50207
  • Plata
    Már tudnak róla,elvileg dolgoznak a problémán:
    If your doffs are suddenly becoming bound again, we're aware, and just found the issue. We're going to fix it soon, and unbind any doffs you may have picked up.
  • Plata
    Úgy nézem a csóka nem nagyon ismeri az összes konzolt,elég sok mindent kihagyott,főleg szuper tank konzolokat.
    Elég fura hajókat is ajánl tankolni,van ezeknél jobb is.
    Hogy nem ez alapján a videó alapján csinálnék tankot az fix.
    Szerintem a tank didin egyik ajánlott konzolja sincs fent,mellesleg mk13 Ur szett van rajta csak,de jó konzolok és nem nagyon láttam még olyan STF-et ahol bajba lett volna.Kristály advon is szarik rá ha kristály robban.
  • Kotomicuki
    Konzol és hajó ajánlás - ánglisul.
  • DrSoong
    Kipróbáltam khitomer groundon a Disco setet (karbantartás előtt), és egy másik player is abban volt. Kurvára OP, végigvertük az összes borgot!
  • Plata
    Ha elolvassák és foglalkoznak vele akkor arról emailben kapsz egy vagy több választ is,ha simán zárják és nem foglalkoznak vele akkor eltűnik és nem is válaszolnak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 19:06:20
  • gunji
    Hát.. amit vártam javítást, az maradt sajna (doff-bound-bug, acc bank átméretezési bug).
    Amúgy hol lehet a korábban leadott bug reportokat/ticketeket visszanézni? Mert nem találom sehol őket.
  • Plata
    Majd javítják.
    Úgysem akartam kivenni.
    Csak a fegyó szettet.
  • DrSoong
    Van némi bug a Disco repuval. A space set hajtómű elemét nem lehet kozmetikához berakni.
  • Chak
    Ja, nem baj alt accounton úgy sincs meg csak pár verda, ott is meglett a token. Legalább azt tudom mire költeni haha.

• Plata
    Nekem egyetlen t6 hajó nem volt meg Store-ból,mert úgy gondoltam hogy kell a francnak,az a heavy cruiser valami,arra váltottam be a kuponom,másra nem tudtam volna mert az össze többi hajó megvan storeból.
    De mikor megyek eventes st-re kiírja hogy kapok 50 vagy 100 kupont újra,de számolni ne számolja a repuknál.
    Mondjuk engem pont nem érdekel mert több hajó már úgysincs a storeban,de akinek nincs zene annak lehet szarul jön hogy nem lehet másik tokent gyűjteni.
  • Chak
    Most nézem, ha csak soloban a Buran-t szeretném megvenni, azt már nem lehet a tokennel. Nem túl széles a választék. Egyedül a pilot packok nincsenek meg, azokat engedné a tokennel h egy darabot megvegyek. A buran packot nem engedi egyesével. Érdekes. Vagy túl új a pack, vagy bugos, és azt nem érzékeli a rendszer. :D

Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.06.27. 10:57:14
  • Chak
    Na meglett a téhat kúp-on. Kár h packra nem váltható be. :DD

• Chak
    Ja, az mekkora gyökérség.. ki nem s*arja le h kihúzta a repukat lol

• Plata
    Eleve barom ötlet volt.
    Minden retardált ezt tolná mindenhol.
    Mint azt a repus szivárványt.
  • Chak
    Azért vették ki mert az egyik audio a konföderációhoz köthető, ergo rasszista rabszolgatartókhoz. Amiről nem is tudtak. Így kiveszik ezeket.

• Plata
    Ok,de én csak cseten láttam hogy erről beszélnek.
    Nem voltam benne tuti biztos.
    Nem volt link vagy ilyesmi róla.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 07:51:16
  • Orbancapitan
    nem pletyka twitteren és facebookon is bocsánatot kértek emiatt és egyik platformra se fog jönni bármi ilyesmi
  • Plata
    Ilyen baseball hangokat lehet majd vásárolni,vagy nem.

Állítólag teszten a sok idióta hangtól lehetetlen játszani.
    Mindenki ezeket nyomja és ezért álltak le panaszkodni és ha igaz a pletyka ki is veszik.
  • DrSoong
    Sajnos sok területen visszafejlődik a játék. Halál után nem tudod forgatni a karakteredet, nincsenek napszakok, nem kerültek vissza a földi patrolok, a deep space patrolok...
  • Plata
    Azt mondják ki veszik az audió emote-kat,annyian hisztiztek miatta hogy törlik talán.
  • Plata
    Jaaa,azé,mert rizsán még a tavalyi hajó van és nappal.
  • gunji
    Most naplemente lesz. Nem éjszaka, de ez is valami fenomenális, festeni való táj. Tribble-n néztem tegnap. A képet a reddites postból hoztam:

Nagyon nem akarom lelőni, aki szereti az ilyen tájakat, annak érdemes lesz majd körbenéznie.
  • Plata
    Én amíg bent voltam nem volt semmi változás a napszakban.
  • DrSoong
    Vissza rakták az estét?
  • Plata
    Én tegnap voltam ott,de semmi változást nem láttam.
  • gunji
    (Spoiler) Viszont Risa gyönyörű lett. Jár a dicséret a fejlesztőknek.
  • Bozi_Vilag
    Ez nekem már sok :D
    Epic, de nem tűnik Star Treknek, inkább valami B-kategóriás scifi-akciófilm gonosztevőé lehetne
  • gunji
    Meg olyan, mint egy kecske feje, szép
  • Plata
    Ikony pajzs.
  • Chak
    Nausicaan hajó ezzel a texturával felér egy tökönrúgással. :DD

• gerisz23
    Bárhol,de mindjárt megnézem ott
  • Plata
    Flottánál?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 21:32:13
  • gerisz23
    Azt mond meg vannak-e az új hajóhoz elite petek valahol
  • Plata
    Egyébként még két szép hajót is tudok mutatni klingon oldalon.
    Guramba például,aki át tud változni harc közben.

Na és a másik kedvenc a Bortasq.

Na persze sok szép hajó van még klingon oldalon,de most ennyire jutott időm.
  • Plata
    Ha érdekel a sztori érdemes végig tolni egy karival.
    Egyébként későbbi epizódokban nagyon is ütős cuccokat fogsz kapni,traiteket,boffokat,szetteket.
    Solana epizódoktól már egész tuti jutalmak jönnek.
  • frango
    Voyager nem a képessége, hanem csak a sorozat miatt kell. :) Tankos hajót a romulánokat nézem. Azok tetszenek. A zöld a színem. :)
    Sztori küldetéseknél még csak most értem el azokhoz, ami az összes fed frakciónak van. Romulán lvl50(Nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan fogok fejlődni.). Most nem tudom, hogy dungeonokba járjak és úgy szintezzek(meg ugye kapom a reput is) vagy folytassam a maradék 15 szintre a sztori küldiket? Csak azért, mert érdekel a sztori és, ha nem adnak annyira fontos cuccokat a küldetések, akkor csinálom másik karival a sztorit és mivel a TOS-nál kevesebb küldetés van, gondolom majd mindet meg tudom csinálni mire 65-lesz.
  • Plata
    Az én kedvenc romulán madaram ez.

Sajna kronoszon marha sötét van.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:44:15
  • Bozi_Vilag
    Ehh, a romulán hajók...
    Én azóta nem tudom, mit gondoljak erről, mióta a DS9-ban a romulán szenátor hajója is így nézett ki, csak az befért az állomás dokkjába :D

(BTW rohadt jól néz ki mind a kettő)
  • Orbancapitan
    DE ÁLLATT ÍGY A destroyer :DDD
  • Plata
    De ha már tank.
    Az én legjobb tankom ez a romulán Didi.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.25. 20:12:24