50205
  • Plata
    Red alert azt írja 65-ös karinak hogy 50-es szint kell.
  • Plata
    Promó sale.
    Link.
  • Plata
    Hoppicsek,fel akartam menni,de ma csütörtök van és nyista szeró.
  • Plata
    Nem,tényleg erősek voltak.
    Ferengi karimnak volt nagyon régen T5 vizes carrier.
    Ha jól emlékszem valami biomatter phaser vagy mi a jó isten volt rajta.
    Hangároknak akna rakó képességük volt meg valami buff ami jól feltolta a sebzést.
    T6 változatot nem próbáltam,de a T5 nagyon jó volt,erős volt a dps-e meg a hangár is nagyon jó volt.
    Bár ez is carrier de mehetett rá dhc.Én nagyon szerettem,csak aztán le cseréltem ferengi hajóra majd eventes rizsa carrierre,mert annak a hangárja full aknás.Na és a ferengi karim aknás.
    De ha most akarnék tac fedes karinak carriert dps-re szerintem a vizest választanám,mert sok tac boff helye van és 4 tac konzolja.
    Jah a vizes carrier képessége is dps buffot adott úgy emlékszem.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 16:04:43
  • Chak
    Rajban úsznak. xD
  • Plata
    Ha jól emlékszem a vizes carrier petek még csapatot is boostolják.
  • Chak
    Jaja.
  • Plata
    A promós MW Constitution vagy D7 flight deck cruiseren olyan hangár van amin nem kevesebb mint hat darab sensor-linked omni bím van.
    De durva még a terran styx hangár is,az is hat fegyveres.
    Vagy ami nagyon jó az a vizes carrier még.
    Vizes carrier hangárja is igen jó.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 13:59:50
  • Chak
    A Yukawa papíron jó, de van egy nagy baja. Az pedig h dual beam van rajta. A hangároknak így is nehezükre esik a célpontra fordulni hála a bibis programozásuknak. Ezért kevesett tudnak lőni. Ez igaz bármely hangárra ami csak előre felé tud lődözni. Még is van olyan hangár ami cannonos még is jó a dps. Ez azt feltételezi h nem mindegyik hangárnak azonos az útkeresési algoritmusa. Ami nagy wtf. Mellesleg a Yukawa sima és advanced verzióján sima beam arrayok vannak, de mire elér az elite-ig hirtelen dual bímre vált. Erre már nem is tudom mit mondjak.

• Plata
    Bár a Vanguard és a Yukawa nem ugyanaz az osztály mint a Stinger.
    Stingerből hatot lehet kiengedni egy hangárból,mert kicsi,de a Yukawa és a Vanguard gunboat az frigate,max kettő lehet belőle kint hangáronként.
    Igaz a fegyverzetűk sokkal erősebb is.Yukawa-n három dualbeam és egy omni bím van meg torpedó,ráadásul spiral wave diszruptor van rajta.
    Vanguard gunboat-on egy dual beam és két sima bím meg torpedó.
    Ráadásul a kardassziai hajónak nem is egy hanem két hangárja lett a múltkori patch óta.
  • Plata
    A Nauszi stinger valóban jó.
    Főleg mert hat rá két trait is.
    De a Vanguard pet is marha jó,kardassziai yukawa is erős.
  • Chak
    Ja az a szerencsétlen elég lassú felfogású ha fordulni kell. A zenes hangárok közül jelenleg a Nausicaan Stingert, és az Orion Cutpurse-t tartják a jó választásnak. Cutpurse-nek van fed, és romulan megfelelője is. Meg a Class F Shuttle, de az már boxos hajóval jön. Ha nem tévedek a burannal is kapni valami hangárt(Class C Shuttlecraft), mintha azt olvastam volna h az sem életképtelen. Tesztelni nem tudom mert nincs meg a hajó.
  • Plata
    A fed T6 carrier is iszonyat gagyi.
    Kivettem a traitjét,mert ugye ha fed karival kiveszed,az összes romulány és klingon kari megkapja ingyen a traitet.
    A hajó maga brutál tetű lassú,egy igazi tehén.
    Karfiol vagy lekvár carrierek után brutál szar volt.
    Szeretem a Karfiol-t meg a lekvár carriereket.
    Zenest és a lobist is.
    Zenes lekvár carrier elég sci-s,a lobis az vérmesebb.
    De még a tarantula is mozgékonyabb mint a fed carrier.
    Fed T6 Carrier elég elcseszett.
    Arról nem is beszélve hogy szerintem a klingon hangárok jobbak.
    Nekem a klingon kariknál lobis és zenes lekvár carrierben is klingon hangár van.Slaver és interceptor.
    Interceptor azért mert bulis,ugyanis lézersót nyomat harc közben.
    Egyébként meg a boxos lekvár carrier és a Karfiol nehéz fegyverzettel is felszerelhető.
    Nekem az is van rajta DHC.Több és erősebb fegyver,mozgékonyak,a fedes carrierre max beam megy és rettentő lomha.Jah és csak 3-3 fegyver megy rá.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 13:15:31
  • Chak
    Igen emlékszem arra is lol
  • Plata
    A cica carrier jó lenne,ha egy kicsit tökösebb lenne.
    Kevés a fegyvere,a boff kiosztása sem jó.
    A macska carrier megvan mindenkinek,mert ingyen osztogatták.
    Nem tudom játszottál-e akkor amikor kiadták.
    De totálisan szétbaszta a játékot.
    Tele lett minden STF cica carrierrel,egy tetves advanced ISA-t sem lehetett letolni,mert mindenhol nulla dps-es cica carrierek voltak.
    Random STF-re hetekig agyfasz volt menni.Bementél STF-re 3-4 hülye szartrox volt legalább,inkább 30 perc cd és leaveltem,de nem volt kedvem húszpercig töketlenkedni velük.Négy öt perces ISA szartroxokkal legalább húszperc volt.
  • Chak
    Nem biztos h igazam van, csak a múltbéli események alapján "jósolok". Még mindig tele vagyunk kis túlzással olyan hajókkal aminek nincs téhatos verziója. Mint pl a klingon carrier. Fed oldalon meg a cica carrier amit tudom h sokan nem bírnak, de nekem van egy direkt ahhoz csinált cica gurl sci karim. Igazi theme kari a kicsike hihi. A listát lehetne folytatni szép hosszasan.

• Plata
    Napi 3 endevort 1 adv kristályon letoltam.
    Easy 50k pajzs repair űrben,normal 10 tholian hajó,Hard 150k hull heal.
    Rárepültem kristályra és ott maradtam amikor robban,így meg lett a pajzs híl meg a hull is.Nem ölt meg a robbanás csak sebesített.
  • Plata
    Hát ez kurvára elszomorító hír.
    2014 óta várok a T6 Karfiolra.
    Arra a hajóra nem sajnáltam volna semmit.
    T5 változatot is szeretem a mai napig,de egy Temporal speces T6 Karfiol csodás lett volna,mondjuk még ha intel lett volna az sem érdekelt volna,csak legyen.Félre raktam rá egy rakás szart,ulitmate tokeneket,FSM-et,boffokat.Meg a franc tudja mit.Meg tényleg ott van még két milla dili is csak rá félre téve.Még boffokat is tettem félre.

• Chak
    Ez van. Amikor berakták az első Fek'Ihri event verdát, már le mondtam arról h lesz zenes is. Persze csodák még lehetnek.

• Plata
    Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee máááááár.
    Nekem zenes Fek'Ihri csatahajó hordozó kell olyanból a jó k.rva életbe már,nem egy ingyenes elbaszott változat.
    Öt retkes éve várok a zenes T6 Fek'Ihri battle carrierre és betesznek egy elbaszott ingyenest?Ne bazd máááááááááá.
    Tele van az acc bankom mindenféle szarral ami csak a T6 karfiolra vár.
    Van félre téve rá kétmillió dilim is,erre ez.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 12:01:12
  • Chak
    Beszivárgó ügynökeink jelentései alapján, a téli eventes verda egy Fek'Ihri csatahajó hordozó lesz. További információ nem áll rendelkezésre mert megszakadt a kapcsolat az ügynökkel.

Egyébként ha google fordítóba beírom h Fek'Ihri, akkor arab nyelvnek azonosítja, és "Szóval ő az"-nak fordítja lol
    Sztem' érdekes.

• LaLee67
    De lessz az a lenyeg :) En megvarom a streamest. Akos amit irt azokat nem ismerem. Vegulis ha a Socialon vettem volna meg akkor sem tudom, hogy mukodik ez az egesz. Gondolom lenne egy tarhelyem es onnan tolthetnem le. Streamben ezert egyszeru mert ott allandoan meg van. Azert meg varom mit valaszol a support. Mondjuk en az ultimatet vettem volna, igy meg lenne az online es az extrak is. Streamon meg franc tudja mi lesz meg mennyiert.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.10. 11:16:37
  • Plata
    Hogy a rák néminemű némiszervébe.
    Pedig dobozosan szeretném.
  • Orbancapitan
    max félév múlva
  • Plata
    Mai frissítésben javítják a Frozen küldit.

Link

General:
    Resolved an issue that was preventing the Polytrinic Acid Horta from being reclaimable.
    Character:
    Resolved an issue that was causing character pieces to disappear when selecting certain outfits for Starfleet Romulan Female Captains
    Jacket TIght TOS Medical
    Jacket Loose Nurse
    Jacket Loose Terran Mirror
    Jacket Loose Terran Enterprise.
    Content:
    Addressed an issue that prevented progress in the mission "Frozen" while following the Reman scout.
    Updated requirement messaging for Patrol missions for characters who haven’t completed the tutorial and joined a 25th century allegiance.
    This is a text change only.
    Resolved an issue that was preventing the audio for the Spore Saturation Level from playing during the episode, “Beneath the Skin”.
    Systems:
    Resolved an error that was preventing Mo'Kai enemies on both Space and Ground maps from sometimes rewarding XP and other numerics when defeated.
    Resolved an error that was preventing DSC-Era Terran Empire enemies on both Space and Ground maps from sometimes rewarding XP and other numerics when defeated.
    Borg Adaptation Updates:
    Resolved an issue where Borg were incapable of successfully adapting to the electrical damage dealt by the Lukari Piezo-Electric Wrist Apparatus.
    Resolved an issue where some weapons' additional damaging effects were not properly inhibited by Borg Adaptation (example: The electrical area damage on Jaylah's Staff Secondary Fire, the electrical DOT on Sompek Pulsewave).
    Resolved an issue where hazards created by some weapons' firing modes were not properly inhibited by Borg Adaptation (example: Plasmatic Biomatter Field)
    Resolved an issue with Neural Network Overload where it could sometimes cause damage to allies.
    Resolved an issue with the "Temba, His arms wide" and "Medal of Tanagra" costume unlocks, where they would linger in the player's inventory after unlocking.
    Adjusted default & renamable prefix for cross-faction Temporal bundle ships to be "", so that they're not comissioned with the "U.S.S." prefix on KDF characters anymore.
  • Plata
    Szerintetek lesz dobozos?
    Én még mindig szeretem dobozosan beszerezni.
    GTA V is úgy van meg,van hozzá térkép meg egyéb marhaság.Meg egy rahedli dvd.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.10. 08:07:32
  • Orbancapitan
    EPIC STORE-BAN és humble-en is lesz de steam csak decemberben és túlárazva
  • LaLee67
    Az nem kifejezes. Csinaltam egy magyar .hu vegu mailfiokot. Uj reget a FosRockstarhoz, ott magyar regiot adtam meg, erre a fax ismet nemet igazolvanyt ker...rohadjanak meg a szaros jatekukkal egyutt, mar elnezest. Majd megveszem steamen, ha lesz ...
  • Orbancapitan
    mert foss a launcher ennyi.......
  • Plata
    Borg red alert hétvége jön.
    Katt.
    Na meg Franklin promó.
    Link.
  • Plata
    CLR—Infected Space[5:25]— Dmg(DPS) —Garon 19 044 386(59 514) Claire de 13 253 625(42 075) Aria 9 709 185(29 874) Zali 6 623 059(20 697) M'Keia 6 379 963(20 000)
    Vadkutya torpedó 1.2 misit puszilt tac kockába.
  • LaLee67
    Koszonom, nem ertem nekem miert nem.
  • Plata
    Igen,megnyílik.
  • LaLee67
    En steamen veszek mindent, ugy nincs gondom vele.
    Megkerhetlek,hogy meg nezd a te rockstaros game launchered ha megnyitod es jobb felul a settings melletti kor alakul ikonra kattintva a lenyilo ablakban neked megnyilik-e a Manage account vagy a supportos resz? Nem-e nalam van bibi..
  • Plata
    Én azt dobozosan szeretném megvenni.
    Hátha valami szép lesz mint a GTA.
  • Plata
    Napi endevorhoz borg STF-re kellett mennem.
    Rárepülök borg tac kockára és elkezdem ölni,jönnek a többiek is és lövik,erre a borg kocka eltűnik a francba és 26 kilóméter távolságra van.
    Előtte 4.9kilóméterre álltam tőle.
    Mióta tud a borg teleportálni?
    Ma elértem a 154-es rangot is.
    Mai endevor laza volt.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.09. 18:13:15
  • LaLee67
    Na a Rockstarral tele van az izem....Mar vartam, hogy megjelenjen a Red Dead 2 pc-re, most megrendelhetnem akciosan az onlinenal egyutt. Neki is fogtam, erre szemelyiigazolvany azonositot tettek be. Azzal nem is lenne gond,csak mivel nemet email cimmel regeltem, igy nemet igazolvanyt ker. Persze az majd csak 2 ev mulva esedekes ha kerem. Nemet jogsi nem jo neki. Persze a rockstaros game launcerben hiaba akarom meg nezni, hogy tudok-e mail cimet modositani, egyedul a kocsog reedomcode-s ablakot nyitja meg.
    Azt sem tudom, hogy mennyi accountot lehet regelni az oldalukra. Na meg ha lehet masikat,akkor lehet keresni valami ingyenes magyar .hu ra vegzodo mail szolgaltatot, hogy esetleg a kocsog magyar szig-et kerjen....
    Steamon meg persze nincs meg ez a jatek.....
    Ha ramegyek a support oldalukra, akkor ott meg a pc-s verziohoz nincs support.....mert hat gondoltam, majd forditogeppel irok nekik....jah, gondoltam
  • Orbancapitan
    ha olyan csapattal vagy akk el se jutsz addig xd én a múltkor így jártam t6-os td-be ültem egyedül én voltam életben a többieknek nulla dps és ressist vissza kellett ülnöm kelvin intel drenyába és önerőből megoldottam a kövi menetben
  • Plata
    A naptár szerint 3 kört kell kibírni az eventen.
    Az szerintem menni fog bármivel.
    Viszont amit nem értek az az hogy kiírás szerint az event csak lvl 50-60 kariknak lesz elérhető.
    Most akkor kell hogy csináljak egy új karit, mert minden karim 65-ös.
  • Plata
    Recruit rerun volt már.
    Nem mintha engem izgatna.
    Mindegyiket kihúztam maxra akkor amikor volt.
    De újaknak nagyon jól jönne,iszonyú sok jutalom jár utánuk.
    Delta ,temporal és gamma is baromi jó jutalmakat adott.
    Valamelyik még az admiraltyt is boostolta,már nem emlékszem melyik.
    De mindegyik rengeteg jutalmat adott,na meg ad ma is.Ha új karit kezdek egyből több ezer repus markot kapnak,rengeteg dilit,flottás dilit,na meg rengeteg minden mást.
    Sosem bántam meg hogy a Delta recruitot klingon,fed és romulán karival is letoltam.
    Így mind a három után jár a jutalom.