50237
-
Plata #32378 Vanguard sci kari vanguard carrierrel és vanguard szettel alap felszereléssel cseszett erős. -
Daeus89 #32377 várj egy picit és vegyél egy full vnaguard pakkot 8k ér mivel szet kurva erős! cariert fedbe se roma oldalon nem találsz jobbat ! lesz minden hajó osztály kapsz t5 öst is és ott lesz a legjobb dis fegyver is stb várd meg míg van villám akció 20-30% és 9k bol meg veszed ... az arbitert meg hanyagolni kéne a kukiba nem annyira op mint egy fullos vanguard hajó ...
És így le van fedve minden jövőbeli karid is ! jah és slusz poén ez is elvileg scalinges lesz majd valamikor amíg nincs addig rizsa hajó az lesz majd nyáron
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.03.12. 19:55:59 -
Chak #32376 Csak az nem spinoff, az egészen mást jelent. Hanem unaired pilot. Azaz egy leforgatott, de később elvetett első rész. -
DrSoong #32375 A TOS nulladik része ami kapcsolódik a friss discovery részhez. https://videa.hu/videok/film-animacio/star-trek.tos.s01e00.pilot-a-kalitka-ipo8Zgh3bCXHhRA1 -
Plata #32374 A sima t6 zenes hajók admiraltyban kékek,a packos hajók lilák.
A Vanguard hajó például pack-os,szeritnem az lila,de egyből flottás erősségű és nincs is flottás változata.
Ha egyszer lesz rá zened vedd ki a jem hadar vanguard pack-ot,a hajók miatt is megéri,de eszement jó boffok járnak hozzá,minden jelenlegi és jövőbeni karidnak jár 3 spéci vanguard boff,1 sci 1 engi 1 tac.De nem sima boffok,mindegyik boffnak van spec-e,de nem csak egy,minden specet ismernek.
Ezen kívül sebzést és critet adnak. -
Mi ez a TOS spinoff amiről beszéltek? :) -
ntex #32372 Kivettem azt is. Nem is tudtam h csak sima kék rare hajóként van a játékban :) Bár gondolom ez kb nem számít semmit. Asszem egy időre letudtam a hajó gondokat :D -
Plata #32371 Hát ha szereted a lassabb cruisereket akkor jó az arbiter,traitje miatt esetleg megéri.
-
ntex #32370 És amúgy akkor valami ajánlott van még a vanguardos mellé 3K-ért? -
ntex #32369 Értem. Apró bökkenő hogy a STO nem nagyon kéri a pénzemet, vásárlásnál folyamatosan "Your purchase failed for an unknown reason"-t ír most, előtte meg "experienced error when talking to Steam"... Ez a játék tényleg szabotál folyamatosan :DDD Ahogy olvasom ez folyamatosan visszatérő vagy jelenlévő probléma.
Szerk.: Úgy a 6-7. relog után most valahogy meggondolta magát, sikerült.
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.12. 15:30:19 -
Plata #32368 Ha megveszed a starter packot akkor az arbiternél a vanguard hajó jobb,főleg mert az eleve flottás erősségű.
Ha eléred a vanguard hajónál a Tier 6 traoitet akkor unlockolod a hajót nem jem karikra is,vagyis utána a vanguard hajót akár fed,roma,klingon karival is használhatod.
Arbiternek traitje jó,de a hajó maga eléggé langyi. -
DrSoong #32367 A TOS nulladik részben elhangzik miért kell ádám+éva a talosiaknak! Kaját termeszteni, infrastrukturát karbantartani, benépesíteni a bolygót ilyen céllal. Ebből a háromból kettő nem megvalósítható telepatikusan felgyorsított idővel. A növényeknek és állatoknak fix idő kell, az utódok is 9 hóapra születnek. Ezeken az illúzióval nem lehet változtatni!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.12. 15:04:38 -
ntex #32366 Megkérdeztem játékon belül is, ott is az Arbiter + Vanguard starter packot javasolták 5K-ból, úgy lesz két elég fasza hajóm és a plusz faj is. Arbiter-nek szerintem kiveszem a flottás verzióját 1 FSM-ből és azt fogom majd használni
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.12. 14:15:49 -
Plata #32365 Vanguardal sokkal jobban járnál,szerintem.
A warship egy elég kellemes hadihajó.
Unlockolná a vanguard fajt is,ami elég jó cucc.
Sajnos boffok nem járnak hozzá mint a nagy packhoz.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.12. 14:05:09 -
ntex #32364 Esetleg lehet olyan kombináció hogy Arbiter + valamelyik starter pack, de Arbiter mellé gondolom a Paladin már felesleges lenne...
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.12. 13:52:35 -
ntex #32363 Hát az még kicsit odébb van. Viszont úgy adódott hogy némi biznisz után lett lehetőségem hogy vegyek steam walletből ZEN-t. Durván 4000-t tudnék venni (meg van az accomon jelenleg ~1400 de azt egyelőre nem feltétlen költeném el h azért maradjon dilithiumra ha kellene valamire)
Ebből érdemes lenne venni valamit? A Temporal Agent Starter Packra (Paladin T6) illetve a Gamma Vanguard Starter Pack-ra (Jem'Hadar Vanguard Dreadnought Cruiser + Jem'hadar Vanguard faj) + az extrákra gondoltam. Ez ugye pont kijönne a kettő 4000-ből.
Daeus89
Jó, oké, csak azt nem tudtam hogy ilyen jó cuccokkal kezd, gyakorlatilag jobban fel van szerelve indulásnál mint bármelyik meglévő karakterem :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.12. 13:34:19 -
Daeus89 #32362 én javasoltam hogy azzal érdemes kezdeni ... -
Plata #32361 Hajaj és ha megveszed a jem hadar vanguard packot akkor vanguardot is kezdhetsz.
Vanguard hajók mocskosul erősek,a Vanguard kari sem rossz. -
ntex #32360 BAZDKI....
Most kíváncsiságból csináltam egy Jem'Hadar karit... Nem is tudtam hogy ennek ilyen alapfelszerelése van kezdésnek, T5U hajó full lila MK XII itemekkel felszerelve, a karakteren is full lila itemek meg az officereken is, ráadásul az R&D-ben 15-ös Beam meg Cannon skillekkel kezd! Én meg szívok itt a tac karimon hogy húzzam ki neki pont ezt a két school-t -.-' Ha ezt tudom, ezzel kezdem az egészet :D -
Orbancapitan #32359 gondolkodj több dimenzióban :) illetve láttad te egyáltalán a tos pilot-ját? ott elmondták h miért vannak ezek a dolgok -
DrSoong #32358 Akár ez is lehet, de értelmetlen! Ha mondjuk sokkal kevesebb idő alatt élt le a fikcióban 30 évet akkor ez feltűnik neki hiszen a teste attól még a normál idő szerint öregedik. Biztos nem tünne föl Vinának, hogy bassza meg már 300 éves vagyok a testem meg még csak 40... és nem tenné föl a kérdést.
-
Orbancapitan #32357 nem kavar be semmi a dis és tos idővonala függetlenül fut a cage utáni illúzió pike kreállás hisz csak vina-t érinti ezt pike-ot nem csak te nem érted a Talosiánok olyan fejlett telepaták hogy elhisszed hogy eltelik 50 év pl pedig hogy csak pár perc telik el ezért mondja vina h egy emberöltő telt el igazából csak 3 év telt el azóta. -
DrSoong #32356 Szerintem jelentésben ugyan az. Egy emberöltőt leélt az illuzió Pikeal (ami egyértelmű, mert a spinoffban benne van, hogy létrehoznak neki egy másolatot) és ennyi idő után örül, hogy látja az igazit. Tehát az a 30 év ott van ami belekavar a TOS vonalba.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.11. 20:50:42 -
Plata #32355 Tojok a discoveryre,inkább mondj má valami jó pletykát,vagy hírt vagy egyebet.
Jön valami?
Promós hajó,boxos hajó?
Zenes hajók?
Jöhetne valami jó disco sci hajó,vagy lekvár sci hajó.
Vagy egy jó T6 Karfiol. -
Chak #32354 Az együtt töltött emberöltő témához: Visszanéztem, és Vina azt mondja h miután Pike elment a Cage végén, a Talosiánok kreáltak neki egy Pike copy amivel gondolatban egy emberöltőnyi időt leélt. Így nem volt egyedül.
I've thought about
you- us- often,
and wished that you
would have come with me.
Chris, I didn't need to.
That's what I'm trying to say.
They brought you back to me.
Not the real you- it's
illusory, of course-
but the part of you that
still lives inside of me.
We've spent a lifetime together.
I'm glad...
I'm glad you're not alone.
Elég egyértelműen elmagyarázzák.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.03.11. 20:42:47 -
Chak #32353 2254: The Cage
2257: Discovery S2
2265: Tos
2267: The Menagerie
Nincs itt semmi érdekes csak egy epic cage folytatás.
A föderációban meg nincs halálbüntetés, még ha ki is raktak egy ilyet jelzést. Mint a harapós kutya táblák, aztán se kutya se harapás.
Az pedig h mi lesz a Picard sorozatban még az írók sem tudják pontosan. Igaz már kiadtak karakter leírásokat, abban van romulan gyerek meg fiatal, és nem fiatal női szereplők is. Meg pár faszi. Majd a végén kapunk egy Firefly-t :DD
-
Plata #32352 Mai endevor 50k disruptor meg talán 150k plasma sebzés űrben na meg 30 undi hajó.
Gondoltam először klingonnal elmegyek megcsinálom disruptort utána fed romával a másikat.
Be hív kristály adv,és mind a kettő kész lett szinte egyből.
Már csak undi van hátra. -
DrSoong #32351 XD -
Bozi_Vilag #32350 Ez mint az "ezer éve nem láttalak" -
DrSoong #32349 A Discovery első évada TOS előtti idő, a második viszont a TOS spinoff és 01 része között játszódik.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.11. 18:53:57 -
Bozi_Vilag #32348 Nem nagyon láttam értelmét, hogy a TOS időkben játszódjon. Túl sok újat akarnak mindig belerakni, idővonalbeli problémákkal küzdött sokat az Enterprise is, mert a TOS-TNG-DS9-VOY sok dolgot konkrétan kimondott/utalt rá, és azoktól eltérő dolgok történtek.
Meg nekem ne magyarázza be senki, hogy több millió/milliárd ember meghal, Amerika felén áthalad egy bazi nagy lézer, és száz-százötven évvel később egy árva szó sincs róla. Négy sorozatban, összesen valami 5-600 részben... Na meg, a xindik hol vannak? 22. században jelen, 26.-ban is, de 23-24. században egy sincs, se FEDben, se máshol?
Sokkal több értelme lett volna a jövőben játszódnia a Discoverynek (vagy ahelyett egy másik sorozatnak). Mondjuk, az Enterprise egyik részében látott ultramodern hajón (26. század, Enterprise J). Van összeköttetés a többi dologgal, de annyi új lehetőség van (összes ismert faj egyben, más új ellenséges fajok, új szektorok, hajótípusok, sebesség, akármi), hogy az hihetetlen. -
Nephin #32347 Jaaaaj, hát szerelmes a nőci, nem tudományos pontossággal mérte az eltelt időt. :D -
Orbancapitan #32346 már bocs nincs semmilyen harmadik timeline csak ki kancsintás a tos előti időkről -
Bozi_Vilag #32345 És az Enterpriseról mi a véleményed?
Sokaknak az sem jött be, nem volt elég Star Trekes szerintük. De nekem azért bejött
(Persze, azért most a DS9-en halálra röhögöm magam, eddigi legjobb) -
Bozi_Vilag #32344 Ha nem írsz ide többet, mi a fenének olvasod? 
Egyébként, nem ST fanoknak tituláljuk magunkat, szimplán szeretjük. Valaki ezt nem érti, valaki azt. Megválaszoljuk. Ez a lényege egy ST fórumnak. Ha mindenki tudna mindent, akkor nem lenne értelme.
(És igen. Ez egy STO fórum, de van köze az STO-nak az ST-hez, mert róla szól. Szóval, ezt még nehogy hozzátegyük) -
DrSoong #32343 Az új rész vége felé van amikor a Talos IV-en élő egyetlen nő megjelenik Pike előtt a hajón és ott mondja neki, "egy emberöltőt vártam az újabb találkozásra", valami ilyesmi. Utána indul a Discovery a Talos IV-re.
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.11. 18:27:41 -
Nephin #32342 Oké.
A Memory Alpha szerint a The Cage aka TOS s01e00 és Kirk között 11 év telt el (az emberöltőt egyébként hol hallottad, mert én csak nálad olvastam, nem rémlik máshonnan).
Akkor a Discovery még mindig simán lehet 9-10 évvel Kirk előtt, mint ahogy Crash írta. Nincs itt összekeveredve semmi.
Egy 50 éves vulkáni amúgy szinte még gyerek. :D
Utoljára szerkesztette: Nephin, 2019.03.11. 18:24:01 -
DrSoong #32341 Nope! s01e01-be már Kirk van (mert nem tetszett Pike sokaknak), de a e00 a TOS része van is visszautalás rá! e11-12 részben szerepel Pike megnyomoradva miután megmenti a hajója személyzetét. Spock viszi a Talos IV-re vissza, hogy méltóságosabban élhesse le hátralévő életét, és vélhetően ott is hal meg. Az e00 és e01 között biztosan nem telik el egy emberöltőnyi idő, de ha az e11-12 részt nézem abban az időintervallumban sem. Ráadásul a disco s02e08 rész előtt szerepel a Pike Talos IV rész így előtte nem játszódhat így meg pláne kizárt az a 30 év! Spock életkorát nézve is, mert a TOS s01e01-be nem egy 50 éves vulkánit alakít!
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.11. 18:20:36 -
Nephin #32340 A TOS s01e00 után egy emberöltő az harminc év, simán lehet, Pike még fiatal volt, most cirka ötvenes. És még mindig a Kirk-ös TOS előtt vagyunk. -
DrSoong #32339 Ha a TOS előtt járunk a Discovery esetén akkor mit keresünk a TOS spinoff része után kicsivel? Miért hangzik el az, hogy a TOS s01e00 rész és a Disco S02e08 között egy "emberöltőnyi" idő telt el? Nézed te egyáltalán a részeket? 
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.03.11. 17:58:17