50226
-
Plata #32727 Komoly.
Én csak ki logolok és be logolok,a többit pár másodperc alatt intézi az intéző.
Ezért tartom.
-
gunji #32726 Üdv! Bocsánat, hogy megszegem a fogadalmam:
#32595: Ez komoly? Átlagban 11.2 másodperc alatt indítasz el egy admiralty-t (kiválasztod a küldetést, kikeresed hozzá a három hajót, s elindítod)? S ebben benne van karakterváltások ideje is. Hát, nagyon ügyes vagy
, nekem egy contrabandos kör van amikor másfél-két óra. :)
#32680: Viszont ebben több logika van, mint abban, hogy licencproblémák miatt nem hasonlítanak a hajók és a fajok a Discoveryben a TNG/DS9/VOY-beliekre, mert a CBS nem tudta megvenni a licencet a kitől is...? A CBS-től.
#32710: A játékbeli leírás szerint összesen tudsz majd kivenni egy zenes T6-hajót, nem naponta, sőt azt se most, hanem később egy következő TFO végén. Ha naponta egyet lehetne, akkor egy három hetes event végére 21 ingyen T6 hajót vehetnénk ki, mi lenne abban az üzlet a Crypticnek? -
Plata #32725 Store hajót ha unlockolsz az általában account wide.
Legalább is ha megveszed.
Sőt ha egy karival upgradelsz egy t5 store hajót akkor a többi karidnak már nem kell költeni az upgrade-ra sem. -
ntex #32724 És vajon amit kiveszel hajót az utána mindegyik karival elérhető lesz onnantól vagy ugyanúgy meg kell venni zenért másikkal? -
Plata #32723 Nem tudom melyik hajóra gondolsz,de tudnod kell hogy ha a nagy ikony hajóra gondolsz,akkor nem elég csak az egyik,ha meg is veszed a nagy hajót,nem tudsz bele venni a jobbik hangárból mert ahhoz meg kell egy másik ikony hajó is. -
Plata #32722 Egyszerű,exen tudsz venni.
Bár szerintem iszonyú randák. -
Ennedzur #32721 Én egy Iconiai csatahajóra vágyom, láttam pár játékost ezzel rohangálni, de nem tudom hol lehet beszerezni. -
Orbancapitan #32720 jaja és szeptember és október környékén jönnek ezek -
Plata #32719 Szerintem előbb még jönnek az új spechez hajók,S31 hajók,na és a nyári eventes hajó is T6 lesz még. -
Plata #32718 Nem tudom,sok mindent mondanak,zenért vehető hajó upgrade slotok lesznek vagy mi,amibe olyan upgradet teszel ami neked tetszik. -
Orbancapitan #32717 am én vmi hajószint upradelés hallottam kb mint ami most van hogy a szintedhez igazodik a hajó csak tokkenel fog müködni ezért is mondtam hogy t6u szerüség van rá jobb szó épp? -
Plata #32716 Ha nem is T7 valami erősebb.
T6 hajó erőssége a trait és a több konzol meg a spec boff helyek.
T7-nek valami sokkal többet kéne nyújtania,dupla trait?Nem hiszem,több boff vagy konzol hely? Talán. -
Plata #32715 Streamben azt nyilatkozták hogy nem lesz T6-U,ha lesz is következő szint az nem úgy lesz mint a T5-T6 váltás volt,mert az nem volt túl sikeres.
Másik hogy még minden T5 hajónak nincs T6 változata.
Még a Tempest T6 változata sincs kint,ha jól emlékszem. -
Plata #32714 Valószínűleg igen. -
Orbancapitan #32713 inkább vmi t6U szerűség -
ntex #32712 Gondolom ez is azért lesz mert jönnek a T7 hajók? -
Plata #32711 Hát akkor ez nekem cumi,mindegyik meg van. 
Kíváncsi leszek rá,szerintem a nagy packos hajókat nem teszik be,csak a kisebb hajókat.
Vagy a nagy packból max 1-et a többit meg vedd meg.
Gondolom azért jött tribblire javításban az a lehetőség hogy ha megvan 1 hajó valamelyik packból akkor mostantól akkor is megvehető,eddig ugyanis ha megvettél nagy packból 1 hajót akkor többé a nagy pack nem volt elérhető,de ezen most változtattak tribblin,akkor ezért.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.14. 11:59:25 -
Kotomicuki #32710 Április 18.-tól május 7.-ig napi 1x/Acc', 100%-os kedvezményt kapsz egy C-store-os, T6-os hajóra a featured TFO-ból...
Összenézed, hogy mik kellenek és azokat behúzod, de ez csak "nekünk" lesz jó, akiknek még alig van hajója!
Nálam a mirackle w. cirkálók, a zászlóshajók és a multi-m. sci hajók a várományosok. A kisebb pakkokra meg csak-csak sikerül majd a 4,8k zen-eket összeszedni, amiknek jó a konzolja, vagy trait-je. -
Plata #32709 ŐŐŐŐ,ez kb mi a ragya,nem tudtam végignézni,mert egyszerűen egy barom ez a csóka.
Tök fölösleges hülyeségeket pofáz.Kb a feléig megnéztem,semmi érdemlegeset nem mondott csak sok baromságot. -
Orbancapitan #32708 -
Ennedzur #32707 -
Kotomicuki #32706 Pl. Featured TFO-kal:
Peril over Pahvo
The Battle at the Binary Stars
Ezeken azért még szoktak lenni, igaz, a legkönnyebb fokozaton, de minden repu' választható és 90-110 pötty össze szokott jönni a napi bónusszal.
Ha nagyon kell, akkor használj melléjük Reputation Mark Bonus Pool-okat, amik növelik a pontbevételt 20%-kal (100, 500 és 750-es méretben). -
Chak #32705 Kis lapáttal.. xD

-
Bozi_Vilag #32704 Ehh, elmegyek fél évet játszani valami mással, azt tanulhatom újra a játékot 
Akkor most mivel kell markot szedni? -
Chak #32703 Jaja, én is így tolom.
-
Plata #32702 Az nem gond,úgysem akarom végig játszani őket,csak le menni farmolni,arra meg jó. -
Chak #32701 Ja, a felvett küldik még mindig élnek, csak újakat nem tudunk már.
-
Plata #32700 Red alert régen állandó event volt,csak kivették és hétvégi eventet csináltka belőle,mert állatok.
Volt többféle is egyszerre,általában egy kvadránsban egyszerre 2 red alert volt,tholian meg borg például.
Starship trait húzásra tökéletes. -
Ennedzur #32699 ja akkor a "red alert" a gagyi szinonímája? Na Xp pont nem nagyon kell, mark kőne de azt meg alig ad :( -
Plata #32698 Ez a borgos csak red alert.
Xp farmolásra tökéletes. -
Ennedzur #32697 Hát ez a borgos küldi nem túl érdekes :( A Pahvos jobban tetszett. Kihozhattak volna a borgos témából jobbat is. Mondjuk olyat mint amit 7-es dirigál végig és a végén jön a másik két kedvenc fajom a 8472-es meg a Voth-ok. (nem tudom a küldi nevét)
Más:
Miért nem látok az életben is ennyi szép ringó csipőjű nőt mint a játékban? Tudom ez sci-fi de akkor is, ezt a járást amit itt leprogramoztak, kötelezően tanítanám a lányoknak álltalános iskolában :) Legalább tanulnának valami hasznosat is. :)
-
Plata #32696 Hát én még mindig tudok foundryzni. 
Bocs szerkesztenem kellett a képet mert olyasmit hagytam mrajta amit nem kellett vóna.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.12. 10:15:52 -
Plata #32695 Nekem nincs meg,de állítólag A2B builddal nincs rajta cd.
Pont annyi ideig tart a hatása amikor lejár a cd-je. -
Plata #32694 Grat.
-
Chak #32693 Nahát, megkaptam a Botany Bay, foundry rewardot. Meg a kitűzőt lol.
-
Chak #32692 Azt nem tudom, de hó vége felé ha jól láttam lesz dili meg upgrade eventek. Talán.
-
ntex #32691 Két hét múlva upgrade weekend lesz ha jól látom a calendarban... Reménykedtem benne hogy még előtte bedobnak egy Phoenix lockboxos eventet, így viszont ebből is ki kell h maradjak :) -
Plata #32690 Főnixről nem hallottál semmit?
-
Plata #32689 Jah.
Bazz aszittem végre fed is kap tolvaj hajót.
Klingon carrier jöhetne már a k életbe.
-
Chak #32688 Állítólag, Edison szerette mások találmányait a maga nevében eladni. Ezért lopós xD