50221
  • frango
    Annyira sajnálom, hogy ennyire p2w ez a játék. Tetszik, tök jó kis játék, de ez, hogy mindenért fizetni kell, nagyon gáz. Főleg az, hogy az endgame hajókat csak pénzért lehet megszerezni(Nem is kevésért.)...Ha lenne egy sima 10-15 euros havidij vagy valami, azt kifizetném, de ez, hogy még az account bankért is fizessek. EC capért is... :(
    Hogyan élhet meg manapság ez?
  • Plata
    Jah,de manapság nem olyan fontos a pen.
  • Kotomicuki
    De pl. [Pen]-t nem tudsz rápörgetni, az még mindig gyártáskor kell, hogy rákerüljön, tehát azért a morzsa megmaradt a hajdani kenyérgyárból...
  • Plata
    Kivétel a craftos omni.
    Az még mindig random.
  • Plata
    Re-engineering is be tett a craftnak.
    Meg exnek.
    Nem kell már legyártani 200 fegyvert hogy legyen egy jó statos.
    Legyártasz egy randomot és olyan statot teszel rá amilyet akarsz.
    Régen fél nap ráment mire legyártottam egy hajóra való jó statos mk2 fegyót.
    Most megvagyok vele azonnal.
  • Daeus89
    nem csak a kereslet kínálattal van a gond hanem a felhasználással mivel az nulla... több fegyver pajzs vanity item kéne pl deflector meg hasonlók ! ott van a borg konzol ami vackokat tesz a hajóra stb .... ezeket miért nem csinálják meg ... mind 1 elcseszték gyakorlatilag ez már javíthatatlan :D
  • Plata
    Csodálkozol?
    Van aki több ezer ilyen szart nyitott.
  • Daeus89
    én a "fottám" 3/4 ét :D sajna a benne lévő anyagokat nem lehet már jól értékesíteni minden a béka feneke alatt van lehet a földi harc teljes újra tervezése után a craftot kéne teljesen újra alkotni. pl vanity cuccokkal fun dolgokkal.
  • Plata
    Igen,tudom,az első promós hajómat én is vagy egy hét alatt összekuporgattam vele.
  • Bozi_Vilag
    Ja, régen összeszedtem vele vagy százmilliót pár nap alatt...
  • Plata
    Pedig régen lehetett vele keresni.
    Csak szerintem most drága és sokan nyitják.
    Így nem éri meg.
  • Bozi_Vilag
    Asszem hagyom az R&D pakkos EC keresést majd :D
    Asszem' azért nem kezdem el újra a játékot, már semmit sem tudok róla
  • Plata
    Az a pénz mind endevorból van.
    Tegnap is jött több mint 1 misi 1 ládából.
  • Bozi_Vilag
    Akinek van pénze ilyen tétben játszani :D
    Én csak szimplán klikkerrel, 100-100 EC-ben teszek tétet.
  • Plata
    A GPL endevort rühelltem a legjobban,mert rengeteget szívtam vele.
    Most már ez a leglazább.
  • Plata
    Nekem kariváltás után van.Ugrom a karival levegőbe erre elkezd futni a levegőbe,ha bekapcsolom floatert elmúlik.
    És nem is jön elő új kariváltásig.
  • gunji
    Egy-két éves bug, fedes karival is elő szokott fordulni. Azt figyeltem meg, mintha olyankor jönne elő, ha futás közben kattintok a floater ikonjára, de reprodukálni nem sikerült.

Szerk: Itt azt írják, hogy a grafikus engine beépített feature-e, vagy legalábbis viccesen az. Mindenesetre érdekes lenne :D
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.07.05. 12:06:42
  • Plata
    Artifrancot szedni könnyű,mindig ugyanott vannak.
    Már az első keresés után látni kb hol lesz a cucc.

Mindig ezeken a helyeken vannak elrejtve az artifactok,vagy mi a rossebek.
    Egyszerűbb mint a horghan hunt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.05. 11:53:14
  • Plata
    Favort szedtem te tök.
    Artifingomat kellett keresni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.05. 11:38:13
  • lammaer
    Nemmondod hogy a risat is több karival csinálod... de minek?
  • Plata
    Nem tudom játszotok-e klingonnal risa eventen,de nekem a klingonok néha be bugolnak.
    Ha karit váltok a klingon karijaim néha tudnak floater nélkül repkedni,vagyis igazából nem repkednek,képen nem látszik,de a karakter ilyenkor viccesen gyorsan rohan a levegőben,mint egy gyorsított felvétel úgy fut.
    De lényeg hogy nincs be kapcsolva a floater és összevissza tudok vele mászkálni a levegőben,bár elég röhejes ahogy csapkod a karjaival.
    Nauszi kari ahogy rohan a levegőben az kész röhej.

Csak klingon karinál szokott jelentkezni.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.05. 11:01:47
  • Chak
    Ja az ilyen. A kis vackokat is méri amikből felépül a háló. Ugyanez a szítű áll fent ha tzenkethi nabokat kell darálni, csak ott a protomatter torpedoikat, amiket előszeretettel puffogtatnak, számolja fel az endeavor.

• Plata
    Archer systemben bugos a tholian endevor azt hiszem.
    Napi endevor,30 tholian hajó.
    Elugrom archer system patrolra mert ott jön 5 hullám.
    Bemegyek az első két tholian hajó rám nyom tholian web-et,faw-al lelövöm erre kiírja 24 tholian hajó lelőve.
    Hagyom nyomjanak rám még egy hálót és kész is lett az endevor.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.04. 19:52:49
  • gerisz23
    Eddig 6-ot vettem,lehet veszek még.
  • Orbancapitan
    srácok ha itt árulna kedvezményes áron 131millió-ért vennék. csak ennyi áll rendelkezésemre jelenleg
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.07.04. 17:30:02
  • lammaer
    Amúgy azon gondolkodtam, vajon megéri ez a token akkor is megvenni (most hogy 25%os akció is van) ha nem akarom ajándékba adni... csak magamnak a jövőre nézve, ha kijön majd vmi jó hajó akkor megvehetem bármikor akciós áron tokennel....
  • lammaer
    Matematikailag igazad van, de ha belegondolsz mi ér TÉNYLEGESEN többet: 25-30 kulcs (ami HA nagyon szerencsés vagy ad EGYETLEN hajót, amit egy karakterre használhatsz) vagy egy garantált T6os hajó ami account szinten unlockos.

Én tegnap ponéból benyögtem hogy 225m-ért adok tokent (miközben pont erről a 180as árról vitatkoztak az okosok a market csatin :) ), és simán volt rá jelentkező. Bár a zen ár azt diktálja amit írsz, gyakorlatban ha valakinek van ECje és szeretne hajót dszerezni, simán megérhet neki többet.

Szóval a 180 milla az szerintem a MINIMUM ára egy ilyen tokennek (mert akik zent akarnak pénzzé konvertálni ez alá nem fognak menni mert ennyiért kulcsot is el tudnak adni), viszont felfelé nyitott a történet hiszen akik ilyet akarnak venni azokat az érdekli amit kapnak érte...
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.07.04. 16:03:59
  • Chak
    Az neverwinterben történt.

• gunji
    Ja, hogy a max limitet, akkor bocsánat, félreértettem. Ha nem avatkoznak be az árfolyamba, akkor elvben mindegy, hol a határ.
  • Plata
    Fogalmam sincs,azt sem tudom így van-e.
    Csak valaki mondta hogy állítólag max 500-ról 750-re emelték a max zen árat.
  • gunji
    Miért menne addig? Mint a normál piacon: kereslet-kínálat érvényesül, legalábbis elvben. Tuti, hogy már pár kisebb hal is már jóval előbb tesz ki zent eladásra, mert keresni akarnak az árfolyam hullámzással.
    Amúgy meg a 750-es árfolyammal jól tönkre lehet vágni a játékot. Az értelmes dili->zen konverziónak annyi lenne. És az új játékosoknak is. Tényleg nem értem, miért akarja ezt a Cryptic.
    A múlt héten hallottam chaten, hogy leállítottak pár szervert, így kevesebben futnak a PWE játékok (és minő meglepetés jó lagos is lett a STO).
  • gerisz23
    Ha visszaszámolod promo pakkra csak 180misit ér jelenleg.
  • Plata
    Hát szerintem nagyon röhejes az ár.
    200 misi 3k zenért.
    Ráadásul ez nem egy karinak ad hajót,hanem acc wide.
  • gerisz23
    Ha valaki adna el T6 kuponokat 200misiért megvenném darabját
  • Plata
    Nem is fog megállni,valaki azt mondta max 750-ig mehet már a zen.
  • Chak
    Nem vettem vagy 1 éve lol
    Jelenleg 420 körül mozog.
  • gerisz23
    Ha adnál el zenes packot szólj:D
  • Plata
    Mit csináltál vele?
  • Chak
    Nulla zém van. :DD

• Plata
    25%-os sale mindenre a store-ban.
    Katt.