50164
-
Orbancapitan #38512 future disco science :D -
Plata #38511 Mai frissítés:
General:
Resolved an issue that was preventing Legacy Progress contribution from rewarding Event Campaign Progress.
Captains that did not receive their Event Campaign Progress due to this issue will have that progress awarded to them on a future date.
Resolved an issue that was preventing fleet mail from being sent.
Resolved an issue that was causing NPC ships using "Pulse Cannon" weaponry to deal abnormally large amounts of damage when under the effects of Cannon Scatter Volley (all ranks).
Resolved an issue that was preventing many "Warp Out" animations to play when a space summon was despawning.
Resolved a text error on the box "Event Campaign III Prize: Premium T6 Starship Choice" where it was failing to include Promotional starships in the list of available ships.
The Temer-class Alliance Raider's parts will now change paint color consistently.
At a distance the neck piece of the Narendra support cruiser is now the proper size.
Add ability for players to turn off "friend logged on' and 'friend logged off' notifications, fly in and chat.
Egyébként másnak is volt ilyen. -
lammaer #38510 Platánál már megszokhattad hogy minden másként történik... valami mágikus érintése van :D -
lammaer #38509 Engedd el :D Ez science!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.03.04. 10:01:53 -
Plata #38508 Akárhogy nézem,randa.
-
Plata #38507 Nekem minden kari kapott,a klingonok romulánt.
-
gunji #38506 A legutóbbi patch után kapott mindenki - feltételezhetően a doff-bug miatt (nem lehetett npc-által felajánlott doff-küldetést felvenni - illetve csak körülményesebben). Általában az első belépett karakter kapott (én kettőt összesen, többet nem). Azt nem tudom, hogy Nálad miért most és miért így... :) -
Plata #38505 Klingon kariknak romulan jön.
-
Plata #38504 Nem tudom ti találkoztatok-e ezzel a dologgal,de minden karival kapok egy hülye doff packot,Liutenant commander doff pack.
Gőzöm sincs miért,csak ahogy logolok be karikkal admizni,mindegyik kap egyet.
De mi a szarért azt nem tudom.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.02. 20:55:53 -
Plata #38503 Hát az nem én leszek,sci karikhoz konyítok mert az könnyű mint a fene,de csak a Gw-s sci-hez,minden másban mástól kérek segítséget.
De jó skillezéseket buildeket itt találsz.
Link. -
Plata #38502 A probléma nem itt van,visszakeresték a hibát,valahol ausztriában csesződik el a kapcsolat.
De ha kamu külföldi Ip-t használsz akkor semmi probléma. -
GaborST #38501 Nem tudom hogy hogy lehetne skillezni jobban ezzel mindíg bajba vagyok régen is játszottam ezzel a játékkal de azóta sokat változott.
Na mindegy most melóba vagyok szóval ha holnap reggel haza megyek majd valamikor lehet lövök egy képet a skillezésről és berakom ide.
Akki ezt jobban vágja majd kijavít mi a rosz benne. :D -
lammaer #38500 WOT klántársamnak este 7 után fekszik le a WOT a Thomeos internettel, úgy mint neked.
Én szintén thomeos vagyok 15 éve, nálam ugyanakkor semmi gond nincs. Ez szolgáltató ÉS helyszin kombinációja lesz... -
Plata #38499 Jah múltkoriban a játék frissítések heti kétszer elbaszták skillezést.
Pár naponta kellett újra skillezni.
Vagy egy hónap múlva megjavītottåk. -
Plata #38498 T-home is szokott vacakolni este.
Nekem is az van 100 megás franc tudja milyen szálas.
De hónapokig játszhatatlan volt a WoT este thome-ről magyar ip-vel.
10-30 ms-ről felment 120-200-ra.
Kb 11 óráig utána megint jó lett.
De nem a net volt szar csak a szerver nrm komálta a magyar thome-ot.
Ha kamu külföldi ip-t használtál megjavult. -
Plata #38497 Néha előfordil hogy lag vagy cryptic hibåjåból úgy skillezed a karit ahogy nem lehet. -
GaborST #38496 Nem T-homos a nettem. És mitt takar az hogy "skillezésed invalid" ? Bár vannak még küldim rendesen. Sci Discoveri karakterem van és 65-s szintű. -
Plata #38495 Nem digis neted van?
Arra néha pikkel.
A trait megoldódik.
Ha nincsenek olyan küldik amikor idegent irányítasz vagy idegen hajót.
Feltėve higy küldizésnél fordul elő.
Ha a skillezésed invalid akkor is rossz. -
GaborST #38494 Hát ez király akkor eggyikre se lesz orvosság sajna :(
Azért köszönöm. -
Plata #38493 Igen.
Recruit karival rengetegszer volt ilyen bajom küldik közben. -
Orbancapitan #38492 illetve jó el menteni a loadoutnál -
Plata #38491 A neteddel semmi baj,a játék szerverei amerikában vannak.Elvileg.
A trait hogy eltűnik szokásos,gondolom ez a recruit karid,recruit karakter ha olyan küldetésre megy akkor a traitjei ki jönnek. -
GaborST #38490 Szeretném megkérdezni azaz 2 kérdés is lenne. Az egyik miért lagol sokkszor a játék pedik 100 MB/s nettem van és eddig minden online játéknál bőven elég volt. Ezt lehet orvosolni esetleg valamien beállítás megadásával? A második hogy a játék a karakterem Traits-eit olykor-olykor eldobbja és mindíg be kell állítgatnom őket, ha ez bug másnál is előfordúlt? Vállaszt előre is köszi. -
Plata #38489 Ha jól emlékszem tavaly is kb félév volt nem? -
gunji #38488 Azért gondoltam, hogy elhúzzák sokáig, mert tavaly is mondták, hogy több eseményt párhuzamosan nem futtatnak, s idénre is várható a first contact, risa plusz két mini expansion (lezárandó a DSC-szálat), meg meglebegtették az egyik recruit ismétlését is. -
GaborST #38487 Na ez már így érdekes. :) -
Plata #38486 Nem tudom hogy egy évig húznák-e.
Szerintem csak az év feléig megy ez kb.
És hamarabb is meg lehet csinálni.
Ha valakinek van legacy token-e,vagy megveszi az eventet buyout opcióval akkor nagyon hamar meg lehet neki,ha megvásárlod mondjuk a mostani eventet az első nap,akkor megkapod az x nap után járó pontot és gyűjtheted is minden nap hozzá a pontot,vagyis 1 event ideje alatt dupla pontot szerzel.
Tudom mert én több ilyen eventet is így csináltam meg,legacy tokennel kiváltottam.
A múltkor meg lobiból váltottam ki az eventet.
Annyit megért és így rengeteg dilit szereztem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.01. 20:53:48 -
GaborST #38485 Éertem köszönöm. -
gunji #38484 Szerintem csak év vége felé lesz vége neki, de igen, így: 5 event, eventenként 14 nap az alap, hogy meglegyen a 3500. :)
Ha beleszámoljuk a pótnapokat is, akkor akár a negyedik event elején is meglehet a fődíj.
-
GaborST #38483 Küszi! Tehát ha jól értem a mostani event alatt lesz meg a harmada kb és a végén ha meg van a pont választhatunk a három ajándék eggyikéből, -
Plata #38482 Nem egy event alatt lesz kész,hanem 5 event alatt,kb fél év alatt. -
GaborST #38481 Srácok hogy lesz 3500 pontom ha naponta egyszer lehet megcsinálni az eventes küldit, hogy pontot adjon de akkor is max 50 pontott ad?
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.03.01. 18:44:17 -
Plata #38480 Van reddditen egy egész jó doff leírás ha érdekel valakit.
Link. -
Plata #38479 Én az előző eventen is csak SB-re jártam.
Mert afkolható volt. -
lammaer #38478 Nem nehéz, hamar lemegy, de a változatosság gyönyörködtet, ha már úgyis kell csinálni csinálhatnák élvezetesebbre, semmibe nem kerülne. -
gunji #38477 Az SB1 egyedül is teljesen afkolható (volt), a mostaniból a Stormra mondták, hogy az első groupig kell lőni, utána afk is elég. De ez utóbbit nem próbáltam, hanem a másikat szoktam indítani, az 8-10 perc alatt kész, még nem fáraszt, belefér. -
Plata #38476 Vittél magaddal EV suit-ot? -
Plata #38475 Nem jól csinálod,álca be és padló gáz,meg sem állsz a pálya végéig,nem lősz semmire csak álcába mész a végig.
Ha álcában eléred a végső pontot nem számít hogy nem csináltál semmit,mindenkit oda rak a játék és mehettek tovább. -
goofy8003 #38474 Nukarárol elszabadulnom episod küldi kellett transwarp-al.Máshogy meg sem mozdult.
-
lammaer #38473 Amúgy a mostani event kapcsán - úgy tudnám értékelni ha mondjuk napi szinten rotálnák azt hogy mi éppen a küldi amit csinálni kell. Az életkedvem elmegy amikor 20x egymás után ugyanazt kell csinálni mindennap.... nemtom ennek mi értelme, miért gyűlöltetik meg az emberekkel a küldetéseket.
Az előző event az legalább jó irány volt, hogy lehet választani 5 közül....