50116
-
lammaer #40867 Ha plebsznek nem jó akkor rossz :)
A közönséget kell kiszolgálni, amit szeretnek azt nem kell piszkálni, amit nem szeretnek azt kell megjavítani.
Lehet csak elég lenne pl feljebb tolni a rewardot, máris összeszednék magukat a népek. -
Plata #40866 Én azért szeretem mert hangulatos.
Szeretem hive-t is.Azt amelyiken gyünnek voth-ok meg egyéb szarok azt nem túl katyvasz. -
Chak #40865 Nem azért népszerű a borg tfo-l mert jó. A népszerűtlen pedig rossz.
Hanem mert a borgos faék egyszerű, gyors, és agyatlan. Míg más tfokban már csinálni is kell valamit vagy netalán vagy taktika amit követni kell.
Érdekes h más gémekben az insta lehet egy órás is. Betanult szerepekkel. Itt ha már 2 percnél tovább tart valami mindenki jajveszékkel.
S pont egy ST gémnél csak az agyatlanság az egyetlen amit a user tábor akar, és követel.
Ez pedig végtelenül lehangoló. -
Plata #40864 Lusták mint állat.
Flotta épületekkel is lehetett volna mit kezdeni.
Egyébként atomlag van a játékban.
Űrben nem is annyira érződik,de groundon igen,állandóan métereket repültem vissza futás közben. -
Plata #40863 Aham. -
lammaer #40862 Jó kis JJ Trek megint? -
lammaer #40861 Ez azért buta hozzállás a részükről, mert azért nem használnak az emberek flottaépületeket mert TFOkat, mert azok rossza, értelmetlenek. A fejlesztőkön kívül mégis ki tudná megjavítani / értelmessé tenni őket?
Olyan minthogyha abból indulnának ki hogy ők nem tehetnek arról hogy a játékban valami rossz / értelmetlen.
Ami nem rossz azt nem kell megjavítani....
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2022.02.17. 09:17:20 -
gunji #40860 /off Nem merültem még bele, inkább csak az UI-t néztem meg. Talán pénteken már lesz időm komolyabban belenézni. Talán indítok új karaktert :). Igen, az új galactic season is rosszabb az elsőnél, az ehetiből talán csak kettőt-hármat vállalnék be, pedig hét kellene :(
#40859: Igen
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy semmi, csak a szokásos. Az Anthemtől visszatértek a fejlesztők, így beígérték, hogy a 10. évfordulóra egy méltó kieget tesznek le az asztalra. Aztán két-három hónapos bugfix miatti halasztás után jön a beígért tartalom harmada/fele, olyan hosszú buglisttal, ami talán a STO-ban sose volt. Helyette van félkész óvodás szintű új felület, amitől kiesik az ember szeme (s azért félkész, mert több helyen maradt még a régi, láthatóan nem volt idejük mindenhol lecserélni), s a legfontosabb fejlesztésként lehet már szakállas humanoid nőkkel is játszani
Persze kapják az ívet rendesen, nyilván feleslegesen. -
Orbancapitan #40859 Úgy érted hogy a EA által tönkre tett Bioware vagy a régi jó DAO fejlesztő Bioware?
-
Plata #40858 Bazd,tök szar lett Sw ToR-ban flashpointra járni.
Van hat és kész,tegnap előtt még 20+ volt.
Mi abban a fun hogy ugyanazt kapod állandóan?
Na és a heti conquest 50k helyett 100k lett,lehetetlen fasság.
Jah az előbb Lost Island-on test nélküli karokkal harcoltunk.Pár Brute-nak hiányzott a törzse a feje és a lába csak a karjaik látszottak. -
gunji #40857 Most esett le, hogy holnaptól egy rövid ideig három event fut majd párhuzamosan:
- jövő csütörtökig még tart a 12. évfordulós ünnepi omega gyűjtögetés (tényleg: a szubtérben hova lettek Q viccei ?),
- most indult a klingon recruit,
- holnap indul az egész éves nagy farmjáték.
(* És ugye két éve mekkora balhét csaptak a devek, hogy azért nem mehet a winter wonderland hat hétig, mert belenyúlna az évfordulós eventbe és egyszerre kettő dolog nem futhat. Na, most három megy egyszerre
)
((Offként még annyit, hogy itt ugye mennyit szidjuk a Crypticet, hogy spagetti-kód meg nemtudommilyennevű csaj és fehér por, aztán tessék megnézni, hogy mit tett a Bioware az SWTORral
))
-
Plata #40856 Jön a negyedik Star Trek film,és visszatérnek a szereplők.
-
Orbancapitan #40855 ki tudja már -
Plata #40854 Én attól félek a nagy felújításban teljesen szétcseszik őket. -
gunji #40853 Az a tippem, hogy pont azért, mert népszerűek. Korábban többször elhangzott a devektől, hogy olyat nem csinálnak, amit senki nem használ (pl. új flottaépület, vagy a többször kért social hub Bozmanben (Kapcsolatfelvételből), stb.), így - felteszem - pont olyan tfo-kat választottak, amiket sokszor indítanak a játékosok. -
Plata #40852 Az idén végül még is meg kapják a lifetimerek a borg frakciót?
Borg event,borg Janeway,furi. -
Plata #40851 Ha nem cseszik el ok,ha igen a büdös édes mamájukat. 
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.15. 21:13:32 -
Plata #40850 Zsííííír. -
lammaer #40849 Számomra az nem teljesen világos hogy miért a három legnégszerűbb TFOhoz nyúlnak hozzá, hiszen azok jók, azért népszerűek, ahelyett hogy a 3 legkevésbé választottat tunningolnák meg? -
gunji #40848 Indul a sokrészes Végtelen Farm újabb évadja: The Borg Resurgence! 
-
Plata #40847 Hát igen,az öt hajó külön 15k lenne. -
lammaer #40846 5 hajó meg némi extra 13Kért, szerintem ez korrekt ár. -
Plata #40845 Szerintem mind.
De ma mikor toltam a napi küldit olyasmit rebesgettek hogy jön még klingon és roma hajó is.
Meg lett tegnap az eventes csónak.
Még nem próbáltam ki.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.14. 16:03:39 -
Orbancapitan #40844 Hát nekem az ody és a defi bejön a defi is fun lesz -
Plata #40843 Azért szerintem ezek a hajók nagyon is jók lesznek,sajnos nem legendaryk így a traitjüket minden karival külön ki kells zedni,ami szar ügy.
Sci karinak kell a galaxy és az intrepid traitje is.
Az Ody meg tök funnak látszik. -
Orbancapitan #40842 1. NEM MERT JÖTT janeway
2. lehetségesebb -
Plata #40841 Vagy jövőhónapban itt a Picard és valamivel készülnek.
Esetleg még valami legendary fasság. -
Chak #40840 Biztos most h felvásárolják őket majd jól bezár a gém.
Vagy a dili-zen váltás megoldására a leghatásosabb módszert választják.
Kiveszik a gémből mint a foundry-t.
:DD
*Ban plz* -
Orbancapitan #40839 hát a gearbox dirigál már de amúgy lelépités volt+ sokan mentek el -
Plata #40838 Akkor ezek a sunyi köcsögök készülnek valamivel.
Tuti valami nagy szarságra készülnek. -
Orbancapitan #40837 pasz -
Plata #40836 Mi a franc.
Régen lifetimereknek szinte mindig nyitva volt. -
Orbancapitan #40835 aham az már belsős buld/teszt szerver lett valszeg már jó ideje nincs a launcherembe -
Plata #40834 De az hogy lehet?
Lifetimereknek az nincs mindig nyitva? -
Orbancapitan #40833 azt mondom h az rejtve van a redshirt -
Plata #40832 És red shirten?
Egyébként én abban reménykedem hogy olyan bakit csinálnak mint amikor behozták azt hogy klingon hajókat is lehet fed karival és fordítva használni.
Akkor a klingon diszruptor quad és a fed phaser quad nem ütötte egymást.
Csak éppen semmi értelme fent hagyni full phaser build mellett,hibrid meg nincs még.
Azóta meg asszem javítva lett,de hátha most ez is defektes lesz,egyből megveszem,fel rakom legendaryra és ha javítják is a bugot akkor is megmarad amíg le nem veszem.
Viszont az egyenruhák nem nagy számok.
A hozzácsapott apróság sem nagyszám.
Legalább kari upgrade token lenne.
Additional Inclusions:
1x T6 Ship Coupon (100% Off)
6x Experimental Ship Upgrade Tokens
6x Starship Slots
12x Master Keys
12x Ultimate Tech Upgrades
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.13. 20:18:39 -
Orbancapitan #40831 amúgy a tribble-n nincsen új tartalom még a discoverys van a redshirt meg rejtett -
Plata #40830 Várjál,lehet alap járaton az lenne,de mostanában minden bugos. -
Orbancapitan #40829 és invalid lesz a másik quad rá bruuhahahaaa -
Plata #40828 13,125 zen. 
Pilot Defi már van.
De az újabb quad cannon szuper jóóóóó.
A legendary defire kerül még egy quad.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2022.02.13. 18:03:36