50164
-
Plata #37992 Full polaron beames karival egy ISA két endevor. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.13. 19:43:25 -
Plata #37991 Pedig egész jó hajó.
Csak a kedvedért négy karival is korcsolyáztam és semmi. -
gunji #37990 /OFF Talán valami digis hiba lehet, mert találtam egy közleményt tőlük, ami erre utalhat. De elég nagy: háromszor is kidobott korcsolyázás közben, nem is tudom, mi lesz így a hajóval
-
Plata #37989 Nem tudom,nálam most nincs gond,voltam három patrolon isa-n,nem vettem észre lagot.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.11. 21:18:44 -
Plata #37988 Úgy tudom most promó event jön,új hajóval. -
gunji #37987 Miután tíz percig próbálkoztam a DS9-es a contrabandos tiszthez jutni két méterről, kidobott a szerver a kövi hibával:
Login server error: Can't find corresponding entity! xD
Szerk: a következő ciklusban próbálok eljutni Q-ig WW-n, futok-futok, de mindig visszaugrok az indulási helyre.
Azt hiszem, ez az ideális időpont az Idétlen időkig c. filmhez
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.12.11. 21:17:45 -
Daeus89 #37986 elég foscsi :( az eredeti jobb volt noh majd az excelsior :D ami remélem nem boxos lesz ! jut eszembe dili event mikor tájt lesz ? van úgy 480 ticketem el kéne fúrni a felét :D
-
Plata #37985 Roma és Lekvár hajók.
Link. -
Daeus89 #37984 igen az excelsior . Viszont ez már a discoveri erás 32. századi lesz legalábbis kinézetre de lehet csak diszkó de frankón néz ki
-
Plata #37983 Szent ég,igazad van,voltam ISA-n istentelen lag. -
Plata #37982 Valami van,mert a Vanguard carrierem 48-al repeszt. -
gunji #37981 Jahogy a slipstream/örvénymeghajtás :D A Galaxymra 27.13 max speedet ír csak ki, igaz legutóbb pár hete nem max sebességre skilleztem. -
Plata #37980 -
gunji #37979 Remélem egy boxosat 
DS9-en kellett a klikkelés után várni 3-5(-több) másodpercet, hogy valami történjen.
A sebességet (normál térmeghajtást) hol írja? -
Plata #37978 Volna egy kérdésem.
Nektek mennyivel megy a hajótok sector űrben?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.09. 21:26:18 -
Plata #37977 Nem tom én most nem találkoztam laggal,igaz eventen nem voltam,endevorozok.
De állítólag konzolon valamit elbasztak és idő előtt betettek valami hajót.
-
gunji #37976 Onnan lehet tudni, hogy megkezdődött a winter event, hogy megint jócskán lag-es lett a játék
-
Plata #37975 Az előbb láttam cseten hogy jön egy új Excelsior,talán legendary.
De ez már megint nem klingon hajó. -
gunji #37974 Minden mindennel összefügg itt már. Képzeld, mi lenne, ha a következő boxos hajónál újra kell skillezned a wowos karaktereket xD
#37973: Tegnap este indult. Sőt ajándékot is adtak a kedves fejlesztők: ingyen újra skillezheted a hajóid skillfáit :P xD -
lammaer #37973 Mi a pék, már megy a winter event? -
Plata #37972 Passz.
Betettek új hajót jött respec.
Minden bugos bazz.
Fedes karival megkapom klingon hajót?
Egy patrollal megkapom a full masteryt?
Még dupla xp eventen sem elég az egy patrol. -
gunji #37971 Dehát az két külön dolog. Vagy ezeknél minden összefügg egymással?
Mindegy xD
-
Plata #37970 Fogalmam sincs,csak a cseten mondták hogy fölösleges respecelni,valamit elbasztak a bázisok díszítésében és jövőhéten újra szétbarmolják a skillezést vele.Konzolosoknak csak januárban javítják. -
gunji #37969 Ez valami karácsony-kompatibilis díszítés lehet (=WW)? Azt pont jó, ha csak januárban javítják xD -
Plata #37968 Díszítést baszták el.
Pc-n jövőhéten konzolon jövő évben javítják. -
Orbancapitan #37967 újra ki kell majd húzni őket? xd az faja lesz 10 év munkája kuka -
Plata #37966 Jövőhéten új patch,mert eltoltak valamit a flottás bázisokkal,valszeg újra respec.
-
Plata #37965 Voltam futóversenyen én is,második lettem úgy hogy ötödikként értem be,de három idióta futott tovább a cél után.
-
Plata #37964 Admiraltyban?
Onnan hogy bugos.
Egyébként kulcs akció.
Katt. -
gunji #37963 A Kar'Fi Battle Carrier kártya honnan jön? -
Plata #37962 A mastery-je egy patroltól maxos lett. -
Plata #37961 Apró de vicces bug.
Ha kiveszed a T6 karfiolt,a T5-öt is meg kapod fedes karival.
-
Plata #37960 -
Plata #37959 Hát srácok kipróbáltam az új Karfiolt.
Nem rossz,de nem is a régi.
Több tac boff skilje van kevesebb sci.
Upgradelve lehet 5 sci konzolja,ez nem rossz.
A hídja viszont,na hát az de gáz.
A hajó kicsit karfiolosra véve elmegy.
Gondolom azért mert megvan a karfiol azért tudom a külsejét is karfiolosra venni.
Remélem jön klingon legendary változat.
Négy up tokenemet rá áldoztam,végül is azért van félre téve 31 up token hogy majd karfiolra költsem,valahol ez is karfiol.
A hídját majd tényleg nézzétek meg,igénytelen szar,ráadásul a konzolok kijelzője is iszonyú elcseszett.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2020.12.08. 20:53:04 -
Kotomicuki #37958 Volt két futóverseny, az egyiken egyedüli induló voltam, így lett 24 nyúllábam, ami 4 napi "nyúlkeltetést" jelent... 
Kár, hogy a legelső karakteremmel csinálom ezeket - a Risa-ról, a madarász hűlt helye elől jött el korcsolyázni - , így már minden repu'-ja kész és legalább 3k pont van raktuk, ezért sok hasznát már nem veszi a nyulakból eső pontoknak...
Meglett a 100-as Endeavor..., már csak 5 év és ott tartok, ahol most Plata jár!
-
Orbancapitan #37957 NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO SKILLFA RESPEC...........
Be se lépek akk egy ideig.... -
gunji #37956 Lehet megint respecelni a skillfát
Bravó, cryptic, bravó!
ESD load time: 3 perc
De legalább tudok hógolyózni, nem szedték ki, rajta van a listán
Utoljára szerkesztette: gunji, 2020.12.08. 18:34:12 -
Kotomicuki #37955 De az legalább bármikor elérhető és ha nincs tömegnyomor, akkor egyből le is tudható.
Jó, a(z esetleges/gyakori) lag miatt nem egy életbiztosítás, az igaz.
-
lammaer #37954 Na, az tök jó hogy nemcsak a korcsolyával lehet teljesíteni a napit. -
Orbancapitan #37953 Tipikus baki