50162
-
Orbancapitan #38670 V'GER komplikált mivel egy iconiaiakhoz hasonló faj turbózta fel és nem volt szerves élettel való tapasztalatuk. -
Plata #38669 Végülis Vger csinálta az első borg szerűséget,emberből gépet csinált,majd a végén a gépcsaj lelépett a pasival a semmibe. -
gunji #38668 Azt hiszem, ez volt az első Star Trek magyarul, amit láttam, utána pár nappal meg a Voyage Home jött. Lassan ennek is már harminc éve. Régi szép emlékek :D
A kérdésre rátérve: nincs kanonizált eredete a borgnak egyelőre. Lehet, nem is baj, mielőtt a DSC-verzióból hoznak ki valami förmedvényt. A V'Geres verzió szerintem jó lenne, ha sikerülne visszavinni valahogy a megfelelő múltba (nem feltétlen Q-ra gondolok ;) -
Plata #38667 Nekem kellene egy fun aknás build,nem tudom az van-e neki.
Gondolom nincs,tényleg nem a dps érdekelne,hanem a hülyülés,meg hogy szarrá spamoljam a térképet aknával.
Egy kicseszett aknás hajót adhatnának már.
Próbáltam pár buildját megnézni,de iszonyúan sokat dumál,azt nem lehet kibírni amennyit ez vakerál.
Vagy szerelmes a hangjába vagy szájmenése van.
-
Plata #38666 Az én recruit-om már így áll.
-
Plata #38665 -
Plata #38664 Nem is értem mi olyan nehéz az endevorban. 
-
Plata #38663 Részben láttam a tévében az első Star trek filmet,az eredeti TOS-t.
VGER tök olyan mint a borg.
A torpedója is olyan mint a játékban a hy borg torpedó.
Valaki végre adhatna már választ arra akkor most VGER borg vagy sem?
Végül is ha VGER hozta létre a borg-ot az nem lehetséges hisz a borg sokkal régebb óta megvan.
Vagy vissza ment volna az időben?
Vagy a borg hozta létre?
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.20. 17:49:23 -
gunji #38662 Kettő viszont már nem fér bele a 35 percbe :( -
gunji #38661 Van szerver, lehet még menni egy kört hatig
-
lammaer #38660 Az egész játékra ráférne egy ilyen usability felülvizsgálat, mert nagyon sok helyen fapados, körülményes a használata.
Bár az is lehet szándékosan hagyják ilyere, végülis a cél a timesink. Nem érdeke a fejlesztőknek hogy kéyelmesen végigmenj pl a nap repu litániákon.
-
Kotomicuki #38659 Remélem, ha másként nem, de fizetős szolgáltatásként mégiscsak bevezetik, jó ferengi módjára!
-
Plata #38658 Nem lenne rossz,de gondolom nem mindenkinek van minden repuba markja egyebe ezért nincs.Nekem is naponta a 13 reput elindítani unalmas. -
Kotomicuki #38657 Igazán kitalálhatnának má' EGY gombot az ÖSSZES repu' azonnali feltöltésére, mer' túl sok idő kattintgatni, azt jóváhagyatni (
- ezt mindenképp meg "akarod" csinálni, ebben nem tévedhetsz), meg a szintlépéseknél megin' pár fölöslegeset kattogni...
-
lammaer #38656 Ejj ha tudna linkelni valami olvashatót... 50 perces video / build :( -
Orbancapitan #38655 nektek indul jelenleg a játék arc-on keresztül?
-
Daeus89 #38654 kihagytad a galaxy.t meg a bortaskut
-
Plata #38653
Jön a 14 konzolos MW/temporal Legendary Scimitar,csak 22 ezer zen.
Jah igen,fejlesztett romulán magja lesz.+10 all energia.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.16. 18:21:40 -
Daeus89 #38652 sagadt amcsi faszi youtubon Torp Build én az ö buildjeit használom megtalálsz mindent tankod topd bo faw stb -
Plata #38651 De melyik hajót kéne használni?
Ne tudnál erről valami buildet mutatni?
-
Daeus89 #38650 kell hozzás egy sona hajó egy mirror warship ami ec maradék zen a torpedók nagy része asszem repu talán az odós trutymo torpedó nem az lego bomber konzol az úgy olcsó ezért is szeretik, a sci is csak úgy változik hogy skilleknél aszem sci alapó buffot dob a torpedókra (tac karival is meg lehet) bár nekem "elsö" de igazábol második karim sci torp csak ugye nincs meg neki a maki rider jah meg ott van 2 trait is ami sci alapó egyik az ikomat )itt s photonik abilita csap rá 20% partgent) másik meg az tal silány lobis -
Plata #38649 Félre érted,az ec-hez lusta vagyok,a dili az más tészta.
Két alkalommal feküdtem neki komolyan az exelésnek,az Elacsi dread és a tarantula miatt,majdnem abbahagytam a játékot annyira kurvára fárasztott az exelés.
Most a recruittal ha egy picit is érdekelt volna dolog szerintem rengeteg pénzt kereshettem volna.
A klingon doffok eszement drágák,a zöldek is hajmeresztő áron vannak,de a lilák még durvábbak.
A napi küldik meg rém egyszerűek.
Van olyan hogy simán letolom a négy napi küldit kb 10 perc alatt.
Csak mázli függő.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.16. 11:06:36 -
lammaer #38648 Ha te lusta vagy amikor igy farmolsz meg tolod a dailyiket, akkor mi casualok mit szóljunk? :D -
Plata #38647 Tegnap admis pénzből vettem egyet,még mindig olcsó.
Poén a konzolja,de nem tom.Acc wide akkor sem kell.Főleg nem 15k zenért,inkább kéne gyűjtenem pénzt,hülye voltam hogy nem sulibánoztam most recruit miatt,a klingon doffok vagy tízszeres áron vannak.
De lusta voltam és most is az vagyok.
Ha igaz akkor úgyis jön még egy op sci hajó,csak drága lösz. -
Plata #38646 Nem tudjátok valahogy meg lehet szabadulni az elachi gyökerektől?
Engem már zavarnak. -
Orbancapitan #38645 exchange -
Plata #38644 Nekem 29 is kéne. 
Vagy 299.
Emlékszem mikor azt a köcsög maki raidert 150 misiért sem akarták megvenni.
Alig bírtam el passzolni őket.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.15. 22:04:53 -
gunji #38643 Illetve az upgrade tokenek érhetnek annyit, bár kinek kéne kilenc (vagy 2x/3x), ha nem eladhatók. -
Plata #38642 Na és tac torp buildhez?
Ez érdekelne engem.
Klingon eventes tac karimnak torp exotic buildot raknék.
Tom sci-nek való,de most nekem tac van.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.15. 21:06:53 -
Plata #38641 Na már hülye a transwarp is.
Nyomok DS9-re warpot erre kronszra tesz.
-
Plata #38640 Igen,de csak hármat választhatsz. -
gunji #38639 Együtt a hét cucc sem ér annyit. A 15k zen olyan 40k huf lehet nagyjából. -
Plata #38638 Nem ér 15k zent a három hajó. -
gunji #38637 Engem a boffok érdekelnének, dehát nincs erre 15k zenem. Igazából másra sincs.
-
Plata #38636 A maki meg van,vagyis,valahol meg van,de nem tudom melyik karinál.Asszem nem torpedósnál.
Torpedósnál asszem borg dread van.
Egyébként az nagyon fura breach volt,azon is kicsit afkoltam,merrt ugye breach elég afkolós,kajálás közben néha felnéztem és azt láttam hogy vége.
Tuti bugoltatok.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.15. 19:05:04 -
Daeus89 #38635 a sci torp buildhez meg amúgy a sci buildekhez kell a maki hajó ... most már értem miért hitted azt hogy csalók meg bugerek vannak bricsen :D -
Plata #38634 Új Mudd pack.
Felejtőőős. -
Plata #38633 Nekem ilyen gondom nem volt sosem,inkább az hogy ha kicsit is nem figyeltem akkor le maradtam mindenről. -
Kotomicuki #38632 Vagy nem..., amikor szembesülsz vele, hogy a tragaccsal odaállító kezdőd a legütősebb, mind közül és a végén jó, ha megkapod a napi bónuszt!
Vagy egy kilépett helyére rak be az utolsó (másod)percekre, amikor már tudható, hogy az nyerhetetlen..., de a 30 perc az biztosan pörögni fog rajta és nem akarsz másikba bemenni, mer' azokat meg má' zsigerből gyűlölöd, viszont nagyon kellene a pont a (napi) repu'-hoz...! -
Plata #38631 Hive rövid ám.
Sok nagy sebzésű jåtékos miatt nagyon hsmar megvan.