50202
  • Daeus89
    mivel nem klingon oldalon vagyok így engem ez nem érint nekem kicsit több volt viszont ben van bár torp buildhez csak nx kell
  • Kotomicuki
    Pedig az általad említett szett nagyon népszerű a klingon oldalon, mert a tőzsdéről 15 milláért behúzható az a 2 darab, ami a két legjobb, ellőhető képességeket adja a 33%-os bónusz mellé.
    Jó a koalíciós diszruptor még ma is, csak ahhoz kell igazítani a csapat- és a hajó fegyverzetét, ahogy pl. a frerengi plazmához, vagy a herald antiprotonhoz is. Az lehet, hogy ma már alig-alig látni iconian- (és kapitányi skill-)bónuszt bevillanni, de, ha el-el lövik, akkor azért észrevehetően nőnek, még mai is a sebzések...
    Egyedül meg oly mindegy, mit használsz PvE-ben, ha már van értelmes repu' trait-ed és endeavour-öd a hajó- és specializációs-trait-eken kívül: ezek után már szinte "pazarlás" a vásárolható személyi trait-ekért EC-t adni a tőzsdén és csak vakarod a fejed, hogy melyik konzolt NEM rakod fel a sok közül...

Úgy tűnik, ma már sokkal egyszerűbb annak a "kötelező minimum" 40k dps-nek az összerakása, mint 3-4 éve volt - így egyre inkább beleférnek, ebbe a kategóriába az "össze-vissza" build-ek is, ahol el lehet szakadni az "egyedüli", top sémától!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.01. 14:06:17
  • Daeus89
    amíg van ami 20%+ ad azt teszem be max talán polaron buildbe jó ha be tudsz szuszakolni +1 konzolt . Viszont fézer disruptor (coalition kb jem kieg óta nem ér semmit) oda már a nx1 t6 os dual konzolos kell mer passzívba ad 33% ot asszem ami azért durva a maradék meg critet ad vagy turn ratet. Az én buildem meg szerintem pve nem pvp.
  • Kotomicuki
    Az iconian szettben van egy 15 sec-es csapattáp, 2 percenként, ehhez jöhetnek a kapitányi pontok a maguk +5%-kaikkal - ha marad rájuk, ugye - , meg akad még pár, sebzést növelő konzol képesség is -> ha nem egyedül használod, mint pl. a Coalition Disruptor-t, akkor azért szépen lehet emelni a sebzésátlagokat.
    A Emergency Weapon Cycle már eleve egy tápoló képességet növel meg és nagyon sokáig a meta alapköve volt, így azért hasznos lehet ma is - elismerem, torpedós PvP-k ennek semmi hasznát nem veszik...
    Az a konzol, önállóan, nem egy nagy szám, de a videóban képes volt 2 "haszontalant" csak azért betenni, hogy az ez által nyújtottnál kevesebb bónuszt kaphasson...

• gunji
    Hát, valóban, azt mondják, hogy az ico-setnél van már jobb, de még mindig jó, tankosabb buildre ajánlják, ha minden igaz.
    A dps engem kevésbé izgat, de kíváncsiságomban mértem egyet az egyik patrolon, kezdett 20k körül, a végére ~10k lett, de megvallom, nem teljesen értem a különbség okát.

Ja és Boldog Új Évet!
  • Daeus89
    nem tudom én úgy fél éve nem használom azt a skilt. ezt a konzolt meg pláne 13% ? blah ikoniai szet meg 2 éve nem op már a diso pajzs is kez kimenni a rotából
  • Kotomicuki
    Ilyet meg a teljes iconian szettet kihagyni a már említett cd-csökkentéseken kívül?!
    Ráadásul még Emergency Weapon Cycle sincsen...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.12.31. 15:18:32
  • Chak
    Nekem ma is 1500 a dps-em. Ha igyekszem van az 1600 is!!four!

• Plata
    És csodálkozunk hogy ISA-n még mindig van olyan hülye aki 3k dps-t tol.
    De magyarok közt is vannak ilyen hülyék,sose felejtem el a híres nagyszájú flotta über dps buildljét,kell egy cruiser rá 8 polaron turret és sok flow capacitator konzol,mert attól lesz nagy dps-e.
  • Daeus89
    hát most nah afkoltam ez csak a jelenlétem volt :D
    Viszont ezt a buildet nézd meg 1500 ér occo build még az elöző dps buildekből épitkezik hogy hull resto meg all dmg mikor egy cd csökkentéssel jobban jár :D az meg pláne hogy turret szindrómás hajót csinál :D
  • Plata
    Mi a szöszt csináltál?
    15k dps?
    Ejnye bejnye.
  • Daeus89
    CLR—Infected Space[3:24]— Dmg(DPS) —Anamaria 22 125 456(108 458) Sporvck 10 591 525(52 175) IVO 8 753 573(42 910) Tomak'tax 3 187 286(16 864) Gorat'Tar 2 995 142(15 764)

ZsAAAAAAAAAAAA\o/
  • Daeus89
    pasz , max a traitje lesz op.. és tán 3/4 vagy több van hátul. Én most a torpedóst csináltam meg kelvin 5/3 asra és hát 70% ba van kész de így is 93k
  • Plata
    Egy aknás hajó jó lenne.
    Nem tudom hirogenyó T6 milyen lesz,a lobis hirogenyó szett aknás.
  • Daeus89
    az elmúlt 1 évbe kb volt 2 olyan hajó ami érdkeelt is azok is meg vannak :D kelvin meg a terrán drenya . a maradék olyan meh kategórai jah meg volt a 2 t6 temporal ápdétes azok is jók de a többi tényleg meh
  • Plata
    Hirogenyó jobban izgatna,az aknás.
    Cseten most ezt mondták.
  • Daeus89
    vagy az vagy undi hajók jönnek más nem nagyon maradt már :D
  • Plata
    Ha igaz a pletyka,talán jönnek a T6 hirogen hajók.
  • Plata
    Én nem nagyon találkoztam olyan nagy laggal.
    Red alerten néha éreztem lagot,de amúgy nem volt gond,le tudtam endevort is meg kihúztam orion karinak traitet hajóra.
    De megint sale van.
    Ha jó a hajó kiárusítás.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.28. 19:23:05
  • gunji
    Nos igen, valóban nincs hatással a játékmenetre, csak akkorákat laggol, hogy métereket repülök vissza korizás közben. Aztán vagy kizár pályaelhagyás miatt, vagy nem. ;)
  • Plata
    Érdekes dógot ír launcher.
    The website is experiencing technical difficulties. Normal game play is not affected.
  • Plata
    Vicces ez a tavas.
    Én megint bugra futottam.
    Red alerten az unimatrix hajót 2-nek számolja.
    Napi endevor hogy dreadeket kell ölni,gondoltam megyek pár kör red alertet és meglesz.
    Erre a red alert végén lévő szart 2-nek számolta,két red alert kellett.
  • gunji
    Boldog karácsonyt!

#35441: Grat :D
    #35432: Hmm, nem semmi :) Nálam sajna ilyen bugok nem jönnek elő, legfeljebb ilyenek:

Bár lehet, hogy direkt ilyen, de azért fura :)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2019.12.26. 13:01:45
  • Kotomicuki
    Grat! Nálam még csak nemrég ugrott át az 50-en...
  • Plata
    Kétszázas endevor elérve.
  • Plata
  • Plata
  • Plata
    Ma kellett vennem megint egy rahedli kék vackot doff küldikbe,mert húzom a lekvár karinak a doff iskolákat.
    Elég jó áruk van ezeknek a vackoknak,de kellenek így szoktam venni,le hívtam Kobayashi maru-t vettem már két félét is,mikor a harmadikat veszem akkor látom valami zakkant be rakott egy rahedlit 1000 ec-ért.
    Megvettem mind,egy ideig elég lesz doffozásra.
    Nem tudom hogy nézte be,de más darabját többért rakta be mint ez az összeset.
  • Plata
    Winter sale.
    Link.
  • Plata
    Mai frissítésben lesz asszem.
    General:
    Updated the Star Trek Memorial that is used on ESD, QonoS', New Romulus and DS9.
    Systems:
    Resolved an issue that prevented players with the Voth Rampart Command Flight Deck Carrier [T6] from purchasing Voth Heavy Fighters.
    Resolved an issue that caused “Raider Flanking” not to be listed in the ship description of the Vulcan Experimental Scout Vessel [T6].
    Resolved an issue that prevented "Very Cold in Space" from benefiting from some +Exotic Damage boosts.
    Resolved an issue that could cause "Very Cold in Space" to end prematurely.
  • Plata
    Úgy tudom igen,a neve felkerült a többiek mellé.
  • DrSoong
    Odó kapott valami táblát valahol a játékban?
  • Plata
    Olyan beam és dhc is volt egyszer amin 100% crit volt.
    Sajnos hamar javították.
    De addig brutális volt.
    Van egy küldi,lehet csak volt már.
    Aminek a jutalma egy hibrid beam vagy dhc.
    Valahogy eltolták és 100% crit került rá.
    Micsoda muri volt azzal borgot ölni.
  • Plata
    Durvább.
    Akkor történt mikor bejöttek a warp magok.
    És csak craftolt volt.
    Csináltam jó statost.
    Betettem acc bankba és a warp magok megváltoztak.
    Vr mag,amire került még egy adag stat,na és kétféle maggá változott.
    Képzelj el egy warp magot ami field stabilizing és overcharged is,na és stat is két adag van rajta.
    Ha rávitted az egeret a sok stat meg infó ki sem fért.

• gunji
    És négy fölé is ment a statok száma? Kíváncsi lettem volna egy [pen]x2 [crtd]x6 beamre
  • Plata
    Volt amikor az acc bankban mozgatott craftolt itemek meg bolondultak.
    Egyik karival be tetted,másikkal kivetted és az itemen kétszer annyi stat lett.
  • Plata
    Tzengeci red alert hétvége,
  • gunji
    A lekvár recruitot én is néztem, elvileg november 14-ig tartott, de mintha elfelejtették volna leállítani :D
    Hát, az acc banknál nekem elég, ha tetszőlegesen át tudom méretezni a normál bankhoz képest.
  • Plata
    Még fut a lekvár recruit.Így kétlem.
    Acc bank mindig bugos volt.
    Olyan bugokat is képes produkálni,hogy ha elmesélném el sem hinnéd.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.12.11. 11:20:44
  • gunji
    Ma? Pont így legyen az ember szabin :(
    De legalább az acc bankot átméretezhetőségi hibáját javíthatnák :)

#35424: Valamiért csak kitették a cikket a hat ponttal. Ha csak nem recruit jön belőle :D