50202
-
Plata #34465 Francokat.
Ha beleülsz a szintedhez igazodik.
Ha 52-es karival ülsz bele akkor ahhoz ha 11-essel akkor ahhoz.
Automatikusan szintedhez igazodik. -
LaLee67 #34464 Tehát az eventes T6ost egy kezdő szintű karakterrel kell vinni,hogy tudjon fejlődni a hajó is, mert ha azt a mostani 40essel hajtom akkor nem lesz annyira fejlett? Azt nem tudom mi az experiental fegyver sem megnezni most mert melózom. Láttam olyan ablakot ahol belehet állítani hogy mk1,2,3stb fegyvert akarunk,de már nem emlékszem hogy az fejlesztés vagy készítés. -
Plata #34463 Nem,nekik csak Tier szintjük van.
A te 65-ös szintedig.
Itt a te hajód,a wiki szerint 65-ös szinten éri el a max hull-t.
Harmincas szinten már eléri az összes fegyvert,de 40-esen az összes konzolt.
Van rajta egy experimental fegyver is,az hanyas szintű?
Szerintem 40-es szintig ingyen lehet upgradelni. -
LaLee67 #34462 Az én 65 os szintemig fejlődnek vagy nekik is van külön szintjük? -
Plata #34461 Csak a T6 hajók tudnak fejlődni.
Többi nem.
T6 hajók 65-ös szintig erősödnek veled.
De 40 vagy 50-es szint után csak a hull erősödik.
Azt hiszem konzol és fegyver az 40-es szinten éri el a maxot,legalábbis lobis az 40-nél az tuti.
Utána már csak a hajó életereje vagyis a hull nől. -
LaLee67 #34460 Ok köszi. Minden hajó fejlődik velem vagy annak is van valami jelzése? -
Plata #34459 Vagy megnézheted a wikin esetleg.
Én ott szoktam.
Az összes fellelhető hajóról van infó.
Link
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.17. 08:00:48 -
LaLee67 #34458 Szuper,köszönöm! -
Nomad90Hun #34457 Amikor veszel 1 hajót az árusnál a hajó melett majdnem bal legalul irja milyen boffok kellenek rá pl. 2 tac (piros), 1 engi (sárga), 1 tudományos avagy sci (kék), és 1 universal (szürke). Ezeken az ikonok van rajta jobb alsó sarkukban a scecializáció is, temporal az sárga háromszög ha jól emlékszem, az intel pl 2 db egymáésnak tükrözött lila 3 szög alakú keret, ilyeneket figyelj. -
LaLee67 #34456 Koszi :) Azt hol lehet latni, hogy melyik hajon van ilyen poszt? -
Nomad90Hun #34455 Azért mert ő Temporal Agent-re van specializálva, és olyan hajón tudod használni a Temporal Agent boff képességeit amin van olyan poszt ami mérnöki / temporalis ügynök (temporal agent), nem vagyok benne biztos, de lehet egy universal / temporal posztba még be lehet rakni és tudja használni a képességeit ott is. Ha csak sima engi posztra rakod ott a specializációs képességeit nem fogod tudni használni csak a sima engi képességeit ha van neki (nekem spec van olyan hajóm amire jó, a temporal cruzin elvan mint a befőtt). Groundon meg akkorát üt az AOE skillje mint a fél Mount Everest, nekem ami bajom vele, hogy kinézetre adott és azt nem lehet változtatni (yuck elahci), de van pár ilyen boff, le kell nyelni. Bár én most kicsit pihenőre tettem a gamet, elmentem Vaultokat kergetni (BorderLands 3), akinek van kedve beszállni esetleg, dobjon pm-et aztán megdumáljuk. -
Plata #34454 Ma meglett a 140-es endevor rank is.
-
Plata #34453 Mert az a boff Temporal boff,a skill lapján állítsd át simára.
Vagy itt állítsd át egyenként a skileket,át lehet.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.16. 19:36:34 -
LaLee67 #34452 Sziasztok, gondom van ezzel az uj elachi engi Temporalis boffal. Betettem ugye a hidra okelmet. Vasaroltam neki skillt, promoteztam is. Jelenleg commander. Leviszem terepre is. A hajon viszont nem mutat semmi kepesseget a fackalap. Uresek a slotjai.
A karakter / Statusz fulnel neki semmit nem mutat a slotjaiban. Raviszem az egeret akkor kiirja "This specialization is not supported in this station" az egeszet vorossel.
-
Plata #34451 Nem kell,ha jobb kedvem lesz leápolom. -
Orbancapitan #34450 ránézzek?
-
Plata #34449 Asszem újra kell skillezni majd.
Meg boff kiosztást sem ártana át buherálni. -
Orbancapitan #34448 Megnézzem? hogy mi nem oké vele? -
Plata #34447 Köcsög combatlog valamiért nem megy hogy újra raktam a játékot. -
Plata #34446 T6. -
Plata #34445 Franc tudja még. -
Orbancapitan #34444 aha később linkelgetem :D -
Orbancapitan #34443 várj t5 v t6? -
Orbancapitan #34442 figyelj még nem mentem stf-et vele mikor érsz rá meg nézni?
sebzésbe jó szerintem de h mennyire hatásos pasz -
Plata #34441 Én nem vagyok kibékülve a Tal shiar romulanommal
Ahhoz képest amilye van gyenge.
Nem tom mér. -
LaLee67 #34440 Építettel valamit? -
Orbancapitan #34439 Plata meg van az első lökött buildem a hestia-n totál beválik :D -
Plata #34438 Nos,a segítséget nagyon szépen köszönöm
Én marha töröltem a játékot és újra raktam.
De hiába,már épp újra törölni akartam mikor írtad a vírusos dolgot,ez az állat vírusírtó volt hibás.
Hogy a rák rakná telibe.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 19:56:38 -
gunji #34437 Rendszergazdaként is próbáltad indítani? (Star Trek Online.exe-n jobb gomb és futtatás rendszergazdaként)
Lehet, hogy a vírusellenőrző fog egy fájlt.
Esetleg próbáld letörölni a játék könyvtárában a live/piggs könyvtárban a legújabb dátumú fájlt.
Uninstallálás: attól függ, hogyan telepítetted, steamből vagy arc-ból (én a régi önálló telepítőt használom). Nincs egy régi változatod elmentve a játékból? -
Plata #34436 Sajna úgysem megy.
Hogy a fenébe lehet uninstallálni a játékot?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 19:19:16 -
gunji #34435 Indíts újra a gépet (egy fájlt fogott a rendszer, talán elcrashelt a játék induláskor), az meg szokta oldani. -
Plata #34434 Ühüm,most.
Error 36: A file was locked that could not be opened for writing
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 18:27:52 -
gunji #34433 Force verify-t próbáltál? -
Plata #34432 Hát engem akkor sem enged fel ezzel a süket errorral.
Vicc tribblire fel enged.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 18:19:56 -
gunji #34431 Nekem talán tegnap óta (vagy pár napja) nagyon belassult. Volt, hogy a Hearts & Minds indulására két percet kellett várni, de volt, amikor egy karakter 4-5 percig töltődött (a minimap óráján lehetett figyelni). Most már folyamatosan time out a login server, akár proxyval, akár anélkül próbálom. Tegnap két óra volt, míg az eventet sikerült végigszenvedni. :(
Szerk: most végre beengedett, kb. egy órás szenvedés után.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.09.15. 18:08:26 -
Plata #34430 Nekem nem indul el.
Unable to start game client: Windows error code 2 (While attempting to format, received error code 15105.)
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.15. 18:00:24 -
LaLee67 #34429 Nekem is rendben van. The Vault ,romulan kuldi az urkomppal nagyon jo volt.:) -
Plata #34428 Nekem igen mert még melóban vagyok. -
gunji #34427 Nektek minden rendben a szerverrel? -
LaLee67 #34426 Haha, nagyon jo, tetszik nagyon. Kuldihez vettem kis kompot tegnap es most csinalom a kuldit. Odamentem T6 al es rogton atvaltott a kompra :))))