50168
  • Plata
    Nekem meg van a droid,ma lett kész, le toltam újra az eventet mert le jött róla a cd és egyből 12,5k dilit adott.
    Rájöttem hogy álcázós hajóval tök jó hecc.
    Romulán karival és legendary roma hajóval álcában toltam végig.Tök laza volt.
  • Chak
    10 darabot nyitottam mert kellett az upgrade token.

• Plata
    Mennyiből?
  • Chak
    [System] [GameplayAnnounce] Temak'Tiklan@chak02 has acquired an Epic Prize Token!

Nahát, ma a script kegyes volt.

• Plata
    Ma is jött endevorból dili,az egyik ládában 5250 is volt.
  • Kotomicuki
    Röhögnék nagyokat, ha azért kapcsolják le az STO-t mer' túlságosan kínai - szegény amcsik: keserves ébredése lesz annak, akit még nem vert föl a setét csürhe tombolása -> ha nem teszik helyre az elmebetegeiket, akkor a többségnek pár száz/ezer éves életszínvonal-csökkenést kell megérnie nemsokára..., mán, ha életben hagyják!
    Amúgy nem t'om, m'ér kínára haragszanak és nem azokra, akik pár centtért átköltöztették a cégeiket oda, ezáltal "bebiztosítva" az elkerülhetetlen csődbe vezető utat a zusának?!
  • Plata
    Kigyütt egy videó az új promós hajóról.
    Még nem láttam közelről,de a videó alapján ez nagyon gáz Regent klón,full olyan mint a Regent,kivéve a két gondola.
  • Orbancapitan
    vmelyik amerikai cégnek felkéne vásárolnia a cryptic-et cbs partrnerség most sokat hoz a picard és a disco miatt és lower decks
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2020.09.19. 12:59:38
  • Plata
    Őszintén szólva pont le szarom ha az epic kinyiffan meg a tik tok,mert nem izgat egyik sem,de az zavarna ha a STO-t emiatt lőnék le.
  • Chak
    Nem tudták kifizetni a voiceover-t. Ez már tényleg a világvége..
  • Chak
    A perfect world az egy kínai kiadó. Van ilyen nevű mmo-ja is. A leányvállalata az a Perfect World Entertainment. Ez egy kaliforniai székhelyű kiadó ami a Cryptic termékeket, és egyéb partnereik portékáit forgalmazza. US, és EU területeken.
    Szóval igen Trump majd ezt is bezáratja, és jön a világvége. Vagy a szabadság.
    Vajon az államadósságát h fogja Trump kifizetni a Kínai ferengiknek? Plusz Kína a föld összeszerelő műhelye. Nincs sok cucc amit nem ott craftolnának. Ha veszel egy márkás Nike pulcsit akkor bele lesz írva h made in china. Nem tudom mire verik akkor.
    Még az ultra ferengi Apple is ott szerelteti össze a termékeit. Meg vietnámban.

• gunji
    #37303: Bezony, a Ten Forwardos videó alapján (reddit link):
    "Worf isn't in the current story arc due to budget reasons, might come in later"

#37304: Persze, hogy kínai a cég. /OFF De azért bízok benne, hogy új elnököt választanak.
  • Plata
    Akkor lesz gubanc ha az amcsik ebbe a cégbe is bele állnak,most az Epic és Riot után nyomoznak,lehet azokat is kitiltják.
    Nem tom a PW nem kínai tulajdonú-e.
    Most minden kínai szarra rámozdulnak az amcsik,ha ki esnének az amcsi játékosok akkor tuti lehúzná a rolót a STO.
  • Chak
    Lol tényleg? Hát lehet nem kellett volna kokóra, és prostikra költeni a latinumot.. XD

• Plata
    Juj,de ezek nekem meg vannak mind.
  • gunji
    Jövő csütörtöktől: link
    6000-ért (4800 az első hétvégén) kicsit borsos. Főként azután, hogy kiderült, hogy Worf azért nem szerepelt a klingon revamp-küldiben, mert elfogyott a lóvé.
    #37299: Majd küldök nekik pár bugreportot, nehogy unatkozzanak
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.09.18. 20:40:42
  • Plata
    Nebula bundle? Hol?
  • Daeus89
    nem csak elértek a lista aljára :D amúgy meg van nebula bundle!!4négy Year of the klingon wait wut ?
  • Plata
    Mai Patch:
    General:
    • Resolved an issue that could prevent Captains from being able to attack one group of enemies over Boreth during the Klingon mission, “Afterlife”.
    • Resolved an issue that would sometimes prevent progression during the “To Hell with Honor” TFO when the reactors were destroyed too quickly.
    • Resolved an issue with Shield Distribution Duty Officers that enhance Draw Fire sometimes applying Weapons Malfunction Resistance, instead of Weapons Malfunction to attackers.
    • The effects of the "Abalative Hazard Shielding" console will now be correctly removed if the item is unequipped while they are active.
    • Orion Cutpurse Fighters (all ranks) may now be used by Klingon-allied Romulans and Jem'Hadar, in addition to KDF.
    • Added the option to Hide Team Status UI.
    • Added a duration indicator to the tooltip of the Karfi's Phase Shift console power.

Atya ég,javítják a karfiol konzolját,ennyi év után,vajon ez azt jelenti hogy jön egy új Karfiol?
  • Plata
    Nem túl jó ez az event,de nem is vészes,használj rá sci karit,gw-s karival szerintem laza.
  • gunji
    Kíváncsi voltam a droidra, így elkezdtem az eventet, de ez a küldetés eléggé a meh kategória. Rohangálni ide-oda, miközben lőnek a turretek, s lelassulsz tőle, mintha csiga lennél. Nem emelkedhetsz nagyon tőtávolon kívülre, mert lapos a térkép és beleütközöl a falba. A sorsolás is kriminális: jó/jobb hajóval betesz az erősek közé, a gyengye hajóval a gyengé közé, s mintha a level sync is dadogna, egyszer baromi erősek az npc-k, egyszer baromi gyengék. Szóval csak hozza a játék a szokásost. Mondjuk most sírhatnékom van s nemcsak a szégyentől, hogy saccperkábé félórát szoptunk vele.
    Hol vannak a régi jó küldetések? Hol a kedvenc mirror? Jó a sompek, maru, még a gnóm klingonok közül is tetszik pl. a binary star-os, meg volt egy ground-os is, már nem tudom a nevét. Ehelyett ilyet adnak :(

Hétvégén upgrade event, megint nem quality-s, de legalább lesz. Hajót kéne javítani, dehát reménytelen.
  • Plata
    Ma eventen asszimiláltam egy turretet.
    Poèn de borg űrhajó lett belőle.
  • Plata
    Kíváncsi vagyok Mudd marketbe mennyi lesz az ára.
  • Chak
    XDD
  • gunji

• Plata
    Hát nem ártana ha dupla ennyi is lenne,mert gyorsan elfogy.
    Ezt én tavasszal bulitam össze.
    Bár most is szoktam játszani,de nem olyan sokat mostanában,főleg csak endevort tolom le minden nap.
    Tavasszal annyit játszottam sci-.vel hogy vagy egy évre elég dilije lett.

Már 355 az endevor-om.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 18:52:18
  • Chak
    Nem mondtam én h rossz az, sőt lehetne dupla ennyim is. Csak nehezen tudom átváltani valós értékre. Vagyis csak lassan.
    Majd alakul mint Optimus Prime.

• Plata
    Ja és endevorral.
    Ha mázlid van endevor lådæban 12k dili is van.
    Na arra mond hogy nem jó a booster.
  • Plata
    Nézd az a dili bónusz jó.
    Ha szintet lépsz kapsz kb 3.5k dilit,boosterrel 5 valamennyi.
    Nekem asszem 3 vagy 4 karim nem maxos,többi majd 40 kari mind maxos szintű.
    Így minden szintlépés 5k+ dili.
    Na és kapsz minden tizedik klingon tour-ért 40k flotta dilit.
    Ami szintén jó.
    Mióta megvettem legendary bundlet annyit játszottam sci karival tavaaszal hogy még most is van 1milla körül finomítatlan dilithiuma.
    Finomítva kb asszem 400 vagy 600 ezer.
    Azt mind boosterrel meg stf-ezéssel szereztem.
    Mert a legendary intrepid gw-s karival kurva nagy fun.
  • Plata
    Sehogy.
    Egy hete kb vége.
    Csak szarul mutatja.
  • llw66
    Sziasztok! Ezt nem tudjátok,hogy lehet most teljesíteni?

Dilitium mindíg jól jön... :)
    Utoljára szerkesztette: llw66, 2020.09.11. 14:50:55
  • gunji
    Elvileg csak a szokásos lobis buyout az eventes hajóra, legalábbis tegnap még ilyesmiről volt szó.
    Risa visszatérni szerintem nem fog, tavasszal is csak a kinti zárlat miatt adták be a WW-t kínjukban, hogy lefoglalják a népet.
  • Chak
    Szépen leírtad. Abból az epizódból is látszik h nincs új a nap alatt csak más a csomagolása.
    Engem pont nem zavar az ilyen ha a karakter érdekes vagy ha van értelme a "devianciájának"(hú de nem szeretek ezt a szót).
    Gombás soriban is h mennyit sírtak h a 2 faszi majd biztos csúnyákat csinálnak. Aztán csak egymás mellett állva fogatmosnak..
    Nagyobb förmedvény mint az a klingonnak csúfolt torzszülemények meg nincsenek.
    CBS meg megy a trendek után. Őket nem érdekli a kánon se semmi csak h jöjjenek a megfelelő számok. Aztán az év végi bonusszal meg mehet a prostis céges party(:D). Nekik ez csak üzlet. Ahogy a Crypticnek is. Amit meg is értek mert a csirkefarhát is pénzbe kerül, és a szép szemünkért nem adnak semmit a boltban. Csak nem mindegy hogy milyen formában próbálnak pénzt keresni. Ha csak a játékot nézem, voltak szebb napjai is ami nem a folyamatos eventből, és a packokból állt.

Mindegy is, akkor most menjünk egy eventet..

Utoljára szerkesztette: Chak, 2020.09.11. 11:41:37
  • Chak
    Nyomogatom az admyzást én is, de már ott járok h vannak karakterek hogy 100k+ dili bonusza van, de ledolgozni meg nem tudja mert nem csinálok semmi mást a karikkal.

• Chak
    Náluk bármi elképzelhető xD

• Plata
    Biztos.
    Én most voltam fent de nem láttam nyomát.
    Az van kiírva hogy summer event ended.
    Ha jól néztem.
    Tudtommal ősszel jön egy tök új event,valami helloween event vagy mi a szösz,ami valami új érdekes hajót hoz.
    Ha igaz még a dolog.
    Mivel úgy néz ki egy vagy több legendary pack vagy hajó is jön újra kezdtem az admiraltyzást,elég sokat ki hagytam,legalább másfél hónapot.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.09.11. 10:28:08
  • _RAYEN_
    A nyári event vissza fog térni? vagy megint valami elírás?
  • gunji
    Így van
  • Kotomicuki
    Azér', van annyi eszük, hogy vmi sikeresebből próbálnak meg lopni, de még mindig nem értik a lényeget: nem a deviancia reklámozása volt ott műsoron, ahogy azt manapság ST címszó alatt mívelik, hanem egy EMBERITŐL ELTÉRŐ FAJ viselkedési szokásairól és az éppen (má' megin') megtévedt Riker, eleve sikertelenségre kárhoztatott "kapcsolatfelvételéről"!
  • gunji
    Igen, pont rákerestem az epizódra. Akkor mégiscsak az lenne a megoldás, hogy a CBS-nél sem láttak még egy korábbi ST epizódot?