50238
  • Plata
    Most voltam fent,gond nélkül fel engedett.
  • gunji
    Reggel kipróbálom a melóhelyen is (más szolgáltató). A redditen találtam egy három évvel ezelőtti hasonló német bejegyzést, ott az oldotta meg, hogy a modemmel új ip-t kértek. Holnap, ha hazaérek, megpróbálom én is. Csak olyan dühítő és annyira Cryptic :(
  • Plata
    Nem tudom most van-e gond,de délután nem volt,este 7 körül toltam le endevort,nem volt bajom.
  • gunji
    Mi a búbánat van a Cryptic-kel?
    Üzenet a loaderben: "You may not log in from this IP address."
    Üzenet a böngészőben próbálva belépni az arcserve-be: "Region is banned."

Ti be tudtok lépni?
  • Orbancapitan
    atomic network szerint hamarabb jön a picard mint ahogy vártuk.
  • Chak
    Az oké, de azt mind a cryptic találta ki. Semmilyen canon nem támasztja alá. Csak kocka, gömb, és diamond, meg a tégla alakú scout hajójukat.

Megjegyzem illik hozzájuk. Ahogy egy goa'uld hatak is illene, de még sem borg verda az sem.

Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.07.21. 19:22:28
  • Plata
    Nem tudom,de V'ger hajója pont olyan mint Stoban a szivar hajók.
  • Chak
    A vaadwaur-t nem a borg hanem a kvadráns többi faja összefogva trancsirozta le 800+ évvel korábban voyager idejéhez képest. Pont azok a fajok akiket stoban is újra össze kell hozni ellenük. A borg pedig már akkor is aktív volt. Nem is értem h a v'ger miért akarják ráerőltetni a borgra. Vagy az új slágert a discovery s2 AI-t. Mindkettő nevetséges.

• Orbancapitan
    v'ger meg messzebbről jött mint a egész kvadráns ha jól emlékszem amit spock mondott
  • Orbancapitan
    nem ott egy vulkáni találta
  • Plata
    Nézd nem tudom hogy jól mondom-e,de azt hiszem a vadkutyákat földi időszámítás szerint 1482-ben iktatták ki a borgok,így rémlik a sorozatból,de rég láttam szal lehet tévedek.Lehet hogy nem pont 1482,de ez rémlik,de valamikor 1400-as években,szal rohadt rég.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.21. 17:56:57
  • Daeus89
    mivel szanaszét töredezett az egész történet szál kis millió könyvel szertinem itt kánon vonalat max a x sorozat x fil sto meg az egy rajzfilm jelenti . Ahol az van hogy a kapcsolat felvételnél már deltát uralták sőt a vaadwaur (kígyó fogai vagy szemei vagy mi a ragya) ott említi a fő vaadwaur hogy 2-300 (wiki szerint 892 ) éve már voltak a borgok de még nem uralták az egész kvadránst ... ergó a V'ger mint borg nem hiszem...
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.07.21. 17:52:18
  • Plata
    Jah tudom,csak mondom,viszont Star trek Legacy-ban nekem az egész totál értelmetlen volt és kb fingom sincs mit is akartak vele.
    Borgot akkor egy vulkáni hozta volna létre vagy mi a ragya?
  • Orbancapitan
    tudom ezt mondom plata
  • Daeus89
    Vagy fel ébred vágási feri hogy rosszat álmodtam :D vagy bobi juing
  • Plata
    Filmben az volt hogy Voyager szonda találkozott a gépemberekkel akik módosították hogy folytatni tudja az útját és építettek neki egy hajót.
    Ha megnézed V'ger hajója pont úgy néz ki mint egy borg boss hajó borg red alerten.
  • Orbancapitan
    v'ger lehet hogy a nagyon kezdetleges hírnökük volt. mert vmi gépi faj tuningolta fel ami naaaaaaaaaaaaagyon idős
    STL-ben meg eleje se vége se volt
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.07.21. 15:54:07
  • Plata
    Hát igen ez is érdekes,a borg eredettörténet,ami szerintem hivatalosan nincs is.
    Star trek Legacy-ban volt valmai fura sztori róluk,meg az első Star Trek filmben is ott volt V'ger.
  • gunji
    Hetet egy csapásra, avagy fafejgyűjtés felsőfokon: https://www.youtube.com/watch?v=snhDefDGSkg
  • Orbancapitan
    a borg fényévekre is vannak senki se tudja az eredetüket bár igaz h a delta előőrsüket felrobbantották
  • Bozi_Vilag
    The ninth rule of acquisition: Opportunity plus instict equals profit!
    (Nagy kár, hogy ez egyáltalán valakinek eszébe jutott :D )
  • Chak
    Mekk elek az ezermestör. Igaz egyedül csak a szabászathoz értet, de ez most mellékes. És ha már van cicaembör stoban, követelem a kecskeembört is! :DD
    Fallout 76ban is van, akkor kell az űrkecske is XD

• gunji
    Jaja, kiváló ötlet, s egy járható út lenne a játékban, így behozni játszható frakcióként a borgot: csak egy kis csoportként nem befolyásolná nagyban a galaxist és az eredeti borgot. El is kéne adni a Crypticnek
    S ha már lúd, legyen kövér: betenni Picard-ékat is a kiegbe szereplőként.

#33836: A Dicovery a második évadban már jobb volt. Sokat dobott rajta Pike Enterprise-a, nem véletlenül nyomják a rajongók, hogy kapjon saját sorozatot, amiből állítólag lehet is, hogy lesz valami. A Discoveryt meg be lehetne fejezni rövid úton presztízsvesztés nélkül, például a következő módon:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A történet egy tetszőleges pontján ahogy Burnham megmenti a világot, hátulról hirtelen megszólal egy hang:
    - Ne, Tom, elég.
    Kép hirtelen kimerevedik, Másik hang megszólal:
    - Mi a baj, Harry?
    - Ez így már túlzás.
    - De hát a hajukat is visszaadtam a klingonoknak.
    - De akkor sem jó, indítsuk inkább a Proton kapitányt.
    - Komputer, töröld a Discovery programot.
    Végefőcim.

#33817: Tényleg, ezek romulánok, ott is a csillagbirodalmas logójuk a korláton.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.07.21. 13:45:02
  • Plata
    Igen,de a lifetimer borg az nem sok.
    Se hajója se semmi jelenleg.
    Ha kapnának hajót is meg sztorit hogy hogyan lettek szabadok.
    Mondjuk arra járt egy ügyes ezermester és szétszedte a borg kockájukat ócskavasnak,közben kiszabadította őket a kollektívából.
  • Chak
    Witcherben is lehet borászatod, akkor ide is jöhet a boros repu xD Amúgy nem tudom ahhoz kéne a story is, ami majd jövő év elején ki is derül. A borgos pletykákra nem tudok mit mondani, furcsa lenne egy borg frakció ha már a lifereknek is ott a játszható borg nab.

• Plata
    Azért szerintem ez a Picard sorozat sok újdonságot fog hozni STO-ba is.
    Elég sok érdekesség volt ebben a rövid trailerben.
    Jah,de érdekes hogy a klingonok tök hiányoznak belőle.
    Remélem nem azért mert mostantól a diszkóveri zombi klingonjai a kánon béli klingonok.
    Szerintetek milyen reput hoz a sorozat?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.21. 13:01:02
  • Chak
    Áh, nőre sosem mondanék ilyet. A vizét eladó csaj meg ügyes ferengi. Az a beteg aki megveszi.

• Chak
    Mindannyian borozgatnánk Picard úrral. :D

• Plata
    Így akkor már érthető hogy a STO-ban miért lesznek új borg hajók,meg új borg karakter modellek,meg miért jön újra vissza a borg mint főellenség.
    Mert Picardban is valszeg ez lesz a fő téma.
    Már csak az a kérdés hogy mi a rákot találtak ami olyan fontos és értékes na meg veszélyes.
    Vajon a játékban is lesz majd borg frakció vagy nem,mert azt mondták hogy találtak rá utaló nyomot hogy új borg frakció lesz,vagy játszható borg.
    De akkor lehet csupán lesz egy másik borg frakció is,azok akik le váltak a kollektíváról és saját útjukat járják most összeállnak egy nagy bandába.
    Mint egy második borg,csak ők nem asszimilálni akarnak mindenkit és meghódítani,hanem ők pacsizni akarnak mindenkivel na meg borozgatni Picard-al.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.21. 12:47:09
  • gunji
    Azon gondolkodtam, hogy a közben eltelt kb 20 év alatt azért a borg valamennyire összekaphatta magát, de akkor ez lehet a megoldás. S így talán érthető is a felirat a képről, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nálunk 16 éve nem asszimiláltak senkit. A jobb oldali felirat mely faj nyelvén íródhatott?
  • Plata
    Női tuber?
    Nevezd a nevén,netk.rva.
  • Plata
    Hát tudod aki megveszi az nem ember,hanem egy hülye aberrált állat,de az is aki ilyen lotyókat néz és fizet érte.
  • gunji
    Arcápolónak? Jah . De nem vagyok lány, bár ez manapság nem sokat számít, biztos vinnék, mint a cukrot. :D
  • Chak
    Pedig a pisidet is eladhatnád ha női tuber vagy xd

• gunji
    Ja, hát igen, igaz :D. (Jóval többet is keresnek nálam, de valahogy nem fűlik a fogam eladni fél literes palackokban a fürdővizem )
  • Chak
    Te jóég..
  • Plata
    Pedig az tök normális.
    Túl sok a hülye játékos,így randomon az opcionális nehéz eset.
    Valamelyik nap 3.6k dps-es játékost láttam ISA-n.
    Szerintem ha bottal verem a borgot akkor is több jön össze.
  • Chak
    Ja, tegnap nyomtam egy infektedet mark miatt, és az opcionális bukta lett. Azt hittem álmodom.

• Chak
    Melegséggel nincs bajom, egymás mellett állva fogatmosnak, és hasonlók. Nem gáz. De a klingonnak csúfolt förtelmeket látva 2 hétig hányok. Meg a hajóikon. Olyan dolgokon változtattak ami teljesen felesleges volt. Viszont ha nem klingon hanem egy új fajként adják el ezeekt akkor senki nem fintorogna. Szerintem a dsc clingon verdák inkább illenének egy stargate sóba mint ide. De nem én vagyok a célközönsége a gombázósnak. Picard viszont úgy tűnik h a hozzám hasonlóakat célozza meg. A rajzfilmes cuccra is kíváncsi leszek. Biztosan érdekes lesz.

• Plata
    Hát,remélem én is hogy jó lesz,ha nem lesznek benne olyan retardált dolgok mint diszkóveriben akkor jó,na meg a homikat sem kéne erőltetni.