50237
  • Kotomicuki
    Nem az, de már jól lehet vele aprítani, ha a kapitány is hasonlóan felső/felső-közép kategóriás!
  • Orbancapitan
    kotomicuki ez epic gearnek tűnik?
  • Plata
    Nekem a mai napig van mk12 borg fegyveres karim.
    Borg fegyó már hét éve sem számított túl jónak,csak ingyen volt.
    Kár hogy nem lehet uppolni,vicces lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.31. 17:00:36
  • Plata
    Nem is kell az.
    Szerintem 30k simán megvan mk12 vr-el is.
  • Orbancapitan
    nekem sincs epic gearem de így is ütök
  • Plata
    Aha,az vicces.
    T5-U karfiolomon nincs mk15 epic gear,csak mk12-13 fegyók,oszt még is eléri vele a 90k-t is.
    10k dps-el már a küldiket lazán le lehet tolni.
    Rengeteg játékos a 10k dps-t sem éri el és még is bőven jól el van.
    Én sosem kértem loriss-tól,ahhoz én lusta vagyok hogy elmenjek Ds9-re.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.31. 11:50:17
  • Kotomicuki
    Amiből 20 óránként lehet kérni 20 darabot, ingyen, Loriss-tól a nagykövetségükön a DS9-on...

Plata #32560:

Már megint összemosol mindent!
    Önmagában, csak és kizárólag mk XV epic fegyverekkel nem lehet még játszani az STO-val - ezt kínlódásnak hívják, de van, aki ezt élvezi - , mert ezzel még nagyon messze vagy a kívánatos 30-40k dps-től, ami már a játék élményét adja - átgázolni az amúgy túlerőn!
    Viszont, velük könnyebb elérni ezt a szintet, ha minden más is a helyére kerül - trait-ek, skill-ek, konzolok, stb.
  • ntex
    Végül is ennyi áldozat belefér, sima 0-ás karaktert meg végig kéne húzni a dysonig hogy ne legyen potato
  • Plata
    Egyébként a temporal,romulan és discovery karikkal sem lehet azt hiszem skippelni az alap küldiket,kell a bevezető küldi nekik,a romulán kariknál konkrétan a küldetések unlockolnak dolgokat,anélkül nem tud a karid még rendesen utazni sem a szektor űrben.
    Legalább is régen valamelyik hülye küldi unlockolta,a küldik nélkül temporal discovery és romulan karakter az alapsztori végén csatlakozik fed vagy klingon oldalra,illetve discovery és temporal kari a sztori végén kerül át a mi idősíkunkra.Addig másik időben és űrben lézeng.
    Romulán a legvacakabb szerintem,kicsit Mass effect szagú sztori,túl sok rohangálással.
  • Plata
    Mert az utolsó külditől leszel független a drogtól.
    És ez a lekvárok tutorial sztorija.
    Az utolsó küldi nélkül a karaktered drogfüggő lenne.
    Úgy mászkálna mint egy zombi.
    Az utolsó küldi nem volt egyből elérhető,így én láttam milyen amikor a karakteremnek elfogy a drogja és elvonási tünetei vannak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.30. 19:25:10
  • ntex
    Am Jem'hadar-nál miért nem lehet skipelni a gamma quadrant küldiket? :\ Csinálni akartam pár karaktert dili farmoláshoz de mindegyikkel szenvedhetem végig a rohadt hur'q -os küldiket...
  • Ennedzur
    Ki is találtam néhány küldit:
    - fél liter whisky húzóra, utána tánc. Jutalom: Duránium hányóvödör... :D
    - Vulkán vendégek körbekalauzolása a montanai nevezetességek között, (nukleáris rakétasiló, autentikus putritábor, és a kocsma ahol az úri közönség táncol), utána szabadfogású kocsmai bunyó, közvetít: Riker hollogramja. Kitűnő széklábak! Jutalom: 1 db tritanium székláb és csoportkép a vulkáni küldöttekkel.
    -Menekülés a Borgok elől (elite fokozaton: négykézláb). Jutalom: 1 db "kiszabadulsz a kollektívából" kártya.
    Utoljára szerkesztette: Ennedzur, 2019.03.30. 18:03:26
  • Ennedzur
    Hehh, stílszerűbb lett volna, ha egy kocsmát kell látogatni Dr. Zefram Cochrane hollagramjának kalauzolásával. A háttérben néhány teljesen ledöbbent vulcani küldöttel... :D
  • Plata
    Nem ez a first contact day event,ahol főnix rakétát kell építeni.
  • ntex
    Ez Phoenix event ahol a ládákat is lehet venni? Nem csak valami retyerutya cuccokat lehet szerezni?
  • Plata
    Főnix event hivatalos hír.
    Link.
  • Plata
    Ugyan én csak kekeckedek vele.
  • Chak
    De gonosz xD

• Plata
    Ne halgass rá.
    Neked ment a küldizés T5 hajóval és talált gírrel.
    Neki meg nem ment T6 hajóval és epic repus gearrel.
    Nem tudok smile-t rakni mobilról.
    Képzeljetek ide egy nagyon mókás smile-t.
    XD
  • Ennedzur
    Szia! A doffot azt nem is tudom mikor fedeztem fel, hogy "jé, ilyen is van?", szóval igen az is adott szintlépéseket, de erős túlzás, hogy arra támaszkodtam volna.
  • Chak
    Jaja, szegény Borgot jól megtommyza majd mindenki xD

• Plata
    Jah ezt kifelejtettem.

20% ship sale azt jelenti jövőhéten már lesz infó az új hajókról.
    Valószínűleg.
    Mielőtt kiadják az új hajókról infót még tartanak egy vagy két sale-t.
    Így a játékosok elverik a zenüket,mert azt hiszik hogy jól járnak,aztán rá egy két hétre beadnak valami durva hajót amire nem lesz pénzük,így kénytelenek a bankkártya után nyúlni.
    Ha lesz tényleg új borg tartalom a lifetimer játékosoknak az megdobja majd a bevételüket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.28. 19:22:35
  • Plata
    Lesz április ötödikén Zefram Cochrane féle főnix event.
    Ami igazából first contact day event,de főnixet kell rajta építeni így az is főnix nekem.
    Az idén ha igaz Tommy gun-t lehet nyerni.
  • ntex
    Nem akarok váltani, most diliben van minden "vagyonom". ~400K finomított dilithiumom van jelenleg. Főnix eventen akarok venni majd úgy 50db ládát, kelleni fog jó pár phoenix upgrade token úgyis, aztán hátha esik valami epic token melléjük Már az omega upgradeket is csinálom, abból is lesz 14db. Elég vicces hogy 100 óráig tart 5db-ot legyártani :D Szerencse hogy egy Jem'hadar karival meg tudom csinálni amelyikkel amúgy nem játszom
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.28. 19:03:41
  • Plata
    Szerintem up token azért drága mert nem nagyon vesz senki már és kevesen adnak el.
    Igen T5-U hajó is lehet olyan jó mint egy T6.
    Várj a zennel,azt mondják lesz főnix event megint,vagyis két féle főnix is lesz.
  • ntex
    Ezért megy felfelé megint a zen ára... :D Mikor kiléptem kb fél órája, már karcolta a 340-et megint. Az FSM ára is valami 14M körül van most, a ship upgrade token meg emlékszem hogy 14-15M körül láttam pár hete, most 25M körül megy darabja... Mi kerül ennyibe rajta? T5U hajók vannak olyan jók mint a T6?
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.28. 18:41:57
  • Plata
    20% ship sale.
    Link.
  • Orbancapitan
    plata ec és xp és mark kell bele az eventek idején 50k hozz mindig be jött +30k dili kb most húzzam ki egy reput a plusz 30k ért?
  • Plata
    Lifetimereknek elérhető jutalom hajó.
    Most is van,csak az nem borg.
  • _RAYEN_
    Az nemvészes Orbancapitan, ugyse szoktam markot dilire beváltani. Inkább attól féltem, hogy törlik vagy csökkentik a repus 30.000 dilit vagy bevezetik accountszinten a dili finomítási limitet. Ezt az ucsot előbb utobb be fogják vezetni, nem fogjuk meguszni sajnos. Elvileg a Neverwinterben már él jópár hónapja.

Ami felkeltette a figyelmemet, az a Lifetimer only borg t5 és t6 reward ship. Ez mi pontosan Platac?
  • Plata
    T5 repu 20 nap.
    Nem sok.
    Amúgyis admiraltival farmolom.
    Jobb napon 300k+ dili isbe jön.
  • Orbancapitan
    igen a csak t5-ös repunál lehet be váltani markot dilire
  • _RAYEN_
    hogy áldozott le a farmkariknak? Mai frisistéssel kitaláltak valamit megint?
  • Orbancapitan
    plata a farm karik ideje leáldozot...
  • Plata
    Repu nemsoká.
    S31 hajó egy két hét ha igaz.
    Áprilisben új box.
  • ntex
    Ezek mikor jönnek? Nem mintha érintene, de érdekel :D
  • Plata
    Disco repu.
    Disco speces dps cruiserek.
    Lifetimer only borg t5 és t6 reward ship.
    S31 hajók.
    Disco promós hajó.
    Disco boxos hajó talán,vagy S31.
  • Orbancapitan
    neeeeeeeeeer már így 4 karinál kéne húzni reput francba..........
  • Plata
    Jah,az lehet én rendesen el sem olvastam,már a klingon bop résznél feladtam,szerencsétlen hajókat egyre jobban elbasszák.
  • ntex
    Reputations Mark Trade-In:
    Reputation projects to turn-in marks for Dilithium have been disabled and replaced by a new store, accessible from the Reputation UI once you reach Tier V in that reputation.
    The rate is the same as the existing projects; 50 Marks for 500 ore, or 3 Elite marks for 1000 ore.
    Exchanges on this store may be made in bulk, reducing the time needed to convert excess Reputation Marks.

Lehet markot dilire váltani, ha elérted a Tier V-öt az adott repuban annak Store-jában fogod tudni beváltani őket. Így ezeket instant lehet pörgetni, nem lesz timer rajtuk úgy értelmezem, vagy erősen le lesz csökkentve.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.03.28. 07:49:05