50039
  • Plata
    20% Bonus Zen & Zen Sale
    Captains that are always looking to make a good deal can now profit from 20% Bonus Zen on PC and from 20% off Zen packs on Xbox and PlayStation!
    By Fero May 07, 2025, 09:00 AM

From May 7th at 9am PT to May 21st at 9am PT, enjoy a 20% bonus on purchased Zen on eligible PC platforms.

Earn an extra bonus on purchased ZEN when you charge through the following payment processors:

Direct Credit Card (Visa, Mastercard, American Express and Discover)
    PayPal
    BoaCompra
    Xsolla
    Paysafecard
    Steam
    Epic (Zen packs on EGS will have a 20% discount instead of Bonus Zen)
  • Plata
    Félre értetted,én az új hajó alatt arra gondoltam ami jövőhéten jön.
  • Orbancapitan
    új hajó már nem lesz benne a választékban
  • gunji
    Ember (engi, hétvégén sci). Bugosan működik a tailor is, sajnos.
    Ma is szívtam a bindolással egy kicsit, pont annyit, hogy már ne legyen dupla xp. Érdekes, ma megette a fájlt, nem dobált hibákat. Ki érti ezt.
  • Plata
    Én szerintem poénból a protostar-t,hogy száguldozzak az űrben. :D
    De várjuk meg a köv hetet,biztos jön valami új hajó,ha most sem jön klingon akkor rohadjanak meg a pokolban. :D
    Mivel a bundlikra most nagy 3%-os akció van én valami nagyobb bundlira számítok.
    Remélhetőleg talán lego,na és talán végre klingon lego is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.06. 19:53:47
  • Plata
    Bundles Sale
    For a limited time, bundles are on sale in the Zen Store for 35% off on PC!
    By Fero May 06, 2025, 07:00 AM

Captains, there are times in life when you really want to get everything you need, all at once. That's what bundles are for! From May 6th at 8am PT to May 11th at 12pm PT on PC, save 35% on Ship Bundles and Expansion Bundles in the Zen Store! It's the perfect opportunity to get a great deal on the things you want, all in a convenient package!

Ez jó hír,új bundle jön. :D
  • Orbancapitan
    kösz plata akkor a excelsior 2 lesz nekem most hátha tudok javitani a lexingtonon egyébbként a shrike-ot tényleg ajánlom a traitje miatt ha meg van az eleos a téli eventről akkor a konzoljával a végtelenségig fent lehet tartani a shrike trait-jét amig ki nem kapcsolod a konzolt xd mert a konzol miatt nincs a traiten countdown
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2025.05.06. 13:51:16
  • Plata
    Na basszus,ezt nem ide akartam,miért nem lehet törölni a hsz-t?

Ide ezt akartam.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.06. 10:32:53
  • Orbancapitan
    miilyen fajú volt a boff?
  • Plata
    Uni nekem is az volt,a nehéz küldetés volt 500k tetryon.
  • gunji
    Köszi! Meg is akartam nézni, de fél órát sz*ptam a szabónál, mert nem lehet egy 24. századi boffra ráadni a DSC-s egyenruhát, úgyhogy elment a kedvem az egésztől. Ráadásul az egész m*rha csúnya, nem tudom, mit csináltak vele. ;( De azért köszi.

#48347: Nekem SB1 a universal endeavor. Az hogy lehet? :o
  • Plata
    Mai universal endeavort gondoltam letolom,mert jó jutalmat ad,nehéz küldi 500k tetryon űr sebzés,gondoltam majd utána letolom tarantulával,de elfelejtettem hogy az experimental fegyó tetryon,már nem is melékeztem rá,TFO közben meg néztem hogy mi a francos istentől lesz mindjárt kész a tetryonos TFO. :D
    Már kronoszon mikor átnéztem a hajót hogy nem.e véletlen rossz torpedó van betéve akkor jöttem rá hogy az a süket experimental fegyó volt az.
    TFO-n meg néztem mint rozi a moziban hogy mi a szartól sebzek ennyi tetryont. XD

De mentem egy ISE-t is a könnyű küldi miatt.
    CLR—Infected Space Elite[2:24]— Dmg(DPS) —D'Jomeu 104 164 584(723 365) Liesa 47 173 844(329 887) Mr 23nd 38 850 256(269 793) b'Hest Kil 26 866 744(191 905)
    A középsőhöz aztán tényleg nem volt kedvem. XD

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.05. 18:33:03
  • Orbancapitan
    nem, bármire jók csak a pilotmanuvereket fölösleges bindelni mert wasd +tooltip
  • Plata
    Szerintem ezek a bind-ek csak olyan hajóra jók amiken nincs annyi gezemice,cd-ket is nehéz lenne összehangolni a konzolokon,meg szett képességen.
    Plusz még ott vannak a pilot manőverek is,vagy a vulkáni karimnak a süket doff meg trait miatt a cd-k tök random változnak.
    Az egyik pillanatban még 2 perc cd utána nyomok egy képességet és már kitudja mennyire változik.
    Ma már végre sikerült nyolc óra előtt letudni az eventet,holnap tolhatom már 5-6 óra körül. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.05. 08:31:23
  • Orbancapitan
    tudom csak rosszul csináltad meg
  • Orbancapitan
    ezt nézd meg

C "UseTraySlot0 0 $$ UseTraySlot0 1 $$ UseTraySlot0 2 $$ UseTraySlot0 3 $$ UseTraySlot0 4 $$ UseTraySlot0 5 $$ UseTraySlot0 6 $$ UseTraySlot0 7 $$ UseTraySlot1 8"

Space "+power_exec Distribute_Shields $$ GenSendMessage HUD_Root FireAll $$ UseTraySlot1 0 $$ UseTraySlot1 1 $$ UseTraySlot1 2 $$ UseTraySlot1 3 $$ UseTraySlot1 4 $$ UseTraySlot1 5 $$ UseTraySlot1 6 $$ UseTraySlot1 7 $$ UseTraySlot1 8 $$ UseTraySlot1 9 $$ UseTraySlot2 0 $$ UseTraySlot2 1 $$ UseTraySlot2 2 $$ UseTraySlot3 0"

F6 "UseTraySlot4 0"

F7 "UseTraySlot4 1"

F8 "UseTraySlot4 2"

F9 "UseTraySlot4 3"

F10 "UseTraySlot4 4"

F11 "UseTraySlot4 5"
  • gunji
    Nálam ez (volt) a hagyományos:
    Space "GenSendMessage HUD_Root FirePhasers$$+TrayExecByTray 9 1$$+power_exec Distribute_Shields$$"
    és a TrayExecByTray részt ismételgetem, amennyiszer kell
  • Plata
    Na de az a bind nem tarantulához volt. :P
    Szerintem Kolln már nem is játszott amikor szereztem tarantulát.
    Az én karaktereim sokkal bonyolultabb bindet igényelnek.
    Főleg mert sok spéci képességük van.
  • PiszkosFred
    Es ez mennyivel tud tobbet, mint a hagyomanyos key bind?
  • gunji
    A régi nem jó, mivel ez másmilyen build. Betölteni betölti, de használat közben folyton hibát dob, hogy a TrayExecByTray-nek három paramétere van (korábban kettő volt), az első: <active>, de nem találtam infót rá, hogy mi. A másik kettő a sor/oszlop sorszáma maradt (számítógépesen :))
    Valamennyire működött, egy hajót megcsináltam. Most ennyi volt benne.
  • Orbancapitan
    mert szarul csináltad meg kolln és raul is mondta neked h ne piszkáld a bind fájlt ha már megcsinálták neked de csak azért is hozzá nyújtál mindig
  • Orbancapitan
    csak töltsd be egy régi bindet és kész
  • Plata
    Hogy tudtok bindel játszani, nekem sosem volt jó.
  • gunji
    Igen, új karakternél hajó masteryt húzni. A régi karaktereknél fel sem tűnt, hogy a szerver tárolja és nem kell már beolvasgatni a fájlt újratelepítés után.
  • Orbancapitan
    bindelni akarsz?
  • gunji
    Elakadtam. Mikor változott meg az 'TrayExecByTray' paraméterezése? :(
  • Plata
    Nekem ma Azure kicsit bogaras volt.
  • Plata
    ESO-ban meg tolvaj event van,de nem lehet rendesen rabolni,mert sok dinnye megöli az NPC-ket. :D
    Az előbb is betörtem házba,szépen zsebelgetem a tulajokat és feltöröm a ládát,erre bejön valami örült megöli az NPC-ket és lelép.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.03. 11:12:31
  • PiszkosFred
    Szerintem 1-2 heten belul jon a delta is. Igy szokott.
  • Plata
    Hát én már elfelejtettem.
  • PiszkosFred
    De, volt kdf recruitment ev elejen.
  • Plata
    Mai peccs:
    General:
    Fixed an issue that was preventing players from being able to claim the rewards from the Event Campaign.
    Reduced some overzealous AFK penalty settings associated with Azure Nebula Rescue which were causing false positives, resulting in some players receiving no Marks upon TFO completion.
  • Plata
    Basszus,ma sikerül hamarabb felmenni,de nincs szerver,cumííí.
  • Plata
    Fogalmam sincs milyen tervei vannak ennek az új bandának,de régen sosem telt el ilyen sok idő anélkül hogy ne jött volna a store-ba valami értelmes tartalom,hajó vagy egyéb.
    Februárban jött utoljára hajó csomag az évfordulós és azóta semmi,pedig régen májusban már új season szokott jönni és legalább 2-3 hajót meg egy bundle-t kiadtak.
    Nem sok időm van mostanban játszani mert mindig megszívom és nem tudok admiraltyzni rendszeresen,mázli hogy admy hetet le tudtam tolni,bár utolsó napot nem,mert meló közbe szólt,de így is több zenem van mint máskor.
    Ha el kel a most kirakott mennyiség is akkor már lehet hogy veszek inkább egy mudd bundlit ha lesz akció.
    Úgy nézem nem igazán törik magukat új store hajókkal.
    Minden évben januárban kezdődnek a recruit eventek,de az idén egy sem volt még.
    Az is miért maradt el?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.02. 10:22:25
  • Plata
    Star Trek Online will have maintenance on all platforms at 7am PT today, 5/2. Estimated downtime is 2.5 hours for PC and 2 hours for Console. The patch notes will be posted later today. Thank you for your patience!
  • Orbancapitan
    1
  • Plata
    Na ma már asszem csak nyolc körül fog menni.
  • Plata
    Nekem is az a cél hogy átvigyem reggelre, de nehéz ha közbejön meló vagy karbantartás. Ma is csak hat felé érek haza, szóval ma sem fog összejönni. Délben tudtam kicsit játszani, de mivel kB három óra CD volt még így inkább le toltam két karival WoW-ban a heti worldsoul vagy mi a szár küldit, meg a heti gyökérland küldit. Sose jut eszembe a föld alatti hülyeváros neve. XD
  • PiszkosFred
    En update elott voltam tegnap, az utolso pillanatban 15:00-16:00 kozott, harom accal lenyomtam gyorsan az Azurat, hogy ma mar tudjam csinalni 11-12:00 kornyeken, igy holnaptol megint a reggeli kave kozben nyugodtan, karbantartasok es lagok nelkul folytathatom a vegeig. Nem volt gond, igaz csak addig voltam fenn, amig beleptem, megvartam a keddi 19:00 oratol szamitott -4 ora CD-t es utana ment is az TFO, majd logout.

Ma delben sem volt gond, ma megcsinaltam az napikat, kiveve az uni endeavort, a gravity utan ezt a baromsagot (forged in fire) ruhellem leginkabb, foleg puggal. :)
  • Plata
    Franc tudja,valamikor hat és hét óra körül.
    Megcsináltam azurát,meg az összes karival belogoltam és dilit finomítottam,admiraltyt nem mert fáradt voltam.
    Ma akartam újra admiraltyzni meg lekvár karit dolytatni,de megszoptam mert tegnap tudtam meg hogy ma is melózok.