50206
  • LaLee67
    Nekem is rendben van. The Vault ,romulan kuldi az urkomppal nagyon jo volt.:)
  • Plata
    Nekem igen mert még melóban vagyok.
  • gunji
    Nektek minden rendben a szerverrel?
  • LaLee67
    Haha, nagyon jo, tetszik nagyon. Kuldihez vettem kis kompot tegnap es most csinalom a kuldit. Odamentem T6 al es rogton atvaltott a kompra :))))
  • Plata
    Ha aktívnak raktad be akkor a másikat is el tudod fogadni,de használni nem.
  • LaLee67
    Oke nem kerdezem XD Viszont elmondom Plata, hogy betettem ugye az elacsi epicet aktivnak es most siman megkaptam a masikat is candidatnak es ott varja a sorat, bar nem tudom miert mert engi vagyok en is akit betettem az is engi volt es van meg egy engi aktivan a csapatban...
  • Plata
    Igen epic,de lila lesz használva.
    Hogy miért,ne kérdezd.
  • LaLee67
    Egy epic elachi engi a csavo, Hajorol a zoldet kivagtam es bekerult a helyere, de most miert lila szinu ? A csomagban sarga volt es oda volt biggyeszte hogy epic .
  • LaLee67
    Bank tarolomban volt a kocsog, most el mailoztam,de a mailban nem epicnek mutatja, tehat lehet kinyirtam...Igy sem engedi masikat letenni....most atmegyek masik karimra es visszakuldom ,mert nem tudom megnyitni a kuldes helyerol.
  • Plata
    Ha volt a hajódon üres boff slot beteszi a játék oda.
    De elvileg rosterben van,vagy a táskádban egy dobozban.
    Ha játékhoz jutok megmutatom,az egyik karimmal én is duplán vettem ki.
  • LaLee67
    Azt a Stationshoz a Candidatesekhez teszi igaz? Mailban akik ott voltak elkuldtem masik karimnak, de igy sem engedi. Viszont akkor hol a feneben van az epicem?
  • Plata
    Az az epic Uniqe,vagyis egyedi,abból 1 lehet.
    A boff slot bővítéssel sem lehet 2 egyedi boffod egyszerre.
    Akkor nekem csupa vanguard boffom lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 15:02:05
  • LaLee67
    Es akkor csak egy epicem lehet? az is meg cadet.

Erre esetre nincs valami extra tarhely vasarlas, vagy mailban elkuldeni masik karinak? Bank acceses nem engedi.

250 zener van olyan hogy Bof slot 2. Az nem erre valo esetleg?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.15. 14:57:35
  • Plata
    Mert már egy van belőle.
    Egyet már kaptál,és valahol a táskádban vagy a rosterben ott van az a boff.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 14:53:26
  • Plata
    Figy,skill nem kell hogy lila legyen, alila skill az commander szintű skill.
    Ha megveszed akkor a táskában jóhelyen van,menj a boff skills ablakára és ott lesznek a skillek,kattints rá arra amit meg akarsz tanulni,amihez van manual a táskádba csak az lesz elérhető.
    Az űrkomp bizonyos küldiken lesz majd használható,lesz olyan küldetés amiben azzal kell menned.
  • LaLee67
    oooo, segitsen valaki, eventes kuldi utan kapnek egy epic boffot,erre ezt irja ki:
    You may only have one of a Unique item. Nekem kell, mit tegyek???
  • LaLee67
    Biztos ertetlen vagyok. Vettem boff lila manual skillt a barakkban ,de sem athuzni nem tudom se semmit nem tudok vele csinalni. Inventoryban van, 2x klikk es kozli nem lehetseges. Hasznalatban levo boffomrol sem tudom leszedni a meglevo kepesseget, es az ablakban sem jelenik meg a valasztasi lehetosegek kozott. Esetleg ez is szinthez van kotve?

-van egy kis urkompom, azt tudom a nagy hajommal szallitani?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.15. 13:46:20
  • Plata
    Epic boff?
  • Daeus89
    már van epik is :D bocsi
  • Plata
    Ha új boffot raksz be akkor ő kis szintű lesz,elő kell léptetni őt is.
    Doffok közül a common a legrosszabb,aztán uncommon,rare,very rare,de létezik még ultra rare és epic is.
    Ultra rare az spéci packból esik,epic az eventen.
    Common az fehér,uncommon zöld,rare kék,very rare lila.
    Doff
    Boffoknál az very rare a legjobb.Vagyis a lila.
    Boff
  • Plata
    Foundry nincs,megszűnt tavasszal.
    De a foundry küldik csak endevorra voltak jók,meg szórakozásra esetleg.Epizód küldik jobbak fejlődésre.
  • LaLee67
    A hasznalatban leve Boffomat leakarom cserelni lila Boffra. En captain rang vagyok, a boffok amiket hasznalok commanderek. Ha beteszem az uj lila boffot,akkor az is commander lesz vagy kezdi alul? Gondolom ok is fejlodnek. A cadetoknal is ha beteszem dofnak akkor marad kadet? Most nezegettem ha raklikkelek, tanitani lehet oket?

Es ezek a rare doffok milyen sorrendben erosek: sarga,zold kek,lila? Melyik a legjobb?

Na es persze gondolom, kuldetesekbol lehet oket beszerezni.

Na most aztan kuva ideges vagyok. Lila cadetomnal a Create manualra klikkeltem,majd egy lila fejlesztesre vagy mire,de ketszer klikkeltem vagy arra vagy utana a lila cadetra es eltunt a kocsog a listabol, megjelent baloldalt az ikonja a chatablak folott es huss eltunt.....Mi a banatot csinnaltam???

Vet szet az ideg, midjart kimegyek es egy torok vagy bulgar genyat szetcsapok..XD
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.15. 13:04:21
  • LaLee67
    Neztem videot youtuben egy magyar sractol es az is ajanlotta a Foundry kuldeteseket,de nekem az a ful nem letezik ha megnyitom az OMJ ablakot. Igaz a film tobb lehet mint 3 eves. Megszunt ez a Foundry teljesen vagy attettek mashova?
  • Plata
    Minden fontosabb dolog 50-es szint után nyílik meg.
  • LaLee67
    okes, akkor lenyugodtam a pitsaba XD
  • Plata
    Amíg kicsi vagy igen.
    Majd ha nagyobb leszel 50+ lesz sok új célpont.
    Repuk és küldik sok sok célpontot feloldanak majd.
    Ha elérsz az epizódokban bizonyos részt új transwarp címeket kapsz.
    Defera,bajor Ds9,satubbi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 11:47:22
  • LaLee67
    Na ez nagyon szuper, koszonom.
    Az normalis, hogy a Transwarpnal meg mindig egyedul csak a kezdo bolygom szektorahoz tudok gyorsutazni?
  • Plata
    Dry dockban tartod azokat a hajókat amiket nem akarsz ki dobni,de épp használni sem.
    A boffokat a boff trainernél tudod tanítani,vehetsz nekik képességeket amiket a skill fülön kell megtanítani.
    Bound itemet nem tudod eladni,mert az hozzád kötődik,vagy az accountodhoz,van character bound és van account bound item.
    Boffok űr és a ground képességeit is meg lehet változtatni,cska el kell menni a bridge officer trainerhez.
    Klingonoknál a first cityben van a barracks nevű épületben.
    Ott jössz ki a tutorialból.
    Ott van egy NPC aki mindenféle skilleket árul minden szintre boffoknak.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 10:52:06
  • LaLee67
    A postazas az tegnap sikerult,ezert csesztem el a fedesnel a scit. A "bound" nem tudom mit jelent. Gondolom kotest.
    Ami erdekelne meg, hogy egy bofnak meglehet-e valtoztatni a kepessegeit? Ha igen, hogy?
    Promoteztam oket amikor lehetett,csak nem vagom hogy a kepessegeik kozul mit erdemes.
    Van amelyik boffom terepen tesz le pajzsot,de rajtam kivul egyik sem tesz pl. turrettet...

A Dry dokk az mire jo? Tegnap vennem kellett egy kuldihez egy urkompot, bar a kuldit meg nem csinaltam, mert eddig fodrasznal voltam a muffommal XD
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.15. 10:35:11
  • Plata
    Na bocs,tegnap nem nagyon tudtam írni,boffokat egyszerűen csak ráhúzod a postára.
    Amikor írsz valakinek levelet ott lesz alul 5 üres ablak,abba belehúzod a boffot vagy doffot.
    Ha a boff bound vagy a doff akkor nem lehet.Doffon van egy kis lakat ha bound,spéci boffok mind bound-ok.
    Klingonok nem tudnak fed boffot doffot használni és fordítva.
    Kivétel a fedes klingon boff vagy a KDF fedes boff.
    Néha lehet szerezni olyat.
    Ha eléred a 4-es diplomata rangot fedes akkor lehet egy KDF boffod.
    Klingonoknál marauding 4-es szintjénél kapsz egy fedes boffot.
  • Orbancapitan
    csak ha meg van a doffozásból a diplomatic IV rang de akkor is csak egyet amit kiváltottál a nagykövetnél
  • LaLee67
    Koszi :) na ezt a budos eletben nem talaltam volna meg XD
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.14. 23:57:26
  • gunji
    A chat ablak jobb alsó sarkán van egy fogaskerék, azon bal klikk az egérrel és a menüben ott lesz az 'emotes'.

A boff ha már a legénység tagja volt, akkor igen, megsemmisül. De azt hiszem, lehet könyvet is csinálni belőle.
  • Plata
    Az emote-kat ki lehet tűzni.
    Van egy kitűzö az emote ablakon.
    Fed karinak nem tudsz klingon boffot betenni.
  • LaLee67
    De az emotet hogy?
    Hogy csomagoltad be a bof-okat hogy postazni tudjad nekem?
    Most megszivtam,mert fedes karim hajojarol kivagtam valahogy a scit es amit at postaztam toled kapott scit akartam a helyere tenni,de a ribanc kozolte, hogy a klingon vonalon szolgalt es nem akarodzik atjonni hozzam:) Nem mocsok? :) Pedig kaveval is kinaltam XD

Ha bofot kiteszek a hajorol az elveszik? Masik karim csak 3 mas es nincs meg duty ablakja aktivalodva igy nem tudtam megnezni. Klingonommal meg nem kiserleteznek hogy megnezhessem.
  • Plata
    Emote.
  • LaLee67
    Paradise cityben kellene Nimbus tancot ejtenem,de csak allok a podiumon mint fax a lakodalomban. Hogy tudok tancolni?
  • LaLee67
    Acquire shipnel (a kor alaku pultnal allo csavo ) enged 3 hajo kozul valasztani,de egyik sincs ingyen, elso 2 hajo 40k dilibe kerul a 3.meg 1500 zenbe.

Jol baxa meg ,most fedeztem fel, hogy a rohadt genya nyilakkal lapozhatok......elnezest !

Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.14. 17:00:06
  • Plata
    Neked kell kiválasztani a boltosnál a három ingyen közül.
    Hajógyárban a 30-as szintű hajók közt lesz pár ingyen,abból válaszd ki valamelyiket.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.14. 16:37:26
  • LaLee67
    Na nekem nem megy ez az uj hajot kaptam 30 szintnel. Elmentem a Manage shiphez ,beugrott egy ablak,gratulaltak a hajohoz,de ugyanaz a 3 hajom van csak ami volt...A kezdo, a masik amit atvettem 20 szintnel es a T6 om.....