50201
  • Plata
    Megjöttek az új hajókról infók.
    Crosffield és intrepid.
    link.
    Crossfield trait marha jó.
    Az Intrepid meg MW hajó.
    DHC is mehet rá,szent szalamandra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.07. 18:34:13
  • Plata
    Tegnap unatkoztak.
  • Orbancapitan
    akkor tegnap mit csináltak füveztek?
  • Plata
    Jó munkához idő kell.
  • Orbancapitan
    és ehhez kell 2,5 óra kiváncsi lennék az unofficial patchnotra
  • Plata
    Mai patch:
    General:
    Resolved an issue that was causing crashes on multiple maps include the Dyson Battlezone.

Known Issues:
    There is currently an issue that would prevent completion of the “Khitomer in Stasis” TFO. This TFO has been temporarily disabled.
  • Plata
    Nekem sem kell NPC.
    Akárhol megnyitom admit beadja a hajókat,de az eventeseket is.
  • gunji
    (Jav:) Nekem nem kell egy npc tiszttel sem beszélni, automatikusan hozzáadja az admiralty-s hajókat, ha megnyitom az admiralty/craft /doff ablakot :D
    Ahogy mondani szokás: working as intended
  • Chak
    :DD

• Daeus89
    jézus de csak ezért
  • Plata
    Lobi sale.
    Link.
  • Plata
    Bazz,az endevoros karim ott dekkol.
  • gunji
    Ha bevételen múlna, akkor lehetne ez zenes fícsör is, de nem akarok ötleteket adni nekik. :D
    Inkább a nagy rakás spagetti-kódot próbálják kibogozni. Egyik hiba javítása hozza elő a másik súlyosabbat: most épp a Dyson sphere lett bugos, nem lehet elhagyni, mert mindig elcrashel a játék (forrás: reddit).
    Így most épp nem ajánlott a Dysonba menni...
  • Kotomicuki
    Az a következő 4-5 év termése lesz - ha lesz: szvsz, túl nagy falat lenne az nekik és semmi bevétel sem járna érte, sz'al, nagyon nem fogják törni magukat miatta, pedig jól jönne és rengeteg időt megspórolna.
  • Just B
    Na majd utánakérdek akkor :) Köszi a választ
  • Plata
    Persze hogy vannak.
    Bár ara figyelj hogy ha jelentkezel flottába ne egy 0-s bázissal rendelkező flotta legyen,mert az cumi.
    Rengeteg idióta csinál flottát,mert az menő,csak azon nem gondolkozik el hogy flotta felépítéséhez sok milliárd dilithium és egyéb szar kell.
    Fel épített flotta bázis és egyéb épületek nélkül nincs flottás felszerelés,hajó,egyebek.
    Bár mostanában nem túl nagy az aktivitás.
    Nekünk is van flottánk ha érdekel,de most nem vagyok fent.
    De a hun cseten esetleg T.E.S.A. cseten kérdezz rá hogy van-e valahol felvétel,tuti lesz.Mindenhol emberhiány van.
    Hun cseten lehet hogy nem kapsz egyből választ,mert legtöbb magyar elég bamba és nem nagyon figyeli a csetet,a másik cset is magyar,csak ott néha olyan lököttek vannak hogy az már poén.
    Én főleg azért bírom mert jókat lehet röhögni farmolás közben az ökörségeken.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.06. 11:29:11
  • Chak
    Legalább eljutottak idáig. Már ennek is örülni kell. XD

• Chak
    Végre sikerélmény \o/
  • Just B
    Sziasztok, van még magyar flotta a játékban? ha igen, lehet hozzájuk jelentkezni?
  • Plata
    Hát igen,késtek vele vagy 4-5 évet.
    Kár hogy automatikusan nem tölti fel hajóval.
    Mint a doff küldiket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.06. 08:53:35
  • Kotomicuki
    "Bámulatos hol tart már a tudomány!"

Ezt az Admiralty bevezetésekor meg kellett volna már lépniük...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.02.06. 06:51:33
  • Plata
    Nem kell többé kivenni a zenes hajókat admiralty kártyának,elég beszélni egy NPC-vel és megkapjuk automatikusan a zenes hajókat.
    kártyának.
    Link.
  • gunji
    Köszi, jó ötletet adtál, hogy én is a DSC-s karival vegyem ki (könnyebb is volt 29-es szinten :)
  • Chak
    Sejtettem h nem mondok újat. :DD
    Mivel gombás fegyó ezért kivettem a dizsis karival meg a mainnel.
  • gunji
    #35833 :D ;) Amúgy bound to char-os, tehát nem adható át másik karakternek, így érdemes azzal a karakterrel menni, aki majd használná :)
  • Chak
    The Measure of Morality (part 1)
    Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.02.05. 13:01:25
  • Plata
    Melyik küldi az?
  • Chak
    Nem tudod volt-e már róla szó, de a legújabb küldiben az egyik reward a [Assault Squad Phaser Rifle Mk XII [CrtH]x3] puska. Amiről azt mondják h ugyanaz amit lobiért is megvehetnénk. Plusz jelenleg az egyik legjobb fegyó a játékban. Viszont a kövi pecsben kiveszik, és hetes dupla pisztolya kerül a helyére. Tehát akinek kell az ingyen lobi fegyó az siessen, holnap karby. :D

• gunji
    Igen, tudom. De amúgy nem is számít, ha más nincs, elég borg ruciban egy alien.
    Gyönyörű lett az a Galaxy ;)

Ha valaki lemaradt, van még: https://eu.alienwarearena.com/ucf/show/2111741/boards/contest-and-giveaways-global/Giveaway/star-trek-online-discovery-starter-bundle (forrás: reddit link)
  • Plata
  • Plata
    De borgot csak lifetimer tud indítani.
  • gunji
    Így van, múltkor is azért kérdeztem rá a borg lock boxra, mert azt hittem több borg hajó jött ki, ez is így nekem sovánkának tűnik. Gondolkoztam, hogy kéne indítani egy borgot (need moar pylon jeligére), de - ahogy nézem - nincs olyan hajó, amit szívem szerint alá adnék. Igazság az, hogy annyversarytől többet vártam (vagy ezt már írtam? :). Igaz, a küldetést még nem próbáltam eddig, de hogy kiveszik a Assault Squad Phaser Rifle jutalmat, mindenképpen ki kellene próbálni. Nem tudjátok, hogy bound-os ez az Assault Squad Phaser Rifle, vagy szabadon küldhető?
  • Orbancapitan
    nem kellett volna annyit bulizni inkább a játékba ölni a pénzt mint annó trendy-ék tették ők is buliztak de nem ment a játék rovására, a borg hajó meg nem az igazi
  • Plata
    Szép nagy cumi lenne ha jönnének T7 hajók ezután.
    Így is nagy balhé van a Legendary bundle miatt.
    De láthatod a borg boxra is hogy rá ugrottak a népek,annyi borg hajót nyitottak hogy exen már 800 misiért is van,de trade cseten már 600-ért is emlegették.
    Ha szebb lenne engem is érdekelne,de olyan randa szegény.
  • gunji
    Viccnek jó, komolynak nem. Lehet akármennyit kihúzni a bálnák zsebéből, a szavahihetőség megfizethetetlen. Ha az megkérdőjeleződik, a bálnák tovább úsznak és akkor a játék bezárhat bevétel nélkül.
  • Plata
    Igen,de már eventes hajót is lehet venni zenért.
    És ez a Kelvin Enterprise nem a lobis lesz és az NX sem,mert ezek erősebb és jobbak mint a lobis vagy promós társaik.
    Valamelyik promós volt nem?
    Egyébként a cseten azzal poénkodtak hogy ez a szép nagy legendary ship bundle a búcsú bundle a T6-tól és jönnek a T7 hajók.
    De még lesz több promós hajó,Crossfield is bekerül meg a Vengeance,vagy mi a rosseb a neve.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.02.04. 11:49:47
  • StarFist
    Már csak azért kérdeztem, mert a kelvin Enterprise és az NX Enterprise eredetileg Lobi store hajók voltak. Egyébként, amilyen mértékben rá állt a Cryptic a pénzbeszedésre, ezt a húzást simán kinézem belőlük.
  • Plata
    Állítólag Defiant traitjét frissítették.
    NEW: Over-Powered and Over-Gunned (Account-Unlocked Starship Trait)
    Activating Fire at Will, Beam Overload, Cannon Rapid Fire, or Cannon
    Scatter Volley improves weapon haste dramatically for a short time. The duration increases
    with global Critical Strike Chance, up to double duration at 50% global Critical Strike Chance.
  • Plata
    Vicces lenne 30k zenért venni hajó packot,amit egy kari használhat.
  • Plata
    Természetesen.
    Minden zenes hajó acc wide.