50219
-
Plata #33040 Az a kár hogy quadból csak 1 lehet hajón.
Mert az még nagyon fun. -
lammaer #33039 DHC nagyobb fun, csak "agyatlan" grindelésre nem alkalmas mert DHCvel tényleg figyelni kell mit csinál az ember. -
Plata #33038 Nem tudod jön mostanában új carrier?
Klingon oldalon kéne egy carrier,de valami olyan ami jól is néz ki meg megy hozzá a disruptor.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 11:56:08 -
Plata #33037 Én tudom,de a beam egy időben nagyobb divat volt.Főleg a sci konzolok miatt. -
Chak #33036 Dehát már most is a cannon a menőbb a faw-al szemben.
-
Plata #33035 Mindig a DHC-t szerettem jobban,nekem még T6 lekvár dreaden is dhc van.
Most tervezem lecserélni disruptor dhc-ket spiral dhc-re.
Engi klingonnal maradok T6 lekvár dreadnáél,de lehet tac klingonnak le cserélem egy másik boxos carrierre,csak még nem tudom melyik lenne tac-osabb.
No meg nálam számít az is hogy jól nézzen ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.11. 10:26:00 -
Bozi_Vilag #33034 Pedig a beam a legjobb, 360°-ban lehet vele lefedni mindent (ugye a beam 270°) -
Plata #33033 Admiraltyzás közben figyeltem csetet,ha igaz amit összehordanak az új repus fegyver és t1 trait nagyon jó és erős.
Tesztelők szerint a crtdx3 crth és crtdx3 dmg lesz az új divat a fegyvereknél.
DHC és crit.
Én nem bánnám ha vége lenne a bím meg faw korszaknak.
-
Plata #33032 Bocsi de téged nem tudlak komolyan venni.
Rólad mindig ez jut eszembe.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
CrashBoostZoom #33031 Én megértettem a kép mondanivalóját. Aki pedig valóban érti a dolgokat az már régen rájött, hogy minden utópia egyben disztópia is. Ennek nyugodtan utánaolvashatsz, rengeteg leírást találsz a "miért"-ekről. Innentől kezdve a linkelt képed kérdése az, hogy melyik az irreálisabb. És erre bizony a válasz a W40K volt.
Szomorú Plata, hogy kommentjeimet trollkodásnak veszed pusztán azért nem bólogatok minden orbitális baromságra amiket itt írtok. Nem kell, hogy tetszen de trollkodásnak minősíteni a tiédtől eltérő véleményeket az sajnos elég gyerekes magatartás.
De oké, legyen. Meghagyom ezt a topikod neked és többi jómadárnak, hogy egy körben ülve tapsolhassatok egymás elmés kommentjeire.
Utoljára szerkesztette: CrashBoostZoom, 2019.05.11. 08:42:25 -
Plata #33030 Azt mondják jövőhét kedden visszatér eventes hülyeség.
Vagy új event,vagy csak javítják a hibát. -
Plata #33029 Tudod mi lesz a vicc?
Most mindenki uppolja a cuccait a hétvégén,jövőhéten meg kijön új repu meg új cuccok és kezdhetik elölről.
Ha igaz hogy dhc-s lesz a season meg crites.
Tribblis tesztek alapján azt mondják hogy az a legjobb az új repus szettel. -
Plata #33028 Ne etesd a trollt mert.......
-
Ennedzur #33027 Hát elég sekélyes a gondolkodásod, hogy nem veszed észre a valódi mondanivalót. Ami egyszerűen annyi, hogy gyerekkordoban elképzelsz egy utópiát, de aztán belátod felnőt fejjel, hogy a disztópia reálisabb... Ennyi... ;) -
Plata #33026 A tribblis tesztek alapján azt mondják az új konzol meg flagship konzol és romulán kari eszement durva.
Nem lesz olcsó mulatság,de 40%-os crittel és dhc-kkel eszementül üt.
Érdekes lesz,dhc-k lesznek az erősek és nem a beam?
Fura.
De nekem bejön ez a váltás. -
Bozi_Vilag #33025 De jó :D
Egy RRW karim van, az is lvl30. -
Plata #33024 Hát nekem nem kell ingyen sem,mert randa.
Az új discovery repuval meg a romulán ragadozómadarak lesznek megint előnyben.
Újra simitárok lesznek a dps versenyben elöl. -
Bozi_Vilag #33023 Azért az első nem is olyan rusnya...
Kár, hogy erre sincsen pénzem :D -
Plata #33022 section 31 box stat.
Ú de gáz randák. -
CrashBoostZoom #33021 Ezen képen mindig jó mosolygok. Ugyanis a kettő közül pont a W40K világa az ami egy kibaszottul irreális jövőkép. Ezt bármilyen "felnőtt" belátja ha kicsit gondolkozik de az ugyebár luxus sok embernél aki ide jár és ilyen hülyeségeket linkel. -
Chak #33020 Aki kimarad az lemarad. Ahogy a mondás tartja. Muhaha
-
lammaer #33019 Igazából nem jövök rá hogy annak amit írtál mi köze van ahhoz ami a képen van....
A kép számomra azt üzeni, hogy a StarTrek "puhánysága" úgyviszonyul a Warhammer világának brutalitásához mint a gyermekkor világa a felnőttként megtapasztalt valósághoz. -
Ennedzur #33018 Sajnos a f*szbúk és a többi " Big Brother is watching you", szoftver terjedése miatt így látom a helyzetet:
-
Plata #33017 Egy ideje gondolkozom azon hogy kéne egy kardassziai karit csinálni,kardi hajóval spiral disruptorrokkal.
De nem tudom mi legyen,fed vagy klingon.
Klingon oldalon jobb hangárok vannak,de fed oldalon könnyű boldogulni.
No meg azt sem tudom pontosan mi legyen tac avagy engi.
-
Plata #33016 Hirtelen nem tudtam mi az az arckönyv,de le esett a faszbúk. 
Elsőre azt hittem valami ARC cucc.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.05.10. 14:39:50 -
Ennedzur #33015 Ja én nem Csiripelek... meg Arckönyvezek, meg ilyesmi... 
De köszi az infót!
-
Chak #33014 Twitteren ki van írva h a tokenek nem vesztek el, csak ideiglenesen nem látható. Hamarosan újra a helyén lesz.
-
Plata #33013 Ki tudja mikor lesz köv event,talán jövő héten. -
Plata #33012 Ha jól emlékszem promós R&D szarból esik.
Vagy kapod küldetésért. -
Ennedzur #33011 Acceleratort hol lehet szerezni? Az exchangen kívül? -
ntex #33010 Már tegnap vettem amennyit még tudtam, de köszi azért :) -
Ennedzur #33009 Na... kihordtam lábon egy infarktust... 
A következő eventig? Az nem tudni mikor lesz? -
gerisz23 #33008 Ha kell még accelerator szólj,nekem biztos van valamerre eldugva pár száz db. -
Plata #33007 Francokat.
Köv eventig nem látszódnak.
Akkor folytathatod.
Én csak poénkodtam. -
Ennedzur #33006 Most-most akkor elvesztek a tokenjeim??? Neeeeeeeemmmmm! :( 

-
Orbancapitan #33005 xd plata ez jó
-
Plata #33004 Tokenprogramot határozatlan időre javítás miatt törölték.
-
DrSoong #33003 Eltünt a t6-os token számláló a repuból. Mi a manó türtént? Pedig már a 3000 felén túl voltam. -
Daeus89 #33002 nekem a sci destroyer "bejön" be is szerzem majd az a klingon micsoda Klingon kolbi ? gáz pff... kár hogy a 4 hajtóműves batár 31 es drenya az promó lesz :( chak gz az epikhez :D -
Plata #33001 Ami után lehet hogy valami gyökér rád ír.