50164
-
Plata #37712 Nem mindig,ha mázlid van,olyat kapsz amit 1 stf alatt megcsinálsz. -
gunji #37711 Igen, csak eléggé idő és türelem igényesek, amiből inkább csak hétvégére jut. De legalább van még szétosztandó pont is, lehet, most megduplázom az eddigi eredményt :) -
Plata #37710 Pedig érdemes mert sok pénzt,dilit ad,na meg a perkek sem rosszak. -
gunji #37709 Grat 
Mondjuk én ötvennél állok
-
Plata #37708 Na már nem sok van hátra az endevorból.
Meg van a 380-as szint.
-
Plata #37707 Ma javítják a Galaxy-t.
General:
Resolved an issue where the Legendary Dreadnought Cruiser T6 was missing Intel Specialization Abilities.
Resolved an issue where the Legendary Dreadnought Cruiser T6 had the incorrect seating assignment.
Replaced “Report a Bug” and “View Tickets” options within the Help window with new reporting options.
Tickets can now be submitted via “Report Player Behavior”, “Character Problems”, and “Item Problems”.
Fixed an issue that was preventing players from receiving confirmation when reporting a bug. -
gunji #37706 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az előzetes szerint talán már holnap

-
Plata #37705 Hajó vásár.
-
Plata #37704 Mi a szösz,van egyáltalán ilyen golden pajzs vagy csak szivatsz? 
Nem is hallottam róla. -
Daeus89 #37703 rizsa>>ferengi latinum golden pajzs>>>golden galaxy :D amúgy lukari faszántos -
Plata #37702 Nekem maxos az acc bankom,annál tovább nem lehet fejleszteni,ami fasság.
De majd ha látok olyat szólok.
Mi a szösz az a rizsa ferengi golden galaxi?
Egybe kell érteni vagy külön külön vagy mi van?
-
Daeus89 #37701 a delete :D mer coni jobb !!!44négy amúgy szerintem az undi mer csíkot húz talán rizsa ferengi golden galaxy , jut eszembe acc bankot is tolhatna már valaki promoba :D minden is elfér a karikon lassan -
Plata #37700 Ingyen Legendary Bundle nyerés. -
Plata #37699 Újabb service pack. -
Plata #37698 Szerintetek melyik pajzs adja a legszebb kinézetet Galaxy-nak? -
Plata #37697 Az nem az igazi,ha véletlen valamitől ki jössz álcából akkor utána mindig combat lesz és nem tudsz visszamenni. -
Orbancapitan #37696 elég a sima c -
Plata #37695 Nem tolsz ki senkivel,ha mindenki afk akkor is kész az event. -
gunji #37694 Megyek inkább afk-csoporttal, nem szeretek kitolni másokkal ;) -
Plata #37693 Te,Synth egyszerű.
Be mész egy olyan hajóval amin van BC vagy EBC és álcában el afkolsz.
-
gunji #37692 No para - 'ship is working as intended'. 
A nagyobb baj az, hogy a synthet is javították, s már nem szólózható
Így vesz el az még több időt az értelmes játéktól
-
Plata #37691 Majd csak javítják. -
Daeus89 #37690 uuu elkúrták a lego galaxy-t uni commander helyett beraktak neki egy engi/commandot , a t6 yamató boff kiosztását rakták be neki xD gg Cryptik így tovább
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2020.10.21. 19:50:09 -
Orbancapitan #37689 XD Ja
-
gunji #37688 Na látod, milyen gyors a cryptic? Beírsz egy bugot a fórumba az advanced phaseres/disruptoros fegyókról, aztán másnapra már javítják is
-
Plata #37687 Mi sem. -
Orbancapitan #37686 nekem is bent vannak de nem tudom ki venni ezért bug -
Plata #37685 Tuti,mert nem csak nekem van.
Fent volt Chak és vele dumáltam,neki is bent voltak. -
Orbancapitan #37684 bug -
Plata #37683 Másikkal vedd ki. -
Daeus89 #37682 az gáz hogy egy karinál már max az inventori ? -
Plata #37681 Ingyen elite sercvice pack.
Valamiért egy csomó régi promós cucc amit már kivettem újra elérhető.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.21. 09:57:47 -
Plata #37680 Mai Frissítés:
General:
Resolved an issue that was causing incompatibility issues with DirectX 10.
Resolved an issue that caused the Advanced Phasers and Disruptors to not gain additional bonuses for having more than one equipped at a time.
The maximum bonus is once again reached with 6 equipped.
Resolved an issue that prevented the Risian Kit Frame from gaining a bonus for more than one Summer kit module equipped.
The maximum bonus is once again reached with 3 equipped
Resolved an issue where in the Faith of the Heart bundle MT had the description for the NX in the Elachi ship portion.
Various costume issues resolved on Reman Males:
Resolved an issue that was causing the Leather Vest to have display issues.
Removed incorrect chest pieces and updated with correct chest pieces for various costumes. -
Orbancapitan #37679 nem az mindig erős mostanában én azt használnám csak a konzoljaim nem arra adnak bónusz hanem phaser-re -
Plata #37678 Na azé.
Mert akárhogy nézem sehol nincs mai nap.
Viszont úgy néz ki hogy jelenleg az advanced phaser vagy disruptor fegyver egy rakás szar.
Lehet hogy akkor a spirál diszruptor ezért olyan erős,mert az is bugos csak az erősebb lett? -
Orbancapitan #37677 bocs bocs egy nappal előrébb járok ááááááááááááá az egyetem teljesen megzavar -
Plata #37676 De hol van írva hogy ma jön?
Én csak azt találtam hogy holnap,meg hogy az advanced phaser/disruptor fegyverek bugosak és nem sebeznek,na és a rizsa eventes kit is szar.
Launcher szerint csütörtökön jön,honlap szerint szerdán.
Olyat nem találtam ami mára írja.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.20. 13:40:48 -
Plata #37675 Ma jön?
Ez hol van írva?
Gondolom megint el toltak valamit ezek a zsenik.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.20. 12:55:58 -
Orbancapitan #37674 én már nem láttam azt a tweet-et csak hogy ma jön -
Plata #37673 Nem a launcheren láttam,twitteren írták hogy egy nappal korábban jön mint eredetileg.