50202
-
Plata #34905 Hú akkor lehet csak akkor mehetsz be ha ott vagy a küldetésekkel.
Figy,van megoldás,skippeld az összes küldetést ami még hátra van a kobali küldetésig,attól hogy skippeled utána még megcsinálhatod. -
LaLee67 #34904 Kotaba sector Kobali systemnel vagyok ott van ez a homokora jel. Itt allok ahol kivan irva Kobali prime 2 bolygo egy gyuruvel, akar hogy korozgetek nem ad fel ablakot hogy betudjak lepni.... aszem mara be is fejezem...mert mar ideges vagyok -
Plata #34903 Kobali prime nem bolygóként van a térképen hanem olyan mint egy homokóra a jele. -
LaLee67 #34902 Koszi Akos, rendes vagy :) De ha mar a kerdeseknel tartunk....:) Ezt a rohadt Kobali Primet az istenert nem talalom. A kobali szisztembe eljottem,de nem talalom az endeavoros kuldit.Keringek mint golyafos a levegoben,de nem tudok belelepni. Atmentem a Vaadwaur systembe is mert azokat kellene gyilkolaszni,de semmi..... A listaban is megneztem ott sem talalom. A kuldeteseknel meg van,de ott nem tartok meg es onnan nem tudom aktivalni....
Szoval a benasagomon nem csak Ti, de en is sirni tudnek mar :D -
Plata #34901 Nem tudom ez a resupply device mi a rosseb lesz. -
Orbancapitan #34900 LaLee67
a kobayashi maru-ra érdemes olyan karival menni ami beames multi célpontokra van ki hegyezve és olyan skilleket használ mint pl faw, torpspread és esetleg gw. de persze a draines kari is jó csak fő hogy multi célpontok ellen legyen be állítva. csak gondoltam leírom mielőtt kérdeznéd hogy még is mi kéne oda :) ;) -
Orbancapitan #34899 FASZA ülhetek vissza kelvin intel drenába vagy a gagarinba vagy fleet bc-be....
-
Plata #34898 Naptárban megjelent egy új event.
Október 17 november 7 közt kobayashi maru lesz.
A jutalom dilithium meg valami Resupply Beacon Device.
Remélem több karival is lehet majd tolni,mert a Kobayashi maru laza. -
Plata #34897 Nem tudom észre vettétek-e,de DS9-esen elég durva hibák vannak.
Textúrákon át mennek az NPC-k,levegőben császkálnak NPC-k.
A bank előtt a levegőben lazán lebegve mászkálnak,bent a bankban meg át ment a falon.
Aztán vannak NPC-k akik valami láthatatlan lépcsőn mennek fel vagy le.
Csak úgy lemásznak a semmiben a promenádról. -
LaLee67 #34896 Koszi, mert mar leragad a szemem :) Jo ejt! -
Plata #34895 Igen.De holnap este 7 óráig még duplás. -
LaLee67 #34894 A duplas upgrade ha megszunik,akkor a fonix token is csak fele upgrade pontot fog erni? -
Plata #34893 Asszem Vesta konzolja megint zárlatos lett.
Diszkós TFO-n voltam,a pajzselszívó konzol a diszkós klingonokra másképp hat mint a borgra vagy egyéb ellenségre.
Először is a normálisnál sokkal gyorsabban és többet sebez,olyan mintha a diszkós klingonok ellen begőzölne a konzol és a normálisnál sokkal gyorsabban sebez,olyan mintha golyószóró üzemmódba váltana,ugyanaddig tart a hatása de ezekbe másodpercenként minimum tízszer bele csesz,mint állat olyan gyors.Tele lesz számokkal a képernyő olyan sok alkalommal nyomja.Nagyobb tömeget ha összefogok és elnyomom kismiliárd szám lesz a képernyőn.Na meg a klingonok kifinganak másodpercek alatt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Át kéne a karit cuccolni drainről control expertise-re,de lusta vagyok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.06. 18:20:31 -
LaLee67 #34892 Discovery starfleet nel a vulcani a kari. 8. szintnel vehettem ki a Miraclet. -
Plata #34891 Milyen fedes?
Sima vagy TOS esetleg Disco?
TOS és Diszkó kari nem veheti ki a fed hajót mert amíg el nem éri a sztorija végét nem számít fedesnek.
Addig idegen.Még partyba sem tudod hívni,sem egyebet kezdeni vele.
Egyedül a TOS vagy Diszkó hajót tudja kivenni.Jem hadar és a romulán is ilyen.
Csak nekik van saját hajójuk.Ugye a romulán hajók eleve tök mások mint a fed és klingon hajók.
Nem is jó rájuk az a felszerelés ami a fed vagy klingon vagy jem hadarra.Jem fed és klingon hajókat warp core hajtja a romulánokét singularity core.
Attól tök mások,egyedi képességek és a többi.
Igaz kevesebb is az energiájuk.
200 helyett csak 160 energiája van a romulán hajóknak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.06. 17:00:48 -
LaLee67 #34890 En is annak gondoltam, csak most csinaltam uj karit a zenes hajomnak es nem engedi kivenni. Gondolom a tutorialt vegig kell vinni elobb. Ezert merult fel bennem, hogy talan rosszul tudom. Viszont az xp boostot sem engedi kivenni, az is tutorial vegehez lenne kotve? -
Kotomicuki #34889 Az!
De ezt már a karakter indításánál látni fogod, mert előre el kell dönteni az oldalt - csak a "zöldekből" lehet bármi! -
LaLee67 #34888 A star fleetes vulcani is fedes igaz-e? -
Chak #34887 Látom valaki értette az utalást XD
-
gunji #34886 És át is lehet bármikor adni bármelyik másik karakternek az acc bankon keresztül (természetesen csak egy accounton belül). -
Chak #34885 van egy tac skill is ami ad run speedet. Más nem jut eszembe.
Ja meg van run mód ground fegyóra, az is ad elvileg futást.
-
Plata #34884 Az a Dallas volt.
-
Plata #34883 Főnix token bármikor felhasználható. -
Chak #34882 Nem egy zuhanyzóban fog felébredni? Akkor legalább nekem is jó lenne.. xD -
LaLee67 #34881 Most engi specem van, ezek szerint kesobb tudom a tobbi specet is magamra tenni? Az szuper lenne. Pilot spec upgr-em van valamelyiknel, gondolom azt jobb egy tactikai boffra tenni,igaz es nem az engi karimra.?
@gunji koszi, kovetkezonel tudni fogom, igy tanul az ember a sajat karan :) Ha lesz netalan meg epices tokenem, azt fel kell hasznalni a fonixes akcio idokereten belul vagy kesobb is kitudom majd venni ha mas karinak akarom aki meg nem is letezik? -
gunji #34880 A főnixes hajót (is) csak az a karakter használhatja, akinél felnyitod a hajó dobozát. -
Plata #34879 Mert a command modulokhoz kell hogy legyen command spec-ed,ha egy specet kimaxolsz akkor válik elérhetővé.
Azt hiszem.Ha minden specet kimaxolsz minden spec modul elérhetővé válik. -
LaLee67 #34878 Koszonom. Megnezem a piacon :) -
LaLee67 #34877 Okes, kpzben rajottem, hogy nem a promotion fulnel kell keresni,hanem ahol vettem, ott irja is hogy lehetseges lenne kivennem, ha nem klingonka lennek :)
Viszont.....a dili storeban a Command Modules ben, klingon engi nem vasarolhat? Van elegendo dilim,de nem enged semmit venni. -
Doma #34876 Terran Fortune Tribble (pár száz EC) illetve trait-ek, valamint olyan fegyverek amiknek RUN képessége van növelik a sebességed. -
Plata #34875 Ha fedes hajót vettél azt csak fedes használhatja.
Sajnos dilit csak napi 8 ezret tudsz finomítani egy karival.Egy nap.
Gyorsabb futás lehet a korcsolyától volt.
Azt majd a télen tudsz szerezni.A winter eventen.Korcsolya ugyanis olyan cucc ami bound,csak magadnak tudod megszerezni.Viszont veszett gyors leszel tőle.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.06. 10:58:11 -
LaLee67 #34874 Vettem egy 3000 zenes Miracle hajot a storeban. Letezik, hogy azt csak egy karakter tudja hasznalni? A fedes karimmal vettem es a klingonom nem latja a stores promotionnal. Igy jartam egy epic fonixes sci hajoval is. Szinten a fedessel vettem ki es tettem be a dockba. De azt sem latja sehol a masik karim.
Felgyulemlet mar 100.000 finomitatlan dilim. A napi asszem 8k finomitas nem gyoze. Van mas mod is a finomitasra? Klingon akademian meg talalta egy veterant aki napi 800 at finomit.
Lattam masokat gyorsabban futnak a groundon...hol s mit tudok venni stb..amivel tudom a karim futasat gyorsitani?
Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.06. 10:45:43 -
LaLee67 #34873 Igen ezt tudom, koszi, csak epp az endevaros karim nem tud healos gombot tenni jelenleg, a scim csinalgat valamit,csak a 20000 pont amit el kell erni rohadt lassan megy, vagyis ment este. kb.16000 volt meg belole, ma nem voltam eddig jatekban es azt hiszem mar lejart az ido...az is lehet le kellett volna vennem kisebbre a pancelt hogy jobban seruljek, mert ha jol forditottam amit a scimnel irt, akkor ha leesik 75 szazalekot az eletem akkor aktivalodik... -
Plata #34872 Ahogy elnézem ebben az évadban is elmennek retardáltba úgy hogy hangyányit sem izgat.
Discovery az nem star trek,csak valami idióta rémálma.
Majd a negyedik évadban jön az hogy a főszereplő csaj felébred a sivatagos bolygón ahol az egész sorozat kezdődött,és rájön az egész csak álom volt,mert sok mariskát szívott.
Vagy vegyük úgy hogy van külön diszkóveri timeline,amit valaki vélhetőleg hulla részegen vagy belőve álmodott,valami drogos vagy alkoholista majom. -
gunji #34871 Érdekesnek tűnik. De mondjam azt, hogy
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Riker... Troi... mi kell még? ... pl. Morn meg egy Dax
Meg, hogy a DSC-ben nem nyúltak az újabb fajok kinézetéhez (trill, kardi) 
Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.10.05. 23:37:12 -
Orbancapitan #34870 HÁT remélem nem lesz bukás -
Chak #34869 Van gombás s3 tréler is. Ebben az évadban sem risai nyaralásta mennek ahogy elnézem. -
Chak #34868 Engineer letud rakni medical cuccot, az elvégzi a dolgát. Vagy a sci healelős képességek. Boffoknak is tanithatóak. -
Plata #34867 Picard trailer.
-
LaLee67 #34866 Az ongyogyitos reszt azt mivel csinalom?