50237
  • CrashBoostZoom
    Nem lett létrehozva semmilyen új idővonal. Ha látnál nem csak néznél akkor ekkora baromság az eszedbe sem jutna. Az pedig milliószor el lett mondva, hogy a TOS előtt járunk 9-10 évvel, ez nem új fejlemény.

A halálbüntiről meg annyit, hogy hányszor járt már tilosban bármelyik hajó legénysége következmény nélkül a végén? Rengetegszer.

Nagyon irritáló, hogy minden amibe az emberek bele próbálnak kötni meg van magyarázva a képernyőn de valamiért nem akarják vagy képesek felfogni.

Az "új TNG"-ről pedig annyit, hogy biztos nem az lesz. Picard már nem lesz kapitány, egyszerű civil lesz aki egy lecsúszott emberekből verbuvált legénységgel keresni a válaszokat a saját személyes problémáira. Nem lesz világmegmentés, Q, hosszú beszédek és morális felsőbbrendűség. Ezzel jobb ha most megbarátkoztok mert akkor nem fog annyira fájni a pofáraesés később.

Tudom, hogy azt mondtam nem írok ide többet erről de ami itt megy az katasztrófa srácok. Ennyire szemellenzős itt mindenki? Mert ha igen akkor feleslegen "Star Trek fan"-oknak titulálni magatokat mert attól sajnos nagyon messze álltok.
  • DrSoong
    Nos az első évada nem igazán illet a ST érába, de a második ilyen téren hozza a fílinget, tényleg. Csak értelmetlen összekuszálni egy idővonalat. A második éved a mai rész alapján a TOS spinoff része után játszódik (s01e00) és a TOS s01e01 között. Ráadásul egy egész hajónyi "embert" kellene halálra ítélni, mert beléptek egy tiltott bolygóra aminek ez a büntetése.
    Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.11. 16:44:37
  • Plata
    Nem,csöppet sem érdekel,annyira mű szar az egész hogy nem tud lekötni.
    Remélem az új TNG jó lesz legalább.
    Ez a csilli villi fos nem jön be.
  • DrSoong
    Nem tudom nézi e valaki a discoveryt, de a mostani 8. részben szépen összekuszálták a TOS idővonalat és létrehoztak a Kelvinen kívül egy harmadikat... A második évad már igazi Star Trekes, de értelmetlen ez a húzás.
  • Chak
    Amikor kézzel előre hátra mozgatod a karit..
  • lammaer
    Az melyik emote? :D
  • Bozi_Vilag
    Hát figyu, jobb egy csajt, mint egy szőrös pasit ;)
  • Plata
    Mi a probléma?
    Jesszus,állandóan pofázik a küldi közben,az a pasi rohadt idegesítő.
  • Plata
    Nem tudom mi a ragyáért engedsz fel ilyen állatokat a hajódra.
  • Chak
    Nem értem Jamessel mi a probléma.. :D

• Chak
    Na ezzel csak vigyázz, mert vagy jó 5 éve, egy ilyen ártatlannak tűnő player kéredzkedett fel a hajóm hídjára ahol aztán a karim elé guggolt, és orális tevékenységet imitált. Végül megkérdezte h jó volt-e.. Azóta gyanakvással tekintek minden ilyen jellegű interakcióra.

• Plata
    Boldly the rode egy laza és könnyű küldi,egyetlen rossz abban a küldiben hogy egy rakást kell mászkálni ev suitban.
    Na és el kell viselni azt a marha kurland-et.
  • Kotomicuki
    Azér', mer' ad egy kis pluszt és nem kér cserébe prefix-et - tudom, hogy kitörölhetem vele, de akkor is "különleges" lesz a fegyverzet azon a hajón.
    A többi karakterem meg még a kanyarba sincs, hogy ehhez a küldetéssorozathoz hozzáférhessen.
  • ntex
    Én mondjuk szeretek jól kinéző (arcra elsősorban :D) karaktert csinálni a játékban (női karakterekkel játszom főleg). Tegnap pont rám írt egy random player hogy milyen "attractive" meg szexi a karakterem :D Ott áradozott pár mondatban róla, nem is értem miért, pedig vannak sokkal jobb ruhák a játékban. Amúgy tegnap írtak a postaláda bugos ticketemre is, megnyugtattak hogy nem tudnak vele semmit sem kezdeni, viszont legyek szíves reportoljam a bugok között, belinkelte nekem a fórumot. Más kérdés hogy ott meg nincs hozzászólás vagy új topik nyitása gomb sehol... Hát mondom köszi akkor :)

Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.07. 10:31:09
  • Plata
    Már pedig mostanában csupa ilyen idióta újítás fog ki jönni.
    Új hajak meg hasonló értelmes dolgok.
    Csupa olyasmi amivel a karidat szebbre varázsolhatod.
  • lammaer
    Az egészből ez ér valamit:
    To celebrate the new UI we are giving 1 additional character slot to everyone.

Komolyan nem értem, miért a lényegtelen dolokkal vannak elfoglalva... való életben is elképzelem hogy a cryptic fejesei egy rohadó széteső háznál a lábtörlő polírozásával vannak elfoglalva
  • Plata
    Új kari kreáló képernyő kerül a játékba.
    Ez egy nagyon link.
    Mai frissítésben benne is van.
    General:
    The character creation UI has been updated with an all new look and player experience.
    Simplified UI visuals and smoother progression process through the Character Creation.
    To celebrate the new UI we are giving 1 additional character slot to everyone.
    Updated Allegiance descriptions for all allegiance choices.
    Updated descriptions of all classes, for all allegiances.
    Nausicaans now have a full set of head presets to choose from.
    Added Lethean Head preset choices that were previously never created.
    Added missing Tail customization for Caitian Characters.
    Resolved sorting issues within the various options.
    Resolved an issue that was preventing items from being unlocked after purchasing any Packs from the Arc website.
    Systems:
    "Defeat Tholian" Personal Endeavors now properly track Tholians wearing EV suits.
    Removed the extraneous "Endeavor: " text from the title of all Universal Endeavors.
    Link.
  • Chak
    Én kérek elnézést a hibámért..

• Plata

x4
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.06. 22:58:05
  • Chak
    Platazied Polaron dual heavy cannon mk xv [gyúrunk wazze]x3
  • Plata
    Nono,igen jó DHC-k,szuper wazze stattal.
  • Chak
    Biztos olyan is..

*banplíz* szmájli

• Plata
    A jem hadarnak sima polaron van.
    Én craftótam.
  • Orbancapitan
    a jemhadaron?
  • Plata
    Minek dominium polaronnal felszerelt hajó?
    Nekem egy hajómon sincs olyan.
  • Kotomicuki
    A TOS-os karakteremnek a deltás küldik is kötelezőek voltak és neki el is érhető a “Boldly They Rode” a kardassziaiaknál (available fülön), de a deltás karakteremnek meg nem, pedig már belekezdett az utána következő fejezetbe is, amikor az összekutyulást megcsinálták, hogy rohadjanak meg!
    Pedig jó lenne, ha nem kéne +1 hajót "fölöslegesen" felszerelnem (dominium) polaronnal az endeavour miatt!
    De, ha legalább csak annyit megcsinálnának, hogy a karakterről az egész acc'-ra (vagy arra se, mert a küldetések végső jutalmaként kapott "sima" VR-eken még korlátozás sincs: tőzsdére is lehet vinni őket) vonatkozó tiltást kapnának az így elérhetetlenné tett dolgok...
  • Orbancapitan
    sehogy csak wiki v reditt a devek lusták oda írni hogy figyelem ingame-be
  • Chak
    Azt nem tudom, csak a jó öreg megfigyelésekből tapasztalom.
  • Plata
    Egy időben az isometric charge konzol hílelte a borgokat STF-en.
    Jó hecc volt mikor ilyen 200 ezreket hílelt a borgokba.
  • lammaer
    És ezt ingame honnan lehet megtudni?
  • Chak
    A sugárzás jótékony hatással van a tholian szervezetre.

• lammaer
    Én azért nem mennék ennyire messzire.
    Speciel én is csak azt tudom hogy van valami ami gyógyitja a bosst, de hogy pontosan mi az arról fogalmam sincs.
    Szóval simán megtörténhet hogy a sci karimmal ami tucatjával égeti porrá az ellenfeleke az 5 területre ható skilljével véletlenül én is segítenék a bossnak.

Semmi nem utal arra hogy vmitől gyógyulna, és még abban se vagyok biztos benne hogy látványosan gyógyító számok kezdenek el röpködni felette :)
  • Orbancapitan
    jah
  • Plata
    Nekem azon AP fegyver van.
    Nagyon klassz a spiral wave,kicsit drága de erős.
  • Orbancapitan
    cool
    a t6-os temporal destroyer piszokul jól mutat spiral wave-el dbb dhc turret
  • Plata
    Bortasq-ra spiral wave disruptor fegyverek kerültek,a turret is spiral wave,még is harcban sima zöld és sárga lövéseket is tol.
    Néha zöld ágyús lövéseket is le ad.
  • Orbancapitan
    Az egyik legnagyobb froundrys is ki kellt magából https://twitter.com/olivervsmith/status/1102648861527547904?s=19
  • Bozi_Vilag
    Azt már nem lehet szépíteni.
    Vagy kezdő, vagy nem járt még ott, vagy szimplán gyökér
  • Plata
    És azt minek nevezed amikor nukarára ev suit nélkül jön?
  • Orbancapitan
    ezekre szokták mondani hogy IQ huszár.....