50173
  • gunji
    Jaaaa, hogy ez nem valami speckó recruitos féle királyság, hanem csak a szokásos 25 napos grind a semmiért. [csalódott smiley]
    Vajon ez a negyedik rész a nagy eventből, vagy egy külön dolog?
    (Azért még emlékszek, volt olyan, hogy tíz nap alatt már összegyűlt az 100 pont a jutalomra, s nem kellett 50-szer menni valahova. Biztos ők sértődnének meg, ha egyszer nem csinálná senki az eventet. :D)
  • Plata

Mellesleg vörös angyal event jő.
    Link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 19:24:24
  • gunji
    A c-storeban van a 'Personnel' fül/tab/lap, ott lehet spec boff-t, companion-t, tribble-ket, stb venni. Ha valamelyiket megveszed, akkor csak egy példányban kapod meg, s el is adhatod az exchange-n, de utána nem veheted fel újra a c-storeból. Eddig.
    Csütörtöktől ezek is olyanok lesznek, mint a hajók és a ruhák, vásárláskor acc wide lesz mind (a boff slot kivételével), de eladni már nem lehet majd őket.
    A romulán plazma vs diszruptor dologhoz: nekem is úgy rémlik, hogy régen a főbb fajoknak próbáltak különböző típusú fegyvert adni. S az akkor ötféle típust próbálták nagyjából egyforma erősre hozni (ami végül nem sikerült).
  • Chak
    eleinte ST alkotói nem igen mentek bele h legyen ennyi féle energia fegyver tipus mint most van. Volt a fézer és a disruptor aztán kész. Voyager meg ds9 időkben viszont elkezdtek rágyúrni erre is. A játék meg 30 évvel nemesis után tolja, addigra simán válthattak csak plazma alapú fegyókra a hajléktalanok. Vagy mind a kettőre. Mint a romulan repu is ugye vegyes köles.

• Plata
    Végén a fenét.
    S5-el lett ingyenes.
    Amikor ingyenes let én egyből játszottam vele,hisz még az eventes hajó is meg lett.
    Az eventkor már három karim volt.
    S6 majdnem egy év múlva jött,nyáron volt a teszt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.06.23. 11:11:10
  • Orbancapitan
    s5 végén jöttél akk már nem volt valóban
  • Plata
    Minden zenes personal cucc amit megvettél megkapja az összes karid.
    Elvileg,gondoom.
  • _RAYEN_
    Ez pontosan mi lesz 2 nap múlva? Personnel Tab Items Are Now Account Unlocks!
  • Plata
    Én S5-el kezdtem játszani,akkor már nem adott turretet,csakis beamet és dhc-t.
  • Orbancapitan
    volt turrett S4-ben söt s5-ben is
  • Plata
    Kár hogy hibrid fegyóból nincs turret,csak DHC meg bím.Ha lenne minden fajta ki is próbálnám milyen epic-re húzva,már ha lehet uppolni.
    Bár ezekből a seggfejekből kinézem hogy a plasma-disruptor hibrid fegyó már bent sincs.
  • Orbancapitan
    hibrid plata h nézett volna ki a szöveg könyvben hogy plazmadisruptor a tos meg tos akkor épült ki a kánon
  • Plata
    Na és a másik hogy marhára nem plazma torpedóval lődöznek.
    Azt tudom hogy TOS időkben a romulánok meg klingonok keverték a szezont a fazonnal és a két technológia keveredett,na de ennyire?
    Épültek romulán cruiserek klingon mintára,fejből már nem emlékszem,egy régi képregényben olvastam,talán d7 vagy a frász tudja már milyen cruiserek voltak,Tényleg nem rémlik.
    Rá keresni meg lusta vagyok.
  • Plata
    Az ok,de a sztori küldiben a romalányok végig plazmávaél lődöznek,még a TOS időkben is meg egyéb időkben,ez fura.
    Egyébként új hír van.
    Link.
  • Kotomicuki
    Mer' a romulán disruptor egy plazmahibrid a játékban - megvan mindkettő tulajdonsága - , sz'al nagyot nem ferdítenek.
    Worf is mindig kiemeli, ha el kell dönteni, hogy ez pl. ROMULÁN disruptor és nem másféle (néha mennek csak el odáig, hogy a Klingon is szóba kerül, mint eshetőség) - aztán hogy szagról-é, vagy honnan, az már más kérdés (ennyire én sem vok szagértő).

Gondolom, a játékban a változatosság volt ANNO az egyik szempont, hogy a 3 frakció azért különbözzön egymástól egy kicsit...
  • Plata
    Valaki megmagyarázhatná nekem hogy a filmben romulánok mé disruptorral lőnek ha a játékban meg plasma van nekik?
    Épp a Nemezis-t nézem.
  • Plata
    Jaa.
    Azt hitem sima küldiben.
    Vagy battlegroundon.
    Sompeken néha vannak erős ellenfelek.
  • gunji
    Sompeken. Néha beadnak túl erősnek tűnő ellenfelet, mint most a hatodik körben a vothokat, akik kedvenc időtöltése volt, hogy meglőnek stun-nal, majd becéloznak egyszerre három mortarral, aztán fuss, ha tudsz :D
  • Plata
    Vothok nyírtak ki?
    Hol?
  • gunji
    Hát... a level sync még mindig nem egy nagy siker a játékban, ma ha tízszer nem nyírták ki a karakterem a vothok, akkor egyszer se :(
    De legalább tegnap már meglett a lobiiiiiiii
  • gunji
    Nem kell hozzá kis kari, bármilyen jó. Ha az exchange-n épp nincs, a Flotillán van elég
  • Plata
    A pirszinges volt a menő úgy rémlik.
    Kiskarival megvetted és naggyal uppoltad.
    Majd jó áron elpasszoltad.
  • gunji
    De Mk I-eset árul a vendor, nem MK XIV-t vagy XV-t. Képet sajna nem lehet most beilleszteni. De végül is lehet, hogy rosszul emlékszek és nem plasma piercing rifle-t vittek el, hanem plasma charge burst assaultot. ;)
  • Chak
    Mint az egyik legerősebb ingém plazma puska is. XD

• Chak
    Néztem is nagyon h ezt miért kellett. Neverwinterben semmibaja, és jóval informatívabb is. Ha ott tud működni akkor itt miért nem.. persze költői a kérdésem.
    Kicsit negatív hangnemben, de lassan készülhet a lista h mi marad, és mi lesz a kövi ami repül. Ehh lol

• Plata
    Az a stukker kerül vagy 1000 ec-be a boltosnál.
  • gunji
    Nem akarok gonoszkodni, de ezt egyszer magukra is kiterjeszthetnék (ha ők ebből a játékból szeretnének megélni, nem mondhatják nyilvánosan, hogy 'ha nem tetszik, játssz mással').

#36794: Kár, hogy csak egyszer lehet kivenni a spéci cuccokat. Hja, régi szép idők, mikor 200 milláért vitték a plasma piercing rifle-t :D
  • Plata
    Day of honor.
  • Plata
    Nem.
    Ha megvagy az első romulan küldivel akkor kiveheted.
    Helix küldi teljesìtéséig nem volt elérhető.
    Utána igen.
    Egyből 65+15 szintű leszel.
    Rengeteg mindent ad.
    Spéci boffokat,geart,boostokat.
  • _RAYEN_
    ez az új rumolán pakk felhúzza az 1-es szintű romulánt 65-re?
  • Plata
    Bazz,vagy két órám ráment mire az összes karitól kipucoltam a sok szar craft tutorial doffot amit újra és újra ideadott a játék.
  • gunji
    Ja és helyette ingame sms-eket lehet küldeni, darabját 0.99 zenért. Vagy ne adjak ötleteket nekik?
  • Plata
    Nem sokára kiveszik a csetet is mert bugos.
  • gunji
    Jah, igaz. Ebből is látszik, mennyit veszek mostanság :D Akkor meg betesznek egy tripla dili+upg+redalert eventet lecsitítandó a kedélyeket. Gond megoldva, jöhet a következő eltávolítandó rész a listáról
  • Plata
    Na de fönix állandóan van.
  • gunji
    Bocs a duplázásért, de van egy olyan érzésem, hogy hamar 30%-os leértékelés kezdődik vagy egy phoenix-hét. Nagyon hamar... :D
  • gunji
    Hm, tényleg hihetetlen figurák ezek...
    Ha jól értem, a naptárat is azért vették ki, mert a blogokban közöltekhez képest pontatlan volt. Magyarul nem az volt a baj, ha a blogokban hülyeségeket írtak, például elírták a június nevét 'jube'-ra, hanem, hogy a naptárban 'june' volt olvasható. ROTFL
  • Plata
    Az összes karim újra megkapja a hülye craft tutorial doffokat,tegnap már megkaptam admiba a legendary warbirdet,ma újra megadja.
  • gunji
    Elsőre azt hittem viccelsz, de látom a fórumon és a redditten a vitát: és tényleg. Még mindig sikerül meglepődnöm az emberi ostobaság határtalanságán. Mármint a crypticnél. Ha nem megy már, lehet, hagyniuk kéne.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ez a bedobunk egy színes-szagos konzolt, aztán farmoljátok három hétig. Ez nem játék. Igazi tartalom nélkül, egyre több eltávolított rész mellett. Évfordulós legendaként eladni a Discovery főszereplőjét (a nevére nem emlékszem már, annyira legendás), röhej. Nem pont a naptár miatt, az csak egy csepp a pohárban, de eddig sajnáltam abbahagyni a játékot belefektetett idő és pénz miatt. Most már azon kapom magam, hogy azon agyalok, lenne-e mód a pénzt visszaszerezni (nem). Nincs meg már az az öröm, ami korábban megvolt. S amit például az SWTOR sokadszorra ismételt küldetései adnak. #fireandre
  • Chak
    A foundry és társai sorsára jutott.