50164
-
Orbancapitan #37752 Van csak promós enterpise j -
Plata #37751 Gömb építős ?
Az melyik? -
Daeus89 #37750 ha már akarnának összerakni akkor :legedary (26. századi gömb építős verziót pilot warship vagy mw ) pá -
Orbancapitan #37749 én is ezt mondtam -
Daeus89 #37748 nope , volt kb 3 éve amikor emgjelent ha lego pakk lenne talán (ez megérdemelné) de ez így a rági eladása xD -
Plata #37747 Új bundle.
Link. -
Orbancapitan #37746 hát csak a texturája látszik hátúl am totál egyetértek. -
gunji #37745 Van máshol is?
A felújítás során lehetne nagyobb a map, a környező városrészből egy darab (hasonlóan, mint Bajoron) és lehessen tenni egy kört komppal a városrész felett és át a híd alatt. Ja és legyen nappal/éjjel váltás. Tudom, bili
-
Plata #37744 Az elacsi fura fazonok küldi közben is spawnolnak.
Jött velem ground küldibe pár elacsi. -
Orbancapitan #37743 szerintem a stoba csak hasonló fa van mert más a helyzete amúgy meg rá férne az akadémiára egy felújítás mint az esd esetében is volt. -
gunji #37742 FB-ről: kép -
Plata #37741 Bocsi,de nekem csak egy üres kocka jön be. -
gunji #37740 A nagy fára gondoltam, ott középen (ezen a képen a logó mellett, a körbejárda közepében).
Itt merre van dél? :) -
Orbancapitan #37739 biztos ez az a fa nem délebre van? -
gunji #37738 Jó kis easter egg volt, főleg nekünk, játékosoknak :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Orbancapitan #37737 a voyagerben láthattuk utoljára ezt a fát :D undine állomáson -
gunji #37736 Nem az övé, de akár sétálhatott volna ott is :) -
Plata #37735 Én tudom mi ez.Ez Porthos kertje nem?
-
gunji #37734 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem tecc az új rész, végre volt valami Star Trek benne, amire régóta vártam. Viszont fura, hogy a császárnőből csináltak egy badass jókislányt. Nagyon pozitív lett a figurája, lehet, nem is baj. Viszont azt nem értem, hogy kaphatna saját sorozatot az S31-ben, ha ő is a jövőben ragadt.
S loptam egy képet a részből, remélem ismerős a helyszín:
-
gunji #37733 Hearts and Minds a hétvégén: link
Odassatok, beírták a közép-európai időzóna szerint is az időpontokat:
"It is available to play from around 6pm PT October 30th (2am CET October 31st) until around 6am PT (15:00 CET) November 1st."
És az amerikai óraátállítás miatti elsejei csúszást is jól vették észre. Dícsérjük meg őket, kivételesen
-
gunji #37732 Redditen olvastam, hogy lefújták a járvány miatt, de a szokásos küldi a vulkáni klóndoffért jön (kétszer is).
Húh, egyik karimon 14 Sibakom van
-
Plata #37731 Bár hírben nem láttam,de játékban azt írja holnaptól admi hét lesz. -
Plata #37730 Mindenhol ott vannak és néha táncolnak. -
DrSoong #37729 Én ma fejeztem be az eventet és amikor kirakott Drozanára akkor ott volt. -
Plata #37728 Red alert event.
Link. -
Plata #37727 Halloween eventet.Ideje lenne. -
gunji #37726 Hm, már harmadszor kapom a héten endeavourban a 'kill 60 tholians' feladatot. És hopp, server timeout 
Lassan vége októbernek, ígértek valami őszi eventet korábban, nem lesz belőle semmi?
-
Orbancapitan #37725 AM szerintem az zűr szett adta őket mint vmi kisérők lennének hisz megmentettük őket -
gunji #37724 A chaten arra gondolnak, hogy a szinti event setje adja őket valami emote-ként. Bár ez kevésbé frappáns, mintha turisták lennének.
-
Orbancapitan #37723 csak a kész event után kerültek oda szóval :D Lehet -
Plata #37722 Szerintem sincs.
Admiraltyztam ma az összes karival,kell fleet dilit.
Ugye ha két tour critel az marha sok xp.Hát nekem több karinál is volt ilyen,nem úgy tűnt mintha dupla xp lenne. -
gunji #37721 Mivel már békében állunk egymással, talán turisták lehetnek 
#37717: Indítottam új karit (mirrorhoz), néztem a küldetések után kapott xp-t, hát úgy néz ki, nincs dupla xp hétvége. A 'Communication Breakdown' csak háromezret adott, ez normál xp-nek tűnik: link. Reportoltam (nem mintha lenne értelme
).
-
Orbancapitan #37720 testőrség? -
gunji #37719 Egyik nap én is találkoztam velük, kb. ott a rámpa felső részén. Passzolnám, mi lehet ez
-
Orbancapitan #37718
megcsináltam az eventet és esd-re mentem és ők is jöttek velem. ez bug v feature? -
Plata #37717 Hátha dupla xp event lenne akkor ez kevés lenne. -
gunji #37716 Én is ezt kérdeztem volna, de elvileg kiírja, hogy van xp event, aztán mégiscsak 3 v. 6 szintet ad. Tizet ellőttem három régebbi karakterre (38, 44, 48), most már 2 millió egy küldi, ami viszont már szerintem nem éri meg. Nem emlékeztek rá, régebben hogy volt? -
Plata #37715 Nem tudom,nincs már xp event?
Ugyan két borg TFO kb 3-3 perc,meg van közben a phaser sebzés is,még menni kellett kb fél percnyi battlegroundot és egy counterpointot,ami fun.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.10.25. 00:31:26 -
gunji #37714 Azokat mindig kihagyom, túlzás, ha rámegy az egész este az endeavorokra.
A doff-assignmentes szintezés mindig ilyen lassú volt, hogy critre is csak 6 szintet lép (így 15-ről kell vagy hat assignment)? Régebben mintha jobb lett volna, vagy csak rosszul emlékszek? -
Plata #37713 Nekem ma ez van.
Két borg TFO kell meg egy kis battlezone na és egy counterpoint.
Universal-t ha jó letolom,mert sok dili van benne néha.