50216
  • Plata
    Van olyan hajó amit ha megveszel nem egyből kapod meg hanem a táskádba kerül egy dobozba és onnan kell kivenni,azért nem szürkült be.
  • Ennedzur
    Oké megoldódott. Nem volt hely a ship sorban. Érdekes, hogy nem mind lett "szürke" csak pár darab. De miután felszabadítottam helyet már elérhető lett.
    Nem tudni mikor lesz ship-re akció? Nem akarom 3000 zenért megvenni, ha lehet 2600-ért is :)
  • Chak
    Tutira megveheti hisz a Chak márkanevű fed engim is azzal jár. Egy idős a játékkal haha.

• Plata
    Az fura,bármely fed kari megveheti szerintem.
  • Ennedzur
    Értem, köszi a választ.
    Még egy kérdés ha megengeded:
    Még régebben ajánlottál egy hajót az eng karakteremnek, a gagarin miracle workerest. Csak úgy látom azt nem vehetem meg, a zen storeból...:(
    Ez azért van mert nem diszkós föderációs karim van?
    HA tényleg így van, akkor mi az amit kb olyan mint az, csak számomra is megvehető?
  • Plata
    A zen ára a promó miatt ugrott meg nagyon és azért mert most sok játékosnak nagyon sok dilije lett az event miatt.
    Kristály event a legegyszerűbb event,akár 20 vagy több karival le lehet tolni lazán és mind megkapja az 50k dilit.
    Másik meg hogy sok régi játékos rengeteg ingyen dilit kapott,a régi eventes projecteket ugye most az egyik javítás automatikusan késszé tette,akinek teszem azt van 20-30 karaktere és mondjuk mindegyiknek volt 2-4 vagy akár 5-6 régi eventes projectje azért mindért megkapta az 50-50k dilit.
    Sok embernek volt felvéve sok karival régi project,hogy majd egyszer befejezi,hát most azt mind megkapta.Nekem is rengeteg karinál volt ilyen.
  • Plata
    Vissza fog esni,most meghülyült a nép a diszkó Enterprise miatt.
    Nagyon nem fog vissza esni,mert most dili dől mint állat.
    De valamennyit vissza fog,másik meg ha igaz a pletyka jön újra főnix,méghozzá kibővítve új cuccokkal,szóval lehet abban is lesznek veszett jó cuccok ami miatt be fog zuhanni a zen ára.
    De ez csak olyan csetes pletyka.
    Nem 100%,be szokott válni de nem mindig pont úgy ahogy sejtik.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.20. 09:07:12
  • Ennedzur
    Sziasztok!
    Ez a zen áremelkedés őrület, maradni fog szerintetek, vagy egy idő után visszaeshet az ár? Régebben is voltak gondolom ilyenek, akkor mi történt?
  • Plata
    Mai peccs:
    General:
    Added the ability for default starting weapons to move to the players inventory when dry docking a ship.
    Adjusted the spawn location when beaming up to Sol System during the Discovery Era Tutorial.
    Resolved an issue that was causing Tamavs gun to not appear during the cutscene in “Impossibility of Reason”.
    Resolved an issue that would cause EV Suits to not appear properly with certain costume configurations.
    Woven Hair (Female hair choice) should no longer look metallic.
    New "Version 2" of some existing female hairs have been updated and added.
    UI:
    The range of energy credits or GPL that can be bet at Dabo has been increased to be between 100 and 1 million
    Resolved an issue causing the Galaxy map to not zoom/scale properly.
    Accessing your account bank from a location that also allows character bank access will now bring up the window that switches between the two
    The Bridge Officer training UI should more reliably update its status when you get a training manual
    Content:
    Hive Onslaught Elite:
    Added Enhanced Borg Regeneration II to the Tactical Cubes in the first phase.
    Khitomer Vortex:
    Added a 30 second briefing window before the queue begins
    Cure: Found:
    Added a 30 second briefing window before the queue begins
    The Kang health bar now goes away after Kang warps out
    Hailing Kang is now instant, instead of taking several seconds
    Resolved an issue that was sometimes causing some flying NPCs on Risa to appear to not have floaters equipped.
    Systems:
    Updated the Special Requisition Choice Pack - Tier 6 Promotional Ship Choice Pack to include the Miracle Worker Flight Deck Cruiser [T6] and the D7 Miracle Worker Flight Deck Cruiser [T6].
    Adjusted the Multi-Spectral Emitters on Romulan Drone ships to be able to adapt to a much wider group of enemies.
    Resolved an issue that could occasionally cause Voth enemies to spawn outside of the Dyson Sphere Adventure Zone, if a player had recently engaged in activities on that map then moved elsewhere.
    Resolved an issue that was causing "They've Adapted" visuals to appear when attacking Borg that had adapted to any of your energy types, regardless of the energy type being used.
    These visuals will now only appear if you attempt to use the same type of energy as one they have adapted to.
    NPCs, other than Bridge Officers, are no longer subject to Borg Adaptation or the need to Remodulate their weapons.
    Improved Mudd's Time Device uptime from 90 sec cooldown / 90 sec duration to 25 sec cooldown / 30 sec duration.
    Resolved an issue where the 2pc bonus for the Stamets-Tilly Field Modifications set was improperly applying 120 Damage Control skill instead of raw +120% Hull Regeneration as intended.
    Subspace Wake Universal Console:
    Resolved an issue that caused the damage to scale incorrectly
    Updated this ability to correctly apply and list it's inertia buff.
    Resolved an issue where periodically the Interstellar Torpedo from Threat Assessment Algorithms would become stuck and linger after combat
  • Plata
    Legénységet külön kell beszerezni.
    De romulán karakter nem tud fedes ruhát viselni.
    Most néztem,eventes és egyéb ruhát igen,de a fed egyenruhákat nem.
    Még a fizetősöket sem.
    Figyelj rá hogy romulán boffokat tegyél a hajódra,mázli de pont a romulánok a legjobbak.
    Vagy a jem hadar vanguardok.
    Olyan romulán boffot tegyél fel aminek crites traitje van.
    Jah boff a legénység.
    Boff avagy Bridge officer.
    Romulán boff.

Vanguard boff.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.19. 19:23:22
  • frango
    Köszi! Néztem a shopot. Azért elég húzós árak ezek. Túlzásnak érzem. :) Voltam ezen az eventen. Egyébként hajóval legénységet is vesz az ember? Vagy őket is külön kell megvenni és csak úgy lehet összerakni egy sorozatos csapatot?
  • Plata
    Majd megnézem neked a ruhát,de most először letolom a napi endevourt jem hadar karival,az mindig az első,utána kb 14 karival eventes TFO,az első pont romulán.
    De még bogarakat kergetem.
  • Plata
    Ha eléred a 10-es szintet minden nap menj el az aktuális eventes TFO-ra,kapsz 50-100 discont coupont,ha 3000 coupon összegyűl vehetsz egy ingyenes T6 zenes hajót.
    Jelenleg kristály event van,ha elmész crystaline cataclysm TFO-ra kapsz ilyen kupont,hétközben 50 hétvégén 100 darabot.

Vagyis asszem eventes TFO-ért jön,nem igazán foglakozom vele,csak az eventet tolom mert jó sok dilit ad.
  • Plata
    Egyébként annyira P2W hogy fizetős hajók fajok sokkal jobbak és erősebbek.
    Zenes T6 hajók vagy a promós hajók a legerősebbek,vannak ingyenes t6 hajók eventekkor,de azok gyengébbek jóval.
    A nagy packos hajók vagy bundle-s hajók néha pofátlanul erősek.
    Viszont ha van türelmed és kitartásod bármid meg lehet ingyen.
    Nekem a store teljes tartalma megvan kb,az összes hajó,faj,meg egyéb hülyeség megvéve.DLC-k megapackok bundle-k,sosem fizettem a játékért egyetlen fillért sem.
    De van 40 darab maxos szintű karakterem és hét éve játszom,ami sok farmolás de megérte.
  • Plata
    Ruhában nem vagyok biztos,pedig van vagy 6-7 romulán karim,de olyan hajót használsz amilyen jól esik.
    Bár szerintem ruhát is lehet nekik korlátlanul használni.Csak éppen a romulán zenes ruhák szebbek.
    No persze attól függ hogy mire gondolsz,ingyenes hajót csak egyszer kapsz minden szinten,szóval jól válaszd meg,alacsony szinten az ingyenes sci hajó elég szár.
    Ha magas szintre gondolsz ott azt használsz ami jól esik,tökmindegy,már nincs igazán megkötés,sőt romulánként már fed hajókat is szabadon használhatod,az sincs mint régebben hogy csak roma hajót használhattál.
    Viszont tudnod kell hogy T6 hajót ingyen csak eventen kapsz.
    Az igazi erős t6 hajók mind fizetősek,vagy zen-be kerülnek a store-ból,vagy más játékostól kell megvenned több száz vagy milliárd Ec-ből.
    Vagy veszel kulcsot és nyitsz ládát hátha esik,de az elég lutri,ha megveszed a hajót jobban jársz.
  • frango
    Sziasztok!
    Most kezdtem el játszani a játékkal és lenne pár kérdésem. :) Romulán engit kezdtem és csatlakoztam a föderációhoz. Kimaradok így valamilyen kontentből(A klingon cuccokon kívül)? Például romulánként felvehetem a fed ruhákat? Össze tudok rakni pl. egy Voyager csapatot? Mire érdemes figyelni az elején? Van olyan, amit később nem lehet cserélni? Mennyire van "összekötve" a karakter kasztja a hajó típusával? Vagy bármilyen kaszttal lehet jól használni bármilyen típusú hajót? Mennyire p2w a játék? Hirtelen ennyi...:)
  • Plata
    Szoktam látni cseten,trade cseten múltkor is ott balhézott valakivel.
  • gunji
    Tegnap beszéltek chaten róla, de akkor szerencsére maradt, nem omlik össze a piac xD
  • Plata
    Én szoktam látni cseten.
  • gunji
    xD

Úgy tudom, pár hónapja abbahagyta. Legutóbb elég pipa volt chaten, hogy mostanában csak Discoverys stuff jön.
  • gerisz23
    Tegnap írták trade chaten hogy Crossis azért vesz diszkó hajókat hogy kidobja,az milyen már?
  • Plata
    Nem tudom majd mennyi,lesz csak kristály közben olvastam csetet,ott 1.5-2 milliárdra lőtték be,de mondták hogy 300 dolcsi körül ha perkálsz akkor biztos kapsz.
    Tegnap engem szívatott endeavor,nem akarta engedni rerollolni a küldit,az meg irtó szar volt.
    Vagy negyedóra vacakolás után engedte,.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.19. 11:54:01
  • gerisz23
    Hétvégén meguntam hogy nem meg feljebb a promo doboz ára,gondoltam nyitogatok.151 dobozból esett 1 hajó,állítólag nerfelték a drop rate-et.
    Kiváncsi leszek de sztem 1b-áért lehet majd venni az új hajóból.
    Aknázós hajót nem tudok sajnos.
  • Plata

Figyeld meg tele lesz Sol system enterprise-al,jó páran meg így fogják be szerezni,mekkorát fog most kaszálni a cyrptic.
  • Chak
    Szerintem a szürkéknél jegyeztessék elő magukat anal probe behelyezés ügyében.

• Plata
    Kb 300 dolcsiért már előjegyzésbe vesznek nagyobb hajókereskedők.
  • Chak
    Szerintem a gombás Pike Enterprise nagyon menő, és klassz volt a soriban is. A játékban persze egyik Enterprise sincs meg. Kivéve az nx, de az is egy más tészta. Van pár boxos hajóm, de az áruk miatt nem tudom növelni a készletem. Meg játszani nem is nagyon mennék velük. A hero hajók meg végkép a méregdrága, és az eladom a vesém kategóriákban lebeg haha.
    A Voyager meg a Defiant pack mondjuk pont kivételt képeznek ez alól.

• Chak
    +1
  • Plata
    Egyébként nem is lomha annyira.
    9-es a fordulása.
    Endevor és pilot speccel fordul az mint a fene.
  • Plata
    Igazából valami tac-os MW hajó kéne aknázáshoz.
    A sok uni konzol miatt.
    Vagy három szett felkéne hogy férjen.
  • Plata
    Nekem adj ötletet.
    Fed tac karinak melyik hajó lenne jó aknázni?
    Legalább 2 tac boffos kellene 3-4 tac boff skillel.
    Vagy 5 tac konzollal de legalább 4-el.
  • Plata
    De azt hiszem erre max beam megy.
    Nem?
  • gerisz23
    Én meg azon agyalok melyik karimnak adjam:)Átkell néznem a statjait,meg a miracle skilleket is.
    Amúgy sokan cannonoznak dps ligából,még ilyen lomhább hajóval is.
  • Plata
    Én inkább várok még.
    Ha ezek most kiadtak egy ilyen erős fél carriert talán jön egy nem cruiser is.
    Mert ez akárhogy nézzük cruiser,5-3 fegyverzettel,de max beam lehet.
    Én meg nem vagyok oda a beames csónakokért igazán.
    Az a fura hogy ez egy flight deck cruiser,de dupla hangárral,na és rengeteg hangár petet tud kidobni.
    Ezenkívül spéci phaser fegyver van rajta,ha megveszed a hajót unlockolod storeban a spéci fézert.
    Nem tudom miért cruiser ha dupla hangáros,de hátha adnak ki ezek a marhák egy rendes carriert is mostanság.
  • Kotomicuki
    Kíváncsi vagyok az új fegyverekre, hátha ezek lesznek az új no. one-ok, ha már magukat a hajókat is túltolták a "régi" T6 határain.
  • Orbancapitan
    plata a skint lehet állítani úgy már nem discos lesz
  • Plata
    Őszintén szólva nekem tetszik az Enterprise,csak nem a diszkós,hanem a TOS vagy az új Star Trek filmes.
    Ez a hajó meg azért olyan drága,mert MW cruiser,ami még carrier is,ráadásul a nomrálisnál sokkal több petet tud kidobni,az elite petjei meg veszett erősek.
    Elite Tactical Flyers
    Availability: Fleet Shipyard
    Weapons:
    6x Micro Phaser Beam Arrays (Fore)
    3x Micro Omni-Directional Phaser Beam Arrays (Aft)
    Abilities:
    Emergency Power to Weapons III
    Directed Energy Modulation II

Szerintem erős lesz ez a hajó nagyon.
    Boff kosztása nagyon jó,sztem.
    Bár a konzol kiosztása kicsit tankos.
    Ha nem diszkóveris hajó lenne lehet kellene.
    De már így is herótom van a sok diszkóveri sorozatos fostól.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.18. 23:43:37
  • gunji
    Hogy miért indulnak be sokan egy újabb Enterprise-tól? Gyerekkorában ki nem játszott katonásdit, vagy rabló-pandúrost? Ki nem szeretett volna lenni masiniszta, tűzoltó, vadakat terelő juhász? Felnőttebb fejjel ki nem szeretne egy DeLorean-t, esetleg Coruscanton sétálni, vagy egy csillaghajón a nagy székben azt mondani, hogy "Engage!"? Az ember picit mindig gyerek is marad. S a hősei is mindig vele lesznek, akiknek a bőrébe szeretne bújni, s ez egy módszer erre: a kedvenc sorozatod zászlóshajóját irányítani.
    Aztán persze lehet, hogy csak az örök birtoklási vágy kiteljesedése ez. Egy doktorihoz mindenesetre jó téma.
    Én is szeretnék egy sorozatot belőlük, a Vengeance-szel és az új Universe-zel együtt. Nem mondom, hogy soha, álmodozni mindig jó, de amíg $300-ra lövik be, addig nem valószínű, hogy összejönne az ára. A Crypticnél biztos végeztek számításokat, hogy így nagyobb a bevétel, vagy ha 5000 zenért adnák híddal. Nem vagyok meggyőződve, hogy jól döntöttek.
  • Plata
    Várható volt.
    Elvileg a kulcs is meg fog ugrani,ha igaz,mert köv boxban jó cucc lesz.
    De azt is mondják hogy jön megint főnix,még hozzá felújítva.
    Az új enterprise,op,nem kicsit,brutál sok brutál erős petet tud ki dobni,MW hajó,jó boff kiosztással.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.18. 21:27:50
  • ntex
    Vicc...