50116
  • gunji
    Mindenesetre megint sikeres volt a patchelés, a loaderben:
    "We are disabling Klingon Recruitment temporarily to attempt a fix for a crash."
  • Orbancapitan
    Hát a küldiben lévő terran yorktown után óriási meglepetés lenne
  • Plata
    Klingon sale.
    Link.
  • Plata
    Bizonyára az új packban lösz terran ody is.
  • Orbancapitan
    új ody híd

és vidijó
  • Plata
    Az új itemekről jut eszembe.
    Tegnap dabo-s endevor volt gondoltam le tolom.
    Elmentem drozanára,minő meglepő de a romulán karinál megy a drozana transzwarp.
    Közben találékoztam drozanán egy NPC-vel és nála fel lehetett venni a régi szellemes küldiket romulánnal is.
    Így aztán elmentem szellemeskedni,küldi közben láttam cseten azt dumálták hogy valszeg a hajópackot majd telepakolják minden szarral és jó drága lesz.
    Meg valami inquisitor ruháról is pofáztak,meg hogy a redditen vannak valami képek új fed-es hajóhidakról.
    Másik meg hogy ciki,de meg kellett néznem wikit mert elakadtam szellemes küldiben,nem emlékszetem a javítási sorrendre,pedig ezerszer le toltam évekkel ezelőtt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.09. 07:42:53
  • Chak
    Köszi.
    A tortánál hősi áldozatot hozok aminek hála nem fogtok elhízni.

*Ban plz*

Főnixbe tehetnének már új itemeket.
  • Plata
    Na akkor is először,hol a torta részünk?
    Másodszor Boldog szülinapot.
    Harmadszor az emberek is cylonok voltak egyszer.
    Ez egy örök körforgás,az emberek fejlődnek építenek cylont ami fellázad megöli őket idővel olyan emberivé válnak hogy teljesen emberek lesznek és maguk is építenek cylonokat akik aztán őket is kiírtják.
  • Chak
    Köszönöm, ma sikeresen telezabáltam magam haha
  • Chak
    Spoiler!

Az úgy volt hogy..

Végül eljutnak a földre, a sylon war véget ér. A mi időnkhöz képest ha jól emlékszem 200-300 ezer évvel korábban. Letelepednek. Végül a flottát beleküldik a napba(ez egy szép, ám egyben szomorú jelenet is. Viszont alávágták az eredeti bsg főcím dalát ezért epikus is).
    A címszereplő hajó már amúgy is totál káros. Olyan szerkezeti hibás lett, hogy ftl többé nem használhatná.
    Az furcsa volt, hogy az volt a terv h a helyi ősemberekkel keverednek.
    Nem látom magam előtt ahogy csinálják.. xD
  • gunji
    Boldog tortanapot!
  • Plata
    Holnaptól főnix.
    Link.
    Utána valszeg jön a pack.
  • Plata
    A végét nem láttam,az első évadok jók voltak,utána át ment szarságba és nem néztem.
  • Chak
    Ha bugos akkor lökd bele a napba ahogy a battlestar galaktika végén a flottájukat.
    Tuti monden bug elszál. XD

Látom csak az Engle lett a packba került hajó.
    Amennyiben Cryptic nem nerfeli agyon a traitet bonuszként akkor a carrier userek örülhetnek.
  • Plata
    Csak az adapted külsővel múlnak el a simi csúnya bugjai,de az meg csúnya.
  • Plata
    Legendary scimi bugos.
    Pár alkatrésze nem illeszkedik a testéhez,hanem csak lebeg mellette mint a diszkós 32-edik századi hajóknál.
  • Plata
    The 12th Anniversary Terran Bundle includes one ship that was previously only found in a lock box. And here she is: The Mirror Engle, with an exclusive Mirror Earhart look that you won't find anywhere else.
  • Plata
    Sima bányán csak bányászni lehet.
  • GaborST
    Oksa köszi sejtettem hogy a dili bánya csak nem tudtam melyik :)
  • Plata
    Flotta dili bánya.
  • GaborST
    Srácok hol is lehet napi egyszer +500? dilit finomítani? Már nem emlékszem.
  • Plata
    Igen és a kit modulok önmagukat buffolják,szinte semmi cd sincs a képességeken.Egész hordákat tudsz asszimilálni és a vicc hogy minél többet asszimilálsz annál erősebb leszel,az egyik modul valami villámot lő ki,ami először csapattársakra megy rá aztán az ellenségre,minél töb csapattárson halad át annál nagyobbat sebez ellenségbe,nekem ha jólemlékszem ami legnagyobb volt az 9k feletti volt.Csapattárasakat nem sebzi,csak azokon áthaladva tuningolódik.
  • gunji
    Az amelyik az ellenből borg drónt csinál? Az tényleg nagyon jó. Igen, szeretném majd kipróbálni, csak még nem tudom, melyik karakterre tegyem
  • Plata
    Nem tudom milyen karid van,de próbáld ki a borg kitet borg modulokkal,marha jók.
    Ha van 250 lobid akkor armort és fegyvert is vehetsz hozzá.
    Nekem nagyon be jött.Nincs epicre upgradelve csak Mk15-re egy része,de így is szuper.
  • Plata
    Azt a játékot szerettem.
    A STO eléggé hasonlít rá.
  • Orbancapitan
    VGERT egy ősi cybernetikus faj tuningolta fel ami fejlettebb az iconiaknál szóval elképzelhető hogy a borg az mielőtt még megkattant és a star trek legacy játék sztoriát tippelném mert ott volt a feltételezhető borg eredet sztori
  • Plata
    Jah most látom hogy te már be írtad.
  • Plata
    Jövőhéten új recruit event.
    Link.
  • gunji
  • Chak
    Én ma is reggel 7kor keltem.
  • Plata
    Érdekes én kb 5 óta fent vagyok.
  • gunji
    Jah és visszatér a klingon recruit: The Klingon Empire Wants You!

..."There will never be a better time to make a Klingon in Star Trek Online than during the Klingon Recruitment event, which runs from February 9th to March 9th."...

..."keep watching between now and January 26th for more information."...
  • gunji
    Most engedett be csak. Köszi az infót
  • Plata
    Én fentvagyok már egy ideje,gond nélkül.
    Eventes TFO-t is le toltam szóval tuti nem egyedül vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 18:09:13
  • gunji
    Hm. A launcher pedig piros pöttyel fogadott és üzenettel, hogy leállás van...
    Voltak lassú endeavor-ök (pl. 5 dreadnought) és az operation: wolfnál is egy gyengébb csapatba tette a gyengébb karim és az így jócskán elhúzódott (kb. ötször öltek le mielőtt egyáltalán elérhettem volna a tfo legelején a konzolig). Előferdül néha, hogy a normál nehézség inkább advance-nak tűnik. Evvan. Remélem ma könnyebb lesz :D
  • Plata
    Azt mondták leállás lesz,de nincs,fent vagyok.
    Hogy az ördögbe tart neked 9-től 1-ig az endevor meg az event?
    Az event 10 perc endevor max 20.
    Én tegnap sok cseteléssel le toltam az eventet meg admyt minden karival három óra alatt,azért ennyi mert sokat pofáztam.
    A V'ger-es dolog tényleg roppant fura.
    Nem tudom mi a túrót akarnak kihozni belőle.
    Mi van ha V'ger az emperor?
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.04. 17:28:23
  • gunji
    Megint 2,5 órás leállás, hm... már twitteren sem írják...
    Nekem inkább a végtelen farmolással van tele a hócipóm...
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy másból sem áll a játék a két épkézláb event (risa+ww) és évi két-három küldetés mellett. (Tegnap is kb. kilenctől egyig tartott a napi rutin: endeavor+event tfo két karakterre). Értem, hogy járvány meg vannak vagy öten, mondjuk abból is ketten kerékkötők, de akkor legalább ahhoz mérten tűznék ki a célokat. Ha nincs pénz fejlesztésre az új góré ellenére sem, akkor közösségi finanszírozással fizessenek meg pár hozzáértőt, akik egy új Foundry-t lefejlesztenek, aztán a játékosok majd elszórakoztatják magukat.

Igen, az új küldi jó volt, meglepő dolgokkal, de amellett, hogy lehetne több is belőle
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    nem biztos, hogy jó ötlet a borgot V'Ger-re visszavezetni, annak a First Contact mozifilm is ellentmondana, azt meg sajnálnám kukázni. Amúgy meg mi van, ha Decker az Emperor?
  • Plata
    Elvileg megoldották a problémát.
    Hócipőm tele van hogy ha másik gépről jelentkezek be a fórumra csesztet az error 502-vel.
  • Orbancapitan
    csodálkozol?
  • gunji
    Fél 11-kor újabb leállás és patchelés öt percre :)