50197
-
Plata #35620 Nézem Store-ban a Picard bundle-t,még is mennyibe kerül,csak meg kéne venni.
Jah nem tudom megvenni,mert a játék szerint már meg van véve.
-
Plata #35619 Nagyon új hír. -
_RAYEN_ #35618 Kareszka, a 87.229.77.33:10013 teamspeak3 címem megtalálsz minket. -
kareszka29 #35617 Tiszteletem hölgyek,urak! Szeretném ujrakezdeni a játékot tudnátok segiteni? Van valami jó kis guild ahol a kezdökkel is foglalkoznak?
-
gunji #35616 A redditen azt írták, hogy a patch notes ősi klingon nyelven (nyilván viccből). Ebből az ősi klingon stimmelhet, az első két szóig jutottam el: 'press on' (ősi klingon ábécé). Tudom, több idegen nyelvet kellene tanulni.
Szerk: közben meg is van a megfejtés, van aki gyorsabb volt: spoiler :D
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.01.16. 17:26:39 -
Orbancapitan #35615 ez nem romulán? -
Plata #35614 link -
gunji #35613 Inkább Morn, ő amúgy is szeret sokat beszélni ;)
Aztán később twitteren: "And ANOTHER trek alumni records today. That 2 today."
Meg hogy "this one is a someone who had a smaller part in trek, and we wanted to get long ago, but it didn’t work out at the time."
Hm, négy új színészt kapunk? :P -
Chak #35612 Valami tök másról beszéltek. -
Chak #35611 Tudtam h valakinek lefog esni xD -
Plata #35610 Jah,aszittem már latinumot csempészett és elkapták. 
Nem tom én csak cseten láttam hogy a tribblin a Galaxy új kinézetet kapott. -
gunji #35609 Elvileg csak szerep miatt (én bedőltem neki és utána kellett néznem :D)
Nem csak a Galaxy kapott ráncfelvarrást: képek (forrás: reddit) -
Plata #35608 Mi a szösz dutyiban van? -
Plata #35607 Két gombás TFO lesz fel erősítve nem?
Katt.
Tribblin a Galaxy hajók új kinézetet kaptak.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.16. 07:44:39 -
Plata #35606 Mai peccs.
General:
• Resolved an issue that was preventing Admiralty XP from being awarded.
Content:
• Resolved an issue during “Into the Hive” TFO, which could sometimes cause the Borg Queen to fall off of the platform.
Ships:
• The model for the Constellation Class Heavy Cruiser has been rebuilt.
○ This revamped skin replaces the existing skin for the Constellation Heavy Cruiser Variant.
○ All Heavy Cruiser variants may now use TOS, NX, NX Refit, Type 8 and Type 8b Materials, as well as Type 0, Type 5 and Type 6 windows.
Systems:
• Extended the end date of the Borg Resurgence Event on PC by 1 additional day.
• Resolved an issue that could allow Lorca Maneuver to be used while you're held stationary for a briefing.
• Resolved an issue related to the C-MOD weaponry that prevented Bridge Officers from using their Cyclic Modulation ability. -
Chak #35605 Hát Janeway nehezen tudna bármit is csinálni, kivéve ha a Litchfieldi női böriben van szinkronstudió. :D:D
Az ünnepi verda valami föderációs klingon hybrid harcicirkáló lesz. Valami új tfo is lesz az új update-el. Júlcsi hajógyárait kell szétcsapni. Valami postban írják redditen. Meg azt is h a hero hajók modelljein javítottak. -
Orbancapitan #35604 JANEWAY? végre rá tudták venni? -
Plata #35603 Na és ki az?
Ugye ne egy tribbli?
-
gunji #35602 Twitterről: "Back in the recording studio today with another legend."
Harmadik? :) -
Kotomicuki #35601 Azért az jól mutatja a változásokat, hogy régen a készítőnek kellett törekednie a minél nagyobb nézettségre.
Míg manapság az Isten pénze nem elég, hogy a (minél) teljes(ebb) palettáról válogathasson az egyén, mert az az ember érzése, hogy a műveket elzárni akarják előle, nem neki megmutatni..., miközben a(z egyre gyengébb színvonalú) készterméket kísérő reklám-cunami uolyan, vagy még nagyobb lett!
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.01.15. 22:54:57 -
gunji #35600 Meg a hype is nagy, s ugye ez már streamen lesz elérhető (CBS All Access, nálunk hivatalosan az Amazon Prime), nem tévén, legalábbis kezdetben, s a CBS streamjének is kell egy zászlóshajó. ;) -
Plata #35599 Volt próba vetítés.
Állítólag mindenki oda volt a sorozatért. -
lammaer #35598 Mi a franc, most már le se kell adják a TVben hogy egy studio megtudja sikeres lesz e egy sorozat vagy sem? :)
-
Plata #35597 Akkor tuti jó lesz a Picard. -
Orbancapitan #35596 3-ra is aláírtak -
Plata #35595 Most olvastam hogy a CBS-nek annyira bejött a Picard első évada hogy a második évadra is aláírtak.
Ezenkívül még két sorozat készül és két ST film.
Az egyik sorozat diszkós Pike és Spock sztorijáról szól a másik nem tudni még miről. -
Plata #35594 Admiralty közben láttam klingon karival,pont a közelében voltam.
Érdekes a zen ára még mindig lefelé megy.
Most is olcsóbb mint az este.
Másik meg,nem tudom honnan veszik,de zóna cseten arról dumáltak hogy lesz promós hajó storeban.
Nekem már a boxos is érdekes volt,de hogy ezt honnan szedik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.15. 07:39:44 -
_RAYEN_ #35593 meglett Plata, köszi
-
gunji #35592 A semleges zóna c. epizódra (1x26) van egy tipp, ami már önmagában megvalósítást érdemelne ;) -
Orbancapitan #35591 inkább melyik rész tng tuti de melyik? -
Orbancapitan #35590 tudom -
Plata #35589 Én csak poénkodtam.
-
Orbancapitan #35588 nem t7 ha még is le vadászom őket -
Daeus89 #35587 ha már jon akkor egy t6 sovy ami a first contaktba volt ! amúgy szerintem picard mivel köré épül majd minden t7 odival meg nyomják el magukat ! kockát ide -
Plata #35586 Neem,a lfetimereknek Borg Sphere 878 jön,a 10-edik évfordulós hajó meg T7 Ody.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 20:46:33 -
gunji #35585 Vajon kinek a hangja? -
Daeus89 #35584 azaz. fizetősöknek meg borg kocka :D
-
gunji #35583 Bocsánat, javítlak: *free constitution class enterprise t7! :D és borg implantal :D
-
Daeus89 #35582 constitution class enterprise t7! :D és borg implantal -
Plata #35581 Jah,láttam.
Katt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.01.14. 19:14:12