50162
-
Plata #38390 Na akkor a mudd market-es pletyka nem volt teljesen rossz,bár egyenlőre csak eventes hajó meg két konzol jött,ha igaz hajó pack is fog,pletykák szerint.
Link. -
Plata #38389 Javították a klingon boffokat,nagy részt.
De új bugok is jöttek tailorhoz.
A boffokat ha megváltoztatod a gép akkora hasat ad nekik,mintha vagy huszas ikrekkel lennének várandósak.
Próbáltam én is a csúszkát húzogatni,de fele akkora has sem jött össze.
Mikor első boffomnál megváltoztattam a szemét emberi szemre,mert valami zűrlény szeme volt,Orionnak,meg a haját normálisra észrevettem hogy lett neki akkora hasa hogy alig fér a képernyőre.
Irtózatosan röhejes volt.
Adtam a boff-ra felsőt,Hetes kabátját a Picard sorozatból,erre a gép alulra meg adott rá egy övet és csizmát.
Mindegyik orion kariról leszedte az alsó ruhát,csak öv volt rajtuk,az a bűn randa Ikony öv amit küldiben kapunk.
Na persze adtam nekik Hetes nadrágját meg csizmáját a Picard soriból.
De nem igaz hogy nem tudják normálisan megcsinálni a tailort.
Intel packos Orion boff nem változtatható meg,A Hologram packos Orion megváltoztatható. -
Plata #38388 De jó is lett volna ha folytatják az Enterprise-t. -
Plata #38387 De igen.
Az új JJ trek legénysége igazán jó,meg kockáztatom hogy némelyik jobb mint az eredeti.
Doki meg Kirk kibaszott jó sztem.Na meg Scotti is kegyetlen jó.Sajnos Chekov meghalt.
Mi az hogy nem vagyok Igazi Trek rajongó,én TOS trek-en nőttem fel.még fekete fehérben néztem egy részét.
Igaz a TNG-t még jobban szerettem.DS9 Voyager és Enterprise is nagy kedvenc volt.
Diszkó az nem Trek számomra,az inkább olyan mint a Spárta a köbön kb.Valami paródia szerűség.
Picard-ot megint nagyon szeretem.
-
gunji #38386 Ugyanakkor, ha....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!sikerülne a megfiatalított Shatnert is bevonni, s egy jó történettel összekapcsolni a két idősíkot, annak talán igen ;)
S mivel - úgy tűnik - a Paramount/CBS sem szeretne lemaradni a stream-vonatról, egy másik cikkben már Scott Bakulát is visszahoznák. Azt nem értem, hogy miért épp a Picard c. sorozatba, annál több értelme az új Pike sorozatnak lenne, amit én nagyon várnék, hátha mégis megvalósulna legalább egy minisorozat a földi-romulán háborúról, ami az ENT 5. évadja lett volna. Ugye, ahogy egyszer egy híres ember mondta: határ a csillagos ég... :) -
lammaer #38385 Eretnek! Igazi ST rajongó nem örül a JJ Treknek :D -
Plata #38384 Ezt kapjátok ki.
Juhééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé.

-
Plata #38383 Jó bakker,rájöttem,hülye kit random be summol egy rizsa eventes cuccot. 
Aszittem bug. -
Plata #38382 Srácok küldizés közben észrevettem hogy valami nem kóser.
Már nimbus-on is észrevettem mikor endevoroztam hogy valami defektes.
De ott azt hittem talán másik játékos rakta le.
Csakhogy a küldetésben rajtam és a boffokon kívül más nem volt.
Tac karim van,nem engi,mitől van az hogy ilyen izé lesz?
Ez valami engi cucc. -
Chak #38381 Nem tudok semmi újdonságról -
gunji #38380 Esetleg, hogy a pakkot is összelegózták pár hajóból
-
lammaer #38379 Általában szokott vmi logika lenni benne, de úgy látszik hogy itt csak annyi hogy a Lego meg a Legendary is LEG-el kezdődik :D
-
gunji #38378 Rövidítés, szleng, stb :) -
lammaer #38377 Oszt mé? :D -
gunji #38376 Legendary packra szokták használni redditen/chaten. -
lammaer #38375 Lego pack? -
Plata #38374 Ti mivel csináljátok a recruit ground részét?
Ez a melee kill nekem nem jön be.
Eddig 43 van űr ambush kill 442.
Nem jön be ez a bathlettel való kaszabolás,nem tudom mit kéne be szerezni amivel jól menne.
A boffokat felfegyvereztem bathlettel meg karddal de azt nem számolja, -
Plata #38373 Nem tudom mennyire igaz,mert mostanában nem annyira jönnek be a pletykák,vagy késéssel,de ha igaz jön promós hajó meg zen storeba mudd-nak valami pack. -
gunji #38372 De legalább van megint master key sale, s amit a phoenix és az upgrade event adott 489-es dili árfolyammal, ez most rögtön el is viszi. 
De legalább nem kell időt pazarolni arra, hogy összeszedjem a karakterektől a dilithiumot, hogy hátha sikerült volna összekaparni a lego packra valót. -
gunji #38371 Én se figyelem a statokat, de a devek írják, hogy már javították e hibát és a közeljövőben ki is adják a patchet, így lehet meg lesz a negyedik nap is :D
A legszebb viszont az volt, amikor valaki programozóként jelentkezett munkára, hogy szívesen keresne bugokat
-
Plata #38370 Nem tudom,sajnos sok karim van,így gőzöm sincs hogy ha a statjuk romlott. -
gunji #38369 Nem az, hanem ami statot kapsz érte pluszban, az csökkent:
https://old.reddit.com/r/sto/comments/lii9bc/endeavor_nerf_with_no_other_changes_to_my/ -
Plata #38368 Nem tudom,nekem nőtt endevornál a stat.
Ezen a képen is láthatod,a statok maradtak annyin amennyin voltak és gyüjhetsz hozzájuk még.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.12. 23:37:46 -
gunji #38367 Lehet bug is, valamiért csak kikapcsolták, hogy ne essen. Bár lehet, hogy jobb az édes tudatlanság.
Mint az endeavour esetében, hogy nerfelték a statokat. Illetve a statoknál a végcél maradt, csak több szintre osztották fel (mint a pizzaszeletek esetén ;). -
Plata #38366 Elvileg ha a csapatban van recruit kari akkor megosztja a buffot a csapattársakkal.
Tudsz valami újdonságot?
Nem tudod mi lesz a mudd market újdonsága? -
Chak #38365 Dili bug? Erről most hallok először. Az orkom pedig nem kap dili ládákat mostanában. Viszont egyik nap mentem egy tfo-t nem recruit karival, és annak is estek a dili ládák. Furcsáltam. -
Plata #38364 Ugyan,egy dili láda ad 25 dilit,ha valahogy le spawnoltatsz két ezret,az is 50 ezer dili,de fél nap mire felszeded és kinyitod. -
gunji #38363 A redditen írták, hogy a recruitos klingonoknak nem esik dililáda. Gondolom azokkal lehetett valamit machinálni, ami átlépte az ingerküszöböt. -
Plata #38362 Tudsz valamit arról miféle dili bug volt?
Cseten láttam hogy állítólag azért volt sok patch mostanában meg a roma TOs és Diszkó karik körül a vacakolás mert volt valami dilithium exploit.
Állítólag most nem voltak olyan elnézőek mint régen,akik tolták kaptak egy kis banánt. -
Chak #38361 Remélem holnap is lesz!!four!
-
Plata #38360 Nono,kedd,szerda,csütörtök és péntek,az akárhogy számolom négy nap. -
gunji #38359 Mai is? Harmadik napja zsinórban? Ne már... :(
-
Plata #38358 Mai patch:
General:
Resolved an issue where Captains capped on Endeavors couldn't gain more Endeavor XP.
Resolved an issue that was preventing Ship Requisition tokens from being redeemable.
Klingon Recruitment Progress Tracker Updates:
Resolved an issue where an incomplete task was displaying that it could be claimed.
Resolved an issue that was causing Random Queue count progress for the Fight for Glory to not show properly.
Resolved an issue that was causing Specialization Points to not track properly.
Display issue only.
Resolved and issue that was causing the Unforgettable category to not display properly.
Known Issues:
There is a known issue preventing donation of Duty Officers to Fleet Projects. -
Plata #38357 Nyugi jön a diszkó legendary bundle,na meg úgyis van már több legendary diszkó. -
gunji #38356 Én meg egy jó Discoverys hajót a klingonomnak
-
lammaer #38355 És kivenni belőle minden szemetet.... hajó bundlét akarok, nem 11 keyt meg marhaságokat... -
Plata #38354 Jó kérdés,kb 3500 dili,boost-al 5200 valamennyi. -
lammaer #38353 Ezesetben hozzájárulok a fixhez.
Mennyi dilit ad a szintlépés? -
gunji #38352 Egyszer lesz olyan - az eddigiekhez képest valószínűleg rövidebb - poszt is tőlük, amin a hibátlan funkciókat sorolják fel?

A hajópakkon meg nem a statokat kéne reszelgetni, hanem hozzáadni még 2-3 klingon hajót, esetleg Kor/Koloth/Kang boff-okat.
-
Orbancapitan #38351 tegnapi tweet
Captains, we’re aware of the issues today on PC, including:
-Buying Ships with Some Currencies
-Donating Doffs to Fleet Projects
-Endeavor XP not awarded
We’re working hard to fix all of these issues right now, and you should expect and update either late this week or early next.