50197
-
Kotomicuki #35420 De az Overload-on tényleg változtattak. :) -
Plata #35419 Új meta,szerinte.
Megnéztem a videót nagyrészt,a hajó listája jó nagy hülyeségekkel van megpakolva.
Aki olyan birka hogy ezt követi,nem hiszem hogy túl nagy dps sikereket érne el. -
Kotomicuki #35418 Állítólag új meta van a játékban, ehhez új elemzés is dukál! -
Chak #35417 Miért ne.. ennél nevetségesebb már nem is lehetne. :DD
-
Plata #35416 Mai endevor volt hogy menjek 3 borg stf-et.
Khitomer nagyon mókás volt.
Mindenkinél volt brícs eventes vacak.
Nagyon poén ahogy egyszerre sok voth power subcore borg tömeg ellen tolja a villámokat.
Még viccesebb hogy a boss ha átmegy álcába a voth subcore akkor is látja és lövi.
-
Plata #35415 Mért pont pink és szoknyás? -
Chak #35414 Pink szoknyás borgok természetesen.
-
Plata #35413 Én arra leszek kíváncsi hogy a borg content re-wamp milyen lesz,vajon mit is fog jelenteni pontosan?
Még gyöngébb borg stf-ek?
Bénább sztori?
Új borg hajók?
És vajon mi lesz a jutalom.
Ha a jutalom olyan lesz én kiváltom tokenből.
Még huszon valahány van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.09. 11:48:59 -
Kotomicuki #35412 Viszont azt azért tudhatná a kiadó is, hogy az eredeti mindig jobban eladható, mint az utánzat/kihagyott főszereplő -> én az ő helyükben már évek óta foglalkoztattam volna őket, akár csak az audiosáv felvétel erejéig is, majd a történet többi részét később megalkotva, összehozva... -
Plata #35411 Sajnálom hogy elment.
De szerintem mostanában nem nagyon jött volna új lekvár sztori.
Inkább borg meg diszkó es Picard. -
Kotomicuki #35410 ...és a tisztelendő úr a Hazafiból... (érdekes, hogy első, nagyobb szerepe John Mulcahy atya volt a M.A.S.H.-ból '70-ben)
Ezek szerint már nem lesznek új történetek vele és az általa kiválasztott Jem'Hadar-nak "egyedül", a patrónusa nélkül kell innentől folytatnia...
...és a Fallout NW Mr. House-nak is ő adta a hangját!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.12.09. 10:15:42 -
Orbancapitan #35409 és meghalt Odo -
Plata #35408 Január hetedikén új Borg event lesz,három hetes.
Valószínűleg borg témájú jutalommal.
A régi borg content-et átalakítják és felújítják.
Jah,lehet hogy hajó lesz a jutalom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.09. 01:08:57 -
Plata #35407 És most már nem kell tökölni vele.
Pár pillanat alatt el lehet passzolni akármennyi markot. -
Kotomicuki #35406 Tényleg, csak nekem várnom kell fél percet, mire hajlandó a szerverrel is kommunikálni az a gomb! 
Akkor megnyugodtam, lesz elég dili'-m, még egy ideig...
-
Chak #35405 Már nem project van hanem egy gomb a repu ablakában valahol, és a felnyiló storeban lehet a markot váltani. -
Plata #35404 Nem tudom mit néztél be,de én akármelyik karival tudok markot és repus tokent beváltani dilire.
Nem kell hozzá T6 repu.
És már tömegesen válhatod be,egyszerre akár 5000 markot is. -
Plata #35403 Fura én még tudtam eladni t5 repuval is. -
Kotomicuki #35402 Miután eléred a T6-ot?
Most már csak az 1 órás, dobozos küldetést látom egyedüliként, ami ad dili'-t, az 500-5000 mark-beváltások megszűntek! -
Plata #35401 De abból lehet. -
Kotomicuki #35400 T'án csak nem azért, mer' már nem lehet dili'-t farmolni a markokból?!
-
Plata #35399 Nekem jelenleg nem kell mark és az acc bankban meg kariknál 300-as 100-as ládák vannak endevorból. -
gunji #35398 Ilyenkor hét közben talán még kevesebb idő jut erre (meló, karácsonyi készülődés, év végi bulik, stb.), vagy az instance-ok 20-as limite látszik ennyire, vagy tényleg már kevesebbeket érdekelnek a nyulak. Pedig a téli eventen már csak ezzel lehet szerezni markot. Ki tudja :) -
Kotomicuki #35397 Nem emlékszem arra, hogy ennyire hanyagolták volna a "nyulas" versenyt a népek: benyögi a 2. verseny indulása előtt az egyetlen jelentkező, hogy ő inkább halászni megy (ezen verseny utáni műsorszám) és otthagy egyedül a kezdőhelyen..., 4 "keltetésre" valót, ilyen könnyen - és pláne az event ilyen korai szakaszában - még nem szedtem össze! -
Plata #35396 Off duty ruha tényleg.
Tailornál váltsd át off dutyra és ott lesz.
Több fajta is van,ez Breen 2 ruha Breen 1 fejessel.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.06. 14:51:11 -
Plata #35395 Azt hiszem ez off duty ruha.
Nem minden ruha slot engedi használni.
Az első három ruha slot néha be bugol és nem látja a spéci ruhákat. -
DrSoong #35394 Kivettem ezt a breen rucit, aktiváltam, de a szabónál nem találtam meg csak a sisakot és a kesztyűt. Milyen néven kellene keresnem az elemeit? Van erre valami oldal, mint anno az ody ruha beállítására?
Utoljára szerkesztette: DrSoong, 2019.12.06. 13:43:41 -
Kotomicuki #35393 Megkaptam az első "tolvaj" jelzőmet a "nyulas" versenyen: egy jeges csizmás gorn előtt tudtam fordulni az utolsó kanyarban és fél lépéssel előtte értem célba, folyamatosan pötyögtetve az "F"-et...
Lehet, hogy a távoli szerver késleltetése miatt ő másként látta a versenyt? -
Kotomicuki #35392 Nekem még van pár marékkal, nem tudom mire elkölteni. -
gunji #35391 Ja-ja, igen, köszi. beugrott. De azt már korábban kivezették. Maradt még belőle? -
Kotomicuki #35390 Amiket 1-1 event-en lehetett nyerni, hármasával (?) (Kobayashi Maru, Voth, Sompek, stb.). -
gunji #35389 Milyen hétvégi tokenért? -
Kotomicuki #35388 Grym elkurvult és csak hétvégi tokenekért ad dobozt -> nem egy jó üzlet! -
gunji #35387 Hm, jó kis hógolyócsata volt ma, négy boss is belefért :) -
Plata #35386 Megvettem véletlen,de nem próbáltam ki. -
gunji #35385 #35384: Igen, így van, napi egy részt lehet csak megcsinálni a húszból, akármennyit játszunk (a snowball fight sajna pont nem számít), tegnap sikerült tesztelni.
#35382: Ki is javították? Mert tegnap Grym nem adott dobozt :(
Megvette valaki már a breen rucit? Tegnap felemás infók terjedtek, hogy a boffok felvehetik-e. -
lammaer #35384 Gondolom továbbra is max napi 1 tokent lehet (szóval nem lehet azt hogy hógyolóért meg koriért szerzek mondjuk 2t) -
Plata #35383 Szuper.
Kapják be a.
Szóval azt. -
gerisz23 #35382 Bent hagyják a phoenix packot,legalizalják az 500-as dil árfolyamot -
Plata #35381 Hát négy hétig tart,a hajót megveheted lobiért is.