50162
  • Plata
    Kedves Cryptic,csókoljátok meg a seggem ti gyökér állatok.
    Legendary Bortasqu-t akarok ti mocskos tetvek.
    Valami ilyesmire gondoltam.

Komolyra fordítva szót,meg kéne tudni hogy másnak Gift kupon volt-e a csomagban vagy sem.
    De nem tudom ki vette meg.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.19. 19:32:47
  • lammaer
    Írd meg magyarul mit szeretnél, lefordítom én neked.
  • Plata
    Nem foglalkozom vele,megnéztem a hírben a le írást,hírben az van hogy 2 darab T6 100% off kupon.
    De valamiért az én táskámban gift kuponnak írta,lehet akkor nem is a lag miatt bontódott ki hanem azért mert nem rakható acc bankba dobozosan?
  • gunji
    Sajna még az lts-t se
  • Plata
    Basszátok meg.Megáll az eszem.
    Ma reggel indítottam el a karimnál a repukat.
    Mindig reggel lépek fel korán és elindítom.
    Most meg felmegyek és villog a repu ablak,nézem mi a szart villog,az összes repu project kész.
    Na most vagy én aludtam át egy napot mert kómában voltam,vagy nem tudom mi a fsz van.
  • Plata
    Ajvé,meg nézem gugli fordítóval érthetően le tudom-e írni a problémám.
  • lammaer
    Mindenképpen próbáld meg, hátha a zenes vevőt komolyabban kezelik.
  • Plata
    Szerintem nekem is ezt fogják válaszolni.
    Azért kicsit bánt a dolog,elakartam őket ajándékozni.
  • Daeus89
    jah nem láttam a pontot a képen de úgy is frankó :D
  • lammaer
    Próbáld meg, hátha....

Sajnos nekem nem voltak túl segítőkészek amikor a rohadtdrága boxos fézereimet a store karakeren lévő romulan tokennel upgradeltem azt szépen karakterboundos lett mindegyik.Úgy vettem ki a szavaiból hogy szivesen segítene, de nincsenek meg az eszközei, újat meg nem adhat.... de legalább válaszoltak :D
  • Plata
    Jah ezt:
    "New event campaign rewards are 2 T6 zen coupons, 1500 lobi or single promo/lockbox ship char unlock."
    Seggarc kael mondta aki mellesleg ambassador,de nem bánnám ha szájbarúgott kael lenne.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.19. 16:15:46
  • Plata
    New event campaign rewards are 2 T6 zen coupons, 1500 lobi or single promo/lockbox ship char unlock.

Baszki,tegnap lag volt és kinyitottam véletlen két T6 gift kupont,be akartam tenni az acc bankba és abban a geci lagban nem be tette a bankba hanem kinyitotta a karim.
    Mi a faszt kezdjek T6 hajó kuponnal,így is van már a bankban vagy négy.
    Szerintetek ha írok supportnak akkor vissza csomagolják nekem?
    Tényleg amiatt a rohadt lag miatt lett ki bontva.
    Jah megint szóba került a romulán szuper carrier,lehet hogy a roma legendary packban ott lesz a tal shiar carrier.
    Aztán lehet megint pofára esek mint két éve kb.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.19. 16:13:15
  • lammaer
    Ha jól értelmezem akkor lobi VAGY hajó, nem?
  • Plata
    Nem tudjåtok melyik ground szett ad kinėzetet?
    Recruit karinak megvettem KHG-t és Dysont
    KHG adott tailornál beållítható kinézetrt,Dysonnak nyoma sincs.
    Eddig nem nagyon vele,de recruit karinak szeretném.
  • Plata
    Nekem még nemjött elő.
    Nekem az a bajom elvették a Ning'tao skint B'rel-ektől.
    De nem értem miért.
    Az volt a legszebb B'rel variåns,az is zenes.
  • gunji
    Az új doff-os bug (npc-től nem vehető fel doff-mission) megkerülhető, ha miután az npc-től hibásan jelenik meg az ablak, megkeressük a 'Personal' fülön a küldetést, s azt vesszük fel, onnan működik.
  • Plata
    Nem piskóta a fleet ship module 20 misi felett van.
  • Plata
  • Plata
    Jah,közben rájöttem én is,ad 6-ot,azt el is felejtettem.
    Ami kurva szar az hogy többé a B'rel-ekre nem lehet rá tenni a Ning'tao skin-t,ami a legszebb B'rel skin.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.18. 22:50:07
  • gunji
    Az jó: volt 4 üres slotod, a legopack adott hozzá hatot, az 10, a B'rel meg elvett belőle egyet: így lett 9.
    (Nem tudom kipróbálni, még gyűjtögetnem kell.)
  • Plata
    Nem kapja meg,neked kell kivenni.
    De valami tényleg nem jó.
    Lett +6 hajó slotom.
    Most mentem a hajógyárba megnézni,mit látok 9 üres hajó slot.
    Mi a fxsz?
    Volt 4 üres slotom,megvettem a lego packot,kivettem a B'rel-t és mégis van 9.
    LOLOLOLOLOLOLOLOLOl.
  • Plata
    Tévedtem,holnap tuti jön patch,két torpedós legendary traittel a hajó ha ki jön álcából szó szerint megbxsz mindent.
    És a torpedók meg a konzoljai sem mondanám hogy hú de jók.Majd kell jobb konzol és uppolni kéne fegyókat is.
  • gunji
    Az kemény :D

A redditen javasolták, hogy azzal a karakterrel vegyük meg a legopackot, amelyikre a ship-slotot szeretnénk, mert az nem dobozban jön, hanem automatikusa megkapja a karakter.
  • Plata
    Van egy sanda gyanúm,holnap új peccs jön.
    Még csak a BoP-ot próbáltam ki,most voltam két patrolon egy gateway the greathoron vele,recruit karival,eszetlen felszereláéssel és skillezéssel.
    De cseszett erős sztem.
    Az meg hogy pilot manőverei vannak duplán vicces,a sima B'rel bop is bugos álcából de ez még álca nélkül is tud immune-t mondani sebzésre.
    Na és azt hagy ne mondjam hogy legendary trait miatt amikor kilép álcából egyszerre tüzel hy3 és spread 3 torpedót.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.18. 20:33:09
  • gunji
    A zen sale az egyértelmű volt a legopack érkezése miatt.
    Viszont jó hír - s lám ennek is lehet örülni -, hogy 490-en sikerült váltani dilit, úgyhogy a hétvégén a zen fenekére üthetünk, hawaii

Szerk: olvasom, ma megint elszabtak valamit a DOFF-rendszerben, nem csodálkoznék, ha egyszer az egészet kivennék valamikor
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.02.18. 18:17:28
  • Plata
    Sale.
    Link.
    Na még link.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.18. 17:12:45
  • Plata
    De az nem egyből jár,
    Az kb félév múlva.
    Érdekes de ez a kard már jó ideje bentvan.
    Legalább is a sto wikin már rég fent van,lehet hogy konzolon már van?
  • Daeus89
    uuu végre egy baszó event :D a kard az úgy néz ki mint a supernaturalba kain pimpelt bökője :D reward imbah föleg az a lobbi + hajó :D
  • Plata
    Igen,ez lesz az első event az új event campaign-ban aminek a végén promós vagy boxos hajót kapsz.
    Breach-et nem nagyon kedvelem,bár biztos lesz megint aki bugolja és úgy gyors.
  • llw66
    Új PC-s event... (?)
  • Plata
    Azt hogy?
    Nekem 1000 dili alatt nem szokott adni,de volt már 14k is.
  • gunji
    Endeavorban dilibányászat. Hihetetlen, évek óta nem volt ilyen pocsék: 2x160 is becsúszott
  • Plata
    Admi hét megint.
    Link.
  • Plata
    Aki még nem vette ki itt egy újabb lehetőség.
    Link.
  • Plata
    A karddal is automatikusan harcol,de ez szerintem valami újítás,régen ilyen nem volt.
    Az űr nem izgat,úgyis meg lesz,de groundolni nem szeretek
    Khitomer discord még messze van,jelenleg a Beyond the nexus küldi jön.
    Az a baj groundon én jobban szeretem a ranged fegyvereket.
    Boolean 8k felett is tud sebezni,bár a korbács is üt 6k körül ha be talál.
    Kár hogy a korbács nem számít melee fegyvernek.
    Nem értem hogy a boffokkal mért nem lehet farmolni a ground kill-t,endevorben lehet,simán be szoktam rakni boffokat a tömegbe én meg afkolok ők meg ölik endevorhoz ami kell.
    De ennél nem játszik.Mindnek adtam bathletet meg kardot és semmi.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.02.16. 12:27:56
  • Uniel
    Nekem is meg van az emperor sword, de a dual nanopulse mek'leth klasszisokkal jobb, sőt jelenleg a legjobb melee weapon a játékban (a lényeg, hogy a 3. képességét kell spammelni, lőfegyver rangeből ugrik rá mindenre, automatikusan ugrik a másikra ha az első célpont megdöglött, MKXV kék 2xdmg-el 1000-1500-at sebez tac.al).

Farmolni meg a gammás story utolsó questjében "Home' érdemes, mind az ambush mind a ground kill gyorsan meg van.
    Utoljára szerkesztette: Uniel, 2021.02.16. 11:20:29
  • Plata
    Most egy epic emperor sword-al csapkodok,az egész jó,na és a kari automatikusan harcol vele.Még oda is fut,szerintem régen ez nem így volt.
    Deferán öltem borgot,mert nyúlbélák és egyszerre 4-5 megvan.Ott nincs repülő cucc.
  • Uniel
    Dual Nanopulse Mek'leths ezt vedd ki a Khitomer Discord küldiből, majd spammeld a 3. képességét. Vicces mikor a repülő mobokhoz felszalad a levegőbe :D
  • Plata
    Mi a f.sz?
    Mikor felmentem a launcherben volt.
  • Orbancapitan
    ez konzolos hír
    Utoljára szerkesztette: Orbancapitan, 2021.02.15. 21:46:25