50224
  • Plata
    KDF karikkal ha játszol akkor is lehet szerezni,mert tudnak lopni harc közben.
    Egy advanced vagy elite slaver hangár már tud lopni contra bandot.
    Elite rare szarokat is lop meg doffot.
  • Chak
    Ahogy nézem a dili eventet egy héttel eltolták. A disznók. :D

• Bozi_Vilag
    De, szoktak tartós -20% eventek lenni, vagy ún. Flash Sale-k, amik 24H-ig tartanak, és -30%.
    Ilyenkor nem csak az acc.bank, hanem mondjuk a Services van leakciózva, oda tartozik az Account Bank IS.

Én például ugye 700 ZEN-ért vettem meg ezt, és igazából mindent ott veszek. 1000 ZEN-nél már számít az a 300 ZEN (legalábbis nekem, aki nem ennyire kampós orrú, megelégszik a -25%-kal is)
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.04.18. 18:58:20
  • Chak
    Szokott akciós lenne, akkor 800 zé az ára.
  • Chak
    KDF karikkal doffozással lehet szerezni contraband itemet, ezt lehet átváltani 2k dilire. Azaz 5 contrband ér 2k dili-t. Event alatt 3k. Szal' 40x 3k, és magamhoz érek miután bezsebeltem a sok dilimet muhaha.. Egy event alatt 3-4 alkalommal tudom az átváltós küldit megcsinálni, mert 20 óráig tart. Régen 4 órás volt, azok voltak aztán a ferengis idők.. /mereng a múlton/

• Ennedzur
    Köszi a választ. Hát mondjuk még úgysem jött össze az account bankra való. :( Azt nem szokták leakciózni, hogy ne 1000 ZEn legyen az ára?
  • Bozi_Vilag
    Az a baj, hogy mostanában már a Phoenix sem mozdítja meg, és jön a sok pakk majd gondolom, úgyhogy egy ideig biztos nem.
    Jó lenne, én eladtam 9.000 ZENt még akkor, amikor 320 volt, és így most cseszhetem. Jó ötletnek tűnt, hát 270 volt stabilan, Főnix levitte 250-re is...

De persze inkább a rutinosabb és rendesen játszó kollegák véleményét is várd meg
    Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.04.18. 18:40:57
  • Ennedzur
    Mijaza "contra beváltás"?
  • Ennedzur
    "Kivették a felvett foundry küldiket"
    Na igen, nehogy a játékosoknak jó legyen már. Hát mit képzelünk? :(
  • Ennedzur
    Sziasztok! Egy gazdasági kérdés: szerintetek fog lejebb menni a ZEN ára (jelenleg 340 dili / 1 zen)?
  • Orbancapitan
    jah 5 perces brief és várakozás :)
  • Plata
    Hát akkor csesszék meg.
  • Chak
    lol azt mondják h 20 perces lesz az új event tfo.

• Chak
    Már van :P

• gerisz23
    Nincs server...
  • Chak
    Dili event jön, aki tudja v nem tudja, már ma indítsátok el a contra beváltás, így mire indul az event, az első adag már bonusszal lehet kiszedni.

• Plata
    Kíváncsi leszek.
  • Chak
    Erről nem hallottam.

Illetve, intel specre szavaznék.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.04.17. 11:01:32
  • Plata
    Tudsz valamit az s31 hajókról?
    Igaz hogy új speces hajók lesznek?
  • Chak
    Igen, 60x kell megcsinálni, de nem egy event alatt. Neverwinterből asszimilálták ezt az eventet. Egészen őszig fog menni, ami kb 3 ilyen 3 hetes eventet jelent. A most induló alatt kb 1000 tokent lehet majd kiszedni. Talán valamivel többet, mert lesznek bonusz napok ami több tokent ad majd. Végül majd hónapok múlva jön össze a 3k ami kell a T6 tokenhez. juhéé, vagy buu mindenki döntse el maga.

:D

Időben semmiképen sem éri meg, max annak aki amúgy is eventezik, akkor összejön neki egy free t6ra is. Ha valaki 5 karival nyomja a napi 8k refine, az ugye 40k naponta, és így kb 27 nap alatt összejöhet egy simpla t6 verda ára. Ami fele annyi idő mint a 60 nap event.

• _RAYEN_
    Kivették a felvett foundry küldiket, hogy egyem a májukat. Megint kezdődik a régi szarakodás az endevor küldikkel.
  • Plata
    De itt az új repu.
    Szerintem úgyis mindenki az új stf-re fog járni.
  • Plata
    Hír szerint igen.
    14 napért konzol dili meg a szokásos.
    Nem úgy lesz ahogy valaki gondolta.
    Napi 1 hajó helyett 60 nap 1 hajó.
    Ha jól értem.
  • Bozi_Vilag
    Biztos az hogy 60? :D
    Annyi idő alatt megvan a szükséges dili is hozzá :D (60*8000/300=1600 ZEN, és ez csak egy karakter)
  • Plata
    Sosem használtam bot-ot,max én vagyok egy nagy bot.
  • gerisz23
    60x kel letolnod uyganazt a TFO-t ( 60 napon keresztü)l,és választhatsz 1 db hajót zen storeból
  • Bozi_Vilag
    Magyarul valaki röviden? Nagyon wall of text...
  • ntex
    Aha, szóval toljam ugyanazt a három, kb ötödik alkalom után már rohadt unalmassá váló TFO-t 60 napig hogy kapjak egy ingyen T6 hajót. Nothanks, inkább kifarmolom ZEN-ben harmad ennyi nap alatt az árát :D
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.04.16. 19:03:49
  • Orbancapitan
    EVENTRŐL HÍR
  • _RAYEN_
    Csak Plátói kérdés volt Plata
  • Plata
    Na ma is letoltam admiraltyt egy óra húsz perc alatt,amiben volt egy ebéd meg egy borotválkozás is.
    Jah és belefért a napi endevor is,5 voth hajó dyson űrben,2 craft alapanyag farmolás groundon és 500k plasma sebzés űrben.Utóbbit adv kristállyal toltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.04.16. 13:41:37
  • Chak
    :DDDD

• Plata
    Botot?
    Hááát,őszintén szólva én szeretem a spiccbotot,de teleszkópos és pergetőbot-om is van.
  • _RAYEN_
    Plata, milyen botot használsz sto-ban?
  • Plata
    Legegyszerűbb dps hajó vanguard carrier full spiral disruptorral két disruptor hangárral.
    Sok flottás Gw-s sci konzollal,Gw3+sv3 kombó és faw.
    Tehetsz rá disruptor szettet,nauszi meg terran,de minél több spiral disruptor annál jobb.
    Ha fedes karid van akkor marad a polaron hangár és polaron fegyverzet,hozzá az új polaron szett.
  • Daeus89
    szerintem van bár a 425 ös kicsit sok de 4/4 es hajó van a pilotoknál főleg és ahogy látom dhc ra még jó is + ott van a jem hajók talán még a cardi hajók stb a lobbi/boxos/promo hajókrol nem is beszélek + 8 beam már nem menő kell bele egy torpi is lehetőleg polaron :D
  • Plata
    Na ne már.
    Ez inkább plútoi terv,mert a plútón találhatnak ki ekkora marhaságot.
  • Kotomicuki
    Egy Plátói Plata-i glass-cannon hajóterv:

Végy egy flottás hajót, rakd rá a Zen-es konzolját és egy plasmonic leach-et.
    A sci-konzolsort töltsd fel a flottás kutatóállomás konzoljaival - ízlés és a sci boff-skill-ek (főként elszívó és pajzsszedő) szerint, de nem megfeledkezve arról, hogy elszívás legyen/maradjon rajtuk bőven.
    A flottás tac-konzolok mellet szoríjjá helyet ennek - a hátsó fegyversort is tölts fel ezekkel (a torpedó nem kell), hogy a Chronometric Focusing Array dupla ideig hathasson - és esetleg egy iljet is bésúvaszthatsz, ha az elől lévő 4 dominium DHC nagyon zabálná az energiát.

Oldalra-hátra nincs nagy tűzerő (pl. Swarm kerülendő vele), de ami belefér az első 45 fokba az garantáltan szarul fogja magát érezni a megerősített pajzsai mögött is.
    Eredetileg ezt breen hajóval és 8 dominium beam-mel szerettem volna, mert az ő szettjük szépen visszaveszi a fegyverek energiafogyasztását (+ támogatják a polaron-t), de náluk nincs ehhez megfelelő, "szabadon" beszerezhető hajó.

Nagyon nem akarnak ehhez illő hajót kiadni, mert minden jelenlegiben van legalább 1 "hiba" (nincs egybefüggő 3 tac boff-hely, nincs 4(+1) sci konzolhely, stb.)!
  • Plata
    Komoly.
    Én csak ki logolok és be logolok,a többit pár másodperc alatt intézi az intéző.
    Ezért tartom.
  • gunji
    Üdv! Bocsánat, hogy megszegem a fogadalmam:
    #32595: Ez komoly? Átlagban 11.2 másodperc alatt indítasz el egy admiralty-t (kiválasztod a küldetést, kikeresed hozzá a három hajót, s elindítod)? S ebben benne van karakterváltások ideje is. Hát, nagyon ügyes vagy , nekem egy contrabandos kör van amikor másfél-két óra. :)
    #32680: Viszont ebben több logika van, mint abban, hogy licencproblémák miatt nem hasonlítanak a hajók és a fajok a Discoveryben a TNG/DS9/VOY-beliekre, mert a CBS nem tudta megvenni a licencet a kitől is...? A CBS-től.
    #32710: A játékbeli leírás szerint összesen tudsz majd kivenni egy zenes T6-hajót, nem naponta, sőt azt se most, hanem később egy következő TFO végén. Ha naponta egyet lehetne, akkor egy három hetes event végére 21 ingyen T6 hajót vehetnénk ki, mi lenne abban az üzlet a Crypticnek?