50237
-
Plata #32698 Ez a borgos csak red alert.
Xp farmolásra tökéletes. -
Ennedzur #32697 Hát ez a borgos küldi nem túl érdekes :( A Pahvos jobban tetszett. Kihozhattak volna a borgos témából jobbat is. Mondjuk olyat mint amit 7-es dirigál végig és a végén jön a másik két kedvenc fajom a 8472-es meg a Voth-ok. (nem tudom a küldi nevét)
Más:
Miért nem látok az életben is ennyi szép ringó csipőjű nőt mint a játékban? Tudom ez sci-fi de akkor is, ezt a járást amit itt leprogramoztak, kötelezően tanítanám a lányoknak álltalános iskolában :) Legalább tanulnának valami hasznosat is. :)
-
Plata #32696 Hát én még mindig tudok foundryzni. 
Bocs szerkesztenem kellett a képet mert olyasmit hagytam mrajta amit nem kellett vóna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.12. 10:15:52 -
Plata #32695 Nekem nincs meg,de állítólag A2B builddal nincs rajta cd.
Pont annyi ideig tart a hatása amikor lejár a cd-je. -
Plata #32694 Grat.
-
Chak #32693 Nahát, megkaptam a Botany Bay, foundry rewardot. Meg a kitűzőt lol.
-
Chak #32692 Azt nem tudom, de hó vége felé ha jól láttam lesz dili meg upgrade eventek. Talán.
-
ntex #32691 Két hét múlva upgrade weekend lesz ha jól látom a calendarban... Reménykedtem benne hogy még előtte bedobnak egy Phoenix lockboxos eventet, így viszont ebből is ki kell h maradjak :) -
Plata #32690 Főnixről nem hallottál semmit?
-
Plata #32689 Jah.
Bazz aszittem végre fed is kap tolvaj hajót.
Klingon carrier jöhetne már a k életbe.
-
Chak #32688 Állítólag, Edison szerette mások találmányait a maga nevében eladni. Ezért lopós xD
-
Plata #32687 Gombás Edison?
Az milyen?
Miért lopós? -
Chak #32686 Gondolom majd lopós konzolja lesz ha már ilyen névvel illeték. :'DD
-
Chak #32685 Control is nanorobotokat használ, ezért aszociálnak egyből a borgra. Csakhogy a borg asszimilál, Control kiirt. Control át tudja venni emberek felett az írányítást a nanitjai segítségével. A gazdatest halott, a nanitok meg reanimálják. Ez a módszer köszönő viszonyban sem áll a borggal. Amikor egy Control-embör-t megölnek, a nanitok kiözönlenek a testéből mint valami hangyasereg vagy nemtom' mihez hasonlítsam. Ez az egész control mizéria inkább hajaz a Stargate replikátorokra mintsem a borgra. Ráadásul a borgban nincs semmilyen AI. Szerintem nem értik h működik, és mi a borg koncepciója. Persze ha a disco írók mégis megerőszakolják a control=borg ökörséggel a franchise-t, akkor hatalmasat fogok röhögni.
Ja, és jön veterán dominion hajó, Gombás Enterprise, és szekciós űrjármű. Meg szekciós box.
Ja#2, valami edison hajó is jön, bármi legyen is az.
-
Plata #32684 Na fogadok hogy igazam lesz,nem is borg hajók jönnek hanem ezek a majmok benézték és S31 hajók lesznek borg kézen. 
Vagyis nem igazi borg kézen,mert control valszeg nem borg.Csak ezek nézték be.
Azért ha végül kiderül hogy control borg akkor nem tom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.10. 22:29:53 -
Chak #32683 Controlnak vannak hajói, miután SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pénteken kiderül h mire megy vele.átvette az irányítás a S31 hajók felett, és megölte a teljes legénységet, már van flottája is.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.04.10. 22:26:45 -
Orbancapitan #32682 Igen -
Chak #32681 Jó nagy katyvasz amit összehordanak ebben.
-
Plata #32680 Közben csetre linkeltek be videót is.
Bár sajna full angol és kedvem sincs végignézni.
De ez is a borgal foglalkozik.
Nem tom most mi ez a nagy borg mizéria,de volt rendesen veszekedés a borgról.
Control nevű izének van serege vagy hajói?
Vagy bármi ilyesmi?
Mert akkor lehet hogy ezek as sügerek keverik a szezont a fazonnal és nem borg hajók jönnek STO-ba hanem control hajói? Ha vannak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.10. 20:33:34 -
Chak #32679 Semmilyen borg nincs a discoveryben. Csak az évad főellensége egy Control nevű AI, és most mindenki azzal hitegeti magát meg akit csak tud h Control = egyenlő borg. Szánalmasan nevetséges. Ez a control nevű fos max a Skynettel lenne köszönő viszonyban. a facebookos discovery csoportban is minden 2ik post erről szól. Már nagyon fárasztó haha.
Control ugyanazt csinálja mint a Skynet, csak galaktikus szinten. Ki akarja irtani az összes létező biológiai életformát. Fő az önbizalom, merjünk nagyot álmodni. :DD
-
Chak #32678 Azt írja h bonus, azaz ez cat2 buff, így a ráírt 25% valós érték. Ami elég komoly, nem is csoda h fizetős trait haha.
-
Plata #32677 Hát majd lehet megnézem,csak jelenleg nincs semmi olyan program a gépemen amivel le lehetne szedni a netrű.
Ncore-on biztos fent van a sorozat.
A cseten is arról volt szó hogy a borg szál összefügg az Enterprise sorozattal meg a First contact filmmel.
Az Enterprise sorozat borgos szála lesz ebben is ami a First contact filmből van. -
Daeus89 #32676 Csináltak egy MI-t ami a fedet védi döntéseket hoz... nagyon hasonlít a borgra viszont a star trek first contact-ba még említik is hogy a borg ott még a delta kvadránst uralta. Ironikus lenne ha itt be raknák a borgot amit úgy intéznek el hogy visszaküldik az időbe
(a színe és a nano szondák hasonlítanak) és a fed a hibás a borg miatt...
Amúgy ajánlom a sorozatot Platac egész jól hozzá fűzték a tos hez főleg a Pike vonalat! -
Plata #32675 Valaki aki nézi a discovery-t elmondaná hogy most akkor a borg benne van a sorozatban vagy sem?
Napi endevorral szarakodok,közben megy a vita a cseten,amiből sokat nem értek,de discoveryről van szó meg hogy benne van a borg? -
Plata #32674 Szerintem kihagyom,a T5 változatokról is csak a konzoljuk kellett a Tarantulára.
A Recluse T6 változata valszeg nagyon jó carrier és valszeg ugyanolyan jó support lesz mint a Recluse.
Recluse mindig is nagyon erős support volt.
A T6 még erősebb dps support lesz,MW hajó,több konzolja van mint sima T6 hajónak.MW boff is van rajta.
A Kisebbik hajó sem rossz,MW és Command boff is van rajta.
Bár szerintem a nagy hajó sokkal jobb. -
_RAYEN_ #32673 Platac, ha esetleg beszerzed az improved photonic officer traitet és letesztelted, akkor forumon mindenképp jelezd -
Plata #32672 Tribbli peccs is téma volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Tribble has been updated to ST.95.20190405b.1
Task Force Operations: Advance and Elite Difficulties Available:
Pahvo Dissension has returned as a normal TFO with Advanced and Elite Difficulties.
Peril over Pahvo Featured TFO now has Advanced and Elite difficulities available.
General:
Removed the clear primary mission button.
New missions added will now always become primary.
Buying single ships that are part of Mega Bundles no longer block players from buying the Mega Bundle the ships are part of.
C-Store Updates:
Services is now titles Slots/Services.
Appearances is now titled Uniforms.
Expansion Packs is now Expan. Packs.
UI:
Resolved an issue that was causing the class icons to be incorrect for TOS and Dominion Captains during Character Creation.
Added a new option to the HUD to scale the size of buff icons on yourself.
Added a new option to the HUD to change the sort order of buffs on yourself.
Content:
Mission journal update:
If you have at least one level 65 character, all of your other characters should now be able to start any mission group they want - you can start the first mission in any section of the journal.
This applies to 23c, Century Fed captains after they reach the 25th c. and to Jem'Hadar and Romulan captains after they choose an allegiance.
25 c. Federation and Klingon captains gain this update immediately after the tutorial.
Updates to Starfleet tutorial: On Vega ground:
Now added glowing arrows to the crate you must interact with to get your starter armor, and to the console you must click on to proceed afterward.
Resolved an issue that could cause the armor crate to have two buttons if you got your armor, then discarded it and went back to the crate for more.
Armor crate now says "Retrieve Armor" instead of "Retrieve Supplies."
Systems:
Added a Cross-Faction Bundle: Mirror Crossfield Science Destroyer Equipment to the Lobi Ships & Crew Store and the Agonized Subatomic Disintegrator to the Lobi Space Equipment store for Klingon-Aligned players to purchase.
All Jackal Mastiffs will now attack and move much more quickly, and will move into their "sprint" state when closing distance with enemies.
Ensign and Lieutenant Rank Mastiffs will now execute flanking maneuvers.
Jackal Mastiff bite damage has been increased, but bleed chance decreased. Damage of the bleed has been increased to compensate for a reduction in duration.
This should make them feel more threatening, without having a significant increase on combat balance. -
Plata #32671 Passz,csak admi közben linkelték csetre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.10. 13:10:30 -
_RAYEN_ #32670 Csak az nem mindegy Plata annál a képességnél, hogy mennyirre adja meg a 25 %-ot? Úgy mint a pedal of metal, akkor ok. De ha csak kicsit erősít az exotic sebzésen, akkor tök felesleges betenni. És mégis hová betenni, 5 slot hely nagyon kevés. Öreg játékosok felfullozott hajóin egy hely sincs már, nálam is be vannak betonozva a starship traitek. Így is van még 2-3 trait, amit kibasszottul kellene, de nincs hely berakni. -
Plata #32669 Azt mondják a tholian iktomi traitje nagyon durva.
Harminc másodpercre 25%-al erősíti az exotic sebzést,hull és pajzs hílt.
Akárhányszor aktiválod a photonic officer képességet.És a photonic officer idejét is meghosszabbítja 10 másodperccel. -
Plata #32668 Mellesleg a launcherben hibásan van írva,t6 ikony hajókat írnak.
-
Plata #32667 Jön a t6 recluse.
Randa.
Link
Maradok a tarantulánál,az legalább szíp.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.09. 18:12:55 -
ntex #32666 Van valakinek valami biztosnak mondható módszere arra hogy tudnék 100M EC-ből még többet csinálni? :D Leszámítva a ZEN-ből vásárolt cuccokat eladva exen. Mi az amivel manapság érdemes kereskedni?
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.08. 20:33:19 -
Plata #32665 [4/8 8:15] [Admin] Attention Captains: We will be restarting all gameservers in 15 minutes. You should be able to log back in within minutes.
Thank you for playing Star Trek Online
Wow. -
Plata #32664 Szerintem most inkább venni érdemes a kulcsot,az ára lent van,jön az új box most áprilisban,attól fel fog ugrani az ára.
De akkor sem vennék zenből kulcsot.
Max Key ring sale idején vennék key ring bundle-t.
Mivel abban van egy ultimate upgrade token.Azért megéri kiadni a zent. -
Plata #32663 Zenért sosem vennék kulcsot hogy eladjam Ec-ért.
Nem tudom mennyi pénzed van de ha értesz a kereskedéshez lehet zen rá költése nélkül is pénzt szerezni.
Jelenleg a kulcs ára nagyon lent van.
4.29 milla.Nem éri meg ennyiért eladni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.08. 08:02:07 -
Morinad #32662 A discovery pack azt hiszem meg van. A Romulan karim azt hiszem engineer. Van még 1-2 másik vehető hajóm is, mert amíg játszottam, vettem pár cuccot.
Most azt néztem, hogy ahhoz, hogy felszeeljem a hajót, kell majd EC. Úgy olvasom, hogy kulcsokat kell venni, és eladni. Ez működik? -
Plata #32661 Két óránként.
Ha ügyes voltál 1 klingon kari elég volt farmolni,de kellett vagy 7-8 aki beváltja.
Ha el is akartad adni akkor kellett több klingon.
Mire be jött az admiralty nekem már nagyrészt az összes T5 hajó megvolt. -
Kotomicuki #32660 A 4 óránkénti contraband beváltás?
Ha vki ezt meg tudta játszani, akkor csak ebből meglehetett a napi betevője - klingon "begyűjtő"-hordákkal: ezért is volt a kezdő felállásom 1 fed 3 kdf-es!
Sz'al, lehetett delta környékén is sok dili'-t, viszonylag könnyen gyűjteni, míg mára már "megadóztat" a hasonlóért a kiadó: előbb költs el pár 10k Zen-t flottára, hogy az admiralty-ból is folyamatosan jöhessen a bevétel. -
Plata #32659 Tavaly volt valami,amivel kaptam ingyen acc bank bővítést,talán két sort.
Dyson ground farmolást nem csináltam,vagyis néha dyson mark és egyéb marhaság miatt toltam.De nem farmolási céllal.
Régebben tudom hogy 20-30k dilit is kilehetett könnyen farmolni ott,de nem tudom hogy az még megy-e.
Admiralty előtt sokkal nehezebb volt a dili farmolás.Bár akkoriban még voltak dupla dilis eventek,régebben a dili eventre hagytuk a T5 repu elérést,mert az is duplán fizetett olyankor,aztán ezt kivették.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyébként Delta event idején bővítettem sokat az acc bankomon,a delta event bug miatt kellett a nagy acc bank.
Ott pakoltam át a bugolt cuccot,abból meg olyan sok volt hogy kellett hozzá vagy 6 soros acc bank.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.08. 00:13:43