50221
-
Daeus89 #33002 nekem a sci destroyer "bejön" be is szerzem majd az a klingon micsoda Klingon kolbi ? gáz pff... kár hogy a 4 hajtóműves batár 31 es drenya az promó lesz :( chak gz az epikhez :D -
Plata #33001 Ami után lehet hogy valami gyökér rád ír.
-
Chak #33000 Dehát az epic kiírja a neved a csetbe meg mindenhová xD
-
Chak #32999 Ma nyitottam epic tokent.. *evil laugh*
Persze az igazi győztes akkor is az uncommon token.
-
Plata #32998 S31 lock box.
Na ezek a hajók sem hatnak meg. -
Plata #32997 Na de egy epic token az már sok upgrade tokent ér.
Epic tokenbű lesz 2 ur,2 ur-bű lesz 4 vr,4 vr-bű 8 rare,8 rare-bű 16 uncommon,az már is 16 up token,ha jól számoltam,ha nem akkor bocs.
Na most ha csak egy vacak uncommont nyitsz akkor már is tizenhatszoros veszteség az epic-el szemben. -
Daeus89 #32996 kinek kell epik ?:D az csak gagyi event 6 ot ad akkor már 2 t5 ös régi promo hajó a jem meg bestion :) -
Plata #32995 Én inkább quality acceleratort szoktam használni,mert up weekenden úgyis dupla TP-t ad minden.
Egyébként ez a főnix is mázli kérdése,ha mázlid van a napi ingyenesből nyitsz epic-et,ha nem 1000 darabból sem nyitsz. -
ntex #32994 Nekem azért kell accelerator hogy jobban ki legyenek használva és kevesebb Phoenix tokent kelljen elhasználni, jól jöhet még később pár darab ha valami új cuccot ki akarok húzni. Neked már gondolom nem is van már rájuk annyira szükséged, nekem meg még MK XII-ben van a fő karim is. :)
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.09. 14:47:16 -
Plata #32993 Én accelerator nélkül szoktam főnixet használni,hogy miért?
Lustaság.
Én most nem vettem sok főnixet.
Pontosan gőzöm sincs mennyit vettem.Inkább zent vettem most.
Egyébként most nem éri meg venni acceleratort,up event lesz,ilyenkor a szokásos ár háromszorosára is felmegy az ára,ilyenkor kell eladni.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.09. 14:20:48 -
ntex #32992 Maradt 25M EC-m. Van itt esetleg valaki akinek van pár nélkülözhető accelerator darabja vegyesen, exchange közeli áron és hajlandó lenne eladni is őket? Exchangen 100-as stackekben van fent a legtöbb fajta és így nem tudok több félét venni belőlük... :\ Lett a Phoenixből 230db upgrade tokenem és kellenének hozzájuk az acceleratorok item upgradeléshez. Főleg TP boostos érdekelne. Am nyitottam kb 130-140 ládát az eventen és csak pár lila esett, többi kék-zöld :) Azért reménykedtem benne hogy lesz legalább 1 T6 hajó belőle :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2019.05.09. 14:09:03 -
Plata #32991 Szent szar,ma reggel valami idióta rakott fel zent 25-ért. 
Pakolom át dilit egyik kariról a másikra,felrakom ugye hogy 25 dilit adok 1 zenért,így nem veszik meg,átlogolok másik karira és kevesebb a dili meg lett 159 zenem.
-
Plata #32990 Megint jött egy eszement hosszú süket duma hír.
Link -
Orbancapitan #32989 mondjuk két élű fegyver simán lehetne belőle -
Plata #32988 Na bakker,lehet dps-re sem rossz a torpedós hajó.
CLR—Infected Space[5:25]— Dmg(DPS) —Garon 21 268 384(66 882) John Crich 16 889 336(57 447) Akira_Fudo 8 619 144(28 827) Bernie 3 921 908(12 490) srar1 3 598 826(11 073)
Tac kockába több mint 1.2 misit puszilt vadkutya torpedó.
Jah nem.
1 304 073 a tac kockába.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.08. 20:40:54 -
Plata #32987 Valószínűleg harqpeng torpidó nyugdíjba megy és a tachyomiaragya konzolja is.Fejbű nem jut eszembe. -
Plata #32986 Az a baj a konzol is elég jó,sőőőt.
Kénytelen leszek helyet csinálni neki brel-en,csak nem tudom hogy.
Lehet vörös anyaggal likat ütök a hajón hogy elférjen még egy konzol.
-
_RAYEN_ #32985 Kár, hogy a dark matter torpedo nem került a gravimetric torpedoval egy kalap alá, de így is ütösen néz ki. 2 hét múlva ez lesz a cryptik első dolga, hogy lenerfeli. -
Daeus89 #32984 az tuti mer a vörös anyag pont olyan létező dolog mint a sötét anyag ,ja várjál a sötét anyag létezik a másik nem, szerintem tanulj mielőtt ki osztod a népet
sötét anyag linkeld már be a vörös anyagot köffi
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.05.08. 17:41:55 -
Plata #32983 Neeem,a sötét anyag az a vörös anyag,csak a vörös anyag két hónapig őrzi meg a szavatosságát,utána megromlik és fekete lesz.
-
CrashBoostZoom #32982 A sötét anyag a te fejedben van mert ilyet írkálsz. Amiről te beszélsz az a vörös anyag. Látom itt az értő olvasás és a helyes emlékezés a dolgokra még mindig hiánycikk. -
Plata #32981 Discovery fegyver,ne várj tőle logikát.
-
Orbancapitan #32980 csak értitek sötét anyag robbanásakor blackhole kéne létre jönnie -
Plata #32979 Kicsit más.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Bozi_Vilag #32978 Ez a Gravity well akar lenni magyarul?
(Bár, jobb mint a gravitációs kút
)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.05.08. 14:15:12 -
Orbancapitan #32977 jah elvileg gravimetrikus torzulást kéne okoznia egyébként -
Plata #32976 Az új dark matter quantum torpedó érdekesen néz ki. -
Plata #32975 Egy hét múlva jön a köv season. -
ntex #32974 Lehet tudni mi ez a ~2GB-os Patch amit épp szed a launcher? -
Plata #32973 Nézd ilyenek a traitjeim,steames kép szóval lehet hogy kicsit szar,de valamiért a printscreen most nem akar képet csinálni sto-ban,csak ha ablakban futtatom.
Hülye már megint.
Őszintén szólva lusta vagyok neki ki venni hajó traiteket.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #32972 Minden hajóhoz ki kell venni újra a fleet modult.
Vagyis ha most venni akarsz egy fleet x hajót ahhoz kell 5 modul,ha holnap egy fleet y hajót ahhoz is ki kell az ötöt,de ha holnap után fleet z hajó kellene ahhoz is kell az 5 modul.
Kivétel ha a hajó zenes változata megvan,akkor 1 modulba kerül. -
Ennedzur #32971 Huhh ez jó kimerítő válasz volt. :) Köszönöm szépen!
Tehát a repus fleet modult összesen 12-t lehet kivenni Repunként egyet), vagy 1 hajó vételhez 5 féle fleet modul kell, de aztán egy másik hajónál megint lehet kivenni modult? (Sajnos neten nem találtam erről leírást, ezért kérdezem itt.) Mert akkor ha az első verzió van az így jó nagy szemétség :(
Utoljára szerkesztette: Ennedzur, 2019.05.08. 10:02:39 -
Plata #32970 Torpedó sebzését sajnos a pajzs eléggé felfogja,bár stf-en ez nem olyan nagy gond,mert úgyis hamar lelövik,de pajzs ellen a photon vagy quantum torpedó nem olyna hatékony,photon sebzése kissebb viszont gyorsabban tölt,quantum nagyobbat üt de lassabban lő.
Transphasic torpedónak meg alapból +40% pajzs átütése van,bár a sebzése meg kisebb.Chroniton az gagyi,sebességét csökkenti a célpontnak,pvp-ben lehet hogy hasznos de amúgy gáz.Plasma sem rossz annak meg dot sebzése van.Romulán vagy borg repus plasma egész jó.
Tricobalt torpedó van még,az hatalmas sebzést tol,de hatalmas cd-vel és a lövedéke elpusztítható.
Nekem torpedós hajón most elöl Nutronic repus quantum torpedó,enchanced bio molekular repus photon torpedó,vaadwaur cluster torpedó,meg Hargh'peng torpedó.
A torpedós hajóm egy T6 Fleet B'rel,mivel csak torpedó van rajta nem kell neki kijönnie a harchoz álcából,minden boff képességét tudja használni álcában,álcából harcol.Ami Borg stf-en jó,mert valamiért néha a borg stf-eken a hajó szinte immunis a sebzésre amíg álcából tüzel.
Ez már sok sék éves hiba,már t5 hajóval is ezzel szórakoztam.Sokszor a hajó mikor a borg eltalálja és ő épp álcában van vagy álcából tüzel a borg lövésére egyszerűen az a válasza hogy immune.
Vagyis a hajó most nem ér rá ilyen szarokkal foglalkozni és a borg hagyja már békén.
Van a hajónak max 50k hullja pajzsa meg 0,egy jól sikerült borg torpedó simán kicsinálná.
Álcában ugyanis nincs pajzs.
Ezért a hajónak a fegyver és pajzs energiája le is van véve,aux-ra van húzva és motorra.
Az aux energia növeli az álcát amúgy is.Mivel a torpedónak nem kell fegyver energia és csak torpedó van rajta így az is fölösleges.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.08. 08:29:41 -
Plata #32969 Nem tudsz,csak 1 dysont kivenni.A többit a többi repuból kell szerezned.
A torpedó sebzése nem megy át a pajzson,vagyis nem mind,van olyan ami igen,amire rá van írva hogy ignores shield.kb.
Transzfrancos torpedó átmegy mert az a dolga.
-
Ennedzur #32968 Sziasztok! megint lenne pár kérdésem: Ha fleet T6-os shippet szeretnék kivenni, ahoz mindegy milyen modulokat vásárolok a reputation "boltban"?
Tehát kivehetek mondjuk 5 dyson modult is? Másik kérdés: a torpedók (meg aknák) kinetikus sebzése az átmegy a pajzson? Illetve a kinetikus sebzések úgy álltalában átmennek a pajzson? Köszi előre is a válaszokat! -
Plata #32967 Ó bakker.
Azt kifelejtettem.
Csak aknás traitem van meg túlélős.
-
Orbancapitan #32966 köszi úgy látom semmi csicsás space trait mint a dps league-soknál -
Plata #32965 Jah tényleg elfelejtettem,a torpedók statját nem is állítottam be,a repus torpedóm crtdx4 crth/crtd statos.
Kivéve a hátsó terrán,azt nem piszkáltam még. -
Plata #32964 CLR—Infected Space[3:27]— Dmg(DPS) —Damian Nei 23 175 394(115 300) Garon 11 120 822(57 621) Vinculum 7 210 741(36 418) kye 2 150 389(10 916) Supratacho 2 082 397(10 060)
Max. One-Hit: 520 218 (Garon)
Max. One-Hit: 520 218 (Enhanced Bio-Molecular Photon Torpedo - High Yield III)
-
Plata #32963 Most volt egy kis időm,le másoltam neked gyorsan a hajót.
De nem tökéletes,a skillplanner bugos,brel boff kiosztása rossz nála,szerinte command boff megy bele,valójában pilot.
És hiányzik az experimental fegyó is,meg nem ismeri azt a hajtóművet amit használok.
Nekem romulan advanced prototype motor van,de azt nem ismeri.
Priviben elküldtem,remélem sikerült lementenem,bár amilyen fáradt vagyok lehet hogy elcsesztem.