50219
-
gunji #33360 Hogy miért indulnak be sokan egy újabb Enterprise-tól? Gyerekkorában ki nem játszott katonásdit, vagy rabló-pandúrost? Ki nem szeretett volna lenni masiniszta, tűzoltó, vadakat terelő juhász? Felnőttebb fejjel ki nem szeretne egy DeLorean-t, esetleg Coruscanton sétálni, vagy egy csillaghajón a nagy székben azt mondani, hogy "Engage!"? Az ember picit mindig gyerek is marad. S a hősei is mindig vele lesznek, akiknek a bőrébe szeretne bújni, s ez egy módszer erre: a kedvenc sorozatod zászlóshajóját irányítani.
Aztán persze lehet, hogy csak az örök birtoklási vágy kiteljesedése ez. Egy doktorihoz mindenesetre jó téma.
Én is szeretnék egy sorozatot belőlük, a Vengeance-szel és az új Universe-zel együtt. Nem mondom, hogy soha, álmodozni mindig jó, de amíg $300-ra lövik be, addig nem valószínű, hogy összejönne az ára. A Crypticnél biztos végeztek számításokat, hogy így nagyobb a bevétel, vagy ha 5000 zenért adnák híddal. Nem vagyok meggyőződve, hogy jól döntöttek. -
Plata #33359 Várható volt.
Elvileg a kulcs is meg fog ugrani,ha igaz,mert köv boxban jó cucc lesz.
De azt is mondják hogy jön megint főnix,még hozzá felújítva.
Az új enterprise,op,nem kicsit,brutál sok brutál erős petet tud ki dobni,MW hajó,jó boff kiosztással.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.18. 21:27:50 -
ntex #33358 Vicc... -
Plata #33357 Hááát nem izgat,van még 112 ezer asszem,ez a hajó nem érdekel.
És ha igaz megint lesz főnix úgyis. -
gerisz23 #33356 A zen árfolyam már 400 -
Plata #33355 Ez a connie érdekes.
Marha sok petet tud kirakni.
Kár hogy nem egy karfiol. -
Plata #33354 Klassz.
De nem kell.
Jelenleg meg főleg nem.
Kint vagyok a határba és szarrá áztam mert jött egy váratlan vihar. XD
Mázli hogy meleg van.
Na meg szeretem az esőt. -
gerisz23 #33353 Promo -
Bozi_Vilag #33352 Ugyanmá', nincs 25millió EC-m se, zenem meg tán 2000, abból meg alig jön ki FSM.
5 oldalra meg nem fér ki mindegyik fedes hajó, túl sok van :P -
lammaer #33351 Szégyelld magad!
link
1 napod van hogy posztolj egy 5 oldalas esszét (10es betüméret, max 1 centis margók, A4 formátum) az STO-ban a játszható fedes hajók lisájárol, mindegyiknéé megjelölve hogy kanonikus vagy sem, valamint egy 1-10 közt eső pontszámot arra vonatkozóan hogy számodra mennyire tetszik az adott hajó.
Minden egyes hiányzó darab után 1 Fleet Ship Modulet vagy köteles küldeni nekem. -
Daeus89 #33350 mer enterprise! tudod az "ikonikus" jah hogy van már lassan vagy 10 :D mind 1 a lényeg coniért "mindenki" meg van őrülve ! igaz hogy van szebb jobb meg minden lehet vele villogni hogy jéé retrooo uuu én maradok a heavy drenyánál az jó meg ez a sci romboló csak lusta vagyok ki farmolni az árát :(
Plata ha néznéd a sorozatot akkor vágnád hogy zeke az utolsó pár részből a kompok "dronok" amik védték a 2 hajót! a másik esélyes sajnos hogy promo pakk lesz de enyire egymás után nem szoktak promózni plusz oda ha már tesznek valamit az a Leland's Flag Ship (Section 31) lesz az meg érdemel promót mer az brutál dupla hangáras sci drenyxa lesz ! és uuu nah mind 1 szerintem zenesbe teszik mivel az régen volt és már van promós coni zenes meg nem van :D(t6!) -
Bozi_Vilag #33349 Milyen avenger? :D Az nem a Star WarS? -
Plata #33348 Passz,nekem kb 0 izgalmat jelent ez a hajó.
De már megvannak érte kergülve,cseten azt mondják lesz vagy 1.5-2 milliárd. -
lammaer #33347 Biztosan nálam van valami rosszul bekötve, de a mai napig nem értem hogy most is mi a rossebbért vannak teljesen felizgulva már megint az emberek a 128. ugyanolyan kinézetű csészealjhajón. Jó, rá van biggyesztve hogy ncc 1701, de ettől eltekintve az égvilágon nem különbözik az összes többi fedes klasszik kinézetű (csészealj, két gondola + test) cruisertől.
Nekem még kimondottan bénán is néz ki a modernebb cruserekhez képest (avenger pl)...
Ha legalább lenne vmi extra tudása, funkcionalitás, akkor talán, de csak attól erekciót kapni hogy rajta van az hogy ncc 1701... :) -
Plata #33346 Mi az a zagyvaság hogy ezeknek egyszerre 50-95 hangár pet is lehet kirakva?
Vagy csak valakik beszívtak és félre néztek valamit? -
Chak #33345 A korábbi Enterprise verziók is promoban zsigerelték a bankkártyákat, szerintem ezúttal sem lesz máskép a dolog.
-
gerisz23 #33344 Jó eséllyel csak r&d promo lesz -
Plata #33343 Zenesről infó? -
gerisz23 #33342 Új hajók
Utoljára szerkesztette: gerisz23, 2019.06.17. 18:26:00 -
gunji #33341 Nem olyasmit magyaráztak, hogy a lightning 2-vel a változó napszakoknál folyamatosan változó fényviszonyokat, árnyékokat, színeket nem lehet v. túl bonyolult modellezni? Valami ilyesmi rémlik. Viszont egy statikus álló mapet miért olyan nehéz létrehozni? Folyamatosan jönnek ki az új küldetésekhez is az új mapek. De akár csinálhatnának egy teljesen új és nagyobb Risa mapet is. A fafej gyűjtés úgyis már automatikusan megy :D
A legnagyobb baj, hogy ha már nagyon unják a kérdéseket, akkor simán törlik a hozzászólásokat. :( -
Plata #33340 Hülye balfékek.
Először csináltak új váltakozó napszakot és szép lett.
Utána meg elcseszik.Az volt a terv hogy minden bolygón ilyen lesz,már Bajor is ilyen volt. -
Chak #33339 A lighting 2.0 upgrade óta nincs éjjel Risa-n. Az egész mapot újra kéne csinálniuk h újra legyen éjjel. Állításuk szerint.
-
Orbancapitan #33338 jah tudom várom fogadni merek lesznek olyan hessistek mint az oceans filmek :))) -
Plata #33337 Eltolták mert régen ott le ment a nap és volt éjszaka. -
gunji #33336 Risa-n nagy vágyam, hogy legyen megint éjszakai map (csak álló, nem napváltásos), de sajna Cryptic-éknek nincs kedvük hozzá, hogy csináljanak. -
Plata #33335 DLC csak rizsa után,de új zenes hajók jönnek tán. -
gunji #33334 Köszönöm, igen, azt megtaláltam (az a sci cyborg). Kár, hogy nincs másik, jó lenne rp-zni.
A chaten csak promó boxról beszéltek Connie-val és D7-tel, új DLC-ről nem. Ami persze nem lenne baj, ha mégis lenne. -
Plata #33333 Most voltam fent,de rohadt nagy punnyadás van,sehol senki.
Pedig jövőhéten vagy utána új DLC,akkor biztos tömeg lesz. -
Plata #33332 Egy disco boff van,ami a Discovery operations pack-hoz jár. -
Plata #33331 Fejből úgy emlékszem csak TOS boff van külön.
Discora nem emlékszem.
Ha hazaérek megnézem. -
gunji #33330 Ugye Discovery érás BOFF-okat nem lehet szerezni sehonnan? DSC-s karakter szintezéséhez kellettek volna. -
Orbancapitan #33329 írj majd -
Plata #33328 Kedvem lenne de jó ha 10-re hazaérek.
Napközben meleg miatt nincs kedvem.
Este meg későn érek haza. -
Plata #33327 Még melózok.
Most délelőtt szoktam ráérni és délután este meló.
-
Orbancapitan #33326 te plata nincs kedved vmikor kicsit gtazni? -
Plata #33325 Sajna admiraltys xp nem számít bele.
Akkor sosem kellene xp-t farmolnom.
Admiraltys xp csak a szintet tolja de az elkölthető expertise-be nem ad. -
_RAYEN_ #33324 Valószínűleg admirality adta, szépen beprocolt. -
Plata #33323 Recruit rewardot akkor kivettem amikor 60 lett.
Nem tudom mitől lett,este még tuti nem volt sok xp-je,egy repura elegendő xp-je volt és reggel akartam farmolni neki még egy repura valót,de nem kellett.
Az elacsit meg nem sikerült megismételni,az esti egy kristályon ment,ma már nem. -
Chak #33322 Nálam még nem volt xp bug, se elachi osztodással szaorodunk bug sem.. xD
Amúgy a recruit rewardok nem adnak véletlen olyan xp amiből hirtelen sok lett a karidnak?
-
Plata #33321 Van új bug.
Elacsi sheshar nekem be bugolt kristályon.
Véletlen kettéválasztottam a hajót harc közben.
Megnyomtam egyből az összecsukó modult,a hajó alja vissza is csatlakozott,de lett mellettem még egy belőle,harcolt velem és használta a crescent wave cannont,poénból megnyomtam újra a szétválasztást és vissza,erre már hárman voltunk.
Ott harcolt velem a leválasztott két darab sheshar alsórész,közben meg vissza volt csatolva.és lövöldöztek crescent wave canonnal.
Többre nem volt időm mert véget ért kristály.