50116
-
Plata #40747 Legendary sale.
Link. -
lammaer #40746 Folyamatosan nyomják a chat csatornán is. Komolyan, ez a banda vicc, a legfőbb pénzforrásukat is képesek elszabni :D -
Plata #40745 A launcher is írja.
There is currently a known issue when opening packs & boxes, causing a client crash. Currently, it is recommended that you do not open any
Sőt közben már hír is van.
Link.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.03. 19:09:17 -
gunji #40744 S úgy látom, sikerült a mára betervezett bugokat rendben telepíteni a leállás alatt:
STO crashing on opening reputation boxes after today's patch
-
gunji #40743 Jah, bocs, rosszul fogalmaztam: aki megvette most gyorsan négy óra előtt, az majd a leállás után ingyé' upgradelheti, aki meg csak este veszi meg, az meg fizessen az upgradért :D
Én is nézegettem a kardot, de nekem nem ért meg 50 lobit. Az offtopic SWTORban jobban örültem volna neki
-
Plata #40742 Nem,csak most nem lehet upgradelni. -
gunji #40741 Ez az Emperor's Sword-dolog hogy működik a gyakorlatban? Aki még megveszi a patch előtt, az ingyen upgradelheti, aki már csak este, annak már bele kell adnia apai-anyait?
-
Plata #40740 Frissítés.
General:
Resolved and issue that was causing the Emperor's Sword received from the special giveaway to not be upgradeable.
Existing versions of this item will now automatically convert into Mk 15 Gold, to compensate players that lost upgrade materials to this bug.
You must run the item through the upgrade system for this free upgrade.
Future versions may be upgraded normally.
Resolved an issue that was allowing the "Standard Issue" Viridian Plasma Weapons that come pre-equipped on the Emerald Chain Intel Juggernaut to appear to be upgradeable, but simply consume upgrade tech with no results if an upgrade was attempted.
Resolved an issue that was preventing the promotional versions of the "Zhat Vash Disruptor Pistol" and "MACO Pulse Rifle (22c.)" from being upgradeable.
Resolved an issue that was preventing the Breen Cryoshaper items from the Winter Event from being upgradeable.
Resolved an issue that could prevent players from being able to complete the mission "All That Glitters”.
Resolved an issue that was preventing inventory slots from the Alienware Giveway from being useable.
Resolved an issue where the costume unlock for obtaining Wen's raider helmet wasn't properly granted for the tac version of the helm.
Long Description on "Special Equipment Pack - Wen's Raider H.U.D. Kit Frames" now displays the correct contents of this package.
Resolved an issue causing the "Directed Dilithium Resonance Destabilizer" console to be able to add its ability to your bar while not equipped.
The default variant of the Research Science Vessel is now the canon Olympic variant as seen in Star Trek: The Next Generation episode "All Good Things."
Known Issues:
There is a known issue that is preventing progression during the episode, “Dislodging Klingons”.
There is a known issue that is preventing progression during the episode, “Escalation” while playing as a Discovery Era Captain. -
Orbancapitan #40739 ez nem a lifetimer ez csak egy addon ez a lifetimer -
Plata #40738 Igen lifetimer 300 dolcsi.
Akciósan 150-200.Attól függ mekkora akció van rá.
Gamma pack cseszett jó,mondjuk mindegyik dlc-s pack jó,de gamma az nagyon üt,a hajók is meg a boffok is.
Minden karinak ad 3 vanguard boffot,ami jobb mint a flottás roma.Sztem.
Egyébként ha elkezdesz kereskedni szerintem össze tudsz szedni annyi pénzt amiből vehetsz lock box kulcs-ot.
De pénzt szerezhetsz doffozással is,ha van sok fleet credited akkor abból veszel lila doffot amit eladhatsz exen,nekem például sok milla fölös fleet creditem van,de legutóbbi 50 kilcsot admiraltys pénzből vettem.Admiralty is termel pénzt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.03. 12:24:53 -
GaborST #40737 Akkor lifetimert, hogy vehetsz mert sehol máshol nemtaláltam hasonlót ezen kívül.
Ja közben megtaláltam azta rohadt brutális ára van ezt inkább most kihagyom.
Abból az összegből 2 évre szóló Game Pass előfizetés is kijön és az nem egy káték :P
Utoljára szerkesztette: GaborST, 2022.02.03. 12:15:17 -
Plata #40736 Nem a lifetimernek semmi köze a gamma packhoz.
Azt külön kell megvenni,attól hogy lifetimeres vagy nem kapod meg a packos dolgokat,bár havonta kapsz 500 zent.
Abból egy két év alatt megszerezheted.
Bár tavaly nyáron volt gamma pack giveaway. -
GaborST #40735 Oh ez elég gáz.
Főleg, ha figyelembe veszük mennyi mindent lehet csak lobby crystalból venni. Na mindegy akkor a taktika kuka.
Amúgy most az életre szóló előfizetés az a Gammás pack nem?
Vagy várható valami újabb? -
Chak #40734 Arra én nem várnék, az event ami ad lobi-t az egész évet átívelő fajta, és idén az sem biztos h lesz.
Ha lesz akkor eredménye csak év végére fog be érni. -
GaborST #40733 Értem kár akkor várok eventekre. :D -
Plata #40732 Igen,eventeken.
Volt ilyen hogy válassz,hajó vagy lobi.
Nem emlékszem pontosan mennyi volt.
Na és most nem is tudom megnézni,de talán 900-1000?
Régen sima eventen is lehetett szerezni,mert küldi is adott lobit sőt volt hacked lock box is.
Bár az kevés volt,küldinként talán 1.
Lock box átlagosan kb 5 lobit ad.
Nyithatsz ha mázlid van 50-et is egy dobozból,de ha kinyitsz 50 dobozt akkor kb 250 jön össze.
Bár szerintem most már kevesebb jön mint régen. -
GaborST #40731 Srácok egy kérdés bocsi ha hülye jellegű lesz. Lehet valahogy farmolni vagy szerezni boxon kívül lobbi crystalt? -
Daeus89 #40730 jujujuj Killi Tilly is kap egy St sorozatot hová fajul a világ :D GSen van egy cikk hogy készül a Star Trek: Section 31 is + még egy be nem jelentett sorozat amit majd be jelentenek (gondolom disc végén kapunk egy kis easter egget hogy nesztek kövi Voyager is jön majd :D hamár majd minden részbe meg van emlitve hogy fel akarták kérni rá kapitánynak meg mos jelenleg pimpelik meg megkapja a gen 2 es gombázást :D lehet annak a neve Voyager Különös új galaxisok felfedezése :D -
gunji #40729 Hm, de rég volt...
-
Plata #40728 Volt egy ilyen játék hogy Star Trek: Starfleet Academy.
Az alapján csinálnak tévés sorozatot. -
gunji #40727 Én inkább egy DS9-Voy 'folytatást' szeretnék immár rajzfilm vagy CGI-formában (mivel a színészek már idősebbek), de a klasszikus régi témájút, nem DSC/PIC-félét. Ezért várom epekedve az SNW-t (Strange New World), remélhetőleg nem hiába. E mellé jöhetne az Archer-féle Enterprise-zal a romulán-földi háború. De akár egy-egy jobb könyvet is megfilmesíthetnének (szintén akár animációs/cgi formában). 
Amúgy a drága jó Cryptictől érkezett egy levél, miszerint kiválasztottként kapok egy T6 hajótokent. Megörültem neki, mint majom a farkának. Játékban kerestem-kerestem, végül kiderült, hogy ők még a jó egy héttel ezelőttire gondoltak.
Az a drága jó édes Cryptic.

Szerk: megkapta a hatósági engedélyeket a SkyShowtime, a Viacom streaming szolgáltatása; így most épp ideje, hogy ők is induljanak, nehogy lemaradjanak a nagy harcban.
Utoljára szerkesztette: gunji, 2022.02.02. 21:40:32 -
Plata #40726 Admiralty héééééééét.
Link. -
Plata #40725 Jön még egy új Star Trek sorozat,valami Starfleet Academy. -
Plata #40724 Úgy néz ki nem mostanában jön.
Ha mázlim an még addig összeszedek egy tizest. -
Daeus89 #40723 pár napja írtam mik lesznek és is az eagle-re gondoltam mer ugye van mirror de ott volt zenes is. Mirror promoval könyebb a dolog mivel ott a Mirror Crossfield Science Destroyer van (Ami bár bent van egy fajta képen) mirro hajók én inkább a mirror warshipre gondolnék ami nincs bent és azal meg is tolnák mer az a trait brutál -
Chak #40722 Jó kérdés.
Attól függ mikor jön a pack.
Én nem tudom sajna. -
Plata #40721 Tegnap ne jött semmi infó,ez fura,most akkor hetente fognak egy hajót le leplezni? -
Plata #40720 Meg állítólag teszt szerveren a hajógyárban bent vannak. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.01. 12:56:29 -
Chak #40719 Meglehet.
Az új tfo/küldi terran hajói szerintem adnak elég támpontot, hogy mi is lesz a packban még. -
Plata #40718 Gondoolom ma le lepleznek újabb hajót. -
Chak #40717 A ruha elvileg az új terrán-os lesz.
Ha a packban az engle boxos hajó lesz akkor végre elérhető közelségbe kerül az accountnak az egyik legjobb carrier trait. -
Plata #40716 Hát a kosztüm állítólag olyan lesz ami most is bent van csak lobiért.
Hajók meg promós hajók lesznek,csak zenért.
Szóval meglévő tartalmat adják el újra,csak mostmár acc wide lesz nem kari bound.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.01. 00:14:33 -
lammaer #40715 az "and much more" nem kéne. Megint televerik mindemnnféle szarral (xp boost, token, kosztüm) a bundlét hogy jó drága legyen -
Plata #40714 Azt pletykálják Intrepid és Galaxy mellé talán mirror warship meg mirror engle vagy mi a túró jön?
-
Plata #40713 Ki jött,öt hajó lesz a terran packban.
Five Tier 6 Mirror Ships. Four brand new variants, one ship that was previously only available in a lock box. Exclusive Terran uniforms, a free Zen Store ship, and much more. The 12th Anniversary Terran Bundle is coming. Meet your first ships, the Trailblazer and the Cygnus.
Intrepid és galaxy már fix.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.30. 19:20:09 -
Plata #40712 Mirror Borg Queen's Octahedron lesz a boxos. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.01.30. 18:58:00 -
Daeus89 #40711 hmm a 4 alap frissitett hajón kivül lesz egy lock boxos is lehet találgatni mi styx mirror coni vagy esetleg valami más -
Plata #40710 Mellesleg végre rátaláltam arra a ground tac buildra ami nagyon fun is meg nagyon ütös is.
Borg kit és modulok+borg armor és fegyver.
-
Plata #40709 De legendary nem? -
Chak #40708 Arról nincs, de az évfordulós pack terran lesz.