50195
  • Plata
    Viszont ha eventen szerzed meg akkor a jutalom acc wide,minden karival megkapod,főnixből max 1 karinak veszed ki.
    Huszonnyolc napos event még szerintem sosem volt.
    Általában 14-20 nap.
    Nem emlékszem hogy lett volna 28 napos event.
    Max van rá 28 napod hogy megszerezd azt a 14-20 tokent.
  • Kotomicuki
    Mármint 40k dili' összeszedése a 10 főnixládára? Az 5 nap finomítás és ha szerencséd van, akkor egy ilyenből megvan a Tani' meg a Stadi is - 2 db, 2. szintűről (rare - kék) van szó a 2 db admiralty-kártyáért. Azaz: akár 2x 14 napi fix lekötöttséget kiváltasz 5 napi finomítással, ami tesók között is csak 5 nap a 28 helyett...
    Szerintem meg a 40k dili' összeszedése könnyebb - ma már - , mint (2x) 14 napig egy legalább 5 perces, csapatmunkát igénylő küldetést végig-unatkozni/-káromkodni.

#36327:

Ebből is látszik, milyen gyakran veszek főnixet NEM fejlesztési célokra, mer' az epic úgysem jön soha belőle...
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.26. 00:18:43
  • Daeus89
    főnix epic token lófingot nem ér! csak eventes t6 hajókat lehet kivenni egyszer... ami ér valamit az a very rare vith/atack ship miadt és pá . mire ki "veszed" az epic tokent lehet megvan az 2.500 zen az accos t6 mudos hajora. amúgy t1-t4 ig a fézeres coni meg a quad canonos hajók maradék kuka. Esetleg a belfegor vagy mi meg a venture skin miadt
  • Chak
    Cryptic megint bekeményít. Alt accounton nincs meg a kdf quad-os verda. Ezt orvosolni kell mielőtt karinként akarna lehúzni.

• gunji
    Köszi a tippeket.
  • Plata
    Elég szar a szerver.
    Többször is kidobott.
    Ráadásul kaptam félóra cd-t mindenre mert épp behívott ISA-ra amikor kidobott.
  • Plata
    T1:Grappler hülyeség.Többi jó.
    T3:orion interceptors jó,barrier field generator jó,quad cannon kurva jó,bioneural warhead is jó.Bár az enyém vagy két éve megzakkant.
    T4:molecular konzol a didi szett része és szerintem jó,subspace jump mókás konzol,kerratban szivatni a gyökereket jó,tachyon drone hangár drain hajóra jó,nagy dps-re ne nagyon számíts tőlük,de jól leszedik a pajzsot,aceton assimilator veszett jó kis konzol,theta radiation vent szintén,isometric charge is jó konzol,
    Aceton és theta az drain skilles,az isometric partgen skilles konzol.Viszont ezek a konzolok fed oldalon elérhetőek pár milláért exen.
    Jó ha tudod hogy isometric charge a mai napig bugos.A borgot hajlamos gyógyítani.Nem vicc,ISA-n ha belövöd tömegbe lehet hogy nem sebzést fogsz látni hanem gyógyítást.
    Poén ha töbszáz ezret gyógyítasz borgba.Hatalmasat tud sebezni ha magas a partgened,Ráadásul az utolsó célpontba Aoe sebzést nyom.Ha összesrántod az ellenséget GW-vel és belé iso akkor durvát tud sebezni.Ha borgba lövöd bele és critel akkor lehet anyázni fognak,mert párszáz ezret bele hílelsz a borgba.
    Jah ISA-n generátorra ne nagyon lődd rá,attól felgyógyulhat.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.25. 18:04:15
  • gunji
    Leállt a szerver :(
  • gunji
    Igen-igen, emlékszek rá. A végére már elég volt csak az utolsó küldetéseket megcsinálni a lobihoz :)

Más. Srácok, szerintetek a spoiler tagben felsorolt konzolok közül melyikeket érdemes begyűjteni, mielőtt kiveszik őket a c-storeból?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ezek azok a T1-T4 hajókon található konzolok, amik még nincsenek meg:

T1 (500zen): grappler console, enhanced plasma manifold, singularity stabilizer, enhanced induction coils

T3 (1000zen): warp burst capacitor, tachyon detection field, orion interceptors, quad disruptor cannons, barrier field generator, bioneural warhead

T4 (1500zen): molecular phase inverter, subspace jump console, tachyon drones, aceton assimilator, theta radiation vent console, isometric charge module

Ezek közül az isometric charge module-t és a quad disruptor cannons-t már beválasztottam, meg esetleg a grappler console-t (autentikus NX hajóra :). Köszi :)
  • Plata
    Főnix epic token az rohadt ritka és cseszettül mázli függő.
    Ha peched van több ezer főnixből sem esik epic.
  • lammaer
    Hát azért főnixből megszerezni egy hajót nem biztos hogy végeredményben könnyebb mint 2 hétig tologatni egy pár perces küldetést. Gondold csak el, mennyi grind a dilítium megszerzése amig nyitsz egy megfelelő tokent...
    Arról nem isbeszélve, hogy engem kimondottan zavart az hogy csomó cucc nem volt elérhető a később jövők számára mert mondjuk egy 2 évvel ezelőtti eventben lehetett csak megszerezni...

Szóval szerintem a főnixből megszerezni valamit nehezebb/drágább mint az eredeti megszerzési mód.

edit: ahogy gunji is irja, a rerun lenne egy teljesen fair megoldás.
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2020.03.25. 16:25:19
  • Plata
    Hát szerintem is jobb lenne a feature episode rerun.
    Jó párszor volt.
    Még lobi kristályt is lehetett szerezni.
    Már ha megtaláltad,mert el volt rejtve.
  • Daeus89
    stadi közel egy éve bent van
  • gunji
    Én a feature episodes rerun-nal érzem hasonlóan, ha emlékeztek még rá. Az első négy karimmal húztam még végig a küldetéseket, azóta nem is volt.
    Most meg furán érzem, hogy zenért jó drágán beszerezhetők a jutalmak Muddnál. Nem is maga a tény, mert nagyon jó, ha az új játékosok is hozzájuthatnak, én is kimaradtam sok dologból akkoriban. De legyen inkább megint rerun, akár acc wide jutalmakkal, akár nem, ahogy sokan recruit rerunt is kérnek. (Persze ahhoz nem kellett volna kiszedni a küldetések felét ;) Ennek több értelme lenne szerintem, mint a mostani eventeknek, a játékostársadalmat is jobban lekötné pont a mostani #maradotthon időszakban.
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.25. 12:30:55
  • Kotomicuki
    A Tani' volt bent évek óta, a Stadi új szerzemény ott (amióta NEM hétvégi akciós a főnix, azóta lehet benn, mer' addig nem volt ott).
  • Daeus89
    az már évek óta főnixes .. nem most rakták be sőt le lövöm a poént minden arany admi amit nem lehet megszerezni már bent van tádáá..
    amúgy nem hülyeség ! az volt amikor nem rakták átt minden karira
  • Orbancapitan
    ha raul tényleg újra kezdené akkor ez kedvezne neki...
  • Kotomicuki
    Az I.S.S. Stadi is bekerült a főnixdobozba?!
    ...mit küzdöttem érte az első 14 karakteremmel, 14 napon át végigvinni a küldetést..., volt is értéke a "hajónak" a szememben..., idáig!
    Ezeknél tényleg szűnik meg minden exkluzivitás és minden megvehető lesz, mint a legócskább ferengi lebujban...
  • Orbancapitan
    MONDTAM SRÁCOK
  • gunji
    /OFF Csak azt nem értem, hogy lehetnek ennyire idióták? Vagy nem tudnak szöveget beírni/bemásolni vagy direkt nézik le ennyire a játékosokat az ilyen áremeléssel. Hogy juthattak fel ezek a Holdra?
    #fireandre-savesto
  • Plata
    Kicsit megemelték az árakat.
  • gunji
    Magam is maradnék a zenes beszerzésnél, de attól tartok, hogy csütörtökön az megszűnik (mármint a T1-T4 hajókra a Prototype Light Cruiser kivételével). Legalábbis a cikkből én úgy vettem ki.

Szerk: Közben frissítették a cikket, s durván megemelték a dili árakat. Annyira Cryptic ROTFL

Szerk2: Április 1-je még odébb van...
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.24. 19:27:46
  • Plata
    Na igen aki régebb óta játszik annak a hajók nagy része megvan giveawayból.
    Jó párszor adtak T1-T4 hajót.
  • Plata
    Hát,akkor jó nagy tetvek.
  • gunji
    Pedig a cikkben írják, hogy ezután char-only lesznek.
  • Kotomicuki
    Mielőtt bárki felvidulna: ez az ár /karakter értendő... -> a később indított karaktereknek nem lesznek meg, nekik uú ki kell majd venni Zen-ért, vagy megvárni míg giveaway-es lesz!
    Szerintem, maradok a régi útnál és zen-ért veszem majd meg a hajókat - azt az 1-2-őt, ami esetleg még hiányzik a konzolja miatt - : sokkal "biztonságosabb", hiába is drágább...

Amúgy a hajdani csomagajándék T5 kardi' és 2 dzsem' hajót nem írja automatikusan hozzá a karakterhez az "admiralty-script": ezt minden esetben kézzel kellett megoldanom /karakter... (store-ban 'elvihető' státuszuk van, mint az összes többi, megvett hajónak)!
    Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2020.03.24. 18:56:27
  • Plata
    Zen store hajó mindig acc wide.
    Csak szerintem rájöttek hogy már semmi értelme a T1-4 hajóknak mert a T6 hajók 1-es szinttől használhatók.
    Azért egyik másik T1-4 hajó konzolja vagy fegyvere cseszett jó.
    Roma hajóknál is van olyan T1 konzol ami eszement jó.
  • gunji
    Én örülnék, ha meglenne mindegyik T1-T4 hajó nekem, mert így csütörtöktől nem accountra veszem a hajót, hanem karakterenként és felteszem nem lehet ingyen újra kivenni, ha törölném. Emiatt a sok karakteres játékosoknak ez rosszabb lesz, szvsz.
    (Most nézem, nekem T1: 4, T3: 6, T4: 6 hajó hiányzik, ha jól számolom, ez 17k zen.)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.03.24. 18:50:39
  • Plata
    Rewamp?
    Mire gondolsz?
    Megint minden drágább lesz?
    Az előző rewamp-nál minden hajónak megemelték az árát 25%-al.
    Egyéb dolgoknak meg mittomén már mennyivel.
    Rég volt,8 éve.
    Akkor talán júniusban csinálták.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.24. 18:35:35
  • Orbancapitan
    revap jön store revap
  • Plata
    Csesszék meg.
    Már az összes hajó meg van.
    Bár biztos sokan fognak neki örülni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.24. 18:10:36
  • Orbancapitan
    T1-T4 SHIPS FOR Dili
  • gunji
    Azt hiszem 1000 volt első nap.
  • Plata
    Nem tudom mennyi lenne zenből.
    Azt nem is néztem.
  • gunji
    Jah, azt tudom, csak én gondolkodtam, hogy megérné-e megvenni zenből. Csak egy agymenés volt xD
  • Plata
    Nem zenből vettem meg,hanem legacy tokenből váltottam ki első nap.
  • gunji
    Hm, ha jól számoltam, akkor 378-as zen árfolyam alatt még akkor is pozitívan jön ki az ember a napi dilibónuszokkal, ha első nap payout-ot nyom :o
  • Plata
    [3/20 8:18] [System] [NumericReceived] You received 22,000 Dilithium Ore

Holnap már 23k dilit kapok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.03.20. 20:20:48
  • gunji
    Figyelemre méltó az eventnél a daily bonus a 'nerf' ellenére is. Egy 21 napos eventtel számolva, ha normál esetben 14 nap alatt sikerül megszerezni a jutalmat (most droid), marad 7-9 alkalom a daily bonusra, amivel 77k-108k dili szerezhető, ami általában jobb a régebbi eventeknél, ahol ilyen esetekben 70-112,5k-t kaphattunk.
    Feltéve, ha nem számoltam el valahol :)
  • Plata
    Még most is le van akciózva.
    Fentebb is ment a zen ára.