50202
-
Plata #34665 Mai frissítés:
General:
Memorial Plaque Text Updated:
Added Aron Eisenberg - Thank you for everything, Aron.
Added Jack Donner
Content:
Resolved an issue during the Mycelial Realm Task Force Operation, which was causing the Elachi computers to not display the proper color variants when the computer is unlocked and usable by the player.
UI:
Resolved an issue in the new Patrols window, where the rewards were moving across the screen and also overlapping the scroll bar.
Systems:
Warbird Updates:
Resolved an issue that was allowing TOS-era and DSC-era Federation Captains to access Warbird starships of inappropriate era availability before they had traveled to the correct timeline during their starting experiences.
Warbirds will now only be accessible to non-Romulan Captains after they have chosen a primary allegiance (2409 Starfleet or Klingon).
Characters already piloting one of these vessels will be unaffected.
Resolved an issue that caused the Anomaly Leash specialization ability not to function
Resolved an issue that caused the Unstable Anomalies Starship Trait not to function with Gravity Well.
Known Issues:
There is a current issue causing the Unstable Anomalies Starship Trait not to function with some abilities. -
Plata #34664 Szerintem el tudod adni,de addig ne amíg a holnapi cuccot ki nem veszed.
Addig csak 10 millió kredited lehet,a többit elvesztenéd.
De holnap ha kiveszed a starter packot már 1 milliárdod is lehet,így eladhatod. -
LaLee67 #34663 De elfogom tudni majd adni vagy hasznaljam fel a hajora? -
Plata #34662 Hát lehet bankba nem lehet rakni akkor. -
LaLee67 #34661 A hatizsakomban van es mikor raviszem az egeret ,nem irja sehol hogy bound. -
Plata #34660 Nézd meg hogy a sci boff nem bound-e. -
LaLee67 #34659 Ennek nem orulok :(
#34656 ra tudsz valamit? -
Plata #34658 Új hír.
Link. -
Plata #34657 Az az xp boost nem úgy működik hogy hozzád vág 150k xp-t.
Csak kapsz egy 150k xp pool-t,amíg tart 50%-al több xp-t kapsz mindenért.
Vagyis ha mondjuk egy küldi adna alapból 10k xp-t az a boosttal 15k xp-t fog adni.
Ha jól emlékszem. -
LaLee67 #34656 Kivettem az orion scimet,de sem a kari sem az accountbankba nem engedi betenni. Most miert nem? -
LaLee67 #34655 Valoban ott van, koszonom :)))
Azt meg tudom nezni valahol, hogy mennyi a jelenlegi xp-je a karimnak? Van ez a 150 ezres xp boot, nem tudom, hogy az 55-os klingonomra tegyem vagy a 6os es vagy 10-es karimra.
A Kari lap Status/ Progress nel lenne?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 20:06:28 -
Chak #34654 lol.. lehet így kompenzálnak, és még csak azt kéne h férfi testeket keljen bámulnom a női idomok helyett egy rpgben.. Ez alól egyedül a Witcher a kivétel. Minden egyéb helyen melles vagy semmi muhahaha..
-
Plata #34653 Küldtem neked postán egy ruhát.Majd azzal a kariddal vedd ki amelyikkel ki akarod próbálni. -
Orbancapitan #34652 promociós fülbe lesz a zenstoreba -
Plata #34651 Tutorialnak akkor van vége amikor saját hajót kapsz azt hiszem. -
LaLee67 #34650 Az szep nev pedig XD
Na az ideg tovabb uldoz engem. Azt hiszem amig nem vittem vegig a tutorialt a fedes ribivel,addig nem kaphatom meg Orion scimet.
Beirtam a kodot ahogy leirtak, el is fogadta ,de nem jelenik meg a store,itemben. Rohadtul remelem, hogy a 6-os szint miatt.
A tutorial meddig tart vagy honnan tudom hogy vege van? Klingonnal sem csinaltam meg azt hiszem csak az elejet.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 19:05:32 -
Plata #34649 Nekem meg a jem hadar karim megkattant.
Az lett a neve hogy InvalidEntityName.
-
LaLee67 #34648 Most baccc szet mar az ideg, mert azon a szaron is ugye faszbukkal tudtam regelni, most fejeztem csak be azt a nyavalyas reget koddal, csak mar azt nem ertem akkor hogy tudtam naponta kerni az ajandekot. A profilomnal meg mutatja hogy faszbukos csatlakozasom van...
Nem talalok ott semmi kodot.
Csak meg lessz ez, talaltam egy My giwaway keyt az orionra :)))
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 18:55:37 -
Plata #34647 Az elienware arenan kapsz egy kódot,azt kell beírni arc launcherbe.
ha elfogadja akkor meg kell jelennie a storeban. -
LaLee67 #34646 En ott beallitottam "All"-ra de akkor sincs ott. A Star Fleet a fedes kari, igaz? Vagy az a baj,hogy csak 6-os szintu? Alienware oldalon meg ott a zold pipa.
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 18:27:24 -
Plata #34645 Store items fül. -
LaLee67 #34644 Elvileg valahol meg van az orion boffom,csak nem talalom sehol. Hol kell kivenni?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.09.23. 17:55:32 -
Orbancapitan #34643 én igen de új acc kell mert ugye nem engedi ki venni ha már egyszer ki vetted az accon szóval csináltam 2 új accot és kell majd 2 új sto acc -
Orbancapitan #34642 csak azzal tudod és azopnnal rakd el a bankba -
LaLee67 #34641 Még csak most indulok haza...célszerű a fedes karimmal kivenni ugye? -
Ágyúgolyó85 #34640 Hát, elég régen játszottam, ez meg is látszik, mert rengeteg válozás történt, láthatóan sokkal kevesebben is vannak játékosok, bár ez annyira nem lep meg.
Magyar klánok léteznek még? -
Plata #34639 Orion boffot kivettétek? -
LaLee67 #34638 Elvileg ha pve-n játszol ott nem nyúlhatnak a dolgaidhoz. -
Plata #34637 A multis része érdekelne,ha nem lehetne más dolgait le rombolni.
Pont az építkezés miatt,a Minecraftot is szerettem,csak ugye ott is az volt ha valami paraszt betévedt és tönkre tette a hetekig hónapokig épített dolgaidat az szar volt. -
LaLee67 #34636 Pedig bánhatod....nekem egyik kedvencem. Valóban jókat lehet építkezni is benne. Teleraktam módokkal, igy puceran hajtották az elfogott csajok a rabszolga kereket stb...singleben is bőven van benne annyi élet, hogy ne hiányozzanak más játékosok. Valóban gyönyörű az a játék. Rajta kívül is van még pár kedvenc,Ark survival evolved, Fallout 4, Empyrion galactic survival,na és ne hagyjam ki a Forestet...biztos sorolhatnám még de steamen vannak,most nem látom melóban.
Persze ahol választási lehetőség van ott csak csaj karival... -
Plata #34635 Na akkor örülök hogy nem próbáltam ki,ki a fene akarna játszani homikkal.
Én is szeretek női karival játszani.
GTA-ban is női karim van,inkább csajt nézek harc közben mint egy pasi seggét bámuljam.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.23. 12:28:33 -
lammaer #34634 Bár csajokkal lenne tele, de úgy tűnik az exiles tele van látens homoszexualitásokkal, mert a karakterek többsége óriási himbilimbikkel rohagnál... (mondjuk lehet az a normális ha férfi playerek férfi karaktereket indítanak és én vagyok a transzvesztita mert én meg mindenhol női karaktereket indítok... igaz, tudatsan úgy indokolom meg hogy sokkal jobb ingame riszáló női fenekeket nézni mint férfit) -
Plata #34633 A hó fegyverek csak hóemberek ellen jók,meg jetik ellen talán,szóval mindenféle téli eventes szörny ellen.
Van hólángszóró hógolyószóró.Meg még sok állatság. -
Plata #34632 Fürdőruhát a nyári eventen lehet szerezni.
Téli ruhát a téli eventen.
Nyári eventen lehet szerezni még floatert,amivel tudsz repülni,az egy jetpack és szörfdeszkát is.
Télen jéghorgász kesztyűt és hógolyó fegyvereket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.23. 10:14:07 -
Plata #34631 Na elmentem újra Risa-ra,másik karival mert nála tartok admiraltyban.
Úgy néz ki hogy a kari több féleképen tudja használni a nyugágyat.
Többször is rá kattintottam és nem mindig ugyanúgy használja,nem nagyon kísérleteztem,de negyedszerre megint előkapta a gépet.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
LaLee67 #34630 Szuper,köszi. Fürdőruhát hol lehet venni vagy Risan átvált automatán? -
Plata #34629 Semmilyen emote,csak rákattintottam az ágyra és így ült le rá.
Talán azé csinálja mert sci kari és még napozás közben is szeret olvasgatni.
Talán ha tac kari lenne a batlethjét fényesítené.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.23. 09:44:07 -
Orbancapitan #34628 Plata utsó képen melyik emote az? -
Plata #34627 Na most gépközelben vagyok és tudok félszemmel admiraltyzni.
Meg felrakom képeket is.
Ev suitot nukarára itt tudsz venni.Egyenlőre a 85 dilis tök elég.Többi nem éri meg.
De majd a dyson küldikben tudsz szerezni három féle lila ev suitot,a választásodtól függ hogy milyen az EV suit a küldiben.
Na és végül Risa,a kling sci karim megfáradt a melóban és elugrott napozni a tengerpartra.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.23. 09:28:48 -
LaLee67 #34626 Ok,köszi. Azt hittem a klingon határban vagy,majd leesett, hogy melózol:)