50206
  • Plata
    Klassz.
    Konzoljáról nem tudsz semmit?
  • Chak
    Újabb szubtéri kódolt üzenetet sikerült rövid időre elfogni. Amennyiben a tartalma valós akkor a téhatos voth cirkáló gépészeti vagy parancsnoki slottal szerelték fel, ezen kívül egy univerzális csodákra képes munkavállalóval is fel lesz vértezve. A másik bejegyzés a tudományos hajóról szól. Itt tudományos vagy temporális ülőhelyre, és egy univerzális parancsnoki székre számíthatnak a kedves vásárlók. Mint mindig, ez az üzenet is 5 másodperc múlva megsemmisítette önmagát.

• Chak
    Néztek már be sokmindent Crypticnél.
  • Orbancapitan
    na az annó mekkora ciki volt némelyikünnek mikor a cryptic el basszta a kódot
  • Chak
    Vagy szerver oldalon admy helyett azt érzékelte h kari törlése, és kövi belogolásnál már lesz legalább 40 free slotja.. Xdd

• Plata
    Nem most mázlim volt,reggel kevés a lag.
    Letoltam az endevort is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.29. 13:07:48
  • gunji
    :DDD
  • lammaer
    Lehet hogy csak ő is azt hiszi hogy megcsinálta az 50 karival az admiralitást, miközben a lag miatt a szerver oldalon még az első karaktere se töltődött be :D
  • gunji
    Mázlista :D Nekem tegnap öt percig, míg ESD-n az exchange-től átértem a közvetlen mellette levő bank terminálig, így inkább kiléptem. :(
  • Plata
    Na ma tényleg rekordot döntöttem.
    Még 50 percig sem tartott az admiralty 40 karival.
  • Kotomicuki
    Csak meglett a 8472 Counter-Command ground szett és azt akartam összehasonlítani..., természetesen, ma már nem én vok a kiválasztottjuk, így megoldódott a válsághelyzet.
    Amúgy, maga a szett jó, csak a lövéshangja idegesítő egy kissé - tac karakter a winter-es "trió" kit-tel. A flottás kutatóállomás gyógyító Kit Frames-ével egész jól muzsikált.
  • Orbancapitan
    én tudom mondd hogy mi kéne róla.
  • Kotomicuki
    Kúrva DIGI öntömjénezésétől - amivel nagyon nem akarok foglalkozni, de megkerülhetetlen - nem tudom használni az STO-wiki-t!
  • Plata
    Trade channel?
    Nem tudom faszbúkot használsz-e,de állítólag ott van külön STO exchage vagy trade csoport vagy mi a rák.
    Cseten olvastam hogy van valami ilyen csoport,ott is szoktak kereskedni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.27. 13:26:13
  • gunji
    Augusztus 22-től upgrade hétvége lesz a naptár szerint. Ismertek jó és nyilvános trade channel-t?
  • Plata
    Elég szar ez az elacsi red alert,35 markot ad,ami ló fing,mire kifarmoltam a dyson singu core-ra a markot igen csak tele lett vele a hócipőm.
    Promó miatt a zen megint felment,már 430.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.27. 12:20:58
  • Plata
    Egy napra újra van promó.
    Vagy mi.
    Link
  • gunji
    Lesz pár Short Trek rész is velük, s nem kizárt a saját sorozat sem (forrás). ;)
    Az admirális viszont jó ötlet.
  • Chak
    Amilyen sokat szerepelt Mrs. Slider, ha bekerülne stoba az több idő lenne mint amit a kamera előtt kellett töltenie. Ami azért nem semmi.
    Egyébként én azt hallottam h az admirális fog felbukkani. Talán ezúttal az ajtó mind2 oldalán lesz manuális kapcsoló és kar..

Szúszá :D
  • gunji
    Én nem nagyon bánnék egy új a Discovery-szálat, ha Rebecca Romijnt hoznák be vele
  • Plata
    Na ne,tele a tököm már diszkóverivel,értelmesebb Season jöjjön ne ez a szar.
  • Chak
    +1

#33887 :

Pföj :'DD

• gunji
    A napi program alapján a legfontosabb talán, hogy
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

- két Discovery szereplő vendégük lesz, egyik még ismeretlen,
    - bejelentik az új kieget (ami az előbbiből következően könnyen lehet Discoverys is még)
  • gunji
    Én egy garnitúra állatkát el szoktam raktározni (némely karakternél kész állatkert van) :]
  • Plata
    Na rizsa taliga megvan.
  • Plata
    Kíváncsi vagyok mi újdonságok fognak kiderülni a Vegasi Star trek találkozón,az új hír szerint STO is ott lesz.
    Link.
  • Chak
    Igazi haszonleső állatkereskedelem. A lelketlen tenyésztő aztán eladja őket busás haszon reményében. Miközben hű állatkái könnyes szemmel lesnek utána miközben távozik a markjaival.. mily kegyetlen sors..

• gunji
    Jah, a Temporal Ambassadorban volt, ahol a bölcs Tribble, s a neve lehetett Dead Jim. Mindenki azt mondta rá, hogy "he's dead, jim". Bocs

#33877: Visszamenőleg is a már meglevő dobozokhoz, kivéve a nagyon régiek (recruitos, régi madaras). Érdemes madarat és majmot nevelni.
  • Plata
    FSM akció.
    Link.
  • Chak
    Frappáns, ez tetszik. :DD

• Orbancapitan
    az a jim akit hótan találtuk az egyik küldetésben ez szerint jó ügynök volt békeporaira :)))))
  • Plata
    Endevor?Elacsi red alert?
    Igen láttam,örülök is neki.

General:
    Discovery Tactical Helmet and Visor are now available for Liberated Borg characters.
    Content:
    Resolved an issue that could sometimes prevent completion of the mission, “Friend or Foe”.
    Systems:
    Discovery Marks have been added to all sources of "Choice of All Marks" packages/rewards available throughout the game.
    Reputation Space Shields are now eligible for Re-Engineering.
    Increased the Plasma Resistance on the Assimilated Regenerative Shield Array to 20%.
    Resolved an issue that caused the Shield Drain Resistance on the Delta Alliance Unimatrix Shield Array to not function.
    Resolved an issue that was causing the Ship Vendor accessed during the Dominion Tutorial to not display any starships for purchase.
    Consoles that previously were restricted to Jem'Hadar Ships only can now be equipped on any starship.
    Resolved an issue that would cause a Vanguard Wingman pet that was ordered to use the Engineering Maneuver on them self to not do anything for a period of time.
    They will instead now be able to heal them self during that time.
    Resolved an issue that was causing Mycelial Lightning to not work properly except with Fire at Will.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.25. 10:49:02
  • Chak
    Btw a mai pecsben a gombás markot hozzáadják a ládákhoz, meg amihez még szokták. Klassz.
    Már csak olyan tfo kéne ami ad bármilyen mark buu..

• Chak
    Félek ezekre az infokra csak a hivatalos bejelentésnél derül fény.
  • Plata
    Van-e rajta aceton konzol és drain-es-e,akkor kell.
  • Chak
    Az megfigyelt hajók tudományos, és repülés-fedélzeti cirkálók, ha adhatunk az elfogott információk hiteleségének ferengi hitelt.
  • Plata
    Már rég várok T6 Voth-ra.Palisade kell.Ha olyan amilyen.
  • Chak
    Elfogtam egy jelentést a föderációs elnöki hivatal, és egy meg nem nevezett civil ügynökség közti komunikációról. Ha hihetünk a hiteleségében akkor azt jelenti h téhatos voth hajókat figyeltek meg a delta kvadránsban. Ezen kívül emlitést tesznem egy rakományni új puskáról amit a klingonok sompek arénájához szállítottak ki. Sajnos több infot nem sikerült kinyerni a jelentésből, mert 31 másodperc múlva megsemmísitette önmagát. Egy Jim nevű alaknak volt címezve. Már csak egy kérdésem maradt. Ki az a Jim?
  • Plata
    Ne is mond,ma voltam egy csatában Vk168-al,valami poén volt,mindent keresztül lőttem,engem meg nem bírtak belőni.
    Benyomtam a kamikaze módot és Vk-val nekimentem egy rakás t7-t9-nek.Obj257 St1 Obj263,meg volt ott még Caernarvon Is és a fene tudja mi.
    Obj263 közvetlen közelről nem tudott sebezni,testközelből,ugyanis gondoltam hogy szarrá fog lőni és nekimentem elkezdtem tolni ő is lőtt és meg se karcolt én is lőttem és keresztbe vitte.
    St1 meg obj257 egyszerre jött rám,amikor pattantak a lövéseik én meg pofán vágtam őket elkezdtek menekülni.
    Röhej de alap lőszerrel mindenhol be találtam,ezek meg nem tudtak kilőni,komolyan röhejes volt.Túléltem úgy a csatát hogy bementem a sok barom közé,nekem lett a legtöbb sebzésem t9 csatában.Máskor alig akar sebezni az alap lőszer,most meg minden lövés 500 körül sebzett,olyan helyen is ahol máskor meg se karcolta volna.
  • Plata
    Gyünnek az elacsik.
    Link