50191
  • Kotomicuki
    Belépek a topikba és a chrome felajánlja, hogy franciára fordítja az oldalt...
  • Plata
    Az nem rossz akkor,bár engem nem izgat,hajót úgysem tudok venni.
  • _RAYEN_
    A kiárusítás 50%-tól kezdődik és nem 20%-tól! Szóval hagyjuk akció ez.
  • Chak
    Nem rossz, de nekem túl hosszú, és sokat kell ide oda menni. Lusta vagyok na. :DD

• Plata
    Ez egy jó TFO,de nem új,már volt,
    Úrhajóval harcolsz egy hold felszinén.Vagy mi a szaron.
    Lehet nem hód hanem aszteroida vagy a bánat tudja.
  • gunji
    Mondjuk ilyen alkalmakkor ez becsülendő, de akkor ne mondják, hogy egyszer volt Budán kutyavásár, csak egyszer, egyetlen egyszer, többször nem. Az ilyenek miatt ment el a kedvem a zenvásárlástól.

Amúgy milyen ez az új TFO? Nem próbáltam még. Megéri a droid? Nem vette ki valaki?
  • Plata
    Visszatér a legendary bundle.
    Na és star trek nap kiárusítás.
    Link.
  • Plata
    Nai frissítés:
    Link.

Event Campaign – Part II:
    This Featured Event will be the last of the four Events that will participate in the second installment of our multi-event system known as an Event Campaign.
    To Hell with Honor Event:
    The To Hell with Honor Task Force operation returns as a new event!
    Earn Daily Progress toward a new grand prize reward by assaulting the surface of an alien landscape, dotted with defensive turrets, and explosive emplacements.
    Participating in this Event will give all players the opportunity to win an Elachi Walker and Vanity Pet for their entire account!
    The event is also the final of our Event Campaign II, where you can earn a free T6 Ship and 200 Lobi Crystals, or 1000 Lobi Crystals.
    This event version of this TFO can be accessed via the new Event UI, accessible within your Mission Journal by pressing on the “Events” Tab.
    Event TFOs have had their Cooldown Timers temporarily disabled
    Event TFOs have been temporarily removed from Random TFO eligibility
    Rewards:
    Players will be able to earn their Daily Progress once every 20 hours.
    Accruing a total of 14 days’ worth of Daily Progress will allow you to claim all of these rewards:
    Miniaturized Elachi Walker (Combat Pet)
    Micro-Miniaturized Elachi Walker (Vanity Pet)
    25,000 Dilithium Ore (once only).
    3x Featured TFO Reward Boxes (once only).
    Bonus Rewards:
    After claiming the Grand Prize, you will unlock the option of earning additional Dilithium Ore each day, beginning at 8,000 Dilithium Ore for the first day’s completion, and increasing for subsequent days.
    Zen Buyout Option:
    For players interested in instantly completing the To Hell with Honor Event event, we will be offering the option to purchase the remaining progress of this event at a scaling amount of Zen, as with other recent events.
    A Second Chance:
    Progress after the Event has ended will remain in an all new Second Chance interface, allowing the option to buyout rewards long after the Event has expired.
    For more information, please visit the “To Hell with Honor Event!” blog at: https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11477673-to-hell-with-honor-event%21

General:
    Resolved an issue that was causing the Second Chance Buyout for "A House Divided" to only be available in the Z-Store while on a Ground Map.
    It should now be visible in Space and Sector Space, as well.
    Resolved an issue that was causing the default faction bridge to appear as the background for Bridge Officer Contacts.
    The background should now match the bridge chosen when customizing the ship.
    Resolved an issue that was causing rollover buffs on Ground to be picked up at extreme distances.
    Resolved an issue which caused the Electrified Anomalies Starship Trait to cause placeholder buff icons to appear on allied starships.
    Resolved an issue which prevented Jem’Hadar Attack Ship carrier pets from launching from the Jem’Hadar Vanguard Support Carriers.
  • Orbancapitan
    srácok most melyik legdrágább lobbis hajó ingame és mennyi?
  • Orbancapitan
    áááááááááááááááááá végre vissza jön
  • Plata
    Új hír óvassátok el.
    Link.
  • Chak
    xDD

T6 verzió biztos bebugolta. Azóta mivel megvettem a packot, cica csajommal elmentem átülni a t6ba. Előtte megnéztem hogy mi történik ha bemegyek a t5-el a ship tailorba. Az amire számítottam. Megjavult a t5 hajó skinje, most már nem hiányzik a fele.
    ..hát van baj lol

• Plata
    Most láttam dyson battle zone-n ilyen hajót.
    Úgy látszik nem csak neked bugos.
  • Chak

• gunji
    Én is kirúgtam a hámból, megvettem a Palpatine izé Palatine-packot. Életem viszont nem teljes, mert rühellek katasztrófa filmben szerepelni
    Elvileg dupla xp hét van, valamit kéne húzni
  • Chak
    Na most nem bambultam el, és még időben kivettem a carrier pack. Életem most már teljes

• Orbancapitan
    kell
  • Plata
    Valamiért az arbiter mellé rakták,de szerintem nem ahhoz való,tökre úgynéz ki mint a T6 Sovi-k.
    Mondjuk a regent-ek assault cruiserek,az arbiter meg battlecruiser.
    De akkor is inkább néz ki regent klónnak.
  • Plata
    Jah T6 sovi már 3 van,Intel comand és legendary.
    3-14-30k.
  • Plata
    T6 sovi már van kettő.Ha jól rémlik.
  • gunji
    Nekem ez egyfajta Sovereign-Avenger klónnak tűnt, s mintha többféle altípus is lenne köztük. Amit kiadnak, az meg tényleg mintha más lenne. (Zárójelben: amikor először olvastam a redditen egy hírt Inquiry címmel, automatikusan fordítottam magyarra, s néztem nagyokat, hogy most miről is akarnak érdeklődni )
    Mindenesetre a linkelt részlet talán a legjobb pár perc a sorozatból
  • Daeus89
    Vér gáz hogy egy olyan hajót ami tömeg termék beraknak promonak ...
  • Plata
    Promós hajó.
    Link.
    Nem tetszik.Nem is olyan mint a sorozatban.
    Soroztaban szerintem szebb.
  • Kotomicuki
    Éljen soká a Birodalom! magas Zen-árfolyam!
  • Plata
    De legalább bundli akció van.
    Link.
  • Chak
    Náluk elég ha más a reward, és egyből új event XD
  • lammaer
    Vagy én nem tudok angolul vagy ezek a cryptikesek erős tudatmódosítók hatása alatt... mi az hogy egy régi event visszatér mint vadi új? :)

"returns as a brand new event"
  • Chak
    Itt már csak egy valami op, és az a Cryptic latinum utáni vágya.. :DD
  • Daeus89
    az a baj hogy jön valami promo hajó amit fed kap és elvileg storosnak kellene lennie de nem remélem c storos lesz mer annyira nem op :D
  • Chak
    Úgy érted mikor jön ki promoba.. :'DD

• Daeus89
    Riker t6 kicsit gány de igaz végül hogy Riker hajója egy avenger/arbiter t6 konzol szerint legalábbis oda tartozik már csak az érdekel mikor jön ki és c-store ba :D amúgy hozza a bis trait/konzol párost megint
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.09.03. 15:59:51
  • Chak
    Szerintem is.
  • Plata
    Ez az elacsi mini robi jólnéz ki.
  • Chak
    A reward jól néz ki meg minden, de ez a tfo már volt, és akkor sem vált a kedvencemé.
    Nekem a feature epizódok hiányoznak. Vagy elgalábbis a küldis setek meg itemek amik jöttek velük. Mióta ilyen nincs csak nyomi küldi rewardok vannak. Jó részt. Sóhaj.

• Plata
    Itt a következő adag event.
    Link.
  • Plata
    Jaaaaaa.
  • Chak
    Kecskeszakálú borg kocka XD
  • Chak
    Flottás verzió, de ez a régi t5 atrox nem az új.
  • Plata
    Patrolon ha terran hajók jönnek ellened és asszimilálod valamelyiket akkor át változnak borg hajóvá,nem csak borgos cuccok lesznek rajtuk,hanem tök átalakulnak.Olyanok mint STF-en a borg repair node-ok.
  • Plata
    Én mióta csak játszom arra vágyom hogy egyszer kiadjanak egy olyan hajót ami aknázós.
    Szeretek játszani az aknákkal.