50175
-
gunji #36799 Elsőre azt hittem viccelsz, de látom a fórumon és a redditten a vitát: és tényleg. Még mindig sikerül meglepődnöm az emberi ostobaság határtalanságán. Mármint a crypticnél. Ha nem megy már, lehet, hagyniuk kéne.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a bedobunk egy színes-szagos konzolt, aztán farmoljátok három hétig. Ez nem játék. Igazi tartalom nélkül, egyre több eltávolított rész mellett. Évfordulós legendaként eladni a Discovery főszereplőjét (a nevére nem emlékszem már, annyira legendás), röhej. Nem pont a naptár miatt, az csak egy csepp a pohárban, de eddig sajnáltam abbahagyni a játékot belefektetett idő és pénz miatt. Most már azon kapom magam, hogy azon agyalok, lenne-e mód a pénzt visszaszerezni (nem). Nincs meg már az az öröm, ami korábban megvolt. S amit például az SWTOR sokadszorra ismételt küldetései adnak. #fireandre -
Chak #36798 A foundry és társai sorsára jutott. -
gunji #36797 Közben rájöttem, hogy az az egyik reward a mostani eventért ;)
Egyébként az arc-os fórum szerint jövő kedden és csütörtökön nagy leállás lesz délután 2-től este 10-ig.
#RIPHamstersHeroes
#36796: Persze, mert az a kedvezményes ára. Én reméltem, hogy háromezer lesz a kedvezménnyel.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.18. 22:33:08 -
Plata #36796 Nekem meg újra oda adja többi karival is a craft tutorial doffokat.
Tuti 6k-t vont le.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.18. 22:29:48 -
gunji #36795 Nekem 12 ezret ír a zen store teljes árra. Kicsit soknak tartom.
Viszont kaptam valahonnan egy Tong'Doj freightert, most adogatja hozzá a rendszer az admiralty-s listához minden karakteren :)
Szerk: hova lett a naptár?
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.18. 22:13:46 -
Plata #36794 Annyi.
-
gunji #36793 Csöndben reméltem, hogy a 6000 zen a teljes ára lesz az új romulán packnak... :( -
Plata #36792 Ciki,ki sem jött a legendary ship de bugos.
Mai peccs:
General:
The T'Liss Romulan Light Warbird as seen in Star Trek: The Original Series has been completely remastered!
The new model features more accurate geometry and a new material.
If you have a version of the T'Liss Warbird, ready that ship, visit the Ship Customization Screen, and choose the "T'Liss" preset to update your T'Liss to the revamped art.
Resolved an issue that caused the Security Transport call from the Tong'duj to use Federation hailing frequencies.
Known issues:
The Legendary Light Intel Warbird [T6] cannot be claimed through the Ship Vendor
It can still be claimed through the C-Store once purchased
The “Go To Zen Store” button that appears when viewing the Legendary Light Intel Warbird [T6] in the Ship Vendor does not currently function
The C-Store can still be accessed through normal means. -
Plata #36791 Új TFO. -
gunji #36790 Viszont a dili event befejeződött, mehetett volna még egy kicsit, lol xD
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.12. 21:50:42 -
gunji #36789 Kedden beszéltünk róla itt ;) -
Plata #36788 Mi a manó,
Roma legendary is van?
This pack contains all of the following:
1,000,000 Energy Credits
1,000,000 Expertise
250,000 Reputation Dilithium Vouchers
5x Specialization Qualifications (one for each Specialization)
Use these to immediately train the Bridge Officer(s) of your choice in the Specialization(s) you desire!
5x Enhanced Universal Tech Upgrades (no Dilithium cost to apply)
36x Inventory Slots
12x Bank Slots
6x Bridge Officer Slots
2x Starship Slots
A FULL SUITE of Very Rare (Purple) Mk XIV Ground Equipment and Space Equipment
Includes *all* basic Kit Modules for your chosen profession, and many different options for outfitting your ship and crew!
6x Very Rare (Purple) Bridge Officers (2 of each Profession)
Each of these special officers has the following attributes:
Pre-Promoted to Commander Rank
Fully Trained in *all* basic Bridge Officer Abilities
Pre-Equipped with Purple Mk XIV Ground Equipment
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.12. 20:30:39 -
Chak #36787 "To celebrate the announcement of the Romulan Legendary Captain's Bundle, the original Legendary Bundle returns on PC this weekend. Claim every hero ship in Star Trek for 19,500 Zen!"
XDD
-
Kotomicuki #36786 Akkor még ráérek keseregni, hogy mit is fogok gyűjtögetni utána, mer' még csak a 83. szintnél járok! :) -
Chak #36785 Azt hiszem 450 körül van a vége.
-
gunji #36784 Pontosabban két accounttal (csak a másik nincs fejlesztve ;) -
Plata #36783 Nincs vége még.
Sok sok ground perk van még.
Endevort nem kell külön külön tolni karinként,mert közös. -
gunji #36782 #36780: A redditen írják, hogy ha a Sentinelbe egy 5 fős csapatban mész be, akkor a végén a flagshipnek dreadnought-ot ad (link).
#36774: Grat a 300-hoz. És itt vége? Én még ötven körül vagyok, egyszerűen nincs türelmem és időm hozzá, főleg két karival, amióta kiszedték a foundry-t és telenyomták tfo-kkal. -
Plata #36781 Az azt hiszem valamelyik küldetésben van,de írja is hogy melyik -
_RAYEN_ #36780 elachi dreagnaut melyik patrolban van? -
Plata #36779 Bakter.
Ez a torpedó egy nulla.
25k-t sebzett borgba,Na ne vicceljünk mááá.
Gerisz megdobott egy borg juggerrel és kipróbáltam.
Nagyon kevéske a sebzése és 2 perc a cd-je. -
Plata #36778 Mert van rajta egy spéci bazi nagyot szóló torpedó.
A borg szuper szarrárúglak torpedója.
De a hajó traitje az tankos.Ha a torpedóját át lehetne tenni másra lehet megvenném,de szerintem nem lehet,vagy a ragya tudja. -
Daeus89 #36777 bortasq vagy mi neg'var d7 esek bop borítékolható , amúgy azt a képet nem értem én nem haluztam bele azt a 2 hajót , az a dagi dps huszár forma mondta amikor megjelent hogy az egyik legjobb torp hajó -
Plata #36776 Eddig csak 2 klingon hajót mutattak,több lehet nem is lesz. 
Borg hajó mitől lenne a legjobb topr?
Annak valami gyógyító traitje van asszem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.11. 17:47:06 -
Daeus89 #36775 igen amúgy nem rossz és tényleg igaz volt amit 2 hónapja írtak . Érdekel azért a csomag meg hogy klingont is hasonlóan vezetik e fel vagy hármasával úgy több értelme lenne amúgy a borg hajó a legjobb torp elvileg :D -
Plata #36774 Megvan a 300-as Endevor. 
-
Plata #36773 Bakker,akkor is kell,torpedós crites traitje van. 
4tac 4 sci 3 engi konzol kiosztása,5-2 fegyó.
Öt boff slot van rajta,command és intel spec.Két univerzális 1 tac 1 sci 1 engi boff slot. -
Plata #36772 Mai frissítés:
General:
Updated Memorial plaque to include John Winston.
The Reactive Antiproton Cascade Emitter universal console can now be equipped on any starship.
Resolved an issue where “Starship Trait - Make it So” couldn't properly calculate Bridge Officer abilities -
Plata #36771 Upgrade hétvége.
Link. -
Plata #36770 A múltkori legendaryban is valami ilyesmik voltak,kulcs fix,többire nem emlékszem.
-
Daeus89 #36769 hajó/karakter szerelés boff szerelés stb nem fognak kulcsokat meg főnixet belerakni de ismerve őket nem lesz ott mk 15 hanem tokenel érik el :D lehet már nincs emg a kód amivel át tudják írni xD amúgy nem kell sokat keresgetni hogy mi lesz a pakkba a hajó már bent van promoba csak át nevezik meg kapp friss traitet és át írnak pár szorzót Legendary T'liss
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.06.09. 19:40:46 -
Plata #36768 Az én tippem 20 kulcs,20 főnix,20 up token na meg 6 fegyó 1 moci 1 deflektor 1 pajzs 1 warp mag. -
gunji #36767 Hogy mi lesz az a 70 item? Szerintem még ők se tudják, de folyamatosan figyelik a fórumokat, hogy miket tippelnek a játékosok, s az alapján majd eldöntik :D
Az én tippem: 6 plasma beam, 2 plasma dbb, 2 plasma dhc, 1 torpedo - mind very rare mk xii, 1 plasma kézi fegyver, 3 frakciófüggő kit module, 1 keret hozzá, 2 spec point, 2 phoenix universal tech upg, 50 csak upgradehoz használható finomított dilithium. És meg is van a hetven :)
Szerk: jah és mind mk xii very rare
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.06.09. 19:13:06 -
Plata #36766 Hát egy hajó nem nagy szám.Kíváncsi vagyok mi az a 70 item. -
Daeus89 #36765 megjött a csoda romulán pakkod ! telemw simitarral meg minden féles sok hajóval ! ... jah nem -
Plata #36764 Roma legendary pack asszem egy vicc.
For the first time ever, boost any Romulan character straight to level 65, and dive into the end game. This level boost will include a pack with over 70 different high level items, and grant you the ability to set your own spec points, skills and traits. And we haven’t talked about the Legendary Ship yet. 12,000 Zen, but 50% for a limited time – coming soon!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.09. 17:31:24 -
Plata #36763 Remélem Bortasq is MW lesz.
Jöhetne Guramba is meg MW B'Rel. -
Chak #36762 A másik talán a sci miracle worker varriáns.
-
Plata #36761 Szent ég a képen két hajó sziluettje van,az egyik egy Bortaqu. 

Jön a legendary klingon pack.
Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.
link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.07. 23:05:16 -
Plata #36760 Új feladvány.