50158
  • Plata
    Ezek nem viccelnek,már az év végi dolgokat tervezik.
    Annyi szart fognak kiadni hogy be tojsz.
    Jön még sok 32-edik századi diszkó baromság is.
  • gunji
    Ú, megint túlzás szvsz a 30k zen (~250 eur), nyilván a bálnákból próbálják az utolsó cseppeket kisajtolni, aztán roló. Érdekelne egy statisztika, hogy a játékosállomány hány százaléka veszi meg a lego packokat farmolásból, ill. kártyából.
  • Plata
    D7?
    Az fárasztóan unalmas.
  • Daeus89
    amúgy d7 bundle jön klingon kari boostal mint ami van romunál meg fednél nah most a kérdés hogy a 4 fajta létezö d7 közül mi !? van tos d7 van kelvin d7 van disco d7 söööt van roma d7 is !!!4 lego d7 mw és waship pilotal 5/3 tac az azér b@szna :D és discoveri álcával
  • Plata
    Lego dominion bumeráng.
    Nem csak visszajön de TFO közben kurvára rángatózik, a lagtól.
    Így majd ha nagy lesz a lag,meg tudják magyarázni miért repül vissza a hajód pár kilómétert.
    Azért bazd mert ez egy bumeráng.

Büdös francba,az egész estét elbasztam,egy tetves random TFO-t mentem,utána leálltam csetelni és elment vagy három óra.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.23. 21:06:24
  • Daeus89
    lehet jön a lego flagship pak 30k zenért teleszorva mindenféle haszontalan titlével 11kulcs 11x token 11 up token 11 promo 11 boff 11 dof 11 zefran kokren lábszöre meh hajszála stb vagy most emelik a tétet és 12 lesz .... viccet félre téve esélyes a lego flagship pakk csak ugye roma meg fed van (bár fednek már aszem van egy lego odi) klingonoknál a bortasfászu lesz de mi van a dominiumal ?
  • gunji
    Én is kedvelem, a hely nagyon szép lett. A régi eventre kevésbé emlékszek, de találtam egy videót róla, így már jobban rémlik.
    Remélem, a rakéta idén végre már acc-wide lesz.
  • Plata
    Nem csak event várható,hanem új hajók is.
  • Plata
    Az az event jó.
    De vicc,régen simán ideadták az ajándékot és két napos event volt talán.
  • GaborST
    Hát jó lényeg hogy ma már működött. :)
  • gunji
    Jön a Kapcsolatfelvételes event három hete: Celebrate First Contact Day!
    Remélem előtte elsején lesz még bolondok nap is
  • Plata
    Lehet,vagy valami leszívta az energiád.
  • GaborST
    Na ma én is beléptem farmolni egy kis markot és nálam se volt most gond tökéletesen működött. Tegnap akkor lehetsíges hogy bebugolt a hajóm?
  • Plata
    Megnéztem a carriert én is,elite hangárral és a szokásos aux szinttel nekem semmi gondom nem volt.
  • Plata
    Jaja.
    Ő jelentette be valami vidióban.
  • gunji
    /off És ha jól nézem
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Daniel Jackson visszatér, tehát nem reboot lesz
  • GaborST
    Köszi majd holnap haza megyek melóból meglesem.
  • Plata
    Az aux energia a negyedik a hud-on az energia kijelzőn.
    Hamarabb is meg akartam mutatni,csak egy be nem tervezett gyomorrontás elcseszte az estémet.
    Nem rég tértem magamhoz,úgyhogy ezért maradt el.
  • Plata
    Ha már kicsit off.
    Jön az új Stargate sorozat.
  • gunji
    Picit off-ként kis olvasnivaló, akit érdekel a téma: újabb lépéssel a térhajtómű felé. Sajnos még egyik tudósnak sem Cochrane a neve, de annyira talán még nem vagyunk elkésve.
  • Plata
    Aux energiád az űrben látszódik.
    A többi energia mellett.
    Első a fegyver,pajzs,moci és aux energia.
    A hangárok az aux energiától függenek.
    Minél gyérebb annál nagyobb rajtuk a cd,egyebek.
    Pár hsz-el lentebb linkeltem három képet,amiből kettő az űrben készült,ott látod az energia szintet.
  • GaborST
    Azt nem tom hol nézem az aux energiát?
    Amúgy ilyen a tratem most.
    Kép
    Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.03.22. 13:40:57
  • GaborST
    Majd azt akartam volna csak még nem volt meg a fleet credit hozzá
  • Plata
    De neki az van,az a roma support carrier.
    Anélkül nem is tudná megvenni.
    Csak azt nem értem miért advanced?
    Az elite fényévekkel jobb.

- UNLOCK: Ra'nodaire Support Carrier Warbird, Fleet Ra'nodaire Support Carrier Warbird
    - RESTRICTION: Any Full Carrier

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.22. 13:28:49
  • Orbancapitan
    full carrier ez szerint csak ezek használhatják.
  • Plata
    Mennyi az aux energiád?
    Ha le megy nullára akkor előfordulhat hogy nem tudsz indítani,vagy iszonyú nagy cd lesz rajta.
    Ha sima support carriered van akkor vedd ki a traitjét és cseréld le flottásra.
    Esetleg a hajó kattant meg.
    Nekem annak idején a raptorom zakkant meg,STF-en az első lövések után többé nem volt hajlandó lőni.
    Fél év kellett hogy ki javítsák.Tudom most TFO-nak hívják,de akkor még STF volt.
  • GaborST
    Valaki adna nekem tippet arra miért nem engedi használni csata közben a carieremnek diliért vett Advanced Malem Suport Frigate-t?

Utoljára szerkesztette: GaborST, 2021.03.22. 13:02:42
  • Plata
    Inkább hasonlítanak az Ori-ra,az is egy zakkant elmebeteg izé.
    Bár az ősök sem voltak teljesen tiszták.Ők hozták létre az űr vámpírokat,vagyis a lidérceket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.03.21. 23:22:01
  • gunji
    Hasonlók, mint az ősök/ori a Csillagkapu sorozatban. Mindez nem zárja ki azt, amit írtál
  • Plata
    Szerintem meg flúgos lények.
  • gunji
    Energialények (úgymond felemelkedettek ).
  • Plata
    Nekem jelenleg totál zakkant fun eventes kari build van.Sok torpedóval,mindig olyan amilyen kell az endevorhoz.
    Csupa energia torpedó,mert ugye így tudok,fézer,diszruptor,plasma,polaron,antiproton sebzést tolni torpedóval is,tetryon torpedót még nem szereztem be,szinte sosem kapok ilyen feladatot.
    A torpedók és a cuccaim nincsenek felhúzva,kivétel az eventes űrszett.Többi cucc UR vagy VR.
    Még mk12 torpedó is van fent.
    De még ilyen full lökött buildal is egész jó.
    Ne felejtsd el hogy klingon,a jobb cuccokhoz nehéz hozzá férni és még el sem kezdtem,egyenlőre azon vagyok hogy minden ground szettből legyen egy.
    Trait helyek sincsenek unlockolva.
    Még nem volt rá időm hogy ilyesmit megszerezzek.Ki kéne lépni a flottából,ahhoz meg lusta vagyok.

Mégis annak ellenére hogy full lökött kari,eventre az kell,így nem unalmas.
    Egész jó.
    CLR—Infected Space[2:30]— Dmg(DPS) —Liesa 14 709 001(98 718) Kana Okada 13 902 511(92 683) Oryp 10 614 023(70 760) Kurat'Ukan 2 011 971(13 594) SPOT 1 512 887(10 362)
  • Orbancapitan
    úgy értettem hogy hasonló fejlettségűek. és írtam hogy "és nem volt szerves élettel való tapasztalatuk."
  • Plata
    Jah,csak hozzá tettem hogy ezek gépek voltak,nem olyanok mint az ikonyok,akik fingom sincs mik.
    De a régi ikonyok még a balhé előttiek egész élőlényszerűek.
  • Orbancapitan
    ezt mondtam.
  • Plata
    Azt tudom,de a filmben az van hogy gépek turbózták fel.
  • Orbancapitan
    V'GER komplikált mivel egy iconiaiakhoz hasonló faj turbózta fel és nem volt szerves élettel való tapasztalatuk.
  • Plata
    Végülis Vger csinálta az első borg szerűséget,emberből gépet csinált,majd a végén a gépcsaj lelépett a pasival a semmibe.
  • gunji
    Azt hiszem, ez volt az első Star Trek magyarul, amit láttam, utána pár nappal meg a Voyage Home jött. Lassan ennek is már harminc éve. Régi szép emlékek :D

A kérdésre rátérve: nincs kanonizált eredete a borgnak egyelőre. Lehet, nem is baj, mielőtt a DSC-verzióból hoznak ki valami förmedvényt. A V'Geres verzió szerintem jó lenne, ha sikerülne visszavinni valahogy a megfelelő múltba (nem feltétlen Q-ra gondolok ;)
  • Plata
    Nekem kellene egy fun aknás build,nem tudom az van-e neki.
    Gondolom nincs,tényleg nem a dps érdekelne,hanem a hülyülés,meg hogy szarrá spamoljam a térképet aknával.
    Egy kicseszett aknás hajót adhatnának már.
    Próbáltam pár buildját megnézni,de iszonyúan sokat dumál,azt nem lehet kibírni amennyit ez vakerál.
    Vagy szerelmes a hangjába vagy szájmenése van.