs és főleg hajó specifikus buildet találok csak hozzájuk, így gőzöm nincs mire kéne kigyúrni amik viszonylag jó "general" buildek. A SCI-mnek jelenleg egy Multi-Mission Recon Explorerje van, az ENG-nek pedig egy Assault Cruiser Refit. Milyen lehetőségek vannak ezzel a két karakterrel? Mindegyik 50-es szintű jelenleg így elméletileg a talentfára megvan az összes elérhető pontjuk.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 22:39:17 -
Plata #32041 Bár a Gagarin nagyon jó kis cruiser,Europa után igazán üdítően jó hajó.
De tele van idióta buggal,láthatólag valami kissebb hajóra rakták rá a gagarin külsőt,különböző repus vagy szettes képességek vagy skillek nem a hajó elején látszódnak hanem a hajó belsejében vagy kb a közepén a hajó textúrájába bele állva látszódnak.
A pajzsa is kb fele akkora mint maga a hajó.
-
Bozi_Vilag #32040 Researc & Development Packkal.
Mindjárt visszakeresem azt a hozzászólást.
(Személyes megjegyzés: 5-6M EC-ből ezzel csináltam 100-200-at (azóta persze csak 60 van)) -
ntex #32039 EC-t hogy lehet valahogy hatékonyan farmolni? Nekem amúgy nincs bajom a karihúzással, 3 karit anno felhúztam 50-ig küldikkel. Most csináltam újabb 3 karit, meglátom meddig fogok egyel eljutni, lehet felhúzom a nagyokat is maxra...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 20:28:33 -
Plata #32038 Karit húzni nem nehéz,csak okosan kell csinálni.
Igazából jó doffok kellenek neki és pár reserch assigment és már is 52-es szintű,akkor adsz neki hajókat admiraltyba és már jön is a dili meg az xp.
Sok karimat nem úgy húztam hogy küldiztem vele,egyszerűen vettem exen research assigmentet,be adtam neki és dőlt a szint.
De sok karimat még rendesen húztam 50-ig.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.14. 19:55:06 -
Plata #32037 Maguktól húzták fel magukat.
Toltam admiraltyt velük és dölt as szint.
Ebből pár kari eventes.
-
ntex #32036 150-160 dil/zen árfolyamon vettem akkor, azt már nem bírtam odaírni... Én még 2013 nyarán
39 kari wtf... :D Jó sok zent költhettél a karakterekre... Nem volt unalmas ennyi karit felhúzni?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 19:26:23 -
Plata #32035 Hááát.
Csak.
Ha most veszed meg akciósan 7.3k zen.
30% akció van rajta.
2013-ban karácsonykor a zen 88 volt,akkor vettem az ody packot.
Most van 39 darab maxos karim aki termeli nekem a dilit orrba szájba.
Így hogy megvettem a packot maradt még 69k zenem.
-
ntex #32034 "Csak"? :D 2500 ZEN-t nem bírok összeszedni a T6 flottás hajómra :) 5 Fleet ship token kell, aminek 500 ZEN darabja, exchangen is lehet venni, 10 millióért darabját :D 7,5M EC-m van jelenleg... Egyébként vicces hogy emlékeim szerint 2013-ban kb fele ennyiért lehetett exchangen ZEN-t venni. Legalábbis a log szerint ennyiért vettem anno.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.02.14. 19:19:54 -
Plata #32033 Csak 7.3k zen az új pack.
A gagarin nagyon jó kis cruiser,de persze csoda lenne ha nem lenne bugos.
Olyan klassz visual bugjai vannak hogy csak na.
-
Orbancapitan #32032 na ná én is -
Chak #32031 Tudom, de lvl3 könnyebben lököm ki a légzsilipen mint egy max lvl nyomit. :DD
-
Plata #32030 Na de a gombás karid nem jó recruitra,ahhoz vadi új gombás kell.
-
Chak #32029 Régebben azt olvastam h állítólag a 3 részre bontott gombás story után jöhetne olyan. Most tartunk ugye a 2ik ilyen disco contentnél. Nyár elején akkor jön a 3ik. Aztán h mi lesz vagy mi nem lesz azt nem tudom. De jöhetne mert a gombás karim lvl3-as. Recruit nélkül pedig nincs miért kimaxolni.
-
Plata #32028 Tudom.
Csak ránéztem a csóka csatornájára és láttam hogy van F is.
De kíváncsi lennék mennyibe fog kerülni a skin.
Hisz most a Walker skin-ért is kérnek lóvét.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.14. 00:46:59 -
Orbancapitan #32027 akk se új ody max skin -
Plata #32026 Te ugyanott van F is.
-
Plata #32025 Jah,esélyes.
Múltkor is keverték a dolgot.
-
Orbancapitan #32024 Tudod milyenek a népek könnyen kervernek -
Plata #32023 Nem tudom,de ez E nem F. -
Orbancapitan #32022 lehet h erről beszélnek -
Plata #32021 Arról tudsz valamit hogy márciusban kezdődik-e a discovery recruit event? -
Plata #32020 Jah,én Voth-ra gondoltam,kevertem tholiannal. -
Chak #32019 Állítólag a game fileokban megjelent egy új orb weaver.
-
Plata #32018 Tholian hajó jó lenne.
Én kinézem ezekből a pletyka fészkekből hogy keverik az Új Ody skint hajóval.
T6 Tholian hajókról már több mint egy éve volt pletyka,akkor készültem is rá hogy kell a T6 sci,és tettem félre rá pénzt,de nem jött.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 22:14:00