50084
  • Plata
    Basszus,egy kari volt hátra az admiraltyzásból,erre szerver leállás.
    Mamuskájukat má.
  • PiszkosFred
    Lehet az evi negyedik event jon, uj epizoddal?, vagy anelkul, az 21 nap, aztan egy ujabb red alert majd risa.
  • gunji
    Addig van még egy hónap, így befér valami. De előbb leállás 7-kor - ahogy jött az üzenet ingame.
  • PiszkosFred
    Risa elott uj eventet kapunk?
  • Plata
    "We have a report coming in from the vicinity of the Tzenketh sector.
    An explosion of unidentified origin has been sighted and captured by a deep-vision satellite at a range of approximately 50 light-years. We have an exclusive set of images just for you, our viewers!"
    Keep an eye out for more details at the beginning of next week!
  • Plata
    Ha jólemlékszem abban a küldiben volt végtelen xp amiben először találkozunk Slamek-al,azzal a görénnyel. :D
    Bár lehet szegény feje még nem volt tal shiar kém,csak később mosták át az agyát.
    Mikor jön a feladat hoyg menekítsük ki a túlélőket a megmaradt komppal az elacsi drone-ok meg egyéb szarok végtelenségig spawnolnak.
    Leraktam pár eventes kristály prizmát a spawn pont köré és egy ideig farmoltam a dilit meg az xp-t.
    De késő volt és fáradt voltam szóval kb olyan húsz harminc hullám után meguntam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.27. 14:57:07
  • Plata
    Kis romulán Delta recruit tál csináltam roma bevezető küldiket találtam végtelen XP bugot.
    Delta karival nem lehet skippeli a bevezetőt.
  • Plata
    Nem tudom mikor cseszhették el a régi küldik XP expertise mennyiségét.
    De emlékeim szerint régen jobban adták. Régen a régi sztorik hármas achi-ja is adott xp-t. De ahhoz kell 3 játékos.
  • PiszkosFred
    XP resze jo, tizessevel ugorja a szinteket lowlvl karakter.

De!

Az expertise az 3.5k, az lofasz :) (Red Alert ad 2.5k kb 2 perc alatt (+2000 a killekbol), TFO is ad ennyit, bar azok kozul nemelyik nyilvan hosszabb)

Alapbol 13 x 2000 expertise (26k) kell egy repu szinthez, abbol meg kell 20 "kor" a 100k-ig (20x5000, szerencsere nem elso karakter, igy nem 2500-essevel szintezem), hogy megkapd a Tier5-os 60k/repu bonusz expertiset, amivel mar ki lehet huzni a vegig.

Na mindegy, megoldottam idokozben, csinaltam par epizodot az ujabbak kozul es azok megadtak a 13-14k expertiset, plusz nemelyiknel a rewardok is jol jottek.
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2025.05.27. 11:45:20
  • Plata
    Én is kipróbáltam kis karival xp könyvet,de mintha kevesebbet adna mint régen és kevésbé critel.

Viszont recruit miatt most nagyon felment az ára,van amelyik ötször drágább lett.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.27. 08:45:01
  • Plata
    Ok,közben rájöttem. Ez lobis ruha.
  • Plata
    STO Wiki megint lehalt,nem tudom honnan a fenéből van a klingon recruit karimnak egy fura egyenruhája.
    Egyszerűen nem jut eszembe.
    Az Uniform kategóriában található egy felsőrész és egy alsó,simán csak Circuits a neve.
    De egyszerűen nem emlékszem rá honnan van.
  • Plata
    Írtam neked privát üzit,láttam egy vicces elder scrolls képet.
    Ide nem akartam betenni. :D
  • Plata
    Franc,a borg nyugger speciális képessége a bazinagy plazma bubi torpedó,nem lehet átrakni.
  • Plata
    Az a baj hogy a romulán elmeroggyant torpedó lövő sajnos nem át rakható,csak T'varo hajóra pakolható,a borg elmeroggyant torpedó lövő úgyrémlik át rakható,de az csak két karakteremnek van,mert marha drága.
    Nauszi flúgos kalóznak meg a romulán tesztkarinak.
    Roma kari még megfelelne,de neki a borg verda van beállítva.
    Nauszi meg nem mehet roma hajóval mert az ciki. :D
    Ha csinálok is egy új roma tac karit,hiányzik a flúgos borg torpi.
    Mondjuk először megkéne nézni hogy átrakható-e egyáltalán.
    Lehet nem is jól emlékszem.
  • Plata
    Meg akartam mutatni milyen ha egy romulánnal használok roma torpit,de nem jött össze,két romulán tac karinak spéci hajója van egynek meg scimitár,de nem merek hajót váltani nehogy megint bebugoljon. :D
    Múltkor húztam nem emlékszem melyik karinak traitet és hajót váltottam azóta szopat a játék azzal hogy ground és űr skillbar is részben üres térváltásnál.
    Bár asszem engi karival,mert mentünk küldizni Gudi-val és küldi közben is lekopott a skillbarom vele.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.25. 09:54:32
  • PiszkosFred
    Lehet, hogy hyper volt es nem heavy.
    Ilyesmi volt, csak irodai gepen neztem nullara veve a grafikat, ott maskent nezett ki effektek hianyaban :)
  • Plata
    Vagy van még a romulán destabilized plasma torpedó.
    Az a T5 T'varo vagy a T6 Lego T'liss-hez jár.
    Régen én is szórakoztam vele,de nagyon veszélyes,ha túl hamar berobban akkor bukta.
  • Plata
    Hát van még ez,de ezt nem lehet spamelni.

Ez ugyanis egy konzol,csinál egy iszonyú nagy plasma izét.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.23. 15:57:40
  • Plata

Nem ez volt?
    Csak egy célpontom van ezért kevesebb,nem sikerült tömegre lőni mert mindig meghóttak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.23. 15:30:09
  • PiszkosFred
    Legkozelebb ha latom, lefotozom oket. Olyanok, mint a petek, latom a miniterkepen is oket, van nevuk is (heavy plasma torpedo) es rendszerint egyszerre tobb vonul szepen lassan a celpont fele, olyanok, mint a fesztivalokon a "zorbing" vagy "globe riding", csak itt nem az ember van a gomb kozepen, hanem a torpedo :)
  • Plata
    A vigyori fehér villámló szarokat lő.

Plusz a vigyori hajó konzolja is ilyen szutykokat lődöz.
  • Orbancapitan
    az is hasonló hozzá + szönyeg bombázós
  • Orbancapitan
    1
  • Plata
    Vigyori torpedó az más.
    Bár ha villámlós bigyulát látott akkor lehet.
    Terran warhead nem hasonlít rá.
    Klassz cucc de nem olyan.
  • Orbancapitan
    vagy a v'ger torpedója vagy a konzolja vagy ez https://stowiki.net/wiki/Terran_Repeating_Warhead_Launcher
  • Plata
    Volt pár percem és felugrottam,de sajnos el is csesztem a képet. :D

Majd délután ha leszek megpróbálom újra.
  • PiszkosFred
    Koszi, megnezem. Mindig is kivancsi voltam, hogy mi lehet ez, de mivel a maelstrom van nalam hasznalatban (az nagyon bejott, foleg ha becrittel egy spread es puff, minden eltunik a celpontok kozul), nem neztem utana. De most par napja rengeteget latom megint a RA alatt es megint kivancsi lettem.
  • Plata
    Nem ez a romulány hiper masszívan plasma torpedó lövö szerkezet. :D
    Pontosan ez a neve,de mindig elfelejtem.
    Alapból 3 darab hy torpit lő.
    Úgy rénlik,de spread-el sokszorosát.
    Alapból nincs velük baj,de a matha raptor traitjével bugos lett,matha raptor traitje beam overload és hy torpedót megbuherálja és egy AOE robanást hoz létre becsapódáskor.
    Ez a robbanás sokáig defektes volt,nem sebzett nagyot,csak az ellenséget elrepítette a halál némi nemű nemi szervébe. :D
    Ezzel nagyon lehetett trollkodni.
    Random ISA-n toltál egy gw-t a borgot összehúzta ment a spread torp skillel a roma torpi és a sok borgot úgy szétrúgta hogy a térkép minden sarkába repült pár darab.
    Csapattársak meg kaptak sikítófrászt. XD
    Az van hogy ha sok kávét iszom iszonyú troll tudok lenni.
    Bortasqu szett azért volt a klingon karim hajóján hogy random khitomeren a csapattársakra rádobjam a bosst. XD
    Ugyanis a konzol a bosst megfogta és átrakta egy másik helyre,mivel tudtam hova kell kb állni,amikor lőtt boss thalaron sugarat és heccből bedobtam csapattársak elé.
    Egyébként a konzol még a borg taktikai kockát is megfogja,csak nem tudja át helyezni. :D
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.23. 10:31:11
  • PiszkosFred
    Hja ertem. Sokszor lattam mar, hogy szepen lassan vonulnak a heavy plasma torpedok a celpont fele, de azt hittem valami konzol, mint a legutobbi eventes bear akarmi, ami 3x3 torpedot lo ki.
  • Plata
    Alapból hy torpedót lő, spread skillnél sok hy torpi.
  • Plata
    Szerintem sima roma torpi.
    Nekem a caitian karim volt roma torpedó spamra csinálva. Bugos volt a trait és berobbantak a torpedók, borg meg elrepült 30 kilóméterre.
    Csapattársak meg agyvérzés kaptak.
    Roma repus torpi.
  • PiszkosFred
    Kozben mar letettem rola, wikin irtak, hogy lobbiert is be lehet szerezni ha kell egy-egy uniform (/karakter).

Mas: melyik az a konzol, fegyver, barmi, amit szoktam latni tfokon, egy rakas - talan plasma - torpedot ereszt ki a cel iranyaba, ilyen lassan mozgo gomb szeru izeket? Kvazi szonyegbombaz vele az illeto.
  • Plata
    Csak egy hajó van benne.
  • PiszkosFred
    Ok, akkor tenyleg account szintu. Gondolkoztam rajta, de mar egyre kevesbe tunik megerosnek. A 10th bundlet meg mindig akkor teszik elerhetove, amikor nincs eleg zenem, a mocskok. :)
  • Plata
    Ma reggel megpróbáltam megkeresni orion karakteremen a ruhákat,de nem találtam,lehet hogy megvan és csak bénáztam,de valami új és fogalmam sincs miféle ruha jelent meg neki.
    Az tuti hogy gőzöm sincs honnan van vagy mi ez.
    Ui:Vak vagyok,a mirror bortasqu ruha már megvan.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.23. 06:22:49
  • Plata
    Wiki ezt írja: The Uniforms and Ship Prefixes are automatically unlocked for the account.
    Wiki
    De szerintem a ruhák acc wide-ok.Több karim is használja a leeta uniformist.
    Még klingon is ha jól emlékszem.
    De az ody és a bortasqu is acc wide.
    Szerintem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.22. 18:33:57
  • PiszkosFred
    Van ez a Mirror Universe Bundle olcsoert, 3900z. A kerdesem az, hogy a vele kapott egyenruhak biztos, hogy account szintu unlockok? Az van odairva note2-ben, de en mar nem hiszek ezeknek :)
  • Plata
    Bonus Marks Event
    Captains on PC can earn bonus Marks for a limited time!
    By Fero May 22, 2025, 08:00 AM

From May 23rd at 8am PT to May 27th at 12pm PT on PC, we are running a special event where Captains can earn bonus Marks by playing content throughout the game!

During the event, content that provides Marks (Fleet or Reputation) will reward a 50% (1.5x) bonus above normal amounts – this bonus is available for all content that rewards Marks. Start building your Fleet projects and reputations!

We hope you enjoy this special event and we’ll see you in-game!
  • Plata
    Én már mostanában asse tom mikor van leállás,folyton pöcsölnek hol ekkor van hol akkor.
    Viszont valamit alaposan elbasztak megint,már egyhete kellett volna kijönni az új hajó csomagnak,de valamit alaposan eltoltak és még mindig semmi hír.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2025.05.22. 16:51:38