50201
-
gunji #35504 Nem most kezdődik az évfordulós event? Mert még semmi cikk nincs kinn :( -
Orbancapitan #35503 lekvár még elmegy olyan terran-kdf keverék rpg karinak jó -
Plata #35502 Eventes hajóval sem szebb.
-
Plata #35501 Figyelmetlen voltam és rossz karival vettem meg eventes vanity shieldet.
Nem tudom hogy kéne kinéznie,de lekvár hajón kb sehogy se néz ki.
-
Plata #35500 Nem tudom hogy azzal van-e gond,csak azt tudom hogy az olyanra mint a freemail és hasonlók a kód sokára vagy sosem jön meg.
Én is váltottam gmail fiókra.Azóta nincs gondom vele. -
t-online.hu végű. Régen nem volt gond ezzel. -
Plata #35498 Milyen email fiókod van?
Citromail vagy freemail szerű emailcímekre nem biztos hogy ki megy.
-
Sziasztok!
Sok év után újra telepítettem a játékot, de elakadtam...
Amikor elindul a játék kér egy One Time Code-ot, amit ha jól olvasom email-ben kellene megkapjak. De nem kapom meg. Már egy órát pöcsöltem vele, de semmi, amúgy is egy idő után kidob.
Az ARC oldalán simán be tudok lépni és ott is kért elöször kódot, azt megkaptam és minden jónak tűnik ott.
De a játékon belül nem jön meg. -
Orbancapitan #35496 tehát a régi original ody meg kapja a saját t6-os up-ját -
Plata #35495 Nem,azt hogy Miracle Class.De Memory Alpha-n nincs semmi infó arrú hogy létezne Miracle osztályú hajó.
Oszt lehet hogy valamit félre értettek és MW cruiser lesz.
-
gunji #35494 Jahogy Miracle Worker speccel, még az is lehet. A zászlóshajókból több változatot szoktak kiadni (pl. Constitution, Sovereign). Zárójelben közben eszembe jutott, hogy egy zenes Connie-ra is régóta vár a kemény mag, amit a CBS eddig nem engedett. Talán most egy rövid időre, az évfordulóra. -
Plata #35493 Az az Ody ami nekünk van STO-ban állítólag.
Egyébként azt is írják redditen hogy az új Galaxy az Miracle class lesz.
Sose hallottam róla.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.05. 08:26:42 -
Orbancapitan #35492 hát a comic-ban tényleg egy sto-s odyssey class-al hasítja az univerzumot -
Orbancapitan #35491 várj a odyssey cbc class vagy U.S.S. Odyssey? -
Plata #35490 Redditen azt is írják hogy Picard hajója egy Odyssey lesz. 
-
Orbancapitan #35489 srácok most olvasom a redditen hogy a typhoon class is lehetséges 10. évfordulóra de csak újabb petyka petyka -
Orbancapitan #35488 plata ma mikor érsz rá? kiváncsi vagyok hogy mit mondasz az ody lökött buildemre és hogy lehetne javitani rajta. -
Orbancapitan #35487 igen de a űr része az volt kicsit nyűg -
Plata #35486 Az Ambassador küldi az jó volt,voltak benne elrejtett poénok meg hülyeségek.
Meg ugye ott térkép nélkül kell mászkálni csövekben és meg találni mindenféle marhaságot.
Nem elég ha csak meg találod a kijáratot,van elrejtve cucc is meg accolade meg egyéb marhaság. -
Orbancapitan #35485 brent spinerel hisz data életben van és az ő emlékei alapján ki emlékezne jobban ha nem ő plusz lehet h ő lesz a várt v a meglepi hisz miután sela-t kimentettük a survivor küldibe és börtönben került data meglátogatta hogy meséljen neki az anyjáról tasha yar-ról -
gunji #35484 #35483: Ez egy remek ötlet! 
#35481: A 2. évfordulós Ody nekem kimaradt, később regisztráltam csak, a Dysonra emlékszek, az Ambassador küldetése kifejezetten tetszett ;) -
Orbancapitan #35483 vagy legyen egy holo kutatás mint az enterprise utolsó két részében. -
Orbancapitan #35482 AZ ody küldi nekem mennyire tetszett anno remélem olyasmi lesz bár a enterprise-c mekkora nyűg volt. -
Plata #35481 Eredetileg így volt.
Még az Ody-t így kaptuk meg és a Dysont is.
Küldiben repültünk vele,majd a mienk lett. -
gunji #35480 Ha már egy Galaxy-ról és az Enterprise D-ről szólnak a pletykák, akkor inkább legyen benne egy küldetésben, ahol mi irányíthatjuk kapitányként, utána jutalomként asscard-ként megkaphatnánk. Ez még talán passzolna az évfordulóhoz is, főleg ha megdobnák egy-két TNG-s szereplővel. Ami egyben felvezetés is lehetne a Picard-sorozathoz.
De én inkább egy borg-hajót tippelnék. A borg kieg meg állna pár küldetésből, egy új flottaépületből meg fizetős hajópakkból. Meg valami újdonságot is ígértek, ami megváltoztat(hat)ja a játékot. A kiegek mostanság nem túl nagyok. -
Plata #35479 Háááát,akkor az vacak lesz.
Az eventes hajó mindig gyöngébb,mert adják ki a zenes változatát.
Legalább is eddig így volt.
Ha lesz borg hajó akkor azt biztos lifetimerek kapják.
De lehet hogy tényleg valami Picard sorozatos Galaxy lesz
Vagy egyik sem.
-
Orbancapitan #35478 Nem valószinű hogy t7 lesz de a picardból ki indulva esélyesebb a enterprise-D A borg hajó meg akkor jönne ki jól ha jönne vele az új kieg hogy maximalizálják a profitot -
Daeus89 #35477 eventes hajó az lesz amire nagyon rég óta várnak az emberek :D és az nem a galaxy vagy ha igen akkor az t7 lesz de sanszosnak tartom a borg hajót. Amúgy apicarba lehet lesz upolt galaxy :) -
Orbancapitan #35476 még t7 nem várható mert magukkal basznának ki nem mert most sok pénz termelő t6-os jött ki állandó sémával mm statot illetően -
Orbancapitan #35475 pont ezt mondom h vmi galaxy lesz -
gunji #35474 Na például ez az, amit jó lett volna még kipróbálni, az ilyen csodás képek készítését:
-
gunji #35473 Nekem is eszembe jutott, hogy T7 lehet(ne), csak ugye a devek többször kihangsúlyozták, hogy nem lesz T7 hajó, így nagyon kíváncsi vagyok :) A borgot viszont nem szeretem, mióta átszabták a Gamma Orionis szektorblokkot :(
(Amúgyis vagy félórát kerestem, hol lehet lecserélni a hidat a Galaxy-n, lol :D)
Amúgy meg technology-s upgrade hétvége is van, így kíváncsian várom, mennyire faragják át a metát :D -
Plata #35472 De az is egy Galaxy. 
Mármint az U.S.S. Galaxy. -
Orbancapitan #35471 plata létezik u.s.s. galaxy is
de pl a coninak is van 4 verziója is alap zen boxos(kelvin) és promós -
Plata #35470 Na de azt dumálták hogy a 10-edik évfordulós hajó lesz Galaxy.
Eventes hajó nem lehet promós.
Bár én azért sem nagyon hiszek benne mert Galaxy már van 4 darab.
Két T5 két T6.
Max úgy lenne értelme ha T7 lenne.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.02. 19:52:08 -
Orbancapitan #35469 ezek tuti hogy nem adnak ki még egy zenes galaxy-t nagyobb esélyt láttok rá egy promós verzióra pl az enterprise-j esetében -
Orbancapitan #35468 nem plata valszeg drenya v cruiser lesz ami galaxy lesz az is előfordulhat hogy az enterprise-D-t kapjuk mint anno az enterprise-F esetében és később jön egy upgrade, promóció-ban mint anno a zenes odyssey ami már nem fapados volt -
Plata #35467 Borg event.
Link. -
Plata #35466 Hallottatok valami infót az évfordulóról?
Olyan pletykát hallottam hogy Galaxy lesz az évfordulós hajó.
Mondjuk én örülnék neki,mert imádom a Galaxy-t,de nem fura az egy kicsit évfordulós hajónak?
Meg már van egy T6 Galaxy,vagyis van kettő is.
Mit rewampolnak egy T6 hajón? -
Daeus89 #35465 mivel nem klingon oldalon vagyok így engem ez nem érint nekem kicsit több volt viszont ben van bár torp buildhez csak nx kell