50116
-
Kotomicuki #40506 A CBS nem a legjobb ajánlólevél a játék számára, mert ők is nagyon új-dízni ízű álságos devianciát készítenek és/vagy várnak el, egyáltalán nem törődve azzal, hogy ez mennyire árt, vagy rombolja az adott terméket és annak "hírnevét". 
A "piac", azaz a még bármiért is fizetni tudók száma egyre rohamosabban csökken a világban - hála a nyakunkba ültetett, degenerált és meglibbant vezetőinknek, akik csak az adóemelést ismerik a még meglévő és működő dolgok tönkretétele mellett - , így eléggé reménytelen az ST helyzete (IS) a túlélést tekintve: meg fogják szüntetni, hogy egy másik, nagyobb "túlélhessen", ha nem lesz belőle nagyobb és FIZETŐKÉPES közösség.
Sz'al, akár részbeni előfizetést is (az épp emiatt elbaxott SWtOR alapján) és még több fizetős dolgot vizionálok a jövőben, ha nem csak jóindulatból és rajongásból vették meg a kiadót... -
Daeus89 #40505 Lehet a cbs-nél végre komolyan vették a star trek játékos részét is :D Egyébként nem kell sto 2 csak simán pofozzák ki mint pár mmo-t vagy játékot egy unreal 5 el és hasitani fog.
örülök neki remélem úgy fog ujra éledni mint a destiny 2 meg a no man sky vagy ffonline :D
Platac amit mondtál hogy az utobbi idöbe facsarták mer tudták. hidd el mióta nincs külön box/zen csak promo meg át skinezés azóta talán első lego pakk óta facsarták a gamet
Utoljára szerkesztette: Daeus89, 2021.12.21. 19:02:35 -
Orbancapitan #40504 UBI egyszer már befurdott a trekkel ea meg inkább a wars epic meg veszteséges de epic lett volna inkább a megfelelő a 3 közül -
Plata #40503 Cseten már sok mindent találattak,talán jön a STO 2,vagy a STO-t felújítják és át rakják unreal engine vagy mi a szar motorra.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.21. 18:21:00 -
Plata #40502 A fene. -
gunji #40501 Valószínűleg az MS nem látott benne annyi potenciált és/vagy nem érdekli a Star Trek licenc. Én inkább az EA/Epic/Ubi vonalon vártam volna egy ilyen lépést. -
gunji #40500 Azért, mert az ilyen box nyitogatás online szerencsejátéknak minősül, azt itt az EU-ban nem nagyon szeretik (nálunk különösen, ha nem a megfelelő helyre csurran-cseppen).
A hirtelen karbantartás feltételezem a phoenix miatt esett be. Bár valóban kissé fagyos volt a légkör, hogy visszakapcsolják-e.
Amúgy ha le akarják/nák lőni, akkor szerintem érdemes lenne kipróbálni, hogy közösségi finanszírozásból meg tudna-e élni. -
gunji #40499 Nem, csak egyet lehet választani. Az említett idézet azt mondja, hogy ne keverjük össze a Kelvin Divergence pack-ot a Kelvin Timeline Box-szal, az utóbbiban kevesebb hajó közül lehet választani, így kerüljük. -
Plata #40498 Hát most cseten másról sem folyik a duma.
Vagyis most épp semmiről mert lelőtték a játékot,karbantartás.
De van aki szerint mostanában azért kapcsolt rá a cég az állandó új hajókra meg fizetős szarokra mert tudták hogy megveszik őket és még ki akartak egy nagy adag lóvét facsarni belőle. -
Kotomicuki #40497 Hát, azért van benne vmi: ne fosszák mán ki szegény apuci kölkit, mer' beígérnek egy hajót, azt' 200 nyitásból sem esik semmi értelmes, miközben a bankkártya visítva lapul össze.
A vásárlás "csupán" azt mutatja, hogy a kapitalizmus vagyonkoncentrációs "hógolyó-effektusa" elérte ezt a cégecskét is: mostantól egy nagyobban folytatja tovább, vagy nem, ha nem üti meg az elvárt szintet, amire jó esély van, hiszen a sztár címekhez képest alig vannak rajta. Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Plata #40496 Most nézem a wikit.
Ha az eventes T6 premium choice izénél a Kelvin Divergence packot választom mind az öt hajót meg kapom?
Attention The Kelvin Divergence Ship Pack includes all ships from both Kelvin Lockboxes unlike the Kelvin Timeline Starship box, which is still available and should be avoided!
Vagy nem jól értem? -
Plata #40495 Cseten olyanról beszéltek hogy ez az új tulajdonos váltással lehet hogy a lock boxok meg a promós nyitogatásnak vége.
Mivel európai tulajdonos van vagy mi a túró és hogy itt nem nagyon szeretik a boxokat. -
Orbancapitan #40494 feldarabolni részlegenként át helyezni át szervezni a legrosszabb esetben a stot le lövik 2 éven belül mert költséges a fentartása de kérdem én miért a gearbox miért?????? inkább a microsoft xd -
Plata #40493 Nos valszeg a Zen és a shop átrendeződik.
Régen nem zen volt a fizető eszköz és minden olcsóbb volt,de jött a cryptic és zen lett és midnennek felemelték az árát.
Nekem épp meg lett volna a pénzem egy T5 Intrepidre,de csere történt és drágább lett.Na meg váltottak Zenre.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.21. 10:10:21 -
gunji #40492 Hátöööö, izémizé 

Ez most itt nem jött jókor pont karácsony előtt.
Nem, nem tudom, hogy jó-e ez most a STO-nak, nem értek az ilyen céges-pénzes dolgokhoz. Mindenesetre az biztos, hogy nem a kínai v. koreai tulaj volt a fő gond.
Embracer Group, wiki itt: link. Lentebb egy lista a cégekről, 78-adiknak megy melléjük a PWE.
Kérdés: minek akartak egy noname céget egy 12 éves mmo-val
-
Plata #40491 Ajvé. -
Plata #40490 Eladták a STO-t.
We're excited to announce that Cryptic is becoming a Gearbox Studio! You can see the link below on our official forums for some more information.
Link.
Hey folks! You may have seen the press release that just went out, and I wanted to create a post here and get ahead of any questions you may have. Below is all the information I can currently share, but feel free to ask more questions in the thread below, and if I can answer them, I will.
https://embracer.com/release/embracer-group-enters-into-agreement-to-acquire-perfect-world-entertainment/
So what does this mean for Star Trek Online?
It's an exciting new opportunity for us to work with a new and very talented group of people. We've all seen the previous work Gearbox has done, and it's cool to get to be a part of that. But in terms of the day to day operations of STO, very little will change, if anything at all. The team is not changing, the leadership of both STO and Cryptic Studios is not changing, and the team who was previously at PWE, now Gearbox, is unchanging as well. Basically, you should see very little difference once this deal goes through in how our game runs.
Will Star Trek Online be sunset because of this deal?
There are no plans to sunset Star Trek Online right now. We are hard at work on continued development and remain committed to providing our players with the best experience possible.
Will I still launch the game through Arc?
If Arc was your preferred way to launch the game, that won't change. You'll also still be able to launch it through Steam, or just the Cryptic launcher itself.
How will this affect my account?
Your account should experience no changes as a result of Cryptic joining the Gearbox family. If there are any changes, we'll let you know in a separate forum post.
This is an exciting time for us, and I hope we have even more details to share with you soon.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.21. 09:15:44 -
gunji #40489 Erről jutott eszembe és a reddites posztról (dil sink), hogy jó ötlet, amit leírnak ott, hogy régebbi földi/űr fegyvert/konzolt/stb.-t be lehetne tenni a phoenix-be, akár még a kivett T1-T4 hajók konzoljait is. Szóval ezek mellé jutott eszembe, hogy a zen-store-beli cuccok közül is lehetne pár dolgot diliért is árulni, hogy ne kelljen várni a váltásra. Így fogy a kinn levő dili is és a user is megkapja, amit szeretne. -
Plata #40488 Jön a főnix event. -
Plata #40487 Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.18. 16:42:58 -
Plata #40486 Mikor fednek van kevés akkor a klingonoknak van sok és fordítva.Négy-nyolc óránként frissülnek a küldik.A rövidek négy óránként a hosszúk később. -
Kotomicuki #40485 Belépve csak egyet mutatott, de ahogy feloldottam a már elkészült doff-küldiket, egy másodikat is betett a sorba.
Mindhárom "szintet" bejárva a napi 4-5 mindig megvan.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.12.18. 06:52:40 -
Plata #40484 De adott,de csak 1-et. -
gunji #40483 Nem hiszem, pont ott mászkált, ahol amúgy is szokott egy ilyen állatka (a tó mögött), úgyhogy ha játékos volt, akkor nagyon jó csinálta 
FED-es oldalon másnak sem ad doff-küldit ww? -
Plata #40482 Nem egy játékos volt át változva? -
gunji #40481 Egy ideje gondolkodok, hogy vajon az alábbi állatka miért szaladgál fegyverrel? Egyszer ő is beszáll a játékba? 

Utoljára szerkesztette: gunji, 2021.12.17. 19:05:08 -
Plata #40480 Nem nagyon vagyok tisztában a jelenlegi magyar flottákkal.
De romulán karinak fed flotta van ha a fed oldalt választotta. -
Nomad90Hun #40479 Fedes rominak van valami jó flotta, akik aktívak, stb, és nem csak gyüjtik az embereket? -
Nomad90Hun #40478 Az szép, bár én sztem végleg eldöntöttem átnyergelek romulánokhoz, a veteran mati sokkal jobban néz ki, meg a fegyvereik, stb jobban tetszik. -
Plata #40477 Jön a Yorktown class felújítása.
Állítólag volt valami adás ahol bemutatták és jön talán új Flagship is,valami modernebb kinézetű. -
Plata #40476 Mai Peccs:
General:
Resolved an issue that was preventing progression in the episode, “Measure of Morality”.
Access to the episode has been enabled.
Resolved an issue that could sometimes prevent Daily Progress from being earned from “Cones of Conduct”.
Resolved an issue that would sometimes cause extra Daily Progress tokens to be earned from the Winter Event.
Resolved an issue that was causing the Agimus and Dog Winter sweaters to display incorrect images when viewing the item information.
Resolved an issue that was causing the Glacial Epohh to appear as the Rainbow Epohh.
Resolved various description text errors on the Breen Cryoshaper Thermal Depletion Pistol. -
Plata #40475 Winter event alatt spéci doff küldiket lehet találni a current map fül alatt,ESD,akadémia,kronosz és winter event helyszínén.
Winter event tokent adnak.Meg jók doff xp húzásra is. -
Plata #40474 Dilithium szinte mindenhez kell,trait slot unlockhoz,gear upgrade-hez,flottás cuccok vásárlásához.
Vagy speciális cuccok vásárlásához.Nekem most roma karihoz kellene sok,a hajóján a fegyverzetet le kéne cserélni,az van rajta amit fejlődés közben kapott,sima gyári plasma,de én le szeretném cserélni diszruptorra.
Még hozzá spiral diszruptor ágyúsorra,elég sok dilibe fáj,plusz még upgeadelni is kéne,advanced diszruptor is jó lett volna,de abból csak beam van.Sajnos. -
Plata #40473 Nincs vége,max nehezebb venni.
De vehetsz belőle főnix tokent például.
Új Mudd pack.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.13. 18:35:01 -
Nomad90Hun #40472 Nah, a winter event miatt visszajöttem én is. Ha zennek vége, akkor mi értelme lesz a dilithium gyüjtögetésnek? -
gunji #40471 Új Mudd choice pack jön jövő héten: klikk
Hm, hogy leálltak a boxokkal (a szerencsejáték törvénytől függetlenül), viszont így tehát többen veszik meg. Ha egyenként adnák ötezerért, akkor annál is többen. Meg ha nem havonta jönne ki egy új choice pack. A zennek így vége, ez már kemény dollárra megy. -
Plata #40470 A kit és breen szett jó.
Ha breen kited van és használsz valami jeges modult akkor a kit is sebez. -
lammaer #40469 Tényeg, winter eventen van vmi érdekes reward amiért érdemes lenne doffozni meg gyűjtögetni a diszeket? -
Plata #40468 Az a ciki hogy a boff slotom is egyel több lett. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2021.12.11. 21:37:07 -
gunji #40467 Voltak hasonló duplázódós bugok, szerintem használd egészséggel :)
(Feltételezem, hogy ha megváltoztatod az egyikük fegyverét, akkor a másiknak nem változik automatikusan)