50202
  • gunji
    Elvileg már aktív: csütörtök hajnali 2-től péntek délután 2-ig. Sajna nekünk európaiaknak ebbe pont beleesik két éjszaka meg egy munkanap. :(
  • Plata
    Holnap megint lesz Hearts and Minds.
    Katt.
  • Plata
    Mai frissítés:
    Content:
    Resolved an issue that could prevent completion of the mission “Frozen” based on certain choices made during the mission.
    Systems:
    Jem'Hadar Vanguard Heavy Destroyer [T6]:
    Resolved an issue that was causing the Vanguard Wingmen to not be present on while flying this ship
    Resolved an issue that prevented the Admiralty Ships from being usable by Klingon-aligned Jem’Hadar.
    Resolved an issue that prevented the ship’s stats from scaling with Structural Integrity, Shield Capacity, and Impulse Expertise boosts.
    Resolved an issue that caused Hangar Pets to have worse stats while at two stars than at one star.
    Resolved an issue that prevented the Polaron Beam Turret kit module from making sound when firing.
  • Plata
    Univerzális endevor.
  • LaLee67
    Rendben, meg lettem gyozve :)

#35218 Oke, Plata, majd egyik nap kerhetek fedeseimnek is meghivot, vagy meghivo kuldesi jogot, mindegy, ugyis csak magaimnak kuldok :)

#35220 igy mar teljesen vilagos a tema. Spajzoltam is fonixeket,meg meg ott a masik 3 mittomen milyen az elachi pakkbol es most is azt hiszem kaptam a gamma recruitnal, bar az kisebb pontu mint a fonixes. Alig tudok irni, hulla vagyok...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 18:30:19
  • Plata
    Hát ha fogsz egy mk12 fegyvert és epicre akarod húzni,az kibaszott sok dilithiumba és tokenbe fog fájni.
    Valószínűleg mk15-re ugrik és szarik neked UR lenni,mk15-ön egy fegyverhez kell vagy 200 ezer tech pont hogy 1 %-ot ugorjon a rarity,na most számold ki hogy ha a fegyver mondjuk 26%-on fog UR-re ugrani az hány millió tech pont és hány ezer dilithium.
    Fogsz egy Mk2 fegyót és főnix upgrade tokennel meg egy acceleratorral upgradeled,akko mk7-es szintig mázlival 8-9 szintig ugrik egyből és epicre ugrik,na már most ezután az mk7 epic fegyót csak mk15-re kell húzni,ami nem sok tech pont.
  • Kotomicuki
    AZONOS SZINTEN AZ EPIC SEBZI A LEGTÖBBET - és neki van a legtöbb módosítója/prefixe is, ami még ad neki pluszokat!

Az mk X VR-nek 3 módosítója (ilyen a (Dmg), (Pen), stb.) lehet, az Mk X epic-nek 5, valamint az "egy szín az egy szint" miatt 2 szinttel magasabb az ALAPSEBZÉSE - csak ez utóbbi miatt MK XII VR-nek felel meg a sebzése ÉS még van +2 prefixe is... - , mint a VR-nek! Ezen kettő többlet pedig már ugyancsak érezhető előnyöket ad...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 18:30:07
  • Plata
    Jah most jut eszembe, a fed oldalon rendesen kivan építve a flotta bázis meg minden,de klingon oldalon nem igazán,mert alig játszik valaki klingonnal.
  • LaLee67
    na, de akkor mire jo az epic kis szinten, ha kisebb sokkal a sebzese? Ezt nemmmm ertemmm....
  • Plata
    Mk7 fegyver sebzése attól hogy epic még kissebb mint egy Mk11-nek,mert az mk7-8 fegyver az 20-30-as szintű,mk11 40-50 szintű.
    Igen tudsz vásárolni,és van flotta bázis,meg egy rakás hülye épület,tudsz oda transzwarpolni,van olyan épület ahova transzwarp is visz,van ahova a flotta bázisról transzportálnak el.
    Epic fegyvernek több statja van.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.27. 18:11:48
  • Kotomicuki
    A karakterek szintjei meghatározzák a számukra elérhető, maximális MK-szintet is: tehát egy 10. szintű karakter birtokolhat MK IV-est, de MK V-öst még nem, azt majd csak a 20.szinttől - és így tovább...
    A kisebb szintű epic fegyver azért jó, mert ezen korlátozások között az elérhető legnagyobbat sebzi (a kisebb szintű karaktereknél), nyilván egy 60.szintű karakternek már semmit sem ér az mk VIII epic, ha van neki mk XII VR-je, mert az utóbbi ad többet.
    Egy szín egy szintet jelent, azaz mk X VR az megfelel az mk IX UR-nek ÉS az mk XI rare-nek - és így tovább...
    Ezért is fontos a használt tárgyak húzása, "színezése"!

A játék első felében a (dmg) visz mindent (a legelején az (acc) is hasznos), a végén, amikor már mindenből rakod össze a kritikus %-okat, akkor meg már a (Crtd) lesz a legértékesebb.
    A (Pen) +hajótest/páncélátütést jelent: nagyobb sebzésérték lesz a jutalom, mert kevesebbet vesz el a sebzésből a páncél/ellenállás módosítója.
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 18:16:37
  • LaLee67
    Amit nem ertek: Ha egy fegyver 7-8 as szinten epic lesz, akkor nalam fejben elvileg kisebb a sebzese mint egy UR-es mk 11-nek , mert a sebzese a 7-8 szintuekevel azonos kb. Max ha sikerul egy 4x dmg-t ratolni akkor uti a nagyobbat. Esetleg nem jol latom?

Amit akartam mar kerdezni: Nalad vagyok a fleetben, anno megosztottal nekem egy oldalt hol lehet fleetesnek s mit vasarolni. Amit szepen felfejlesztettel fleetet, annak van sajat bazis ahol lehet maszkalni vasarolni?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 18:02:29
  • Plata
    Spéci store fegyvereknek is van egyedi statjuk,sajnos azok azonban a szinthez igazodnak,így minimum mk10.
    Kivéve ha tudod hogy a karidnak majd ilyen fegyót akarsz és kis szinten kiveszed neki storeból.
  • LaLee67
    Koszi, szuper, kezd kialakulni a kep :) Holnap kiprobalom, mert most alig latom a monitort. Mi az a Pen a hajofegyoknal? Mik az igazan jo prefixek vagy mik? Az irasod szerint a dmg 4x az kiraly.
  • Plata
    Dehogyisnem.
    Minél nagyobb az Mk szintje annál több a sebzése,de egy mk12 fegyót epicre húzni kész szopás.
    Kivéve ha piszkos mázlista vagy és már 1%-ra epicre ugrik.
  • Kotomicuki
    Ahogy azt Plata is írta, így nagyobb eséllyel ugrik színt, ill. a flottás mk X a legolcsóbb (olcsóbb 2x húzni, mint az mk XII-t megvenni).
    A fleet spire-ben is megkapod ezen kit frame-eket, de ott már mk XI-től indulnak - ott más kit-ek kaphatóak.

Ha saját magadnak gyártasz az R&D szekcióban, akkor MINDIG az mk II-est válassz, mert:
    - legolcsóbb
    - leggyorsabb
    - legtöbb eséllyel ugrik szintet és színt (itt a még olcsón, de legtöbbször értendő - mk XV-ön színt adni neki az már sokba kerül)
    A saját gyártás azért fontos, mert bizonyos módosítókat, amit se a repu's, se a box-os nem kaphat meg, csak ez adhat a terménynek. Pl. (Run) a kézifegyvereknek, és pl. (Pen) a hajófegyvereknek.
    Saját magadnak legyártasz akárhány MK II-est fehér alapanyagokért és 5 perc/darabjáért, megnézed a speciális prefixeket, majd azokat újradobatod, ha nem kellő a maradék prefix rajta. Így lehet pl. (Dmg)x4 UR/epic fegyverekhez is jutni.
    A félresikerülteket meg bezúzod, eladod, vagy a tőzsdén árulod az extra profitért - utóbbit lehet a sikeres (és húzott) darabokkal is.

#35209:
    Dehogynem, mindig az adott karaktered maximális mk-szintjéig kell húzni, VAGY a jövendő karaktereknek félretenni, hogy azok a kisebb szinten se legyenek "fegyvertelenek" .
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:51:36
  • LaLee67
    bakker ,ez nagyon tetszik. Mi van pl a sima normal elachi fegyokkal vagy a talalt kisebb szintuekkel, azok is olyan esellyel lehetnek epicek, mint a sajat gyartasuak?
    Ha 7-8 szintnel mar epic akkor nem is kell tovabb huzni,igaz?
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:44:51
  • gunji
    A naptár szerint november közepén várható upgrade weekend ;)
  • Plata
    Minél kissebb az mk szintje annál könnyebben ugrik epicre.
    Ezért szoktam mk2 itemet gyártani és upgradelem azt.
    Jó eséllyel már mk7-8 szintre epic.
  • LaLee67
    OKe, koszi, kiprobalom ezt is :) Egyszer csak kialakul majd...:) Jo hogy azt a salvage keszitest irtad,mert kerdeztem volna :)
    Irtad, hogy szigoruan mk10-est huzni. Akkor mk 11-es nem olyan jo vagy nagyobb, ha azt huzza az ember? Van kulonbseg vagy csak nem jol ertettem? :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:19:24
  • LaLee67
    Vettem egy tac haraldot,de nem latja a reenginer. Igaz most a tac lekvarral vettem.
  • Kotomicuki
    A nem tetsző tulajdonságokat át lehet pörgetni (lényegében szerencsejáték) másikra, "csak" dili' és salvage kell hozzá (utóbbit a legtöbb tárgyból lehet készíteni: jobb gomb rajta, majd a megfelelő menüpont kiválaszt).

Az engi-nek viszont tényleg a kit-jei szólnak nagyot (akna, torony, aknavető, gyógyító- és pajzs-tornyok/gyors pajzstöltők, drónok), így inkább a követségi romulán kit frame-t válaszd (szigorúan mk X, majd húzva), ami egy jó egyensúlyt adhat a karakterednek (támadás-védekezés). Itt a toronynál (kit) le is van írva, hogy miért éri meg az UR-t megvenni(/fejlesztéssel színt adni neki) dili' + Fleet Credit-ért: ez adja a legjobb támadást és védelmet együtt.
    Ez a kit frame a sci kariknak is jó!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.10.27. 17:11:25
  • Plata
    Figy.
    Reengineringel tudsz rá tenni diszruptort.
    Bármilyen statost veszel,berakod reengineringbe és diszruptorosra változtatod.
  • LaLee67
    A Heraldot keresem ami disztruptoros valtozat. A plasmas meg van masik karimnak, csak amelyiknek kell az nem plasmas hanem disztruptoros fegyok vannak. Tac-nak talaltam,de engisnek kell.

Beneztem most is a piacra es kaptam is :)
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 17:01:23
  • Plata
    Te figy,hogy érted hogy diszruptoros kit-et keresel?
    Engineernek leginkább ha a sebzésre hajt akkor [KPerf]x3 [Kp/Wpn] statos kit kell.
    Vagy Delta expeditions kit [Crith] [KPerf]x2 [Kp/Wpn] stattal.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.27. 16:11:36
  • LaLee67
    Koszi. Heraldot lesem a piacon,de ami diszruptoros volt az nem a karimnak valo :(
  • Plata
    Az event repu mindenkinek T0,sosem nőtt semmitől,régen az eventek nem account wide-ok voltak,minden eventet meg lehetett csinálni minden kariddal.
    Akkor az eventeket ott kellett futtatni.Így lehetett sok dilit szerezni,bár most is lehet,mert most annak aki befejezte kobayashit maru-t első nap tokenekből annak 25-k dilit is ad a kobayashi egy nap,és még többet.
    Nem tudom hogy mi lesz az event repu füllel,talán a winter event még ott fog futni,ki tudja.
  • Plata
    Elsődlegest teljesen használja,a másodlagosnak csak az első 15 pontját.
    Bocsi hogy nem írtam,de nem voltam itthon,na meg olyan helyen voltam ahol a mobil net is blokkolva van.
    A specek adnak paszívan bónuszt,de adnak aktív skillt ois,attól függ mit használsz.
    Boffoknak olyan skillt használsz amilyen neked tetszik.
  • Kotomicuki
    Most nézem, hogy ez a kit is jó lehet a romulánoknak (BOFF is), mert itt meg szabadon lehet (plazma) fegyvert választani, akár saját gyártásút is (a "RUN" prefixért - +15% mozgási sebesség), vagy a romulán plazmát a repu'-ból, ami a diszruptor sebzésellenállás-csökkentésével ötvözi a plazmasebzést (igaz, egy prefixet fel is ad érte).

Diszruptor fegyverekhez uú a Herald megfelelő változata ad +sebzést. A deltásak kritikus esélyt és %-ot adnak - magas endevörrel + a repu'-kártyákkal együtt már élvezetes is lehet minden 2.-3.-ra egy pofás kritikus sebzést lőni -> a legnagyobb buff a játékban a TR-en kívül.
  • LaLee67
    Ertem,koszi. A specializacioval kapcsolatban, van ugye egy fo es egy masodlagos . A masodlagost is hasznalja vagy csak azt ami fospecnek van jelolve? Ha keszitek egy 3. specializaciot is es azt teszem be masodlagosnak, vagy akar elsodlegesnek, akkor ez hol mutatkozik meg? A space vagy ground slotokban megszunnek egyes skillek amit utolagosan tettem be? Ertem ez alatt, hogy ugye a Boffoknak oke ott van amit hasznalok alapbol vagy megtanitottam vele, mert azt akartam hasznalni. De lehet ugye mas skilleket is betenni hasznalatra.
  • gunji
    Ott voltak elérhetők korábban a Maru-hoz és a téli/nyári ingyenhajóra szóló eventek projektei. Így jelenleg már nem használatos, csak az event store működik: a régi projektekben megszerzett hajók, egyebek vehetők ki karakterenként külön-külön.
    Feltételezem a winter wonderland ingyenes hajó projektje sem fog ide kerülni :(
  • LaLee67
    Ok, koszi. Figyu, a Repunal bal oldalt ahol kivalasztom melyiket akarom csinalni, legfelul az elso az "Events" az meg mindig Tier 0, mert nem tudok semmit kivalasztani sosem. Az hogy mukodik? Minden ablakban azt irja project nem lehetseges.
    Disztruptorokra tudtok valami Kit framet? Hiaba nezegettem az oldalat nem talaltam.
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.27. 12:51:40
  • Plata
    Jah igen,mert az első repus dolog lett neked kész,akkor csak a recruit kari kap jutalmat,ha a recruit karid minden repuja T5 lesz akkor lesz account wide jutalom.
    Itt nézheted meg mit kap a recruit és mit az accountodon a többi kari.
  • LaLee67
    Valami bibi lehet,mert a 23-as fedesemnek is kiadta...

amugy a tobbi karimnal nem kaptam repu vouchert ...
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.26. 23:21:49
  • Plata
    Akkor lehet olyan jutalmat értél el ami nem account wide.
    Jah akkor az fura.
    Minden karinak meg kell adni,ami már elért x óra játékidőt vagy x szintet.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.10.26. 23:15:06
  • LaLee67
    Koszonom,megnezem :)

Megneztem, de az orionosomnak nem ad semmit. 65 feletti pedig.

Viszont a klingonnak kiadta..
    Utoljára szerkesztette: LaLee67, 2019.10.26. 23:14:00
  • Plata
    A kronoszon a councillor hall-ban temporal agent.
  • LaLee67
    Klingonommal vegigneztem mindent azt hiszem,de nem talalom hol vehetem ki.
  • Plata
    Jem hadar karin kell 20 óra hogy ki tudd venni a jutalmakat,romulán klingon fed karinak lvl20.
    A delta bug miatt lett megemelve.
    Mert ugye alapból nem volt szint határ és végtelenségig lehetett kiszedni a jutalmakat.
  • gunji
    Azt hiszem kell 20 lejátszott óra a recruittal, hogy másik karin ki lehessen venni.