50116
  • Daeus89
    700 zent akartam venni de 1 hete nem sikerül elég tré ... , az nekem is feltünt hogy pirosas pedig amikor fekete könyvnek mutogatta a dili készletét még lila volt aszem . ha a tejút közepén sikitana a gyere 50.000 évig tartana tudtomal tejút kb 100.000 fényév átméröjű. de ha térsebességel menne akor is a teljes galaxis 100+ év kévéve ha 10 es térfkozattal mindenhol ha egyszerre!

" átmérője 30 kiloparszek (97 800 fényév, azaz 9,5·1017 kilométer)" írja a wiki
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.12.03. 15:39:26
  • Plata
    De hogy a rusnya magdiba terjedt el a mutáns gyerek visítása az egész galaxisban?
    Ráadásul a kölök visított és abban a pillanatban az egész tetű galaxisban kirohadt a dili,még is hogy terjed el a visítása bolygóról bolygóra?Még ha fénysebességgel is terjedne az is évmilliókba telne hogy végig söpörjön.Vagy a kölyök visítása térsebességgel halad?Vagy mivel?Még térsebességgel is párszáz év.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.03. 13:36:54
  • Plata
    Mi lesz a következő hüyleség?
    Marson élő gyerek a marsi sugárzástól mutáns lesz és a fingásától az összes Mars csoki eltűnik a galaxisból?
  • Chak
    Az is.
    Legalább mostmár van dili.
    Ez is valami.

Azt hiszem a bolygó erős dili sugárzása hatott a terhes kelpien csajszira.
  • Plata
    Hát ez nekem gigantikus fa..ág.
    Hogy lett dili mutáns?Az anyjának a dilitől lett gyereke?
    Aham közben le esett,a csaj nagyon unatkozott és a dili raktárban melózott ahol a dili rudakat polírozta.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.03. 10:41:06
  • Chak
    Azért volt a burn mert egy gigantikus dilithium bolygón született a kelpien gyermek, és ezért dili-mutáns lett. Ezért a visítása pedig mindenhol máshol kicsapta a dilit..
    Most pedig azt a dili bolygót bányászva újra van nafta a hajókhoz.
  • Plata
    Na de hogy hogy van dilithium?
    Nem kiégett a galaxisból mert egy gyerek betojt a pelusba és akkort visított hogy kiégett tőle a galaxis összes dilije?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.03. 10:18:02
  • Chak
    Nézem Discovery új részeit, és minden alkalommal ha dilithozmot mutogatnak annak a színe élén vörös. Mintha a színét nem sikerült volna eltalálni.
    Egyébként érdekes eddig az évad.
  • Plata
    Jah.
  • gunji
    Szerintem 700 zent szeretett volna venni :)
  • Plata
    700-ért?
    Max 500 lehet nem?
  • Daeus89
    Eisenbergnél 3/5 nek joban örültem volna :D de amúgy egy retro fézer alakja van. A saturn meg infinite boxos nem promo , még van currie meg dresselhaus . meg az a nagy batár hajó ami ugy néz ki mint a haló penge fehérbe

Amugy a zenhez hozzátéve kb 1 hete van bent 700zenért dili de nem váltja.... enyire nincs zen a gamebe
    Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.12.02. 21:59:51
  • Plata

• gunji
    ROTFL, ez tényleg egy ori hajó Az ügyvédeknek gondolom lesz dolguk

Szerk: emellett kicsit csalódott vagyok, hogy a kitett dilim nem kelt el egy hét alatt sem
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.12.02. 18:45:31
  • Plata
    Be jelentették a winter hajót,Eisenberg Star Cruiser lett,ultra kutyaszar kinézetű.
    De az új promós hajó még gázabb,tiszta Stargate koppintás,valami Saturn Intel Science Spearhead Class.
    Gondolom ez is valami diszkóból szedett szar.
    De tiszta Ori hajó Stargate-ből.
    Gondolom onnan lopták.
  • Plata
    Holnap le leplezik eventes hajót,meg az új promóst.
    Jah,ma.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.02. 00:54:57
  • Plata
    Elég ciki hiba.
    De én tavaly nem emléskzem ilyenre.
  • gunji
    Lemaradtunk róla. Jó vót, de túl rövid vót. Hogy lehetnek ennyire balfékek? [Picard fogja a fejét smiley]
  • Plata
    Gyün winterland.
    De az évet elnézték.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.30. 18:43:49
  • gunji
    Este feltettem én is, hát most majd kiderül, mennyi gubanc lesz vele
    A STO közben megjavult, a 'star trek online.exe'-t kellett felülcsapni egy újjal, onnét már jó.
  • Plata
    Nem és nem is akarom még egy ideig.
    Win 11-el sok játéknál gondok vannak,van ami rém szarul fut vele van ami nem is megy,ha igaz egyeseknek már launcherben lehal a játék de van akinek a kariválasztóban döglik le.
    De Gerisz-nek az van és nincs problémája.Úgy tudom.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.28. 23:16:27
  • gunji
    Windows 11-t próbált valaki a STO vonatkozásában? Redditen láttam, hogy volt valaki, akinek ment a játék, dehát...
  • gunji
    Hát igen, mert azért normál méretben nehéz az íveket jól utánozni általános elemekkel. Nagyobban lehet könnyebb :) https://www.youtube.com/watch?v=s7O5jqzQ65Q
    Emez meg nem legó, talán ilyenre gondolhattál: https://www.youtube.com/watch?v=oQkBUtjizFg
    A Revell mellett régebben volt a Bandai-nak is pár hajó modellje (talán négy), most meg ott van az Eaglemoss STO hajókkal is (náluk is van black friday holnapig), bár ezek nem összerakhatóak. S ne feledjük, hogy a saját színezett STO hajónkat is ki tudjuk egyben nyomtattani (blog, cég itt. Csak hát ennek vámmal és miegymással csillagászati költségei vannak, sajnos.
    Összerakható (matricázható/festhető) változatban meg talán nincs is ilyen, kérdés, mennyire lenne igény rá, s lehetne-e erre egy céggel rámozdulni.
  • RJoco
    Őszintén szólva elég gagyin néznek ki a Star Trek-es hajók.
    Ennél láttam sokkal jobbat is legóutánzatban.
    Azt sajnálom, hogy a Lego nem kötött szerződést a Star Trek hajókra.
    Így maradnak a Revell-es készletek, amik viszont makettek. Kicsit macerásabbak, de attól még élvezetesek.
  • gunji
    Nem reklám, de ha valakit felcsigáztam anno a legóból épített hajókkal (#40199), akkor ott is 40%-kal olcsóbban lehet hozzájutni az összerakókhoz (link)
    Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.11.27. 22:08:07
  • Plata
    Jah az új Kelvin Star trek-et.Mostanában elég sokszor van mind a három.
  • RJoco
    Azért a Star Trek-ből elég sok van.
    Amúgy ezzel nekem sincs gondom.
    Bármikor előszedhetem akármelyik filmet vagy sorozatot, mert HDD-n rajta van.
    Reklámmentesen.
  • Plata
    Én szeretek tévézni.Comedy central Tv2 comedy,meg olyan amin megy Star trek.
    Ebben a hónapban már vagy ötször megnéztem a Star Trek-et.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.27. 11:58:07
  • RJoco
    Dugd a PC-t a TV-re.
    Nekem alapból van egy PC a TV alatt. Pont, hogy ne kelljen szórakoznom a TV programjaival. Nameg kereskedelmi adókat amúgy sem nézek.
  • Plata
    Lehet le kéne ülni és megnézni a diszkót,most úgyis beteg vagyok,admiraltyzni sem volt kedvem két napja.
    Csak béna vagyok és nem tudom hogy kell a tévén a feliratot alátenni.
    Pc-n megy,de a tévéhez nem értek.Mindig felidegesítem magam vele.
    Picard-ot is inkább pc-n néztem meg a Mandaloriant.
  • Daeus89
    igen tudom de nem is hajóra gondoltam hanem sorozatra! már a 3. évadba is volt jópárszor szó róla. A 4. évadba is mondták hogy majd a j lesz az elsö 2. genes sporával meg valami útkereső enginel van felszarelve
  • Orbancapitan
    MÁR van a janeway class ami a dissco s3-ban voyager-j volt
  • Daeus89
    El kezdtem nézni a Disco 4. évadát rögtön az elsö részbe ott volt a ferengi :D amúgy jól vann össze rakva szép efektek jól van adagolva a tisztelgés az elözö sorozatok elött. + van egy olyan érzésem pár éven belül kapunk egy 32. századi Voyager-j-t ahogy fel veszi a galakszis elhagyott elfeledett népeivel a kapcsolatot!

Jah és pillangó ember jelmezt kérek most !
  • lammaer
    25% az mostmár gyakrabban van, a nyáron is annyi volt, mudd market volt már 85%on is...
    https://www.arcgames.com/en/games/star-trek-online/news/detail/11490363-the-sale-of-the-summer%21
    Utoljára szerkesztette: lammaer, 2021.11.24. 20:57:23
  • Kotomicuki
    Hát, máskor nem nagyon szokott 25%-os kedvezmény lenni, legfeljebb 20% a Zen-es cuccokra, sz'al: igen, most érdemes a Zen-es dolgok között turkálni.
  • Plata
    Hát mudd marketben csak egy hajó pack van,az nem kell.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.11.24. 18:38:34
  • gunji
    Hasonló, mint tavaly :) utána azt hiszem már csak Mudd és a lego packok voltak olcsósítva karácsonykor.
    Talán most érdemes bevásárolni.
  • Plata
    Fekete pénteki bazi nagy leárazás.
  • Plata
    Köszi.
  • gunji
    Jobbulást