50215
-
Plata #33878 Endevor?Elacsi red alert?
Igen láttam,örülök is neki.
General:
Discovery Tactical Helmet and Visor are now available for Liberated Borg characters.
Content:
Resolved an issue that could sometimes prevent completion of the mission, “Friend or Foe”.
Systems:
Discovery Marks have been added to all sources of "Choice of All Marks" packages/rewards available throughout the game.
Reputation Space Shields are now eligible for Re-Engineering.
Increased the Plasma Resistance on the Assimilated Regenerative Shield Array to 20%.
Resolved an issue that caused the Shield Drain Resistance on the Delta Alliance Unimatrix Shield Array to not function.
Resolved an issue that was causing the Ship Vendor accessed during the Dominion Tutorial to not display any starships for purchase.
Consoles that previously were restricted to Jem'Hadar Ships only can now be equipped on any starship.
Resolved an issue that would cause a Vanguard Wingman pet that was ordered to use the Engineering Maneuver on them self to not do anything for a period of time.
They will instead now be able to heal them self during that time.
Resolved an issue that was causing Mycelial Lightning to not work properly except with Fire at Will.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.25. 10:49:02 -
Chak #33877 Btw a mai pecsben a gombás markot hozzáadják a ládákhoz, meg amihez még szokták. Klassz.
Már csak olyan tfo kéne ami ad bármilyen mark buu..
-
Chak #33876 Félek ezekre az infokra csak a hivatalos bejelentésnél derül fény. -
Plata #33875 Van-e rajta aceton konzol és drain-es-e,akkor kell. -
Chak #33874 Az megfigyelt hajók tudományos, és repülés-fedélzeti cirkálók, ha adhatunk az elfogott információk hiteleségének ferengi hitelt. -
Plata #33873 Már rég várok T6 Voth-ra.Palisade kell.Ha olyan amilyen. -
Chak #33872 Elfogtam egy jelentést a föderációs elnöki hivatal, és egy meg nem nevezett civil ügynökség közti komunikációról. Ha hihetünk a hiteleségében akkor azt jelenti h téhatos voth hajókat figyeltek meg a delta kvadránsban. Ezen kívül emlitést tesznem egy rakományni új puskáról amit a klingonok sompek arénájához szállítottak ki. Sajnos több infot nem sikerült kinyerni a jelentésből, mert 31 másodperc múlva megsemmísitette önmagát. Egy Jim nevű alaknak volt címezve. Már csak egy kérdésem maradt. Ki az a Jim? -
Plata #33871 Ne is mond,ma voltam egy csatában Vk168-al,valami poén volt,mindent keresztül lőttem,engem meg nem bírtak belőni.
Benyomtam a kamikaze módot és Vk-val nekimentem egy rakás t7-t9-nek.Obj257 St1 Obj263,meg volt ott még Caernarvon Is és a fene tudja mi.
Obj263 közvetlen közelről nem tudott sebezni,testközelből,ugyanis gondoltam hogy szarrá fog lőni és nekimentem elkezdtem tolni ő is lőtt és meg se karcolt én is lőttem és keresztbe vitte.
St1 meg obj257 egyszerre jött rám,amikor pattantak a lövéseik én meg pofán vágtam őket elkezdtek menekülni.
Röhej de alap lőszerrel mindenhol be találtam,ezek meg nem tudtak kilőni,komolyan röhejes volt.Túléltem úgy a csatát hogy bementem a sok barom közé,nekem lett a legtöbb sebzésem t9 csatában.Máskor alig akar sebezni az alap lőszer,most meg minden lövés 500 körül sebzett,olyan helyen is ahol máskor meg se karcolta volna. -
Plata #33870 Gyünnek az elacsik.
Link -
Bozi_Vilag #33869 Az biztos :D
Mint a WoT
-
Plata #33868 Ha LTS leszel akkor tuti nem büntetnek. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.24. 17:19:06 -
gunji #33867 Köszönöm, akkor csak ezt az egy címet bannolták, amit véletlenül kaptam tegnap. Most délután sikerült megoldani (modem resettel). A chaten reggel mondták, hogy ez eléggé általános dolog a pwe-től, úgyhogy most már ezt is tudjuk, hogy nem kell megijedni egy ilyen üzenettől. Mindenesetre most elbizonytalanodtam, mert gondolkodtam az utóbbi napokban, hogy az új sorozatok miatt támogatnám őket egy LTS-sel, dehát... -
Orbancapitan #33866 én is az vagyok az este még vissza mentem gta-zni és stoba nem volt gond -
Chak #33865 Digis vagyok, de nem volt még gondom. Leszámítva h mostanság sokat dczik a gém, még a kari váltásnál is sokszor kivág. Van egy érzésem h erről nem a szolgáltató tehet.
-
Plata #33864 Szerintem a digi-vel van gond.
GTA-ban is gondot szokott okozni,digi-s nem tud csatlakozni ismerősre,meg kb senkire. -
gunji #33863 A jó hír az, hogy nem az accokat bannolták. Már ennek is örülni kell.
Amúgy van digis közületek?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.07.24. 09:19:42 -
gunji #33862 Köszönöm. -
Plata #33861 Most voltam fent,gond nélkül fel engedett. -
gunji #33860 Reggel kipróbálom a melóhelyen is (más szolgáltató). A redditen találtam egy három évvel ezelőtti hasonló német bejegyzést, ott az oldotta meg, hogy a modemmel új ip-t kértek. Holnap, ha hazaérek, megpróbálom én is. Csak olyan dühítő és annyira Cryptic :( -
Plata #33859 Nem tudom most van-e gond,de délután nem volt,este 7 körül toltam le endevort,nem volt bajom. -
gunji #33858 Mi a búbánat van a Cryptic-kel? 
Üzenet a loaderben: "You may not log in from this IP address."
Üzenet a böngészőben próbálva belépni az arcserve-be: "Region is banned."
Ti be tudtok lépni? -
Orbancapitan #33857 atomic network szerint hamarabb jön a picard mint ahogy vártuk. -
Chak #33856 Az oké, de azt mind a cryptic találta ki. Semmilyen canon nem támasztja alá. Csak kocka, gömb, és diamond, meg a tégla alakú scout hajójukat.
Megjegyzem illik hozzájuk. Ahogy egy goa'uld hatak is illene, de még sem borg verda az sem.
Utoljára szerkesztette: Chak, 2019.07.21. 19:22:28 -
Plata #33855 Nem tudom,de V'ger hajója pont olyan mint Stoban a szivar hajók. -
Chak #33854 A vaadwaur-t nem a borg hanem a kvadráns többi faja összefogva trancsirozta le 800+ évvel korábban voyager idejéhez képest. Pont azok a fajok akiket stoban is újra össze kell hozni ellenük. A borg pedig már akkor is aktív volt. Nem is értem h a v'ger miért akarják ráerőltetni a borgra. Vagy az új slágert a discovery s2 AI-t. Mindkettő nevetséges.
-
Orbancapitan #33853 v'ger meg messzebbről jött mint a egész kvadráns ha jól emlékszem amit spock mondott -
Orbancapitan #33852 nem ott egy vulkáni találta -
Plata #33851 Nézd nem tudom hogy jól mondom-e,de azt hiszem a vadkutyákat földi időszámítás szerint 1482-ben iktatták ki a borgok,így rémlik a sorozatból,de rég láttam szal lehet tévedek.Lehet hogy nem pont 1482,de ez rémlik,de valamikor 1400-as években,szal rohadt rég.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.21. 17:56:57 -
Daeus89 #33850 mivel szanaszét töredezett az egész történet szál kis millió könyvel szertinem itt kánon vonalat max a x sorozat x fil sto meg az egy rajzfilm jelenti . Ahol az van hogy a kapcsolat felvételnél már deltát uralták sőt a vaadwaur (kígyó fogai vagy szemei vagy mi a ragya) ott említi a fő vaadwaur hogy 2-300 (wiki szerint 892 ) éve már voltak a borgok de még nem uralták az egész kvadránst ... ergó a V'ger mint borg nem hiszem...
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2019.07.21. 17:52:18 -
Plata #33849 Jah tudom,csak mondom,viszont Star trek Legacy-ban nekem az egész totál értelmetlen volt és kb fingom sincs mit is akartak vele.
Borgot akkor egy vulkáni hozta volna létre vagy mi a ragya? -
Orbancapitan #33848 tudom ezt mondom plata -
Daeus89 #33847 Vagy fel ébred vágási feri hogy rosszat álmodtam :D vagy bobi juing
-
Plata #33846 Filmben az volt hogy Voyager szonda találkozott a gépemberekkel akik módosították hogy folytatni tudja az útját és építettek neki egy hajót.
Ha megnézed V'ger hajója pont úgy néz ki mint egy borg boss hajó borg red alerten. -
Orbancapitan #33845 v'ger lehet hogy a nagyon kezdetleges hírnökük volt. mert vmi gépi faj tuningolta fel ami naaaaaaaaaaaaagyon idős
STL-ben meg eleje se vége se volt
Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2019.07.21. 15:54:07 -
Plata #33844 Hát igen ez is érdekes,a borg eredettörténet,ami szerintem hivatalosan nincs is.
Star trek Legacy-ban volt valmai fura sztori róluk,meg az első Star Trek filmben is ott volt V'ger. -
gunji #33843 Hetet egy csapásra, avagy fafejgyűjtés felsőfokon: https://www.youtube.com/watch?v=snhDefDGSkg -
Orbancapitan #33842 a borg fényévekre is vannak senki se tudja az eredetüket bár igaz h a delta előőrsüket felrobbantották -
Bozi_Vilag #33841 The ninth rule of acquisition: Opportunity plus instict equals profit! 
(Nagy kár, hogy ez egyáltalán valakinek eszébe jutott :D ) -
Chak #33840 Mekk elek az ezermestör. Igaz egyedül csak a szabászathoz értet, de ez most mellékes. És ha már van cicaembör stoban, követelem a kecskeembört is! :DD
Fallout 76ban is van, akkor kell az űrkecske is XD
-
gunji #33839 Jaja, kiváló ötlet, s egy járható út lenne a játékban, így behozni játszható frakcióként a borgot: csak egy kis csoportként nem befolyásolná nagyban a galaxist és az eredeti borgot.
El is kéne adni a Crypticnek 
S ha már lúd, legyen kövér: betenni Picard-ékat is a kiegbe szereplőként.
#33836: A Dicovery a második évadban már jobb volt. Sokat dobott rajta Pike Enterprise-a, nem véletlenül nyomják a rajongók, hogy kapjon saját sorozatot, amiből állítólag lehet is, hogy lesz valami. A Discoveryt meg be lehetne fejezni rövid úton presztízsvesztés nélkül, például a következő módon:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A történet egy tetszőleges pontján ahogy Burnham megmenti a világot, hátulról hirtelen megszólal egy hang:
- Ne, Tom, elég.
Kép hirtelen kimerevedik, Másik hang megszólal:
- Mi a baj, Harry?
- Ez így már túlzás.
- De hát a hajukat is visszaadtam a klingonoknak.
- De akkor sem jó, indítsuk inkább a Proton kapitányt.
- Komputer, töröld a Discovery programot.
Végefőcim.
#33817: Tényleg, ezek romulánok, ott is a csillagbirodalmas logójuk a korláton.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.07.21. 13:45:02